Jump to content
innova 04

Τζόκερ. Πες 5 + 1.

118 ψήφοι

1. 1. Παίζεις ?

• Ναί.
      68
    • Όχι.
      43
  2. 2. Παίζεις σταθερά νούμερα?

• Ναί.
      10
    • Μπα, ότι μου'ρθει.
      68
    • Δεν παίζω.
      33
  3. 3. Πόσο πληρωνεις?

• 1-5 e.
      62
    • 5-10 e.
      14
    • 10-20 e.
      1
    • 20-50 e.
      0
    • 50-100 e.
      0
    • 100 - @πειρο..
      0
    • Δεν παίζω.
      34

Recommended Posts

Εδώ χάσαμε ανθρωπο επειδή μίλησε οποτε σσσσσ...:-P

Στάλθηκε απο το διαστημόπλοιο μου χρησιμοποιόντας Tapapolk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δεν χρειαζεται να μάθουμε κάτι αδερφέ. Η εγώ Είμαι εντελώς χαζός η είναι 100% στιμενο. Οι κληρώσεις στα μυθικά ποσά είναι στημένες . Στους κοινούς θνητούς φουκαριαριδες άντε να δίνουν τα 300 και τα 500 χιλιάρικα. Πρεπει να μπει καμια μέρα μέσα στην αίθουσα της κληρωσης κανένας παλαβός με όπλο και να τους κανει να ξανακάνουν στο καπάκι με τα ίδια μπαλάκια την κληρωση .

έχει γίνει στην Ιταλία με το λαχείο και βγήκε το ίδιο 3 συνεχόμενες φορες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έχει γίνει στην Ιταλία με το λαχείο και βγήκε το ίδιο 3 συνεχόμενες φορες

Πωωωωωωω ρε τυχη να βγει και τις 3 φορες ιδιος αριθμος... :grin: (πωωωω ξεβρακωμα που τους εκανε...μπηκε κανενας φυλακη γι'αυτο;....)

Παντως πόσο μαλ@κες μάς θεωρουν ε;...Πονταρουν στη μιζερια και στην ανεχεια του κοσμου που ελπιζει στο ονειρο και παιζει με την ελπιδα μπας και...και κονομανε οι Οργανισμοι και οι πιο "μαγκες".... :hunter:αλητεια!!! :banned:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Oτι πιστευει ο καθενας ρε ντερβισι μου . Εγω προσωπικα πιστευω πως 100% ηταν στημενο το σημερινο οπως κι αλλα πολλα μεγαλα τζακ ποτ και πως μονο σε πιο ''μικρα'' ποσα δινουν τα λεφτα κανονικα.

Ο τροπος για να το στησουν ειναι ευκολος . Δεν χρειαζεται αναλυσεις.

Τωρα αν εσυ και αλλοι 9 εκατομμυρια Ελληνες πιστευουν οτι ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΟΠΑΠ δινουν αυτα τα χρηματα ειναι δικαιωμα σου φυσικα και μακαρι να τα κερδισεις . Προτιμω να παιζω σε μικροτερα ποσα .Αλλα ακομα και σε τζακ ποτ σαν το σημερινο ισως παιξω καθως ελπιζω σε κανενα 5 αρι . Βοηθαμε και την Αεκ να επιστρεψει ξανα στα μεγαλα σαλονια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλ δεν υπαρχει περιπτωση να δινουν ενα ποσο που βγαινει ευκολα απο την μια κληρωση ?

Απο την αλλη θελω να πιστευω πως δεν ειναι γτ ο τζογος μου στο τζοκερ ειναι 1 ευρω οποτε το θυμαμαι να παιξω (ειχα πχ κανα χρονο και τωρα με το νταβαντουρι εκανα την υπερβαση του 1,5ευρω :D)

Οι νικητες ειναι απο Κορινθο και Γαλαταδες Πελλης(εκει δεν θα ειναι μια κλειστει κοινωνια?δεν θα μαθευτει κατι?)πχ στο αν ειναι στημενο ή οχι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τωρα στο Παπαδακη μιλαγαν οι πρακτορες των 2 δελτιων!

τις Κορινθου κοστισε 10ευρω

και τις Πελλης 11ευρω και μαλιστα το ειχε συμπληρωσει η συζυγος του πρακτορα να υπαρχουν ετοιμα δελτια γτ υπηρχε πολυς κοσμος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παλικαράδες παλικαραρες μου.

Μονο εγώ είμαι εντελώς σίγουρος πως μας κοροϊδεύουν;

Ποιοι είναι οι δυο υπερτυχερυπερτυχεροι; Ο ΟΠ και ο ΑΠ ;;; Μήπως ο Βενιζέλος και ο Σαμαράς; Τα ΔΥΟ ατομα είναι για ξεκαρφωμα;

Ρε ουυυστ απο δω τα καθηκια !!!

Υπομονή. Απ' την άλλη βδομάδα σιγά-σιγά θ' αρχίσουν πάλι τα σερί Τζακ Ποτ για να μαζευτεί ένα καλό ποσό. Πρωτοχρονιά έρχεται. :rolleyes::whistling:

Τωρα στο Παπαδακη μιλαγαν οι πρακτορες των 2 δελτιων!

τις Κορινθου κοστισε 10ευρω

και τις Πελλης 11ευρω και μαλιστα το ειχε συμπληρωσει η συζυγος του πρακτορα να υπαρχουν ετοιμα δελτια γτ υπηρχε πολυς κοσμος!

Ερε ξύλο που έχει να φάει αυτή........ :crazy:

Μ' αυτά και με κείνα, ένα είναι το συμπέρασμα...... πάλι ΔΕΝ κέρδισα. :tooth: :tooth: :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο πιο ασφαλης τροπος να διαπιστωσει καποιος αν ολο αυτο το πανηγυρι των χρηματων ειναι φτιαχτό και αν δινουν ή οχι χρημα, ειναι να κερδισει ο ιδιος ενα μεγαλο ποσο.Αλλά μετα επειδη δεν θα το πει φορα παρτιδα,παλι οι υπολοιποι θα αναρωτουνται αν ειναι ψευτικο...αρα φαυλος κυκλος.Δεν το ξερουμε μονο εμεις αυτο αλλά και αν καποιος θελει να στησει ενα παιχνιδι.Δηλαδη ξερει οτι αποδειξεις για να τους πεις κλεφτες δεν μπορεις να εχεις οπότε ...;

Οπότε καταληγουμε στο συμπερασμα ως συνηθως:καθενας πιστευει οτι νομιζει κατα κριση...

Θα μπορουσε απο την αλλη στη χθεσινη κληρωση,οταν εγινε η πρωτη κληρωση να μπει στην αιθουσα απροσκλητος ενας εισαγγελεας και να διαταξει κεκλεισμενων των θυρων ισως μια επαναληψη της κληρωσης και παλι μετα αλλη μια...κι αν τα μπαλακια βγαιναν "τυχαια" τα ιδια,να τους σκισει τα...μπαλακια και να αποδοθουν ευθυνες...Σε μια Χωρα που θελει τη διαφανεια και να παταξει καθε μορφης αδικια,ισως ηταν μια λυση...ισως ομως και να γινεται μονο σε αλλες Χωρες...οπως σ'αυτη που ζει η Αλικη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πάντως κέρδισα € 1,50!!!

Δώστε μου διευθύνσεις να στείλω δώρα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πάντως κέρδισα € 1,50!!!Δώστε μου διευθύνσεις να στείλω δώρα!

Φιλε...σε δανειζω!!!...εγω κερδισα 3.0€... :tooth:

Ειπα να μην το πω δημοσια μηπως εχω προβλημα αλλά με προκαλεσες... :crazy::grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι...εγώ είμαι παντρεμένος...έπαιξα 2.5 ευρώ εγώ και 2.5 η γυναίκα μου...το 9 +2 νούμερα εγώ, το 9 +2 (τά άλλα 2) νούμερα η γυναίκα μου και το τζόκερ... Συγνώμη τώρα...αλλά που είναι το κράτος...εγώ δηλαδή δεν πρέπει να κερδίσω το 5+1 αφού από μισά τα πετύχαμε...δηλαδή νομικά αν τα κέρδιζα μόνον εγώ ή μόνον η γυναίκα μου, από μισά δεν θα έπρεπε να πάρουμε αν χωρίζαμε...τώρα που πετύχαμε από μισά τα νούμερα...δεν μετράει να πάρουμε το 5+1....χαχαχαχαχαχαχααααααα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε...σε δανειζω!!!...εγω κερδισα 3.0€... :tooth:

Ειπα να μην το πω δημοσια μηπως εχω προβλημα αλλά με προκαλεσες... :crazy::grin:

Μπορούμε αν θέλεις να δημιουργήσουμε μια εταιρία. Εσύ θα έχεις το 66,6% και εγώ το 33,3%!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφού είναι ξεκάθαρα πλέον απάτη σύμφωνα με σένα γιατί παίζεις ακόμα;

Ας τα κέρδισες εσύ και καθόλου δεν θα σε ένοιαζε αν είναι απάτη.Και εμένα το ίδιο φυσικά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε αγόρι. Ξεκάθαρος ήμουν. Κατα την γνώμη μου είπα πως πιστεύω πως μοιράζουν τα μικρά ποσά . Αλλά παίζω ακόμα και στα μεγαλα τζακ ποτ ελπιζωντας για κανένα 5 Άρι. Φυσικά και αν πιάσω τα εκατομμυρια θα το πιστεψω πως δεν είναι απάτη. Μέχρι τοτε όμως... Οι γνώμες είναι σαν τις κολ%τρυπιδες . Ο καθένας έχει κι απο μια .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εκεί πάνω δείχνει ποιά ημερομηνία και ώρα γίνεται η κλήρωση.

Το έβαλες σαν να δείχνει τί ώρα πέρασε το δελτίο, ή απλά έβαλες το ένα κερδισμένο?

Από περιέργεια, πόσο κοστίζει ένα τέτοιο σύστημα?

Τροποποιήθηκε από τον Kostas-MotoLover

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για στάκα λίγο,αυτό το δελτίο και που κέρδισε είναι άκυρο...

γτ ακυρο?

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι...εγώ είμαι παντρεμένος...έπαιξα 2.5 ευρώ εγώ και 2.5 η γυναίκα μου...το 9 +2 νούμερα εγώ, το 9 +2 (τά άλλα 2) νούμερα η γυναίκα μου και το τζόκερ... Συγνώμη τώρα...αλλά που είναι το κράτος...εγώ δηλαδή δεν πρέπει να κερδίσω το 5+1 αφού από μισά τα πετύχαμε...δηλαδή νομικά αν τα κέρδιζα μόνον εγώ ή μόνον η γυναίκα μου, από μισά δεν θα έπρεπε να πάρουμε αν χωρίζαμε...τώρα που πετύχαμε από μισά τα νούμερα...δεν μετράει να πάρουμε το 5+1....χαχαχαχαχαχαχααααααα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί μέχρι τις 8:30 μπορείς να παίξεις.Μετά τα υπόλοιπα πάνε για την επόμενη κληρωση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα