telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2014 Γιατί υπάρχει νόμος που επιτρέπει συγκεκριμένο ποσοστό αύξησης της ιπποδύναμης μετά την απελευθέρωση από την ισχύ νόμιμης χρήσης με δίπλωμα Α2. Τεχνικά το μοτέρ του e με το απλό έχει διαφορές; Αν όχι, θεωρητικά γίνεται κανονικά, άσχετα από νόμους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xronisG 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2014 Ολες τις αποριες αυτες ειχα και εγω :P Λοιπον πιο συγκεκριμενα : Το z800 Βγαινει στα 115 αλογα και οι διαφορες του ειναι στους εκκεντροφορους και αν δεν κανω λαθος και στην εξαγωγη στο χταποδι + την διαφορετικη χαρτογραφηση ,, Το z800e βγαινει ξεκλειδωτο στα 95 αλογα (70 kw ) , καθως συμφωνα με το νομο δεν μπορεις να μειωσεις παραπανω απο το 50% της αρχικης του ιπποδυναμης ... Επομενος στο 50% αποδιδει 47 αλογα τα οποια καλυπτουν το Α2 διπλωμα... Βεβαια το ξεκλειδωμα ( το οποιο θα κανω αμεσα ) απο τα 47 αλογα στα 95 ειναι υποθεση λιγης ωρας μεσω εγκεφαλου Αυτα ενολιγης και εχουν διαφορα λιγο στο χρωμα και στην πισω αναρτηση , η οποια στο E version δεν ειναι ρυθμιζομενη ... Aυτα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
motoroso 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2014 Χωρις ABS....! Χρειαζεται μονο οταν βρεχει και θελεις να αποφυγεις κατι.... οχι για να σταματησεις. Μαθαινεις απλα να φρεναρεις σωστα οπως πρεπει... Και οπως ειπε και καποιος μεγαλος δασκαλος....το abs ειναι απλα μαρκετιγκ... Τωρα αν το θελεις για την νομοθεσια και την μετεπειτα πωληση του...αλλαζει! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2014 (τροποποιήθηκε) αχαχαχα με abs φιλε μη το σκεφτεσαι... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 27 , 2014 από τον scorpion92 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
motoroso 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2014 αχαχαχα με abs φιλε μη το σκεφτεσαι... πιθανον ειναι για μενα το γελιο και λογικο το θεωρω! :) Πιστεψε με ομως δεν ειμαι καποιος που απλα πεταω κατι γραμμενο εδω μεσα χωρις να ξερω τι λεω! :) Φιλικα παντα! Και ελπιζω να μην προσπαθησει καποιος με βροχη και abs να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ πριν το εμποδιο που θα του κοψει το δρομο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2014 Χωρις ABS....! Χρειαζεται μονο οταν βρεχει και θελεις να αποφυγεις κατι.... οχι για να σταματησεις. Μαθαινεις απλα να φρεναρεις σωστα οπως πρεπει... Και οπως ειπε και καποιος μεγαλος δασκαλος....το abs ειναι απλα μαρκετιγκ... Τωρα αν το θελεις για την νομοθεσια και την μετεπειτα πωληση του...αλλαζει! :) Καλα εσυ το μαμησες και ψοφησε. Ενταξει και εγω μηχανη χωρις αβς εχω και με αρκετα καλα φρενα κιολας αλλα δεν αρνουμαι οτι ειδικα στη πολη θα ημουν πιο ξενοιαστος αμα ειχα αβς. Ναι σε βολτες και πιστα δε θα το ηθελα,για αυτο και εξαλλου υπαρχει και ο διακοπτης. Μαρκετινγκ δεν ειναι καθολου και απο βιντεο κανεις δεν εμαθε να φρεναρει... Μη το κανεις μολις το παρεις 95 ιππους.μαθε για αρχη να το οδηγεις γιατι 95 ιπποι δεν ειναι και λιγοι.Περα απο αυτο σε περιπτωση ατυχηματος μπορει να το τσεκαρουν εαν ειναι ξεκλειδωμενο και τοτε δε σε καλυπτουν.ειναι ουσιαστικα σα να οδηγας χωρις διπλωμα... πιθανον ειναι για μενα το γελιο και λογικο το θεωρω! :) Πιστεψε με ομως δεν ειμαι καποιος που απλα πεταω κατι γραμμενο εδω μεσα χωρις να ξερω τι λεω! :) Φιλικα παντα! Και ελπιζω να μην προσπαθησει καποιος με βροχη και abs να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ πριν το εμποδιο που θα του κοψει το δρομο! Το θεμα ειναι οτι με αβς και βροχη μπορεις πολυ ευκολα να φρεναρεις και να αποφυγεις το εμποδιο ταυτοχρονα. Χωρις αβς αυτο ειναι αρκετα δυσκολο να το κανεις. Εαν εχει καποιος εμπειρια το δεχομαι αλλα να λες σε ανθρωπο χωρις εμπειρια αυτα τα πραγματα ειναι ολιγον τι δολοφονικο. Αλλα ναι,εσυ θα τον πληρωσεις αν φαει τα μουτρα του? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
motoroso 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ποσταρα το βιντεο οχι για να μαθεις να φρεναρεις αλλα για να πας να παρακολουθησεις την σχολη και να στο πει και ο πλεον αρμοδιος...! :) Tο οποιο φανταζομαι πως σχεδον ολοι οσοι γραφουν την γνωμη τους δεν το εχουν κανει! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 27 , 2014 από τον motoroso Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2014 πιθανον ειναι για μενα το γελιο και λογικο το θεωρω! :) Πιστεψε με ομως δεν ειμαι καποιος που απλα πεταω κατι γραμμενο εδω μεσα χωρις να ξερω τι λεω! :) Φιλικα παντα! Και ελπιζω να μην προσπαθησει καποιος με βροχη και abs να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ πριν το εμποδιο που θα του κοψει το δρομο! καλο το βιντεακι αλλα δεν λεει κατι κακο για το abs απλα λεει οτι πρεπει να μαθεις πως λειτουργει διαφορετικα....μπορει να μην εχω την εμπερια σου, η δικια μου ομως λεει οτι αν ειχα θα ειχα γλυτωσει 200ευρο και κατι σημαδια στα ποδια....απο εκει και περα ο καθενας εχει την γνωμη του... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2014 abs γιατί είναι αδύνατον να μάθεις να φρενάρεις υπολογίζοντας την πρόσφυση του μπροστά τροχου χιλιάδες φορές το δευτερόλεπτο... Η μπορείς; γιατί αν μπορείς θέλω κ εγω! Ο μεγάλος δάσκαλος που είπε ότι είναι μάρκετινγκ μόνο ποιός είναι;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2014 Μαλιστα δηλαδη να κανει και 2-3 level να σκασει 600Ε και παρολα αυτα παλι στη βροχη να εχει το κινδυνο της σουπας. Να τα κανει τα σχολεια αλλα για πρωτο εξοδο,προτιμω το αβς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dogonala 233 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2014 ABS δεν το συζηταμε ασε τους χεραδες να λενε οτι θελουν ετσι μαγκες το παιζαν και για το κρανος πριν καποια χρονια κτλ θα χαμε σωσει πολες ζωες αν δεν ειχαμε προκαταλειψεις τετοιου τυπου. Επισεις ολα τα μηχανακια απο το 16 στην ευρωπη θα εχουν abs οποτε και σαν επενδηση να το δεις αξιζει. safety first ολα τα αλλα μετα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
motoroso 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2014 Dant3 ΑΚΡΙΒΩΣ αυτη ειναι η λαθος λογικη!! :) Με το 1ο Level ΚΑΙ ΜΟΝΟ εχεις μαθει πολλα και βασικα (και για το φρεναρισμα) ! και 600 δεν ειναι σε καμια περιπτωση! Αυτη την λογικη εχουν πολλοι που αντι να πανε να μαθουν να οδηγουν, προτιμουν να βαλουν στην μηχανη τους εξατμιση ! Καλυτερο απο το να τσιπαρεις τον εγκεφαλο της μηχανης ...ειναι να 'τσιπαρεις' τον εγκεφαλο του καθε οδηγου! Αυτο σου μαθαινει το σχολειο αυτο και ΣΙΓΟΥΡΑ σου μαθαινει να φρεναρεις χωρις ABS... Οσο για το βιντεο....για προφανεις λογους δεν μπορει να το πει στην καμερα οτι ειναι marketing....! :)Και για του λογου του αληθες...οποιος παει να κανει το σχολειο...ας πειτε στους δασκαλους εκει να σας κανουν το τεστ με το σωστο φρεναρισμα με και χωρις Abs..! Παιδια φιλικα παντα! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2014 (τροποποιήθηκε) αχαχαχ ελα ρε σταματα ....τι σχεση εχει το αβσ με την εξατμιση και τους εγκεφαλους, δλδ ο ροσι δεν ειναι καλος οδηγος και πεφτει στην βροχη? Γιατι ολοι θα αναγκαστουν να γινουν οταν τους πεταχτει κατι, και μαντεψε... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 27 , 2014 από τον scorpion92 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
motoroso 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2014 @ dogonala Το κακο ειναι οτι αυτα που λεω...για το ...safety first ειναι ! Δυστυχως ομως δεν βλεπω να το λενε πολλοι.... Και ξαναλεω...εγω δεν γνωριζω....δασκαλοι το λενε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2014 Καλά καλά ντάξει...ότι πείτε. Η τυχαία κηλίδα λαδιού στο δρόμο όταν σου χει πεταχτει τζιπ στα 10 μέτρα απο στοπ είναι στα διδασκόμενα στο σχολείο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
motoroso 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2014 και βεβαια ειναι! Πλακα κανετε ετσι!?!?! Δεν το ξερετε καν ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ritchie 1.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2014 Το κακο ειναι οτι αυτα που λεω...για το ...safety first ειναι ! Δυστυχως ομως δεν βλεπω να το λενε πολλοι.... Και ξαναλεω...εγω δεν γνωριζω....δασκαλοι το λενε! Τι να σου πω... κι εγώ έχω κάνει το σχολείο αλλά αρνητικά για το ABS δεν άκουσα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2014 (τροποποιήθηκε) Καλά καλά ντάξει...ότι πείτε. Η τυχαία κηλίδα λαδιού στο δρόμο όταν σου χει πεταχτει τζιπ στα 10 μέτρα απο στοπ είναι στα διδασκόμενα στο σχολείο; που τα εχεις δει αυτα να γινονται ρε! μην αποπροσανατολιζεις τον κοσμο...κινδυνολογε! Προφανως και ειναι τρολλ ο ανθρωπας τι ασχολιομαστε... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 27 , 2014 από τον scorpion92 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
motoroso 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2014 αχαχαχ ελα ρε σταματα :worshippy:....τι σχεση εχει το αβσ με την εξατμιση και τους εγκεφαλους, δλδ ο ροσι δεν ειναι καλος οδηγος και πεφτει στην βροχη? Γιατι ολοι θα αναγκαστουν να γινουν οταν τους πεταχτει κατι, και μαντεψε... στο 00.56 (μαρεσει που απανταω κι ολας αλλα τεσπα! :) ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2014 συμφωνω να πας σε riding school να μαθεις να οδηγας και να φρεναρεις και χωρις abs αλλα αυτα σε ΠΙΣΤΑ οχι σε δρομο....ο δρομος ειναι πιο επικινδυνος!!! σου μαθαινουν στην πιστα πως να φρεναρεις σε δρομο γλιτζα?? οχι γιατι η πιστα εχει αλλη προσφυση...σε μαθαινουν να φρεναρεις πανω σε πετραδακια χωματα λαδια? οχι...ακομη και να μαθεις να φρεναρεις δεν θα τα κανεις σε κατασταση πανικου αλλα πληρως ελεγχομενα και εκ των προτερων γνωριζοντας το τι θα συμβει.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dogonala 233 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2014 στο 00.56 (μαρεσει που απανταω κι ολας αλλα τεσπα! :) ) Δεν φανηκε αρνητικος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2014 Μαστορα αλλο πραγμα το σχολειο και αλλο το αβς. καλο ειναι προφανως ειναι να γινονται και τα δυο. Αλλα το ενα δεν αναιρει το αλλο. το αβς το παιρνεις μια φορα και μενει,το σχολειο και την εμπειρια την παιρνεις σε βαθος χρονου. Τωρα το οτι ειναι μαρκετινγκ το αβς,αν πω οτι το λενε για να τρωει ο κοσμος τα μουτρα του και να πηγαινουν να κανουν σχολεια ,ειμαι κακος? Καποιος που θελει τη μηχανη για να κυκλοφορει ,προφανως και πιο χρησιμο του ειναι το αβς απο ενα σχολειο. Λες και ολοι οι παλιοι σκοτωνοντουσαν χωρις τα σχολεια η δεν ηξεραν να οδηγανε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
motoroso 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2014 συμφωνω να πας σε riding school να μαθεις να οδηγας και να φρεναρεις και χωρις abs αλλα αυτα σε ΠΙΣΤΑ οχι σε δρομο....ο δρομος ειναι πιο επικινδυνος!!! σου μαθαινουν στην πιστα πως να φρεναρεις σε δρομο γλιτζα?? οχι γιατι η πιστα εχει αλλη προσφυση...σε μαθαινουν να φρεναρεις πανω σε πετραδακια χωματα λαδια? οχι...ακομη και να μαθεις να φρεναρεις δεν θα τα κανεις σε κατασταση πανικου αλλα πληρως ελεγχομενα και εκ των προτερων γνωριζοντας το τι θα συμβει.... Φιλε μου ειχα πολλους φιλους που ειχαν την ιδια λογικη με σενα! Και μαλιστα πολλοι φοβοντουσαν πως επειδη γινεται σε πιστα η εκπαιδευση νομιζαν οτι θα τρεχουν ή εμπας η περιπτωσει οτι θα φανε τουμπα και υα πληρωνουν μηχανη... Μα ακριβως το αντιθετο γινεται... Δεν σου μαθαινει μονο πραγματα αλλα σου μαθαινει και να μην κανεις πραγματα περιττα που κανουμε ολοι καθημερινα χωρις να πρεπει! Και οσο για το οτι τα μαθαινεις σε πιστα.... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΑ ! Το συγκεκριμενο σχολειο κανει τα μαθηματα σε ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΧΩΡΟ που δεν ειναι πιστα! Εχει διαφορα μεγαλη! Και ναι, οποιος εχει κανει αυτο ο μαθημα και διαβαζει αυτο,ειμαι σιγουρος οτι καταλαβαινει πως πριν το μαθημα απλα δεν ηξερε να οδηγησει ΚΑΘΟΛΟΥ! Και οσο για το abs... ναι πραγματι το χρειαζεσαι 100% σε βρεγμενο και μονο για να αποφυγεις εμποδιο! Το ειδα και στην πραξη και στην θεωρεια! Δεν trollαρω απλα , οπως μας τα διδαξαν , ετσι τα μεταφερω! Αν δεν το δει καποιος στην πραξη, το ξερω δεν μπορεις να το καταλαβεις ευκολα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2014 (τροποποιήθηκε) Εγω ξερω ατομα που ηξεραν να οδηγανε και πηγαν στο 1ο level και δεν ειδαν κατι καινουργιο... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 27 , 2014 από τον Dant3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
motoroso 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2014 Καποιος που θελει τη μηχανη για να κυκλοφορει ,προφανως και πιο χρησιμο του ειναι το αβς απο ενα σχολειο. Λες και ολοι οι παλιοι σκοτωνοντουσαν χωρις τα σχολεια η δεν ηξεραν να οδηγανε... 1. Ναι ειναι πιο χρησιμο να ξερεις πως να φρεναρεις ΣΩΣΤΑ την μοτοσυκλετα σου εσυ ο ιδιος ...απο το να φρεναρει μονη της 2.Εχουν σκοτωθει ηδη πολλοι παλιοι...και τοτε δεν ειχαν ιπποδυναμεις και μοτερ οπως εχουμε σημερα...Ηταν πολυ πιο ηπιες οι μοτοσυκλετες τοτε και πολλοι σκοτωθηκαν με τετοιες... Εγω ξερω ατομα που ηξεραν να οδηγανε και πηγαν στο 1ο level και δεν ειδαν κατι καινουργιο... Τωρα ποιος trollαρει ποιον??! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες