Jump to content
efkola

YAMAHA MT-09 Tracer (2015)

Recommended Posts

Εννοώ την περίπτωση 1α. 

Εχω διαβάσει όλο το τοπικ της τελευταίες 3 μερες. Υπάρχουν και κάποιες άχρηστες σελίδες που ίσως έκαναν πολλούς να σταματήσουν να γράφουν αλλα υπάρχει και πολυ χρήσιμο υλικό. 

Τελος πάντων, εχω μιλήσει με τον αντιπρόσωπο (μην λέω ονόματα και κάνω διαφήμιση) να του στείλω κάποια χαρτιά γιατί είμαι εξωτερικό αυτή την στιγμή ώστε να προχωρήσουμε στην αγορά.

Εχω καταλήξει στο κόκκινο. Αν έβγαινε το μαύρο ίσως έπαιρνα το μαύρο. ????????

Απο έξτρα σκέφτομαι συναγερμό και τρεις βαλίτσες αρχικά. Στην πορεία βλέπουμε για τα υπόλοιπα. 

Ελπίζω αν τελικά εχω και εγω προβλημα με το κούνημα να καταφέρω να βρω λύση γιατί το μηχανάκι μαρεσει πολυ.

Καλως σας βρήκα.

Δεν βγαινει σε μαυρο??  Αληθεια??? αυτο δεν το ηξερα... Σε τι χρώματα βγαινει δηλαδη??  Παει το μαυρο με τα χρυσα καλαμια??  μας γα....σαν πανω που το αποφασισα με απογοητευσες τωρα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το ποστ αυτο δεν το καταλαβα φιλε μου. ειδικα την δευτερη προταση....

οσον αφορα το θεμα, νομιζω πως δεν υφισταται καποιο προβλημα, απλα το feedback στο facebook ειναι ψιλοαμεσο για καποια καθημερινα πραγματακια. λιγο πολυ καποιοι που γραφουν εδω μπηκαν και στο φατσοβιβλιο. 

Ευνοούσα για τα παιδιά που γράφουν εδώ μέσα που έχουν άλλες μηχανές, όχι για τους συντονιστές. Τέλως πάντων ανακαλω ότι έγραψα, έκανα λάθος εκτίμηση τον λόγο που γράφουν τα παιδιά εκεί και όχι εδώ. Ζητώ συγνώμη αν τους προσέβαλαν αυτά που έγραψα. Που μάλλον τους προσέβαλαν αν κρίνω από τις βρισιές που μου έριξαν. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για top case εχω και εγω την givi και θεωρώ οτι του ταιριάζει πολυ. Πλαινες και εμενα μου αρέσουν τις SHAD αν και εγω κατέληξα στις γνήσιες βαλιτσες τις yamaha ίδιες με αυτες του FJR 1300. Νομίζω ομως οτι οι SHAD έιναι μεγαλύτερες! Οτι και να επιλέξεις πάντως σου ευχομαι να το χαρείς και να το απολαύσεις το μηχανακι σου!

Να σαι καλά. Μαρέσουν και οι βάσεις για τις SHAD οι οποίες χωρίς τις βαλίτσες ταιριάζουν με την όλη μοτοσυκλέτα. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χεράς ο Σάκης, όχι βίντεο δεν έχουμε γιατί δεν τον πιαναμε για να τον γράψουμε. :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην τα γραφεις αυτα ρε γιατρε , γιατι θα μας περάσουν για καγκουρες

Τροποποιήθηκε από τον sakis gp800

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν είναι δυνατόν, σηκώνεται κι από τα 130 το κτήνος?!

Τροποποιήθηκε από τον MyMike

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχοντας οδηγήσει από Ελλάδα μέχρι κ τους Ρουμανικους υπερδρομους  μαζι με τον Σακη παρεα, έχω να πω ότι ο Σάκης είναι παραπάνω από χεράς! !! 

Σκετη Απόλαυση να πηγαίνεις βόλτα μαζί του! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετά τον Σάκη ντρέπομαι να ποστάρω βίνδεο αλλά τέσπα  ....

2 μικρά κλιπ απο την σημερινή βόλτα γιατί τα περισσότερα τα έχασα επειδή τα έφτυσε η μπαταρία

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχοντας οδηγήσει από Ελλάδα μέχρι κ τους Ρουμανικους υπερδρομους  μαζι με τον Σακη παρεα, έχω να πω ότι ο Σάκης είναι παραπάνω από χεράς! !! 

Σκετη Απόλαυση να πηγαίνεις βόλτα μαζί του! 

Να βγάλω και εγώ το καπέλο μου στον Σάκη μετά από την σημερινή καταδρομική μας και έχοντας στρίψει παρέα μαζί του πολλές στροφές .Άψογος Σάκη. Το τσουλούσες ωραία το εργαλείο ! Πότε θα φτάσουμε σ αυτην την Σάρτη ρε φίλε !! :sweatdrop::sweatdrop: . Καλά να είναι το παλλικάρι να γράφει χιλιόμετρα .

:punk:

Τροποποιήθηκε από τον xampos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να βγάλω και εγώ το καπέλο μου στον Σάκη μετά από την σημερινή καταδρομική μας και έχοντας στρίψει παρέα μαζί του πολλές στροφές .Άψογος Σάκη. Το τσουλούσες ωραία το εργαλείο ! Πότε θα φτάσουμε σ αυτην την Σάρτη ρε φίλε !! :sweatdrop::sweatdrop: . Καλά να είναι το παλλικάρι να γράφει χιλιόμετρα .

:punk:

χαμπο σε καραγούσταρα !!!!!

Να χαιρεσαι αδερφέ το καινούριο εργαλείο και να εχεις πάντα τέτοια ιδρωμένα χλμ  (με την καλη την έννοια )!!!

Ηταν τιμή μου που περπάτησα παρεα με ένα πραγματικό τρένο , και θα ηθελα πολυ να το ξανακανουμε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαμπο σε καραγούσταρα !!!!!

Να χαιρεσαι αδερφέ το καινούριο εργαλείο και να εχεις πάντα τέτοια ιδρωμένα χλμ  (με την καλη την έννοια )!!!

Ηταν τιμή μου που περπάτησα παρεα με ένα πραγματικό τρένο , και θα ηθελα πολυ να το ξανακανουμε

διάρροια μας επιασε απο τα κοπλιμέντα....φτανει πια!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υ.Γ.  για να τελειώνουμε και γιατι δεν μου αρεσει αυτο που γινεται (με κανει και αισθανομαι καπως αβολα) Χεράς είναι κάποιος που ότι μηχανάκι και να του δώσεις , το πάει ετσι οπως πρεπει να το παει , και εγω δεν γνωρίζω αν ειμαι μεσα σε αυτο το team .

αλλα ευχαριστω για τα καλα σας λογια και συνεχιζω να μαθαινω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άσε μας ρε Σάκη εδώ κυκλοφορείς με πράσινο φανάρι τα σχόλια σε κάναν να νοιώθεις άβολα:laugh::laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άσε μας ρε Σάκη εδώ κυκλοφορείς με πράσινο φανάρι τα σχόλια σε κάναν να νοιώθεις άβολα:laugh::laugh:

δεν ειναι πρασινο .ειναι κιτρινοκαγκουρέ !!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι να το ποσταρω ρε συ !! Μέχρι να το πω θα το έχω πουλήσει κι ολας ,χαχαχαχα !! 

Ένα MTS 1200 λευκό πήρα . Παρεμπιπτόντως , το πουλάω !! :p

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όσο αναφορά την πλατφόρμα και τις δυνατότητες του facebook δεν θα διαφωνήσω. Τώρα αν κάποιος πιτσιρίκος διάβασε δυο πράγματα και απέκτησε γνώμη επί πάντως επιστητού εδώ είμαστε gia να τον βοηθήσουμε.

Αλλα θα σκάσω με αυτά που διαβάζω στο facebook Tracer... Ρυθμίσεις sag αλλού για αλλού, αναμμένα λαμπάκια μοτέρ και σχόλια που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα ακόμα  του επίσημου αντιπροσώπου, προγραμματισμούς θανάτου και άλλα πολλά... τέλος πάντων. Εγώ τους προτείνω να επιστρέψουν.

Και εδω ειμαστε απλα οπως ειπαν τα παιδια βολευει το facebook για τα αμεσα. Θυμαμαι καποτε που ελεγες οτι για να βρουμε απαντησεις πρεπει να διαβασουμε και ολο το thread του Mt09. Δεν παιζει αυτο φιλε θα βγάλουμε μαλλια να περιμενουμε να φορτωσουν οι σελιδες :). Κατι πρεπει να γινει ειλικρινα!

Αφου διαβαζες το group και εβλεπες χοντραδες που λες γιατι ρε συ δεν ειπες καμια κουβεντα να βοηθησεις με τη δικη σου εμπειρια/ αποψη ? Μαλλον για αυτο αναφερθηκαν αρνητικα στα σχολια σου, αμα τα λεγες εκει που τα ειδες επιτοπου και τι ειναι λαθος πιστεψε με όλοι θα ακουγαν τις αποψεις και την εμπειρια σου. Επειδη εχω βγει με τα παιδια 2-3 φορες πιστεψε με μονο ξερολες και ισχυρογνωμονες που δεν δεχονται αποψεις δεν ειναι. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι να το ποσταρω ρε συ !! Μέχρι να το πω θα το έχω πουλήσει κι ολας ,χαχαχαχα !! 

Ένα MTS 1200 λευκό πήρα . Παρεμπιπτόντως , το πουλάω !! :p

Καλοριζικο τοτε και καλοταξιδο χαμπο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίδες. Έχω σοβαρό θέμα με το Tracer! Θέλω τη βοήθειά σας! Lava red? Ή race blue? δεν ξέρω σε ποιο από τα δύο να καταλήξω! :_devil:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα