babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2015 Αυτές οι χούφτες είναι μόνο design Ναι το δώσα με λίγα έξτρα πάνω κ όλα τα άλλα χώρια οπότε μου βγήκε αρκετά καλά η πώληση 8.000+. Πήγα να το παραγγείλω ετοιμος ωραιος κ με ζεστό χρημα, στο μεταξύ μάθαμε πως θα μεγαλώσει η φαμίλια οπότε τώρα ειμεθα σε διαπραγματευσεις με την συζυγο. Αντε ελπιζω σε ενα δικαιο συμβιβασμο! Μην κανεις πολυ πισω απο τις κοκκινες γραμμες σου :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2015 Τον ήπια κανονικά. ... χαχαχα σοβαρά τώρα αντε νσ βρεθεί κάποιο άλλο παλικάρι νσ βάλει την puig να δούμε πως καθεται. Ke tracer με το 1.93 μπόι την σκέφτεσαι μιας κ έχεις τουρινγκ αναζητήσεις? Αντε ελπιζω σε ενα δικαιο συμβιβασμο! Μην κανεις πολυ πισω απο τις κοκκινες γραμμες σου :) Ρε έχω γίνει βαρουφ@κης λεμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2015 Έλα, ήρθε και το υπέρτατο τέστ λέμε.... https://youtu.be/wE4SVXmuhis 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2015 Broken link via tapatalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2015 στον υπολογιστη δουλευει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsak8 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2015 Νταξει θεούλης! The Yamaha Mταυ Tracer Ζελατίν that is moving Nice μπλιμπλικια Κωλαράκι Γεωργίας Θησαυρός! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2015 το ανέκδοτο με τον παππού όλα τα λεφτά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2015 Τον ήπια κανονικά. ... χαχαχα σοβαρά τώρα αντε νσ βρεθεί κάποιο άλλο παλικάρι νσ βάλει την puig να δούμε πως καθεται. Ke tracer με το 1.93 μπόι την σκέφτεσαι μιας κ έχεις τουρινγκ αναζητήσεις? Απο τις μεταφρασεις που διαβαζω στα γαλλικα forum ολοι παντως λενε οτι την καλυτερη δουλεια την κανει μακραν η τουριστικη ζελατινα της yamaha. την οποια την αποκαλουν κοροιδευτικα φτυαρι για το χιονι :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2015 Φίλε δεβ βλέπεται 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Triofilos 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2015 Νταξει θεούλης! The Yamaha Mταυ Tracer Ζελατίν that is moving Nice μπλιμπλικια Κωλαράκι Γεωργίας Θησαυρός! Ξεχασες το καλυτερο... Star trek protectors!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosTracer 222 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ke tracer με το 1.93 μπόι την σκέφτεσαι μιας κ έχεις τουρινγκ αναζητήσεις? Άκου την άποψη μου. Δεν θα αλλάξω ζελατίνα γιατι θεωρώ οτι, οτι και να βαλω αέρα θα τρώω. Με την μαμά τρώω αέρα ομοιόμορφα χωρίς στροβιλισμούς. Αυτο μου αρέσει και δεν με κουράζει καθόλου. Παίζει ρόλο και το κράνος απ οτι καταλαβαίνεις. Όπως έγινε και στο vstrom όταν είχα την MRA 415 έτρωγα πολυ ξύλο. Βάζω την 515 την ίδια σκάγανε τα στροβιλια στο πάνω μέρος του κράνους οριακά. Μετά παραγγέλνω απο mpf ειδική παραγγελία την ίδια σε 525. Τότε ήμουν οκ. Μετά συνηδητοποιω οτι εάν δεν θέλω να τρώω αέρα εχω και αυτοκίνητο.... Τώρα εάν στο μέλλον βγει κάποια η οποία θα με τρελάνει αισθητικά μπορεί και να ψωνίσω. Τώρα όμως θεωρώ οτι ειναι ανούσια πεταμένα λεφτά η αγορά μιας ζελατίνας για να λέω απλά "να... εχω και ζελατίνα" Τροποποιήθηκε Μάιος 7 , 2015 από τον kosTracer 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2015 Φίλε δεβ βλέπεται με τιποτα... Άκου την άποψη μου. Δεν θα αλλάξω ζελατίνα γιατι θεωρώ οτι, οτι και να βαλω αέρα θα τρώω. Με την μαμά τρώω αέρα ομοιόμορφα χωρίς στροβιλισμούς. Αυτο μου αρέσει και δεν με κουράζει καθόλου. Παίζει ρόλο και το κράνος απ οτι καταλαβαίνεις. Όπως έγινε και στο vstrom όταν είχα την MRA 415 έτρωγα πολυ ξύλο. Βάζω την 515 την ίδια σκάγανε τα στροβιλια στο πάνω μέρος του κράνους οριακά. Μετά παραγγέλνω απο mpf ειδική παραγγελία την ίδια σε 525. Τότε ήμουν οκ. Μετά συνηδητοποιω οτι εάν δεν θέλω να τρώω αέρα εχω και αυτοκίνητο.... Τώρα εάν στο μέλλον βγει κάποια η οποία θα με τρελάνει αισθητικά μπορεί και να ψωνίσω. Τώρα όμως θεωρώ οτι ειναι ανούσια πεταμένα λεφτά η αγορά μιας ζελατίνας για να λέω απλά "να... εχω και ζελατίνα" Να σε ρωτησω κατι ΜΗΠΩΣ εισαι το παιδι που ειχα δει στο μοτοδικτυο της καλλιθεας που τα λεγαμε πριν φυγεις απ το sevice μαζι με τον αλλον που πηρε το FJR1300. Μου πες και ενα site ιταλικο για givi βαλιτσα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosTracer 222 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2015 με τιποτα... Να σε ρωτησω κατι ΜΗΠΩΣ εισαι το παιδι που ειχα δει στο μοτοδικτυο της καλλιθεας που τα λεγαμε πριν φυγεις απ το sevice μαζι με τον αλλον που πηρε το FJR1300. Μου πες και ενα site ιταλικο για givi βαλιτσα? Παρόν!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2015 Παρόν!!! αρχοντας! Οποτε η μαμα ζελατινα μια χαρα μου ακουγεται αφου δεν υπαρχει και καμια απο οτι φαινεται που να ειναι και μαζεμενη και να κανει τη δουλεια που πρεπει. Ισως οταν παμε ταξιδακι να βαζουμε τη μαμα τη ψηλη και ας ασχημαινει, και για κοντινες αποστασεις και κινηση στην Αθηνα τη μαμα τη κοντη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2015 Αυτόν τον κο tracer όλοι τον πετυχαίνουμε. .. χαχαχαBaba από Accessorimotostore.it θα ψωνίσεις. Τα φτηνότερα μεταφορικά 7,50 ευρώ κ ταχύτητα εξυπηρέτησης. Μάλλον αυτό σου πω ο φίλος 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosTracer 222 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2015 Ρε σεις... Άμα κατέβω σε εκλογές θα με ψηφίσετε έτσι???? Χαχαχαχαχχααχ 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Triofilos 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2015 Εχεις μια ψηφο απο μενα!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
filiatrinos 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2015 Ρε σεις... Άμα κατέβω σε εκλογές θα με ψηφίσετε έτσι???? Χαχαχαχαχχααχ Δοκίμασε τα όλα ρε κεTracer από ζελατίνες μέχρι χούφτες και από ποδιές σέλες κάγκελα βαλίτσες ότι υπάρχει και δεν υπάρχει για να ξέρουμε τι να πάρουμε και τι να αποφύγουμε και εμείς που θα το παραλάβουμε τέλος Αυγούστου.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2015 Hepco & Becker Αυτο που μου αρεσει ειναι οτι δεν παει τοσο πισω οσο της Givi. καταργει τις μαμα λαβες του συνοδηγου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2015 (τροποποιήθηκε) η μαμα Τροποποιήθηκε Μάιος 7 , 2015 από τον babaman Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2015 shad topcase με μαμα yamaha βαση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2015 (τροποποιήθηκε) Βαλιτσες απο FJR αβαφτες βαλιτσε απο Fjr βαμμενες (ωραια καρινα το χρωμα ομως αλλα νταλα) Τροποποιήθηκε Μάιος 7 , 2015 από τον babaman 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2015 Ωραία τα αυτοκολλητάκια στα πλαϊνά του ντεπόζιτου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2015 Αυτόν τον κο tracer όλοι τον πετυχαίνουμε.... χαχαχα ................... .... στο δρόμο και στα μαγαζιά, και ποτέ δεν έχει παρουσιαστεί σε συνάντηση :lol: να γνωριστούμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2015 Babaman η μαμά βάση αν δεν απατώμαι shad είναι. Διορθώστε με αν κάνω λάθος. Κάπου το είδα γραμμένο στο εξωτερικό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες