Jump to content
efkola

YAMAHA MT-09 Tracer (2015)

Recommended Posts

Οσο για τις βαλιτσες ειναι απο FJR και επειδή εχω και εγω τις ίδιες τιμη απο μοτοδυναμικη 550 ευρώ η ΜΙΑ χωρις τους μύλους πρόσθεσε και τις βάσεις που δεν έγραψε κόστος και ξεπερνάς τα 1200 ευρώ.

απλά ΤΡΑΓΙΚΗ τιμολογιακή πολιτική. Η tumi της φτιάχνει; Ακόμα συνεχίζω να θεωρώ πως σε αυτή την τιμή θα πρέπει να έχει και τα ρούχα μέσα (μπουφαν, παντελόνι,μποτες γάντια...αντε το κράνος ξεφευγει).

παω πάσο για την αγγελία, δεν πίστευα ότι υπάρχουν τόσο ελεεινές τιμές!!

Τροποποιήθηκε από τον xaotikos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Παίδες γράφτε τα καλά αλλά γράφτε και τα κακά.Δε θας σας κατηγορήσει κανείς.

Αν ήταν να σταματούσαμε να γράφουμε όλοι μόλις μας λέγανε κακά λογια για την μηχανή μας(που ισχύουν κιόλας) θα το είχαμε κλείσει το μαγαζί.

Αφήστε τα μυγιάσματα λοιπόν και συνεχίστε.

Κάτοχοι και μη όλοι φαντάζομαι θέλουμε να μάθουμε γιατί το κάνει το κούνημα σε όσους και το κάνει,αλλά το κυριότερο,πώς λύνεται.

Παίχτε μπάλα λοιπόν.

Φίλε με κάθε καλή διάθεση διευκρίνησε μου (αν θές βέβαια),  μας την λές σε όσους γράφουμε καλά λόγια και πιστεύεις ότι δεν είμαστε αντικειμενικοί? Ότι ξέρω/ουμε ελλατώματα της μηχανής και δεν τα γράφουμε για να μην της χαλάσουμε το prestige και την θίξουμε??Για να μην μείνει "γυμνός ο βασιλιάς"  και μετά δεν ξέρουμε τι να κάνουμε και που να κρυφτούμε που σκάσαμε 10 χιλιάρικα για το χαρχάλι? Αν η απάντηση είναι ναι στα προηγούμενα, αυτό πηγάζει επειδή με/μας γνωρίζεις προσωπικά και ξέρεις απο πρώτο χέρι πόσο κάγκουρες είμαστε? Αν η απάντηση στα προηγούμενα είναι όχι πές μου σε παρακαλώ απο που πηγάζει η σιγουριά σου ότι φοβάμαι/μαστε ότι θα μας κατηγορήσει κάποιος??

Τα προηγούμενα με καλή διάθεση όπως είπα και απαντάς αν θές...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε με κάθε καλή διάθεση διευκρίνησε μου (αν θές βέβαια),  μας την λές σε όσους γράφουμε καλά λόγια και πιστεύεις ότι δεν είμαστε αντικειμενικοί? Ότι ξέρω/ουμε ελλατώματα της μηχανής και δεν τα γράφουμε για να μην της χαλάσουμε το prestige και την θίξουμε??Για να μην μείνει "γυμνός ο βασιλιάς"  και μετά δεν ξέρουμε τι να κάνουμε και που να κρυφτούμε που σκάσαμε 10 χιλιάρικα για το χαρχάλι? Αν η απάντηση είναι ναι στα προηγούμενα, αυτό πηγάζει επειδή με/μας γνωρίζεις προσωπικά και ξέρεις απο πρώτο χέρι πόσο κάγκουρες είμαστε? Αν η απάντηση στα προηγούμενα είναι όχι πές μου σε παρακαλώ απο που πηγάζει η σιγουριά σου ότι φοβάμαι/μαστε ότι θα μας κατηγορήσει κάποιος??

Τα προηγούμενα με καλή διάθεση όπως είπα και απαντάς αν θές...

και συγκεκριμενα, εδω πολλοι κατοχοι ακομα και ατομα τα οποια δεν προτιθενται να πουλησουν τα μηχανακια τους οπως καποιοι αλλοι κυριοι οι οποιοι εχουν ριξει την πετρα του αναθεματος εχουμε γραψει εδω και παρα πολυ καιρο τα αρνητικα της μηχανης οπως ο καθενας τα αντιλαμβανεται... προσωπικα μιλωντας, εγω εγραψα οταν δεν το ειχα παρει ακομα, απο το τεστ ντραιβ ενος φιλου που ειχα κανει.... εγραψα μετα τοσο εδω, οσο και στις αντιστοιχες ομαδες ενδιαφεροντος-γκρουπ στο φατσοβιβλιο, τοσο στο ελληνικο οσο και στο διεθνες... 

ε δεν ειναι δουλεια μας να γραφουμε και 20 φορες την μερα τα αρνητικα ή τα θετικα. η συζητηση πρεπει να εξελισσεται και να μην επαναλαμβανονται τα ιδια και τα ιδια... 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε οκ, αφού όλοι γράφουν ότι να ΄ναι να γράψω κι εγώ κάτι.

Λοιπόν...
Triumph Tiger 1050 ABS, ο άμεσος ανταγωνιστής δηλαδή...

Ταξίδι τριβάλιτσος, δικάβαλος με 210 ΔΕΝ ΚΟΥΝΑΕΙ ΡΟΥΠΙ. ΒΡΑΧΟΣ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ. Όλοι εσείς με τα tracer που νομίζατε ότι πιάσατε τον παπά από τα @@ λοιπόν με 10 ψωροχιλιάρικα, πουλήστε τα όλοι ένας ένας σιγά σιγά σαν τον φίλο παραπάνω.

ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Μου θελε και η γιαμάπα καλό μηχανάκι και με 10 χήνες μόνο!!!

ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μηχανάκι έχει πουλήσει πολύ οπότε στο internet παρουσιάζονται όλα μεγενθυμένα κάπως. Για αυτό έχει γίνει τόσο πολύ θέμα με το κοσκίνισμα (αφήστε ρε σεις τα wobbling & weaving :rolleyes: ). Ψηλό μηχανάκι είναι οπότε είναι πιο επιρρεπής σε κουνήματα στα πολλά χιλιόμετρα. Τα ίδια μου έκανε και το Versys 650 (ειδικά με top case). Κοσκίνισμα ψιλοκάνει διαβάζω και το νέο VFR800X στα 180-190. Και το ΚΤΜ βλέπω μία από τα ίδια. Άβυσσος δηλαδή! Νομίζω δε ότι τα Yamaha είναι γενικώς και από παλιά πιο νευρικά στο τιμόνι και πιο επιρρεπής σε κουνήματα. Το Tiger 1050 από την άλλη ναι δεν κάνει τέτοια, μόνο με top case μετά τα 190 έχω παρατηρήσει κουνήματα και είναι λογικό (αλλά είναι και πιο βαρύ μηχανάκι). Βέβαια άλλο αυτό και άλλο να το ρίχνεις στον αναβάτη και πώς ντύνεται και άλλα τέτοια που θα τα λέγαμε για να γελάμε όχι για να μας πάρουν στα σοβαρά.

Οπότε όποιος το έχει, ας χαρεί αυτό που έχει και απλά ας έχει το νου του μετά τα 170. Λες και εμείς οι υπόλοιποι μετά τα 170 πίνουμε καφέ από την ηρεμία που βιώνουμε! Πάντως πιστεύω ότι η Yamaha κάτι θα κάνει στα μηχανάκια του 2016 (μετά τον τόσο ντόρο) αλλά μην περιμένετε τίποτα εξωφρενικό. Ίσως άλλα ελαστικά, διαφορετικό ρύθμισμα αναρτήσεων.. τέτοια πράγματα δηλαδή. Τέλος και όπως γράφτηκε παραπάνω, συμφωνώ με την άποψη ότι αν κάποιος σκέφτεται να αγοράσει το Tracer και μετά εξτρά αναρτήσεις, και λάστιχα και stabilizater, κλπ, ε τότε ξεφεύγεις από τα 10Κ € και ίσως θα ταν καλύτερο να εξετάσεις και το Tiger Sport που για μένα (πέρα από το θέμα του γούστου) ποιοτικά απέχει πολύ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το επερχομενο tiger sport που θα ερθει ναι αυτο θα αξιζει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ γιατι θα εχει λεντ, χαρτες, μπριζες, τρακσιονε κλπ... δηλαδη οτι εχει το τρεισερ ηδη... μακαρι να το κρατησουν και τιμολογιακα χαμηλα. 

επισης αν καταφερουν να το κανουν να καιει 5,5 λιτρα μικτο, θα σκισω τα ρουχα μου... με εχουν σταματησει 2 ταιγκεραδες στον αλιμο, γλυφαδα και οταν με ρωτησαν ποσο καιει και τους ειπα πηγαν να παθουν κοκομπλοκο...

ο τιγρης ειναι βαρυτερος και μακρυτερος και δεν ειναι τοσο ματζεβελος στην πολη σε σχεση με ενα τρεισερ (χωρις χουφτες). παπι κανονικο.

Τροποποιήθηκε από τον kemmotar

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σουμι, ασχετο αλλα τριβαλιτσος δικαβαλος το τρεισερ αποκλειεται να κουναει στα 225... θα εχει βιδωθει στο εδαφος σαν σαυρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και συγκεκριμενα, εδω πολλοι κατοχοι ακομα και ατομα τα οποια δεν προτιθενται να πουλησουν τα μηχανακια τους οπως καποιοι αλλοι κυριοι οι οποιοι εχουν ριξει την πετρα του αναθεματος εχουμε γραψει εδω και παρα πολυ καιρο τα αρνητικα της μηχανης οπως ο καθενας τα αντιλαμβανεται... προσωπικα μιλωντας, εγω εγραψα οταν δεν το ειχα παρει ακομα, απο το τεστ ντραιβ ενος φιλου που ειχα κανει.... εγραψα μετα τοσο εδω, οσο και στις αντιστοιχες ομαδες ενδιαφεροντος-γκρουπ στο φατσοβιβλιο, τοσο στο ελληνικο οσο και στο διεθνες... 

ε δεν ειναι δουλεια μας να γραφουμε και 20 φορες την μερα τα αρνητικα ή τα θετικα. η συζητηση πρεπει να εξελισσεται και να μην επαναλαμβανονται τα ιδια και τα ιδια... 

φιλε μ με ολη την καλη διαθεση δεν αναφερθηκα σε κανεναν που να λεει ειτε θετικα ειτε αρνητικα σχολια για το μηχανακι δικαιωμα του καθενος να κανει οτι θελει.θες να το παντρευτεις παντρεψου τ και στα δικα μας εσυ ασχοληθηκες με την αγγελία μ και πεταξες το τουβλο σ χωρις να ξερεις δεν ειμαι απατεωνας εγω ξερω τι γραφω τιμολογιακα απο την yamaha οι τιμες ειναι αυτες που γραφω στην αγγελια αν κανω λαθος πες το μ,τωρα για το τι εκπτωση κανει ο καθε αντιπροσωπος στν καθενα ειναι δικαιωμα του εγω μπορει να την πηρα την μηχανη 8000 καινουργια τι σημασια εχει αυτο.και δν βαζω σε κανεναν το μαχαιρι στο λαιμο το μηχανακι ειναι αυτο οποιος το θελει το γουσταρει θα τ παρει δεν ψαχνω για κοροιδα αυτος που διαθετει το ποσο για τν μηχανη δν το θεωρω ιλιθιο οπως λες εσυ η κοροιδο.καταλαβες κυριε τυχερε κατοχε του tracer.αντε καλες βολτες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οφ τόπικ, πολλά πόστ.

Αγγελίες δεν επιτρέπονται στα τόπικ. ομοιως και οι ειρωνίες.

Επίσης το βουλωνω, όπως και να γραφεί, εχει το ίδιο αποτέλεσμα οταν απευθυνεται σε μέλος. Σε οποιοδήποτε μέλος. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οδηγάς Triumph
Θέλεις Ducati
Είσαι οπαδός του ΠΑΟΚ

Οι κατά συρροή κακές επιλογές που έχεις κάνει στην ζωή σου μιλάνε μόνες τους.

Υ.Γ. ¨:
Σε γνωρίζω απ” τη φανέλα
Την Ασπρόμαυρη στολή
Σ” αγαπώ με τόση τρέλα
Όσο τίποτα στην γη
Σ” όποιο γήπεδο κι αν παίζεις
Πάντα θα σ” ακολουθώ
Μια ζωή θα το φωνάζω
ΠΑΟΚάρα σ’ αγαπώ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε οκ, αφού όλοι γράφουν ότι να ΄ναι να γράψω κι εγώ κάτι.

Λοιπόν...
Triumph Tiger 1050 ABS, ο άμεσος ανταγωνιστής δηλαδή...

Ταξίδι τριβάλιτσος, δικάβαλος με 210 ΔΕΝ ΚΟΥΝΑΕΙ ΡΟΥΠΙ. ΒΡΑΧΟΣ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ. Όλοι εσείς με τα tracer που νομίζατε ότι πιάσατε τον παπά από τα @@ λοιπόν με 10 ψωροχιλιάρικα, πουλήστε τα όλοι ένας ένας σιγά σιγά σαν τον φίλο παραπάνω.

ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Μου θελε και η γιαμάπα καλό μηχανάκι και με 10 χήνες μόνο!!!

ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

να τα στήσουμε μια μέρα φίλε :-)

Εγώ το πήρα  8300 και αν δεν απατώμαι γιατί είχα triumph αυτά δεν είναι που σπάγανε τρίτο κύλινδρο???

Σε πειράζω έτσι μηχανάρα είναι απλά όλες οι εταιρίες κάνουν πατάτες το θέμα είναι νατις αναγβνωρίζουν και να τις διορθώνουν,,,

Πως γίνεται ρε πστ μου το γυμνό να πηγαίνει 260 και να μη κουνάει? αυτό είναι ερώτημα που χρήζει επιστημονικής ανάλυσης..

Τροποποιήθηκε από τον MT 09 MAD

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιτιλάκια.....:_devil:

Αυτό είναι το καμάρι μου ο έρωτας μου...

Η φάση είανι ότι και το tracer  άμα το ανοίξεις θα τα φτάνει τα χιλιόμετρα...:wub::wub:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα πεσει καμια κοντρα?αντε ολο λογια ακουμε!:cry:

μαζευονται οι τρεισεραδες οι γνωστες εκει στας αθηνας και βλογανε τα @@ τους..εδω μεχρι και ο ειδικος τυπος το εχει γραψει, κι αυτοι το χαβα τους..αυτοι το φτιαξανε..

ανεβαστε κανα βιντεο ρε παιδια να δουμε ποσο φτιαγμενο ειναι..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επιτελους μετα από καμποσο καιρο εχω καταφερει να κανω καποια χιλιομετρα στο μηχανακι και μπορω να πω 2-3 πραγματακια..

Review δεν εχω κανει ποτε οποτε συγχωρηστε με αν υπαρχει καποια ψιλοσυγχυση στα γραφομενα μου και στις σκεψεις μου. Θα γραψω όλα οσα θελω και αν δεν αναφερω κατι μπορειτε να με ρωτησετε ετσι..?

Λοιπον ξεκινωντας θελω να πω ότι στην ΄΄κατω΄΄ κλαση (όχι στα μηχανακια 16+ χιλιαδων ευρω) πιστευω ότι δεν υπαρχει κατι καλυτερο..τουλαχιστον για εμενα..

Επισης να πω ότι ειμαι 1,70 με φυσικη κατασταση ανω του μετριου οποτε καποια πραγματα που ισως δεν ενοχλουν εμενα σιγουρα θα ενοχλουν καποιον αλλον..ισως καποια πραγματα δεν τα εχω καν προσεξει..θεωρω σημαντικο ότι πρεπει να το αναφερω..

Με τιμη 9990 ευρω παιρνεις ένα τρικυλινδρο, καινουργιο αρκετα μοτερ με ένα καινουργιο πλαισιο και αρκετα πραγματα που σε άλλες μηχανες θεωρουνται εξτρα όπως χουφτες, κεντρικο σταντ και traction control.

Τα οσα θα γραψω πιο κατω θα αναφερονται στο μηχανακι σε σχεση με τα υπολοιπα ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ..β

Ξεκινωντας, βρισκω την ποιοτητα των πλαστικων, τη συναρμολογηση και το φινιρισμα αρκετα καλο...τυπικο γιαμαχα θα ελεγα.. Μελανο σημειο τα σφουγγαρακια που εχει αναμεσα στα φαναρια και στα πλαστικα για να μην ακουμπαει πλαστικο με πλαστικο και τριζει ή οτιδηποτε..το ιδιο συμβαινει και κατω από το τεποζιτο..δε λεω..μην περιμενουμε να εχει ποιοτητα μπεμβε αλλα όχι και να βλεπω τα σφουγγαρακια!!!

Ταξιδευοντας βραδυ σε επαρχιακο μπορω να πω ότι τα φαναρια φεγγουν πολύ καλα (είναι LED). Πολύ δυνατα είναι και το πισω φαναρι το οποιο είναι πολύ ευδιακριτο. Τα φλας το ιδιο! (τυχαινει να μπορω να το πω αυτό διοτι ειμαστε 2 στην παρεα με το ιδιο μηχανακι οποτε το εχω δει να ταξιδευει μπροστα μου..)

Η ζελατινα είναι ΑΘΛΙΑ!!!! Ενας ανθρωπος του αναστηματος μου μπορει να ταξιδεψει ανετα μεχρι τα 130-140 χωρις στροβιλισμους..απο κει και περα..ΑΣΤΟ ΦΙΛΕ!!! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΗΠΟΤΕ θελει aftermarket!! Είναι όμως ρυθμιζομενη σε 2 θεσεις..

Χουφτες- οι πιο διαστημικες , ομορφες και μεγαλες χουφτες που εχω δει..απορω ρε φουστη μου πως γινεται κατι τοσο μεγαλο να μην προστατευει ΚΑΘΟΛΟΥ από τον αερα?? Και να θες, δε το καταφερνεις ρε φιλε..

Χειριστήρια- τυπικα γιαμαχα..τιποτε μεμπτο, τιποτε αξιο αναφορας..

Κοντερ-Οθονη- πληρως ευδιακριτες ενδειξεις ακομα και κατω από φωτεινο ηλιο. Εχει ολες τις κλασικες πληροφοριες. Επισης εχει τρεις χαρτες, χαρτης Α ο οποιος είναι φουλ γκαζια (ταπα τεζα μπαλαντεζα), χαρτης STD ο οποιος το λεει και η λεξη είναι ο στανταρ χαρτης και ο χαρτης Β ο οποιος είναι μειωμενης αποδοσης. Επισης όταν πατας λιγο το γκαζι αναβει βμια ενδειξη eco (κλαιν μαιν). Το TCS (τραξιον κοντρολ) βγαινει κρατωντας πατημενο ένα κουμπι για καποια δευτερολεπτα. Εχει 2 μερικους χιλιομετρητες, έναν ολικο, θερμοκρασια περιβαλλοντος, θερμοκρασια μοτερ, καταναλωση στιγμιαια και συνδυασμενη(average) και δεικτη σχεσης στο κιβωτιο. Όταν κλεινεις το διακοπτη γραφει see you next time..

Τιμονι- αρκετα μεγαλο και ανοιχτο, μεσα στην κινηση δεν εχω διαπιστωσει κανενα προβλημα με το μεγεθος. Προσωπικα θα το ηθελα λιγο πιο κοντα σε μενα..θα το φτιαξω με αποστατες..

Φρενα- ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ καλα για την κατηγορια του!!! Αρκετα προοδευτικο το μπροστινο, αν και εχει χρειαστει να φρεναρω καμποσες φορες δυνατα και αποτομα δεν εχει μπλοκαρει.. Αντοχη σε γρηγορη οδηγηση δεν εχει δοκιμαστει.. Το πισω κλασικο φρενο μοτοσυκλετας..αρκετα καλο όμως..!!!! δεν είναι τοσο ανυπαρκτο όπως σε άλλες μοτοσυκλετες..Το ABS είναι στανταρ..

Σελα- για μακρινα ταξιδια πιστευω θα κουρασει..Ειναι ρυθμιζομενη σε 2 θεσεις. Ισως αν δεν ειχα ανεβει σε gel σελα να μην ηξερα το καλυτερο και να μη το σκεφτομουν. Ο πισω καθεται αρκετα ορθιος με καλη γωνια κλισης στα γονατα!! Πολύ καλη!! Πιστευω ότι μια σελα με gel και για τΗν πισω και δε θα γκρινιαξει πουθενα!!!

Μαρσπιεδες- ε όχι ρε κολογυφτοι να μη βαλετε ένα λαστιχακι και να παταμε σε σκετο σιδερο!!! Δηλαδη γαμωτο..! Το ιδιο και για τον συνεπιβατη..

Λαβες συνεπιβατη- πολύ μεγαλες και στιβαρες!

Μιλωντας για την οδηγηση της μοτοσυκλετας εχω να γραψω τα εξης:

Η μοτοσυκλετα θεωρω ότι δεν εχει υψηλη καταναλωση για την ιπποδυναμη που εχει. Έχοντας μεικτο κυκλο 6,4/100km με σβελτη οδηγηση εντος και εκτος πολεως είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!!!!!

Η αισθηση της μοτοσυκλετας είναι ΠΟΛΥ ελαφρια!! Την κανει παιχνιδι μεσα στην πολη ακομα και για έναν ανθρωπο των δικων μου διαστασεων!!!

Αναρτησεις- για την κατηγορια της παντα οι αναρτησεις είναι σουπερ!! Εχουν μπρος-πισω ρυθμιση συμπιεσης και επαναφορας αλλα και προφορτιση!!(9990 ευρω) Ψιλοσκληρες μεσα στην πολη αλλα όχι τοσο που να σε ενοχλησει..μαλλον να το πω καλυτερα είναι τοσο σκληρες που δε σε ενδιαφερει διοτι βγαινοντας σε εθνικη με υψηλες ταχυτητες είναι ΒΡΑΧΟΣ! Σε σφιχτο ορεινο στροφιλικι δεν είναι ουτε σουμιεδες αλλα ουτε και φουλ σκληρες..ειναι μια μεση λυση η οποια είναι ακρως αποδεκτη αν σκεφτουμε την τιμη της μοτοσυκλετας.. Πηγαινοντας πολύ πολύ γρηγορα θα ηθελα λιγο σκληροτερη την πισω αναρτηση..η μπροστα ηταν καλη!! Ουτε ασαφειες, ουτε κουνηματα, ουτε τιποτα.. Δε ξερω τι θα γινει το καλοκαιρι αν πιεζεις για ωρα το μηχανακι..μπορει να τα ψιλοφτυσουν..αλλα γι αυτό, ειδωμεν..

Αλλαζοντας ένα ζευγαρι λαστιχα στο μηχανακι αυτό πραγματικα εχουν να κλαψουν πολλα ss σε σφιχτο επαρχιακο.. Αυτά που εχει δε μου αρεσουν καθολου!!!

Μοτερ- πραγματικα το μοτερ αυτό οποιος δε το εχει οδηγησει δε μπορει να καταλαβει..(δεν εχω οδηγησει ποτε triumph). Μιλαμε για γκαζι..ΠΟΛΥ ΓΚΑΖΙ!!! ΠΟΛΛΗ ΡΟΠΗ!!!! ΤΡΟΜΕΡΟ ΜΟΤΕΡ!!! Τραβαει δυνατα με 6η και 40 χιλιομετρα χωρις σκορτσαρισματα!!! Είναι δυνατον?? Εκτος από το μουλτι, το 1190 και το xr της μπεμβε, και το 1050 που δεν εχω πετυχει ποτε, από όλα τα υπολοιπα είναι αλλου στο θεμα γκαζι..(απλα για να καταλαβετε που παιζει μπαλα το εγραψα το τελευταιο..)

Αυτά ειχα να πω, συγχωρεστε με αν ξεχναω κατι, μπορειτε να με ρωτησετε ΟΤΙ γουσταρετε!

Φιλακια ρουφηχτα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιτιλάκια.....:_devil:

Αυτό είναι το καμάρι μου ο έρωτας μου...

Η φάση είανι ότι και το tracer  άμα το ανοίξεις θα τα φτάνει τα χιλιόμετρα...:wub::wub:

πω ρε φιλε πως παει ετσι?του εχεις βγαλει το κοφτη?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν υπαρχει προβλημα που βαζεις αυτα τα εμοτικονς και δε γραφεις αυτο που θελεις να πεις..

δηλαδη μια αποψη δε μπορει ν αλλαξει ρε φιλε?? με συγχωρεις..

εγραφα και τη λεξη βραχος με κεφαλαια..να το εμπεδωσουμε ρε γμτ...τραγικος...:yahoo:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πω ρε φιλε πως παει ετσι?του εχεις βγαλει το κοφτη?

ναι εχω φλαάρει ecu φίλτρο DNA ακραπα carbon κομενο  φιλτροκούτι. ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν υπαρχει προβλημα που βαζεις αυτα τα εμοτικονς και δε γραφεις αυτο που θελεις να πεις..

δηλαδη μια αποψη δε μπορει ν αλλαξει ρε φιλε?? με συγχωρεις..

εγραφα και τη λεξη βραχος με κεφαλαια..να το εμπεδωσουμε ρε γμτ...τραγικος...:yahoo:

Τραγικος... με τις ειρωνειες προς αθηναιους, περι "scooter", περι αθλιο μηχανακι κτλ. Πολυ χολη ρε φιλε και δεν λεει εσενα χαλαει πρωτα απο ολα... Αστο πηγαινε παρακατω... 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Α εγώ δεν μπορώ να βαρέσω κόντρα. Φοβάμαι μην μου σπάσει κάνα πιστόνι πάνω στο άνοιγμα!!! :P :P :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Α εγώ δεν μπορώ να βαρέσω κόντρα. Φοβάμαι μην μου σπάσει κάνα πιστόνι πάνω στο άνοιγμα!!! :P :P :P

ελα ρε φιλε θα χεις αλλα δύο. ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα