kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2015 οχι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
george85 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2015 Σημερα το μεσημερι κοκκινο tracer πανω σε οδηκη βοηθεια . Ελπιζω με προβλημα της μοτο και οχι του αναβατη. Ειναι κανεις απο δω ???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mariostrapo 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2015 καλησπέρα,θέλω να αγοράσω μια βάση για το κινητό, να το χρησιμοποιώ όταν χρειάζομαι το gps. Οι θήκες που υπάρχουν και δένουν στον λαιμό του τιμονιού, δεν μου αρέσουν, και βεβαια φαίνεται σαν γκουμουτσα.Κάποιος που έχει κάνει κάποια κατασκευή και εχει βάλει πάνω απο την οθονη?, η έχει να προτείνει κατι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2015 (τροποποιήθηκε) DIY βάση Gps γατάκια ! 1η προσπάθεια πάνω, 2η καλύτερη κάτω και όλα οκ ! Tο έχω βάψει μάυρο απο τότεΈχει κάνει και ο Tammy δική του βάση αλλά δεν μπορώ να το βρώ Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 15 , 2015 από τον freediver73 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2015 Καλημέρα. Είμαι σχεδόν έτοιμος να προχωρήσω σε αγορά της μηχανής, μάλλον σε ένα μήνα ακριβώς. Τι παίζει με τη διαθεσιμότητα; Προσωπικά θα πάω για το κόκκινο. Υπάρχουν μηχανές ή πρέπει να περιμένουμε 1-2 μήνες;Ευχαριστώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mariostrapo 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2015 (τροποποιήθηκε) Tο έχω βάψει μάυρο απο τότεΈχει κάνει και ο Tammy δική του βάση αλλά δεν μπορώ να το βρώ καλή δουλεία............ κάτι τέτοιο θέλω να φτιάξω.. αλλα δεν ξερω που και πως... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 16 , 2015 από τον mariostrapo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2015 Έναν σιδηρουργό θες , αν δεν ξέρεις στείλε π.μ. να σε πάω στον δικό μου στο ΚορωπίΈχω βέβαια και ένα project βελτιωμένο, αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2015 Καλημέρα. Είμαι σχεδόν έτοιμος να προχωρήσω σε αγορά της μηχανής, μάλλον σε ένα μήνα ακριβώς. Τι παίζει με τη διαθεσιμότητα; Προσωπικά θα πάω για το κόκκινο. Υπάρχουν μηχανές ή πρέπει να περιμένουμε 1-2 μήνες;Ευχαριστώ. υπαρχουν ετοιμοπαραδοτες στο δικτυο πωλητων διανομεων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2015 Σε ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dmsn 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2015 Ποιο στοιχείο στο πλαισιο θα μας δείξει οτι το μηχανακι ειναι μοντελο 2016.Ισχυει πως αλλαζει καποιο γράμμα του κωδικού ;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gagarin.zzr 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2015 Καλησπέρα Μybikers,Ο κύβος ερρίφθη , το πήρα αλλιώς,που λεμε και από ZZR1400 συντομοτατα θα είμαι παρέα σας με tracer. Προς το παρόν μια ερώτηση μόνο γιατί χάθηκα στο διάβασμα μέρες τώρα. Για το κούνημα : έχει δοκιμάσει κανείς να χαμηλώσει την τιμονοπλακα περίπου 8 χιλιοστά , και ταυτόχρονα να κάνει πιο "σφιχτή " την επαναφορά στο πίσω αμορτισέρ ???Ευχαριστώ εκ των προτέρων και την κατανόηση σας για τυχόν λάθη μου σε δημοσιεύσεις κλπ το διάστημα της προσαρμογής. . 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2015 Καλησπέρα Μybikers,Ο κύβος ερρίφθη , το πήρα αλλιώς,που λεμε και από ZZR1400 συντομοτατα θα είμαι παρέα σας με tracer. Προς το παρόν μια ερώτηση μόνο γιατί χάθηκα στο διάβασμα μέρες τώρα. Για το κούνημα : έχει δοκιμάσει κανείς να χαμηλώσει την τιμονοπλακα περίπου 8 χιλιοστά , και ταυτόχρονα να κάνει πιο "σφιχτή " την επαναφορά στο πίσω αμορτισέρ ???Ευχαριστώ εκ των προτέρων και την κατανόηση σας για τυχόν λάθη μου σε δημοσιεύσεις κλπ το διάστημα της προσαρμογής. .Καλώστον και καλώς να το πάρεις !Θα σου φανέι πούπουλο μετά το θηρίο ....Ο dimben το έχει χαμηλώσει μέχρι εκεί που παίρνει, όχι 8 γύρω στα 14 αν θυμάμαι καλά και είναι βελτιωμένοΒέβαια έχει βάλει και ελατήρια /αμορτισέρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gagarin.zzr 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2015 Το οδήγησα χτες στον Πιερακο , αλλά μέχρι 140 επέτρεψε η παραλιακή. Για το κούνημα δεν ανησυχώ γιατί όλα σχεδόν της ίδιας κατηγορίας υπό συνθήκες όπως ειπε η Υamaha κουνάνε. Πριν το zzr είχα vstrom , κ αυτό κούναγε .Η λύση ήταν αυτή που ειπα παραπάνω.Ατέλειωτες ώρες κουβέντας στη λεσχη. Στις βόλτες εβγαζα τη βαλίτσα γιατί με τρόμαζε το κούνημα. Ακόμη και χωρίς αυτή κουνούσε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
george85 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2015 Καλως μας ηρθες λοιπον ;) Απο zzr σε tracer ??? Γιατι ??? Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα ερωτευθεις το μοτερ. Για το κουνημα εγω εκανα το χαμηλωμα της μαμας μπρος πισω και η κατασταση βελτιωθηκε υπερβολικα πολυ σε συνδιασμο με λαστιχα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gagarin.zzr 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2015 Καλώστον και καλώς να το πάρεις !Θα σου φανέι πούπουλο μετά το θηρίο ....Ο dimben το έχει χαμηλώσει μέχρι εκεί που παίρνει, όχι 8 γύρω στα 14 αν θυμάμαι καλά και είναι βελτιωμένοΒέβαια έχει βάλει και ελατήρια /αμορτισέρΣτο λίγο χρόνο που μεσολαβησε ΤΟ ΈΚΛΕΙΣΑ Μόλις στο φίλο μου. το Γιώργο ΜΟTΟJAPAN , αύριο πρωί το παραλαμβανω χωρίς πινακίδες . Τσακ μπαμ Γιαννάκη αδερφέ μου. Σου φέρνω το ZZR για στρώσιμο. &...Οποιος φίλος ξέρει ας μου πει για την πινακίδα ΔΟΚΙΜΉ μέχρι ν αλλάξει ο χρόνος να βγάλω κανονική .&...Υπάρχει στο fbook ομάδα tracers ? &....Υπάρχουν εβδομαδιαίες συναντήσεις ?Την αγάπη μου στους Mybikers!!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gagarin.zzr 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2015 (τροποποιήθηκε) Καλως μας ηρθες λοιπον ;) Απο zzr σε tracer ??? Γιατι ??? Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα ερωτευθεις το μοτερ. Για το κουνημα εγω εκανα το χαμηλωμα της μαμας μπρος πισω και η κατασταση βελτιωθηκε υπερβολικα πολυ σε συνδιασμο με λαστιχα.Απο VSTROM >>>>>ΖΖRΑπό τη δεκαετια του 70 τη δεκαετια της απέραντης φτώχειας ( για μένα τουλάχιστον ) είχα απωθημένο Γιαπωνέζικο τερακιλυνδρο και ειδικά kawa Που έχει την τρέλα της ταχύτητας και τη φιλοσοφία του πιονερουΑπό ΖZR >>>TRACERΠριν μέρες οταν έβαλα holder πιέσεως λέει η γιατρός γιατρος*τι έκανες στις 2μμ* ? Βολτα με τη μηχανή .Κι γιατί πίεση 17 ?Εεε άγχος ετοιμασίας, επιβιωσηςκλπΤοτε γιατί να την έχεις ?...........Και μπήκα στο ψαξιμο ν απαντησω στον εαυτό μου. Γιατί να την έχω να καθεται ?Γιατί να μη τη χαίρομαι κάθε μερα?Και πολλά πολλά άλλα γιατί , άλλα αυτονόητα άλλα όχι . Χρώμα , αν υπάρχει θα πάρω κοκκινο,αλλιώς race blue μιας και το γκρι ματ εξαντλήθηκε .Φφφφ ελπίζω να μη σας κούρασα με τη φλυαρία. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 17 , 2015 από τον gagarin.zzr 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
george85 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2015 Υπαρχει στο fb ομαδα. Yamaha tracer mt-09 greece owners club ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2015 Στο λίγο χρόνο που μεσολαβησε ΤΟ ΈΚΛΕΙΣΑ Μόλις στο φίλο μου. το Γιώργο ΜΟTΟJAPAN , αύριο πρωί το παραλαμβανω χωρίς πινακίδες . Τσακ μπαμ Γιαννάκη αδερφέ μου. Σου φέρνω το ZZR για στρώσιμο. &...Οποιος φίλος ξέρει ας μου πει για την πινακίδα ΔΟΚΙΜΉ μέχρι ν αλλάξει ο χρόνος να βγάλω κανονική .&...Υπάρχει στο fbook ομάδα tracers ? &....Υπάρχουν εβδομαδιαίες συναντήσεις ?Την αγάπη μου στους Mybikers!!! Άσχετο: Την επόμενη φορά που θα πας στο MOTOJAPAN, δες λίγο μέσα, υπάρχει ένα μαύρο GSXR600 K8, με φιμέ ζελατίνα, χρυσές μανέτες και Ohlins αυτοκόλλητα στα καλάμια μπροστά; :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2015 Καλησπέρα Μybikers,Ο κύβος ερρίφθη , το πήρα αλλιώς,που λεμε και από ZZR1400 συντομοτατα θα είμαι παρέα σας με tracer. Προς το παρόν μια ερώτηση μόνο γιατί χάθηκα στο διάβασμα μέρες τώρα. Για το κούνημα : έχει δοκιμάσει κανείς να χαμηλώσει την τιμονοπλακα περίπου 8 χιλιοστά , και ταυτόχρονα να κάνει πιο "σφιχτή " την επαναφορά στο πίσω αμορτισέρ ???Ευχαριστώ εκ των προτέρων και την κατανόηση σας για τυχόν λάθη μου σε δημοσιεύσεις κλπ το διάστημα της προσαρμογής. .τα εχω κανει ολα οσα λες.δεν θα πετυχεις κατι. το μηχανακι δεν θελει χαμηλωμα μπροστα αν δεν χαμηλωσεις πισω με το lowering kit της γιαμαχα. ειναι λαθος και η συμπεριφορα γινεται μαλλον και χειροτερη. ειναι πιο γρηγορο και επιθετικο στις εναλλαγες πορειας αλλα κρουζινγκ κλαιν μαιν.το πισω αμορτισερ αν εισαι αναβατης ως 80 κιλα πρεπει απο την θεση 4 να παει στην 3 με μικρο σφιξιμο της επαναφορας. ξεφουσκωμα λιγο τα λαστιχα, ειδικα το πισω. απο το 42 που λεει ο ποιητης μαξιμουμ 36-38. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MyMike 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2015 Άσχετο: Την επόμενη φορά που θα πας στο MOTOJAPAN, δες λίγο μέσα, υπάρχει ένα μαύρο GSXR600 K8, με φιμέ ζελατίνα, χρυσές μανέτες και Ohlins αυτοκόλλητα στα καλάμια μπροστά; :Pμε φιμέ ζελατίνα, χρυσές μανέτες, Ohlins αυτοκόλλητα στα καλάμια ...και καμιά εικοσιπενταριά χιλιάδες km λιγότερα, αυτό δε λες Οδυσσέα? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hornettrela 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2015 Φιλε μην σκεφτεσαι τιποτα. Δεν θα εχεις κανενα προβλημα και θα το δεις και μονος σου. Και εγω ειχα αυτο το αγχος μεχρι που το πηρα. ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΝΑΕΙ... και θα το δεις.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2015 Το οδήγησα χτες στον Πιερακο , αλλά μέχρι 140 επέτρεψε η παραλιακή. Για το κούνημα δεν ανησυχώ γιατί όλα σχεδόν της ίδιας κατηγορίας υπό συνθήκες όπως ειπε η Υamaha κουνάνε. Πριν το zzr είχα vstrom , κ αυτό κούναγε .Η λύση ήταν αυτή που ειπα παραπάνω.Ατέλειωτες ώρες κουβέντας στη λεσχη. Στις βόλτες εβγαζα τη βαλίτσα γιατί με τρόμαζε το κούνημα. Ακόμη και χωρίς αυτή κουνούσε. Αντε με γειες, παρε ρε συ race blue τα σπαει ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2015 Άσχετο: Την επόμενη φορά που θα πας στο MOTOJAPAN, δες λίγο μέσα, υπάρχει ένα μαύρο GSXR600 K8, με φιμέ ζελατίνα, χρυσές μανέτες και Ohlins αυτοκόλλητα στα καλάμια μπροστά; :PΑλήτ, βόλταρα μες στα μεσάνυχτα στη Καλλιρόης για να το δω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2015 Και; Το είδες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2015 Ναι αμέ, στη βιτρίνα ήταν!Πολύ ωραίο κ πένα, εύκολο να πιστέψει κάποιος τα 28,600. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες