Jump to content
Le Tavernier

Κάλιο αργά παρά ποτέ

Recommended Posts

Καλημέρα και απο μένα σε ολα τα παιδιά του Mybike.gr.

Μετά απο 21 χρόνια αποκλειστικής ενασχόλησης με τα αυτοκίνητα (εξαιρείται το C50 αγνώστου ηλικίας αλλα μαλλον μεγαλύτερο απο μένα )ήρθε η ώρα της μοτοσυκλέτας.

Διαβάζοντας διάφορα δίστασα να γράψω μιάς και το μηχανάκι που κλείνω ΔΕΝ ειναι εμπορικό και κατα μερικούς κατάπτυστο.

Πριν πώ οτιδήποτε θα αναφέρω... Deuville 650 Μοντέλο του '03. Η αρχική μου σκέψη ήταν TA650 αλλα βάζοντάς τα κάτω οδηγόντας και τα 2 νομίζω το Deuville μου έκατσε καλύτερα στα χέρια και με το μεγάλο αβαντάζ της πρακτικότητας καθ'οτι μένω σε χωριό έξω απο τον Βολο και λόγω δουλειάς τα ψιλοκουβαλήματα είναι μέσα στο πρόγραμμα. (άσε που έχει το συγκεκριμένο και RadioCD πάνω μήν χάσουμε καμια τελεία απο καμιά είδηση και είμαστε ανενημέρωτοι :P )

Καλώς σας βρήκα λοιπον

Φιλικά

Νικόλας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλωσόρισες Νικόλα!Τι πάει να πει ''κατάπτυστο'' όμως;Νομίζω πως δε διαλέγουμε αμάξι ή δίτροχο με σκοπό να αρέσει στους γύρω μας αλλά με γνώμονα τη δική μας εξυπηρέτηση και τα δικά μας γούστα...επομένως αν σε κάποιον δεν αρέσει,ας μην ασχολείται :)

To έχεις αγοράσει ήδη ή ακόμα το ψάχνεις;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλως τον φιλο. Καλη διαμονη στο φορουμ.

Λιγο βαρυ, αλλα πολυ πρακτικο και ταξιδιαρικο. Θα το ευχαριστηθεις. Απο αξιοπιστια ουτε λογος. Μονο βενζινη και λαδι....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλωσορισες!! Οπως βλεπεις απο τις απαντησεις , δεν υπαρχει "καταπτυστο" μηχανακι, μονο "καταπτυστοι" οδηγοι!! :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μηχανάκι το Έχω βρει και είναι εδώ Βόλο.. ξέρω ότι είναι βαρύ, μου άρεσε οδηγικά Γιατί είναι χαλαρό.. ούτως η άλλως τα γούστα τα βγάζω με 4 ρόδες..

Ο όρος κατάπτυστο έχει να κάνει με διάφορα που Έχω διαβάσει... Το θάβουν κυριολεκτικά, και σκέφτομαι, άπειρος είμαι ίσως να μην ξέρω, από την άλλη Ε μ'άρεσε τι να κάνω. Και λέω.... Θα το πω και αν είναι να ακούσω στόλισμα ας το ακούσω:P

Τροποποιήθηκε από τον ntheiakos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλως ηρθες, Νικόλα !

Κρανη, διπλώματα, κλπ. δες πρωτα, και μετα πας για αγορά της Deuville.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κράνη 2 ένα φουλ και ένα τζετ γάντια χειμερινά και καλοκαιρινά. Μπότες ένα ζευγάρι Caterpillar. Χμ ένα μπουφάν θέλω και το μηχανάκι χαχαχαχαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αύριο το πρωί γίνεται η μεταβίβαση. :-P Το οδήγησα όλη μέρα σήμερα και μ'άρεσε πολύ. 2003 μοντέλο 44500 χιλιόμετρα καινούρια λάστιχα , σέρβις Αναρτήσεις, λάδια μπουζί, βαλβολίνες άξονα κτλ. Χρώμα σκούρο πράσινο. d92a82111cc1f4807b499d3f05b49861.jpg

Τροποποιήθηκε από τον ntheiakos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα