Le Tavernier 756 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2014 Καλημέρα και απο μένα σε ολα τα παιδιά του Mybike.gr. Μετά απο 21 χρόνια αποκλειστικής ενασχόλησης με τα αυτοκίνητα (εξαιρείται το C50 αγνώστου ηλικίας αλλα μαλλον μεγαλύτερο απο μένα )ήρθε η ώρα της μοτοσυκλέτας. Διαβάζοντας διάφορα δίστασα να γράψω μιάς και το μηχανάκι που κλείνω ΔΕΝ ειναι εμπορικό και κατα μερικούς κατάπτυστο. Πριν πώ οτιδήποτε θα αναφέρω... Deuville 650 Μοντέλο του '03. Η αρχική μου σκέψη ήταν TA650 αλλα βάζοντάς τα κάτω οδηγόντας και τα 2 νομίζω το Deuville μου έκατσε καλύτερα στα χέρια και με το μεγάλο αβαντάζ της πρακτικότητας καθ'οτι μένω σε χωριό έξω απο τον Βολο και λόγω δουλειάς τα ψιλοκουβαλήματα είναι μέσα στο πρόγραμμα. (άσε που έχει το συγκεκριμένο και RadioCD πάνω μήν χάσουμε καμια τελεία απο καμιά είδηση και είμαστε ανενημέρωτοι :P ) Καλώς σας βρήκα λοιπον Φιλικά Νικόλας 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2014 Καλώς ήρθες. Κάτσε εδώ,έχουμε πλάκα. Υπάρχει κι άλλος με Deuville στο φόρουμ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Tavernier 756 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2014 Αλλος? μονο ένας? μεγαλώνει η οικογένια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aka 546 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2014 καλως ηρθες Νικολα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Tavernier 756 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2014 καλώς σας βρήκα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jason 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2014 καλωσορισες πατριδα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2014 Καλωσόρισες Νικόλα!Τι πάει να πει ''κατάπτυστο'' όμως;Νομίζω πως δε διαλέγουμε αμάξι ή δίτροχο με σκοπό να αρέσει στους γύρω μας αλλά με γνώμονα τη δική μας εξυπηρέτηση και τα δικά μας γούστα...επομένως αν σε κάποιον δεν αρέσει,ας μην ασχολείται :) To έχεις αγοράσει ήδη ή ακόμα το ψάχνεις; 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2014 Γεια σου Νίκο ¨Έχεις να πεις πολλά με τον Αλέξανδρο ( zoo ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2014 Καλώς ήρθες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2014 Καλως τον φιλο. Καλη διαμονη στο φορουμ. Λιγο βαρυ, αλλα πολυ πρακτικο και ταξιδιαρικο. Θα το ευχαριστηθεις. Απο αξιοπιστια ουτε λογος. Μονο βενζινη και λαδι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
uncle ben 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2014 Καλωσορισες!! Οπως βλεπεις απο τις απαντησεις , δεν υπαρχει "καταπτυστο" μηχανακι, μονο "καταπτυστοι" οδηγοι!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Tavernier 756 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2014 (τροποποιήθηκε) Το μηχανάκι το Έχω βρει και είναι εδώ Βόλο.. ξέρω ότι είναι βαρύ, μου άρεσε οδηγικά Γιατί είναι χαλαρό.. ούτως η άλλως τα γούστα τα βγάζω με 4 ρόδες.. Ο όρος κατάπτυστο έχει να κάνει με διάφορα που Έχω διαβάσει... Το θάβουν κυριολεκτικά, και σκέφτομαι, άπειρος είμαι ίσως να μην ξέρω, από την άλλη Ε μ'άρεσε τι να κάνω. Και λέω.... Θα το πω και αν είναι να ακούσω στόλισμα ας το ακούσω:P Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 18 , 2014 από τον ntheiakos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2014 Ελα ρε Πορταρια. Χαιρετισμους απο την Ζαγορα. ΚΑλως ηρθες. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Tavernier 756 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2014 Καλώς σας βρήκα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2014 καλως ηρθες, Νικόλα ! Κρανη, διπλώματα, κλπ. δες πρωτα, και μετα πας για αγορά της Deuville. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Tavernier 756 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2014 Κράνη 2 ένα φουλ και ένα τζετ γάντια χειμερινά και καλοκαιρινά. Μπότες ένα ζευγάρι Caterpillar. Χμ ένα μπουφάν θέλω και το μηχανάκι χαχαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Tavernier 756 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2014 (τροποποιήθηκε) Αύριο το πρωί γίνεται η μεταβίβαση. :-P Το οδήγησα όλη μέρα σήμερα και μ'άρεσε πολύ. 2003 μοντέλο 44500 χιλιόμετρα καινούρια λάστιχα , σέρβις Αναρτήσεις, λάδια μπουζί, βαλβολίνες άξονα κτλ. Χρώμα σκούρο πράσινο. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 20 , 2014 από τον ntheiakos 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες