Jump to content
efkola

YAMAHA MT-09 Tracer (2015)

Recommended Posts

Σημερα το μεσημερι κοκκινο tracer πανω σε οδηκη βοηθεια . Ελπιζω με προβλημα της μοτο και οχι του αναβατη. Ειναι κανεις απο δω ????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

καλησπέρα,

θέλω να αγοράσω μια βάση για το κινητό, να το χρησιμοποιώ όταν χρειάζομαι το gps. Οι θήκες που υπάρχουν και δένουν στον λαιμό του τιμονιού, δεν μου αρέσουν, και βεβαια φαίνεται σαν γκουμουτσα.

Κάποιος που έχει κάνει κάποια κατασκευή και εχει βάλει πάνω απο την οθονη?, η έχει να προτείνει κατι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

DIY βάση Gps  γατάκια !

2qnbfj5.jpg

1η προσπάθεια πάνω, 2η καλύτερη κάτω

o9re5h.jpg

και όλα οκ !

sbu63l.jpg30muame.jpg

Tο έχω βάψει μάυρο απο τότε

Έχει κάνει και ο Tammy δική του βάση αλλά δεν μπορώ να το βρώ 

Τροποποιήθηκε από τον freediver73

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα. Είμαι σχεδόν έτοιμος να προχωρήσω σε αγορά της μηχανής, μάλλον σε ένα μήνα ακριβώς. Τι παίζει με τη διαθεσιμότητα; Προσωπικά θα πάω για το κόκκινο. Υπάρχουν μηχανές ή πρέπει να περιμένουμε 1-2 μήνες;

Ευχαριστώ. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tο έχω βάψει μάυρο απο τότε

Έχει κάνει και ο Tammy δική του βάση αλλά δεν μπορώ να το βρώ 

καλή δουλεία............

κάτι τέτοιο θέλω να φτιάξω.. αλλα δεν ξερω που και πως...

Τροποποιήθηκε από τον mariostrapo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έναν σιδηρουργό θες , αν δεν ξέρεις στείλε π.μ. να σε πάω στον δικό μου στο Κορωπί

Έχω βέβαια και ένα project βελτιωμένο, αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμα      :_whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα. Είμαι σχεδόν έτοιμος να προχωρήσω σε αγορά της μηχανής, μάλλον σε ένα μήνα ακριβώς. Τι παίζει με τη διαθεσιμότητα; Προσωπικά θα πάω για το κόκκινο. Υπάρχουν μηχανές ή πρέπει να περιμένουμε 1-2 μήνες;

Ευχαριστώ. 

υπαρχουν ετοιμοπαραδοτες στο δικτυο πωλητων διανομεων. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποιο στοιχείο στο πλαισιο θα μας δείξει οτι το μηχανακι ειναι μοντελο 2016.

Ισχυει πως αλλαζει καποιο γράμμα του κωδικού ;;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα Μybikers,

Ο κύβος ερρίφθη , το πήρα αλλιώς,που λεμε και από ZZR1400 συντομοτατα θα είμαι παρέα σας με tracer. 

Προς το παρόν μια ερώτηση μόνο γιατί χάθηκα στο διάβασμα μέρες τώρα. 

Για το κούνημα : έχει δοκιμάσει κανείς να χαμηλώσει την τιμονοπλακα περίπου 8 χιλιοστά , και ταυτόχρονα να κάνει πιο "σφιχτή " την επαναφορά στο πίσω αμορτισέρ ???

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και την κατανόηση σας για τυχόν λάθη μου σε δημοσιεύσεις κλπ το διάστημα της προσαρμογής. 

.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα Μybikers,

Ο κύβος ερρίφθη , το πήρα αλλιώς,που λεμε και από ZZR1400 συντομοτατα θα είμαι παρέα σας με tracer. 

Για το κούνημα : έχει δοκιμάσει κανείς να χαμηλώσει την τιμονοπλακα περίπου 8 χιλιοστά , και ταυτόχρονα να κάνει πιο "σφιχτή " την επαναφορά στο πίσω αμορτισέρ ???

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και την κατανόηση σας για τυχόν λάθη μου σε δημοσιεύσεις κλπ το διάστημα της προσαρμογής. 

.

Καλώστον και καλώς να το πάρεις !

Θα σου φανέι πούπουλο μετά το θηρίο  ....

Ο dimben το έχει χαμηλώσει μέχρι εκεί που παίρνει, όχι 8 γύρω στα 14 αν θυμάμαι καλά και είναι βελτιωμένο

Βέβαια έχει βάλει και ελατήρια /αμορτισέρ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το οδήγησα χτες στον Πιερακο , αλλά μέχρι 140 επέτρεψε η παραλιακή.  

Για το κούνημα δεν ανησυχώ γιατί όλα σχεδόν της ίδιας κατηγορίας υπό συνθήκες όπως ειπε η Υamaha κουνάνε. 

Πριν το zzr είχα vstrom , κ αυτό κούναγε .

Η λύση ήταν αυτή που ειπα παραπάνω.

Ατέλειωτες ώρες  κουβέντας στη λεσχη. 

Στις βόλτες εβγαζα τη βαλίτσα γιατί με τρόμαζε το κούνημα. Ακόμη και χωρίς αυτή κουνούσε. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλως μας ηρθες λοιπον ;) Απο zzr σε tracer ??? Γιατι ??? Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα ερωτευθεις το μοτερ. Για το κουνημα εγω εκανα το χαμηλωμα της μαμας μπρος πισω και η κατασταση βελτιωθηκε υπερβολικα πολυ σε συνδιασμο με λαστιχα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλώστον και καλώς να το πάρεις !

Θα σου φανέι πούπουλο μετά το θηρίο  ....

Ο dimben το έχει χαμηλώσει μέχρι εκεί που παίρνει, όχι 8 γύρω στα 14 αν θυμάμαι καλά και είναι βελτιωμένο

Βέβαια έχει βάλει και ελατήρια /αμορτισέρ

Στο λίγο χρόνο που μεσολαβησε 

ΤΟ ΈΚΛΕΙΣΑ Μόλις στο φίλο μου. το Γιώργο ΜΟTΟJAPAN , αύριο πρωί το παραλαμβανω χωρίς πινακίδες . Τσακ μπαμ Γιαννάκη αδερφέ μου.

Σου φέρνω το ZZR για στρώσιμο. 

&...Οποιος φίλος ξέρει ας μου πει για την πινακίδα ΔΟΚΙΜΉ μέχρι ν αλλάξει ο χρόνος να βγάλω κανονική .

&...Υπάρχει στο fbook ομάδα tracers ? 

&....Υπάρχουν εβδομαδιαίες συναντήσεις ?

Την αγάπη μου στους Mybikers!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλως μας ηρθες λοιπον ;) Απο zzr σε tracer ??? Γιατι ??? Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα ερωτευθεις το μοτερ. Για το κουνημα εγω εκανα το χαμηλωμα της μαμας μπρος πισω και η κατασταση βελτιωθηκε υπερβολικα πολυ σε συνδιασμο με λαστιχα.

Απο VSTROM >>>>>ΖΖR

Από τη δεκαετια του 70 τη δεκαετια της απέραντης φτώχειας ( για μένα τουλάχιστον ) είχα απωθημένο Γιαπωνέζικο τερακιλυνδρο και ειδικά kawa Που έχει την τρέλα της ταχύτητας και τη φιλοσοφία του πιονερου

Από ΖZR >>>TRACER

Πριν μέρες οταν έβαλα holder πιέσεως λέει η γιατρός γιατρος

*τι έκανες στις 2μμ* ? 

Βολτα με τη μηχανή .

Κι γιατί πίεση 17 ?

Εεε άγχος ετοιμασίας, επιβιωσηςκλπ

Τοτε γιατί να την έχεις ?

...........

Και μπήκα στο ψαξιμο ν απαντησω στον εαυτό μου. 

Γιατί να την έχω να καθεται ?

Γιατί να μη τη χαίρομαι κάθε μερα?

Και πολλά πολλά άλλα γιατί , άλλα αυτονόητα άλλα όχι .

Χρώμα , 

αν υπάρχει θα πάρω κοκκινο,

αλλιώς race blue μιας και το γκρι ματ εξαντλήθηκε .

Φφφφ ελπίζω να μη σας κούρασα με τη φλυαρία. 

Τροποποιήθηκε από τον gagarin.zzr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο λίγο χρόνο που μεσολαβησε 

ΤΟ ΈΚΛΕΙΣΑ Μόλις στο φίλο μου. το Γιώργο ΜΟTΟJAPAN , αύριο πρωί το παραλαμβανω χωρίς πινακίδες . Τσακ μπαμ Γιαννάκη αδερφέ μου.

Σου φέρνω το ZZR για στρώσιμο. 

&...Οποιος φίλος ξέρει ας μου πει για την πινακίδα ΔΟΚΙΜΉ μέχρι ν αλλάξει ο χρόνος να βγάλω κανονική .

&...Υπάρχει στο fbook ομάδα tracers ? 

&....Υπάρχουν εβδομαδιαίες συναντήσεις ?

Την αγάπη μου στους Mybikers!!!

Άσχετο: Την επόμενη φορά που θα πας στο MOTOJAPAN, δες λίγο μέσα, υπάρχει ένα μαύρο GSXR600 K8, με φιμέ ζελατίνα, χρυσές μανέτες και Ohlins αυτοκόλλητα στα καλάμια μπροστά; :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα Μybikers,

.

τα εχω κανει ολα οσα λες.

δεν θα πετυχεις κατι. 

το μηχανακι δεν θελει χαμηλωμα μπροστα αν δεν χαμηλωσεις πισω με το lowering kit της γιαμαχα. ειναι λαθος και η συμπεριφορα γινεται μαλλον και χειροτερη. ειναι πιο γρηγορο και επιθετικο στις εναλλαγες πορειας αλλα κρουζινγκ κλαιν μαιν.

το πισω αμορτισερ αν εισαι αναβατης ως 80 κιλα πρεπει απο την θεση 4 να παει στην 3 με μικρο σφιξιμο της επαναφορας. ξεφουσκωμα λιγο τα λαστιχα, ειδικα το πισω. απο το 42 που λεει ο ποιητης μαξιμουμ 36-38.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άσχετο: Την επόμενη φορά που θα πας στο MOTOJAPAN, δες λίγο μέσα, υπάρχει ένα μαύρο GSXR600 K8, με φιμέ ζελατίνα, χρυσές μανέτες και Ohlins αυτοκόλλητα στα καλάμια μπροστά; :P

με φιμέ ζελατίνα, χρυσές μανέτες, Ohlins αυτοκόλλητα στα καλάμια ...και καμιά εικοσιπενταριά χιλιάδες km λιγότερα, αυτό δε λες Οδυσσέα? :secret:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε μην σκεφτεσαι τιποτα. Δεν θα εχεις κανενα προβλημα και θα το δεις και μονος σου. Και εγω ειχα αυτο το αγχος μεχρι που το πηρα. ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΝΑΕΙ... και θα το δεις....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το οδήγησα χτες στον Πιερακο , αλλά μέχρι 140 επέτρεψε η παραλιακή.  

Για το κούνημα δεν ανησυχώ γιατί όλα σχεδόν της ίδιας κατηγορίας υπό συνθήκες όπως ειπε η Υamaha κουνάνε. 

Πριν το zzr είχα vstrom , κ αυτό κούναγε .

Η λύση ήταν αυτή που ειπα παραπάνω.

Ατέλειωτες ώρες  κουβέντας στη λεσχη. 

Στις βόλτες εβγαζα τη βαλίτσα γιατί με τρόμαζε το κούνημα. Ακόμη και χωρίς αυτή κουνούσε. 

Αντε με γειες, παρε ρε συ race blue τα σπαει ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλήτ, βόλταρα μες στα μεσάνυχτα στη Καλλιρόης για να το δω:laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι αμέ, στη βιτρίνα ήταν!

Πολύ ωραίο κ πένα, εύκολο να πιστέψει κάποιος τα 28,600.:laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα