Jump to content
Liakos...

Χειμερινή πανοπλία!

Recommended Posts

Καιρός είναι να πάρω ένα αξιόλογο μποφάν ως μοτοσυκλετιστής και εγώ. Είδα κάποια θέματα αλλά πάλι χρειάζομαι λίγη βοήθεια. Είμαι κάτοχος μιας πάπιας και θέλω να πάρω καταρχήν ένα μπουφανάκι χειμερινό που να με καλύπτει πλήρως σε γερά κρύα και βροχές, (εννοείται πάντα και με την κατάλληλη υπόδηση) και ένα παντελόνι ώστε να είμαι καλυμμένος για αρχή. Για να τα κάνω πιο λιανά. Το μπάτζετ μου είναι γύρω στα 450 ευρά. Και έχω καταλήξει σε δύο μπουφανάκια τα οποία και δοκίμασα:

1) Dainese Temporale, 2) Dainese Laguna seca. Τι γνώμες έχετε για αυτά τα δύο; Το πρώτο το νιώθω πιο στιβαρό και το δεύτερο να εφαρμόζει καλύτερα. Μπορεί ίσως επειδή το temporale σφύγγει και στη μέση και στα μανίκια και είναι λίγο πιο βαρύ. Αυτά μαζί με προστασία για τη μέση. Όσον αφορά το παντελόνι είδα το Dainese Sherman pro που μου έκατσε καλά, αλλά δε το έψαξα τόσο όσο το μπουφάν. Κάθε άλλη πρόταση ευπρόσδεκτη φυσικά. Αυτά για αρχή.

Σας ευχαριστώ!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μη κοιτας δέρματα αν είναι να παρεις ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ.

έχεις ένα αξιόλογο μπατζετ, περνεις μπουφανάρα, κοιταξε να έχει καλή μεμβράνη αδιαβροχοποίησης , να ειναι πληρες απο προστασίες, και φυσικά να σου κάτσει όμορφα σαν γκομενάκι μετά απο ξενύχτι. B)

καλές αγορες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μη κοιτας δέρματα αν είναι να παρεις ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ.

...

Δεν κοιτάει δέρματα :P

Dainese Temporale

6299_17764.jpg

Dainese Laguna Seca

1.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πληροφοριακά, η εσωτερική επένδυση στα χειμερινά Dainese είναι αρκετά κοντύτερη σε ύψος από το εξωτερικό ύφασμα (αλλά όχι στα μανίκια, εκεί είναι το ίδιο). Τουλάχιστον έτσι ήταν πέρυσι στο μαγαζί που πήγα και είδα πολλά Dainese.

Αν δεν σε πειράζει αυτό, το Temporale είναι μεγαλύτερο και κατά την γνώμη μου καταλληλότερο για χειμωνιάτικο.

Τροποποιήθηκε από τον Dimitrismaxrpm

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με το μπατζετ που εχεις κοιτα και καποια αλλη εταιρεια στην Νταινεζε πληρωνεις κι ενα καλο καπελακι λογω ονοματος. Επισης καλο θα ηταν να προτιμησεις 3/4 μπουφανακι, κανει πολυ μεγαλη διαφορα στο κρυο που δεχεται η μεση, Γενικα τουριστικο και οχι σπορ εξοπλισμο

Τροποποιήθηκε από τον Γιαμαχάκιας ΧΞΣ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σύμφωνώ με τους απο πάνω για το κρύο στη μέση...

Πολυ φρικαλέος παράγοντας να μην έχεις τίποτα να στο καλύψει...και τα δυο μπουφαν που έχω εγώ δεν τη σκεπάζουν!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν τα 450 ευρώ είναι μόνο για το μπουφάν,είναι πολλά...μπορείς και με τα μισά να πάρεις αξιόλογο και ζεστό μπουφάν.Αν είναι συνολικά για μπουφάν-παντελόνι τότε μια χαρά.Το temporale είναι ωραίο μπουφανάκι,το έχω δοκιμάσει κι εγώ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μπάτζετ είναι και για ένα καλό μπουφάν και ένα αξιόλογο παντελόνι και στη συνέχεια βλέπουμε για τα υπόλοιπα. Δοκίμασα σε Spidi αλλά δε μ' άρεσε η εφαρμογή. Δε μου αρέσουν τα πολλά πράγματα στο μπουφάν θα το ήθελα σημαζεμένο γι' αυτό και κοιτάω αυτά. Σε Rev' it, Colori θα ψάξω. Αν γνωρίζεται κανένα καλό μαγαζί από Θεσσαλονίκη θα με βοηθούσε αρκετά. Συνεχίζεται το ψάξιμο λοιπόν.

Υ.Γ. Η αλήθεια είναι πως δε περίμενα τέτοια ανταπόκριση τέτοια ώρα αλλά σας ευχαριστώ πάρα πολύ :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενα καλο μαγαζι να πας ειναι το Moto News,Καραμανλη και Παπαφη. Απενταντι ακριβως θα βρεις και το riders μαρκετ που εχει Revit να δοκιμασεις και τα οποια μπορεις να παρεις σε τιμες χωμα απο εδω www.fc-moto.de

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.. Αν γνωρίζεται κανένα καλό μαγαζί από Θεσσαλονίκη θα με βοηθούσε αρκετά. ..

Στην Κωνσταντίνου καραμανλή έχει αρκετά.

Στο ύψος της μαρτίου βρίσκεται και το moto market, πήγαινε μία βόλτα από εκεί για να τα δεις και να τα δοκιμάσεις :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πήγα στο Moto Market και στο Mega Stock Bazaar. Θα δω αύριο και αυτά που είπε ο Γιαμαχάκιας. Άκουσα ότι και στην αποθήκη στη Σίνδο έχει καλές τιμές και ποικιλία. Αναμένεται μήνυμα. :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πηρα την περασμενη παρασκευη το laguna seca νουμερο 46 με d-dry(οχι το απλο)...slim γραμμουλα και γενικα ομορφο...δεν εχω προσεξει κρυο στη μεση γιατι την καλυπτει το μπουφαν αλλα και το τζιν(το οποιο φοραω νορμαλ οχι πολυ πανω οχι πολυ κατω.)

η επενδυση χρησιμοποιηθηκε δοκιμαστικα. με πολυ χοντρο φουτερ οι κινησεις περιοριζονται λιγακι αλλα δεν θεωρω οτι το μπουφαν εχει φτιαχτει για να φορας οτιδηποτε αλλο απο απλο μπλουζακι αντε ισως λιγο πιο παχυ τυπου hoodie... με κανονικο μπλουζακι ειναι μια χαρα εφαρμοστο και το κρυο δεν μπαζει απο πουθενα...χωρις την επενδυση οπως το εχω τωρα με λεπτο μπλουζακι απο μεσα δεν καταλαβαινει τιποτα ασε που ειναι σαν να μην το φοραω.

γενικα θεωρω οτι και λιγα ηταν τα 190 που εδωσα για τετοιο μπουφαν!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.spiliotis.gr/20510-prb1080-mono-3-%CF%83%CE%B5-1

Προτού ψωνίσεις δες και αυτό αν θες. Εξαιρετικό μπουφάν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1.Αν θελεις μονο τα συγκεκριμενα κι εγω θα διαλεγα το δευτερο.

2. Με τετοιο μπατζετ μπορεις να παρει και μπουφαν και παντελονι αλλα εαν θελεις ΜΟΝΟ μπουφαν ...ΟΚ

3. Υπαρχει και το outback της REVIT. Εαν θελις ομως μονο Dainese παω πασο.

Και βεβαιως οπως ειπαν και οι προλαλησαντες οχι δερματινο για χειμερινο. Cordura θα παρεις!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για το Temporale έχω να πω μόνο τα καλύτερα. Πολύ άνετο, ζεστό, αδιάβροχο και με πολλές τσέπες (έχει και εσωτερική). Πιστεύω δε θα σε απογοητεύσει. Το μόνο που του λείπει είναι μια προστασία πλάτης (την οποία μπορείς να πάρεις ξεχωριστά αν θες και θα εφαρμόζει και σε άλλα Dainese μπουφάν που ίσως έχεις ή αποκτήσεις στο μέλλον).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ έχω το Daytona της colori (oxi δέρμα) παρά πολύ ευχαριστημένος και με βροχές και με κρύο δεν μασάει συν ότι στην τιμή είναι μέσα και τα προστατευτικά πλάτη αγκώνες ώμους

P.S χειμώνα cordura

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά πήγα και δοκίμασα στο Moto News κάτι μπουφανάκια της εταιρίας Held 1)4-touring, 2)Askido, 3)Topas αν θυμάμαι σωστά και με πληροφόρησαν σωστά. Δε μου πολυαρέσανε είναι η αλήθεια. Κάτω στην πλάτη σηκωνόταν κάπως και δε μου άρεσε εκτός του ότι για προστατευτικό στην πλάτη είχανε σφουγγάρι ή κάτι παρόμοιο μαλάκό υλικό. Δύο κομμάτια που δοκίμασα και μου άρεσαν είναι το Concrete της Magna και το Comando της Spidi(Δε το είχα δοκιμάσει παλαιότερα). Τα μπουφάν της Dainese που δοκίμασα είναι και τα 2 d-dry, όχι απλά. Αυτή τη βδομάδα θα συνεχίσω το ψάξιμο. Δεν θέλω αποκλειστικά της Dainese απλά εκεί με κατευθύνανε, εγώ ψάχνω για να μάθω μιας και είναι το πρώτο μου χειμερινό μπουφάν μηχανής :grin:.

Τροποποιήθηκε από τον Liakos...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα