Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2015 Πάντως έλλειψη ελαστικότητας στο κράμα μου κάνει για φτηνότερης κατηγορίας μέταλο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimeta 332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2015 Είναι μια περιπέτεια το μηχανάκι να έχουμε συζητήσεις να κάνουμε.Άμα δεν είχαμε και αυτά για τι θα μιλάγαμε; Για το πόσο πιο γαμάτο από όλα τα μηχανάκια του κόσμου είναι το δικό μας σαν το thread των NC?Έχω δει πολλές τέτοιες εικόνες για να ξέρω να σφίγγω ίσα ίσα βίδες πάνω σε πλαίσια και κινητήρες.Ένα τσικ μόνο θέλει και μετά μάστορα με δυναμόκλειδο και manual με τις πιέσεις Φίλε fenrir δεν έχω ΝC 700-750 αλλά το συγκεκριμένο μηχανάκι πάντως δεν έχει βγάλει προβλήματα του να σου σπάνε τα παπάρια και την ψυχολογία σαν το tracer.Να λέμε το δίκιο. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fenrir 1.132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2015 Αυτό δεν το ξέρεις, μιας και όπως λες, δεν έχεις NC. Oι περισσότεροι Έλληνες δεν αποδέχονται τα προβλήματα της μηχανής τους, μην τους κοροϊδέψει ο άλλος. Και άμα βγάλει πρόβλημα μετά παίζει να τα ρίξουν στον μάστορα.Άμα είχα NC θα σου έφτιαχνα και σε αυτό λίστα με προβλήματα. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2015 ...και το RD τρύπαγε πιστόνια τότε. Ε, δε μπορείς στα 10 χιλιάρικα να έχεις και μαμάτο μοτέρ από λευκό χαρτί (χωρίς απόσβεση ανάπτυξης) και ακριβά υλικά και να βγάζεις και κέρδος. Άμα πήγαινε 12 000 για να είναι παντού ποιοτικό μάλλον δεν θα ήταν τόσο κελεπούρι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimeta 332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2015 Αυτό δεν το ξέρεις, μιας και όπως λες, δεν έχεις NC. Oι περισσότεροι Έλληνες δεν αποδέχονται τα προβλήματα της μηχανής τους, μην τους κοροϊδέψει ο άλλος. Και άμα βγάλει πρόβλημα μετά παίζει να τα ρίξουν στον μάστορα.Άμα είχα NC θα σου έφτιαχνα και σε αυτό λίστα με προβλήματα. Πάντως στο αντίστοιχι τόπικ για τα nc δεν έχω διαβάσει από τους κατόχους τους προβλήματα σαν του tracer ,είτε θα λένε ψέμματα και τα κρύβουν ή δεν υπάρχουν,εδώ μιλάμε πλέον για σοβαρά προβλήματα ποιότητας και ασφάλειας πλέον,είτε θέλετε να το παραδεχτείτε ,έιτε όχι,τελείως φιλικά το λέω και χωρίς αντιπαράθεση. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fenrir 1.132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2015 Μήπως να ανοίξουμε και εμείς νέο thread «απόψεις μη κατόχων Tracer για Tracer…»Δεν θίγομε ποτές <3 (απλα σε σφαξι όταν κιμασι)Ήμαστε σε ένα forum μηχανών σε ένα thread για το Tracer και λέμε τα προβλήματα που έχει το μηχανάκι μας και έρχεσαι να μου πεις ότι ένα άλλο μηχανάκι είναι καλύτερο. Οκ είναι, ειδικά το NC που έχουμε κατασταλάξει ότι πρέπει να είναι το καλύτερο all-rounder μηχανάκι εμετός εβερ (ατάκα που έχω πει live σε φύλο και το εννοούσα δίχως ίχνος ειρωνείας)Νταξ’ δεν θα σχολιάσω περί ελασματικότητας σε χυτά μεταλλικά κομμάτια σε συσχετισμό με το κόστος τις μηχανής (επειδή έλεος)Συζήτηση κάνουμε και μ’αρέσει να θάβω τους NCστες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2015 Ένα έχω να πώ .... Το μηχανάκι είναι κ@υλαΤώρα κάποια θέματα που χρειάζονται αναβάθμιση, 3 Yamaha είχα και ήταν εν γνώση μουΑυτά ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iordaniss 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2015 αυριο πρωτη αλλαγη λαδιον αντε γιατι δεν αντεχω 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fenrir 1.132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2015 Με το δεξι λάστιχο στον μάστορα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2015 Με το δεξι λάστιχο στον μάστοραΤο αριστερό εντάξει είναι ? Τι εννοείς γιατί δεν σ'έπιασα ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2015 (τροποποιήθηκε) Μήπως να ανοίξουμε και εμείς νέο thread «απόψεις μη κατόχων Tracer για Tracer…»Δεν θίγομε ποτές <3 (απλα σε σφαξι όταν κιμασι)Ήμαστε σε ένα forum μηχανών σε ένα thread για το Tracer και λέμε τα προβλήματα που έχει το μηχανάκι μας και έρχεσαι να μου πεις ότι ένα άλλο μηχανάκι είναι καλύτερο. Οκ είναι, ειδικά το NC που έχουμε κατασταλάξει ότι πρέπει να είναι το καλύτερο all-rounder μηχανάκι εμετός εβερ (ατάκα που έχω πει live σε φύλο και το εννοούσα δίχως ίχνος ειρωνείας)Νταξ’ δεν θα σχολιάσω περί ελασματικότητας σε χυτά μεταλλικά κομμάτια σε συσχετισμό με το κόστος τις μηχανής (επειδή έλεος)Συζήτηση κάνουμε και μ’αρέσει να θάβω τους NCστες. Eπειδη εισαι νεος στη Γιαμαπα δε σε παρεξηγω,θα μαθεις... και εσυ... Και θα καταληξεις με Χοντα! Kαι αν ειναι το NC εμετος το F800gs που ειχες τι ειναι?Διαρροια?Ουστ γιδι! Σοβαρα τωρα μη λες μαλακιες για τον Mi_ka τουλαχιστον απο οσο τον διαβαζω ειναι γνώστης στα τεχνικα θεματα! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 4 , 2015 από τον billy84 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2015 Εμενα πάντως οποιος με ρωτά στον δρόμο για το ποσοσουπερ ντουπερ ουαο είναι το μηχανάκι του λεω ναι μεν αλλα... 1_2_3αρνητικα κλπ ετσι γιουβετσι...καλυτερα να τα ξέρει γιατί τα καλά έχει να τα διαβάσει από τους δημοσιογραφισκους. 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2015 Εμενα πάντως οποιος με ρωτά στον δρόμο για το ποσοσουπερ ντουπερ ουαο είναι το μηχανάκι του λεω ναι μεν αλλα... 1_2_3αρνητικα κλπ ετσι γιουβετσι...καλυτερα να τα ξέρει γιατί τα καλά έχει να τα διαβάσει από τους δημοσιογραφισκους.Και πολυ καλα κανεις φιλε, και εγω σε αυτους που με ρωτανε για το R1(το οποιο ειναι ονειρο ζωης για πολλα παιδια) λεω και τα καλα αλλα και τα αρνητικα τα οποια δεν ειναι μονο μια σκουρια σε 2 βιδες...το παν ειναι τα θετικα να ειναι περισσοτερα,στην προκειμενη περιπτωση το Tracer συνολικα το θεωρω πολυ καλο μηχανακι,τωρα σε βαθος χρονου θα δειξει... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2015 (τροποποιήθηκε) Σοβαρα τωρα μη λες μαλακιες για τον Mi_ka τουλαχιστον απο οσο τον διαβαζω ειναι γνώστης στα τεχνικα θεματα!κράτα μικρό καλάθι - με τη μνήμη που έχω, και ότι νομίζω ξέρω, σίγουρα θααα ... το ξεχάσω...τώρα θυμήθηκα ότι χρωστάω κάποια χορδιστοσχόλια από πριν την κατάρευση της χώρας....αλλάτόσες φορές δεν τα 'παμε και καταλήξαμε ότι το ΝιΨι είναι όντως το καλυτερότερο υπερμηχανάκι? Τροποποιήθηκε Αύγουστος 4 , 2015 από τον Mi_ka 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2015 Σοβαρα τωρα μη λες μαλακιες για τον Mi_ka τουλαχιστον απο οσο τον διαβαζω ειναι γνώστης στα τεχνικα θεματα!κράτα μικρό καλάθι - με τη μνήμη που έχω, και ότι νομίζω ξέρω, σίγουρα θααα ... το ξεχάσω...τώρα θυμήθηκα ότι χρωστάω κάποια χορδιστοσχόλια από πριν την κατάρευση της χώρας....αλλάτόσες φορές δεν τα 'παμε και καταλήξαμε ότι το ΝιΨι είναι όντως το καλυτερότερο υπερμηχανάκι? Ε ναι εχουμε καταληξει προ πολλου για αυτοΗ παραγωγη της μοτοσυκλετας γενικιτερα θα επρεπε να σταματησει επειτα απο την ελευση του Νι ψι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mAw 128 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2015 (τροποποιήθηκε) Μεγαλη προσοχη, μονο ροποκλειδοΑυτό το σπάσιμο δεν ειναι Από το καλάμι του tracer......Από κανένα Ducati μπορεί. .. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 4 , 2015 από τον mAw 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosTracer 222 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2015 Σύμφωνω με τον απο πάνω... Δεν μου κάνει για μπροστινό απο tracer η φωτό. Όχι μονο το χρωμα αλλα και το προφίλ ειναι εντελώς άλλο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adventure 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2015 προπαγανδα.......η ΥΑΜΑΗΑ ειναι μακραν απο τις πιο αξιοπιστες εταιρειες !!!Τι να πουμε κ εμεις που εχουμε BMW (τα χρυσοπληρωσαμε) κ ζουμε μεσα στην αναξιοπιστια!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
juve750 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2015 Τελικα με το θεμα του ''κουνηματος'' εκει στα 150 + τι εχει γινει?Βρηκε κανεις λυση? ειναι σε φαση αγορας φιλος και ψαχνετε!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2015 Η μπότα είναι από 09 που είναι ίδια με του tracer, αν νομίζει κανεις ότι εν έτει 2015 μπορεί να σφίγγει βίδες σε μηχανές εμπειρικά είναι γελασμένος.Σε αυτό ήθελα να επιστήσω την προσοχή σας αλλα μόνο ο Fenrir το έπιασε.Το ότι έσπασε επειδή ο μαλάκας ο αμερικανος το καργάρισε ουδεμία σχέση έχει να κάνει με την ποιότητα.Έχει να κάνει με την μελέτη κάθε εξαρτήματος ώστε το βάρος να κρατηθεί στα χαμηλότερα όρια της κατηγοριας.Σκατά στην Honda. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosTracer 222 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2015 Τελικα με το θεμα του ''κουνηματος'' εκει στα 150 + τι εχει γινει?Βρηκε κανεις λυση? ειναι σε φαση αγορας φιλος και ψαχνετε!!!!Εμένα δεν μου κουνάει καθόλου χωρίς να πείραξω τίποτα. Σε άλλους με ρύθμιση στην ανάρτηση διορθώνεται. Η ταχύτητα που αναφέρεις ειναι λάθος. Το προβλημα εντοπίζεται απο τα 180 και πάνω αλλα όπως σου είπα ειναι αντιμετωπισημο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sportbilly13 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2015 Έχει καταφέρει κανείς αυτές τις μέρες να ψωνίσει από eBay? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosTracer 222 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2015 Έχει καταφέρει κανείς αυτές τις μέρες να ψωνίσει από eBay?Ναι υπο προυποθεσεις... εαν εχεις διαθεσιμο υπολοιπο στο paypal απο πιστωσεις που σου εχουν κανει ή εαν εχεις καποιον στο εξωτερικο να σου μεταφερει λεφτα στο paypal σου. Οχι στην καρτα σου αλλα στο paypal. Διαφορετικα ΟΧΙ... πρωτη φορα Αριστερα λεμε 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fenrir 1.132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2015 Kαι αν ειναι το NC εμετος το F800gs που ειχες τι ειναι?Διαρροια?Ουστ γιδι! Σοβαρα τωρα μη λες μαλακιες για τον Mi_ka τουλαχιστον απο οσο τον διαβαζω ειναι γνώστης στα τεχνικα θεματα! Billy άμα μου ξαναθίξεις το πανέμορφο ράμφος του GS θα σε κάνω να γνωρίσεις τον υπέροχο υποβρύχιο κόσμο του όπου πάμε με πατητές. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2015 (τροποποιήθηκε) Το ότι έσπασε επειδή ο μαλάκας ο αμερικανος το καργάρισε ουδεμία σχέση έχει να κάνει με την ποιότητα.Έχει να κάνει με την μελέτη κάθε εξαρτήματος ώστε το βάρος να κρατηθεί στα χαμηλότερα όρια της κατηγοριας.Σκατά στην Honda.Πάντως νεαρότερος που καργάριζα ανοήτως ψυχαναγκαστικά τέτοια σημεία τα κράματα ξεχειλώνανε και δε σπάγανε. Για να σπάσω την πάνω πλάκα πηρουνιού του CRM έπρεπε πρώτα να ακουμπήσουν τα άκρα χωρίς πλέον διάκενο... Και στο DT νομίζω καργάριζα το πλακάκι συγκράτησης του άξονα του τροχού και φορά-τη-φορά ξεχείλωνε και λίγο περισσότερο χωρίς όμως κρακ. Σε Stelvio νομίζω ότι έχουν δει παρόμοιο κρακ χωρίς πολλά ζόρια. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 5 , 2015 από τον Mi_ka Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες