Liakos... 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2014 Καιρός είναι να πάρω ένα αξιόλογο μποφάν ως μοτοσυκλετιστής και εγώ. Είδα κάποια θέματα αλλά πάλι χρειάζομαι λίγη βοήθεια. Είμαι κάτοχος μιας πάπιας και θέλω να πάρω καταρχήν ένα μπουφανάκι χειμερινό που να με καλύπτει πλήρως σε γερά κρύα και βροχές, (εννοείται πάντα και με την κατάλληλη υπόδηση) και ένα παντελόνι ώστε να είμαι καλυμμένος για αρχή. Για να τα κάνω πιο λιανά. Το μπάτζετ μου είναι γύρω στα 450 ευρά. Και έχω καταλήξει σε δύο μπουφανάκια τα οποία και δοκίμασα: 1) Dainese Temporale, 2) Dainese Laguna seca. Τι γνώμες έχετε για αυτά τα δύο; Το πρώτο το νιώθω πιο στιβαρό και το δεύτερο να εφαρμόζει καλύτερα. Μπορεί ίσως επειδή το temporale σφύγγει και στη μέση και στα μανίκια και είναι λίγο πιο βαρύ. Αυτά μαζί με προστασία για τη μέση. Όσον αφορά το παντελόνι είδα το Dainese Sherman pro που μου έκατσε καλά, αλλά δε το έψαξα τόσο όσο το μπουφάν. Κάθε άλλη πρόταση ευπρόσδεκτη φυσικά. Αυτά για αρχή. Σας ευχαριστώ!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2014 Μη κοιτας δέρματα αν είναι να παρεις ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ. έχεις ένα αξιόλογο μπατζετ, περνεις μπουφανάρα, κοιταξε να έχει καλή μεμβράνη αδιαβροχοποίησης , να ειναι πληρες απο προστασίες, και φυσικά να σου κάτσει όμορφα σαν γκομενάκι μετά απο ξενύχτι. B) καλές αγορες. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2014 Μη κοιτας δέρματα αν είναι να παρεις ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ. ... Δεν κοιτάει δέρματα :P Dainese Temporale Dainese Laguna Seca Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2014 λαγκούνα σέκα γιατί έτσι γιατί είναι πανέμορφο :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitrismaxrpm 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2014 (τροποποιήθηκε) Πληροφοριακά, η εσωτερική επένδυση στα χειμερινά Dainese είναι αρκετά κοντύτερη σε ύψος από το εξωτερικό ύφασμα (αλλά όχι στα μανίκια, εκεί είναι το ίδιο). Τουλάχιστον έτσι ήταν πέρυσι στο μαγαζί που πήγα και είδα πολλά Dainese. Αν δεν σε πειράζει αυτό, το Temporale είναι μεγαλύτερο και κατά την γνώμη μου καταλληλότερο για χειμωνιάτικο. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 21 , 2014 από τον Dimitrismaxrpm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2014 (τροποποιήθηκε) Με το μπατζετ που εχεις κοιτα και καποια αλλη εταιρεια στην Νταινεζε πληρωνεις κι ενα καλο καπελακι λογω ονοματος. Επισης καλο θα ηταν να προτιμησεις 3/4 μπουφανακι, κανει πολυ μεγαλη διαφορα στο κρυο που δεχεται η μεση, Γενικα τουριστικο και οχι σπορ εξοπλισμο Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 21 , 2014 από τον Γιαμαχάκιας ΧΞΣ 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2014 λαθος μου παιδια σόρυ παιζει και η στολη ε δεν είμαι εκτος. αχααχαχ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2014 Σύμφωνώ με τους απο πάνω για το κρύο στη μέση... Πολυ φρικαλέος παράγοντας να μην έχεις τίποτα να στο καλύψει...και τα δυο μπουφαν που έχω εγώ δεν τη σκεπάζουν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2014 λαθος μου παιδια σόρυ παιζει και η στολη ε δεν είμαι εκτος. αχααχαχ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fritezas 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2014 Το temporale νομίζω είναι γυναικείο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2014 Αν τα 450 ευρώ είναι μόνο για το μπουφάν,είναι πολλά...μπορείς και με τα μισά να πάρεις αξιόλογο και ζεστό μπουφάν.Αν είναι συνολικά για μπουφάν-παντελόνι τότε μια χαρά.Το temporale είναι ωραίο μπουφανάκι,το έχω δοκιμάσει κι εγώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2014 Ο,τι ειπε ο Γιαμαχακιας. Κοιτα σε αλλες εταιρειες πλην dainese / alpinestars. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Liakos... 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2014 Το μπάτζετ είναι και για ένα καλό μπουφάν και ένα αξιόλογο παντελόνι και στη συνέχεια βλέπουμε για τα υπόλοιπα. Δοκίμασα σε Spidi αλλά δε μ' άρεσε η εφαρμογή. Δε μου αρέσουν τα πολλά πράγματα στο μπουφάν θα το ήθελα σημαζεμένο γι' αυτό και κοιτάω αυτά. Σε Rev' it, Colori θα ψάξω. Αν γνωρίζεται κανένα καλό μαγαζί από Θεσσαλονίκη θα με βοηθούσε αρκετά. Συνεχίζεται το ψάξιμο λοιπόν. Υ.Γ. Η αλήθεια είναι πως δε περίμενα τέτοια ανταπόκριση τέτοια ώρα αλλά σας ευχαριστώ πάρα πολύ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2014 Ενα καλο μαγαζι να πας ειναι το Moto News,Καραμανλη και Παπαφη. Απενταντι ακριβως θα βρεις και το riders μαρκετ που εχει Revit να δοκιμασεις και τα οποια μπορεις να παρεις σε τιμες χωμα απο εδω www.fc-moto.de Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2014 .. Αν γνωρίζεται κανένα καλό μαγαζί από Θεσσαλονίκη θα με βοηθούσε αρκετά. .. Στην Κωνσταντίνου καραμανλή έχει αρκετά. Στο ύψος της μαρτίου βρίσκεται και το moto market, πήγαινε μία βόλτα από εκεί για να τα δεις και να τα δοκιμάσεις 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Liakos... 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2014 Πήγα στο Moto Market και στο Mega Stock Bazaar. Θα δω αύριο και αυτά που είπε ο Γιαμαχάκιας. Άκουσα ότι και στην αποθήκη στη Σίνδο έχει καλές τιμές και ποικιλία. Αναμένεται μήνυμα. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
evo9 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2014 πηρα την περασμενη παρασκευη το laguna seca νουμερο 46 με d-dry(οχι το απλο)...slim γραμμουλα και γενικα ομορφο...δεν εχω προσεξει κρυο στη μεση γιατι την καλυπτει το μπουφαν αλλα και το τζιν(το οποιο φοραω νορμαλ οχι πολυ πανω οχι πολυ κατω.) η επενδυση χρησιμοποιηθηκε δοκιμαστικα. με πολυ χοντρο φουτερ οι κινησεις περιοριζονται λιγακι αλλα δεν θεωρω οτι το μπουφαν εχει φτιαχτει για να φορας οτιδηποτε αλλο απο απλο μπλουζακι αντε ισως λιγο πιο παχυ τυπου hoodie... με κανονικο μπλουζακι ειναι μια χαρα εφαρμοστο και το κρυο δεν μπαζει απο πουθενα...χωρις την επενδυση οπως το εχω τωρα με λεπτο μπλουζακι απο μεσα δεν καταλαβαινει τιποτα ασε που ειναι σαν να μην το φοραω. γενικα θεωρω οτι και λιγα ηταν τα 190 που εδωσα για τετοιο μπουφαν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2014 http://www.spiliotis.gr/20510-prb1080-mono-3-%CF%83%CE%B5-1 Προτού ψωνίσεις δες και αυτό αν θες. Εξαιρετικό μπουφάν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2014 http://www.mybike.gr/page/classifieds/_/biker-equipment/πωλείται-μπουφάν-4-εποχών-revit-cayenne-pro-μαύρο-μ-r3193 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chmavr 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2014 κανένα IXS εχεις σκεφτεί?? εχω φίλο που τα φοράει και στο snowboard...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2014 http://www.motorparts.com.gr/eshop/eksoplismos-anavati/boufan/boufan-xeimerina-4-epoxon/boufan-revit-excalibur-hydratex-detail.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2014 1.Αν θελεις μονο τα συγκεκριμενα κι εγω θα διαλεγα το δευτερο. 2. Με τετοιο μπατζετ μπορεις να παρει και μπουφαν και παντελονι αλλα εαν θελεις ΜΟΝΟ μπουφαν ...ΟΚ 3. Υπαρχει και το outback της REVIT. Εαν θελις ομως μονο Dainese παω πασο. Και βεβαιως οπως ειπαν και οι προλαλησαντες οχι δερματινο για χειμερινο. Cordura θα παρεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ritchie 1.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2014 Για το Temporale έχω να πω μόνο τα καλύτερα. Πολύ άνετο, ζεστό, αδιάβροχο και με πολλές τσέπες (έχει και εσωτερική). Πιστεύω δε θα σε απογοητεύσει. Το μόνο που του λείπει είναι μια προστασία πλάτης (την οποία μπορείς να πάρεις ξεχωριστά αν θες και θα εφαρμόζει και σε άλλα Dainese μπουφάν που ίσως έχεις ή αποκτήσεις στο μέλλον). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeEmm 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2014 Εγώ έχω το Daytona της colori (oxi δέρμα) παρά πολύ ευχαριστημένος και με βροχές και με κρύο δεν μασάει συν ότι στην τιμή είναι μέσα και τα προστατευτικά πλάτη αγκώνες ώμους P.S χειμώνα cordura Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Liakos... 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2014 (τροποποιήθηκε) Παιδιά πήγα και δοκίμασα στο Moto News κάτι μπουφανάκια της εταιρίας Held 1)4-touring, 2)Askido, 3)Topas αν θυμάμαι σωστά και με πληροφόρησαν σωστά. Δε μου πολυαρέσανε είναι η αλήθεια. Κάτω στην πλάτη σηκωνόταν κάπως και δε μου άρεσε εκτός του ότι για προστατευτικό στην πλάτη είχανε σφουγγάρι ή κάτι παρόμοιο μαλάκό υλικό. Δύο κομμάτια που δοκίμασα και μου άρεσαν είναι το Concrete της Magna και το Comando της Spidi(Δε το είχα δοκιμάσει παλαιότερα). Τα μπουφάν της Dainese που δοκίμασα είναι και τα 2 d-dry, όχι απλά. Αυτή τη βδομάδα θα συνεχίσω το ψάξιμο. Δεν θέλω αποκλειστικά της Dainese απλά εκεί με κατευθύνανε, εγώ ψάχνω για να μάθω μιας και είναι το πρώτο μου χειμερινό μπουφάν μηχανής . Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 26 , 2014 από τον Liakos... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες