gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2015 Ολοσωστη η παρατήρηση σου. Ο μόνος τρόπος για να το φορτώσεις πίσω, ειναι να έχεις και ενα 50λιτρο tank bag μπροστά για σωστή κατανομή. Στην πράξη όμως ειναι λίγο δύσκολο να το πετύχεις... 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2015 3d600 easylock givi άριστη επιλογή κ οικονομική. Το είχα το 3βαλιτσο στο srv. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsak8 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2015 Με γεια! Βάλε και μερα φωτο, αν έχεις και με tankbag. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2015 Εμένα πάλι, δε μου άρεσε καθόλου το σετ της givi. Πολύ φτωχό στο μάτι τουλάχιστον και δεν φαίνεται να παίρνει και πολύ πράμα εκτός απο την κεντρική βαλίτσα που και πάλι δείχνει δυσανάλογα μεγάλη. Ίσως να φταίει και η λήψη όμως 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2015 (τροποποιήθηκε) Και εμενα δυστυχως δεν μου αρεσει πολυ γενικα το top case σε αυτο το μηχανακι. Οι πλαινες βαλιτσες του πανε πολυ το συμπληρωνουν, αλλα το top case δυσκολο να του ταιριαξει γενικα. Εμενα καπως καλυτερα μου καθεται αυτο το top case Τροποποιήθηκε Μάιος 5 , 2015 από τον babaman 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2015 Πλάκα - πλάκα για τέτοια τουριστοχρήση δικάβαλος θα κοίταγα για αποστάτη για μάκρυμα του ψαλιδιού. Οπτικά και μόνο μου μοιάζει πολύ κοντό το μεταξόνιο Αλλά πάλι - κόβε δένε αλυσίδες μετά για χρήση πάλι μονοκάβαλος χωρίς τους αποστάτες δεν θα βόλευε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2015 Babaman η blade παίρνει μικρότερο φορτίο κιλων. Ως 6 κιλά ενώ η v47 είναι για 10 κιλά. Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου το σχήμα της blade 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosTracer 222 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2015 Άντε να σας δείξω και την νέα μου σέλα. 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2015 που την εφτιαξες την σελα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angel007 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2015 καλησπερα στην ομαδα.απο χθες ειμαι και εγω κατοχος του yamaha tracer.σημερα εβαλα την ζελατινα την μεγαλη ermax και εχω προβλημα μιας και εκτος απο την πρωτη και πιο χαμηλη σκαλα στις αλλες δυο στην μεσαια και στην τερμα πανω.....βρισκουν οι χουφτες με συνεπεια να κοβει πολυ λιγο το τιμονι....!!!ξερει κανεις κατι η εχει κανει κατι μαυτο....?συμβαινει μονο σε μενα?ευχαριστω για την βοηθεια....προκαταβολικα.στεναχωρεθηκα ειναι η αληθεια γιατι ειναι παρα πολυ ομορφη και την εβγαλα αμεσως μεχρι να δω τι θα κανω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MyMike 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2015 καλησπερα στην ομαδα.απο χθες ειμαι και εγω κατοχος του yamaha tracer.σημερα εβαλα την ζελατινα την μεγαλη ermax και εχω προβλημα μιας και εκτος απο την πρωτη και πιο χαμηλη σκαλα στις αλλες δυο στην μεσαια και στην τερμα πανω.....βρισκουν οι χουφτες με συνεπεια να κοβει πολυ λιγο το τιμονι....!!!ξερει κανεις κατι η εχει κανει κατι μαυτο....?συμβαινει μονο σε μενα?ευχαριστω για την βοηθεια....προκαταβολικα.στεναχωρεθηκα ειναι η αληθεια γιατι ειναι παρα πολυ ομορφη και την εβγαλα αμεσως μεχρι να δω τι θα κανω... Να τα μας..... τα λεγα εγώ...για μένα εξολοθρεύεις πάραυτα αυτές τις ανεκδιήγητες χούφτες. Πάντως αν ισχύει αυτό που λες είναι μεγάλο φάουλ της Ermax.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angel007 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2015 δεν ξερω μηπως παιζει ρολο κατι στην τοποθετηση της χουφτας ....και ειναι λαθος σε μενα...?μηπως παιζει ρολο η κλιση...κατι...?δεν ξερω...γιαυτο ρωταω.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MyMike 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2015 δεν ξερω μηπως παιζει ρολο κατι στην τοποθετηση της χουφτας ....και ειναι λαθος σε μενα...?μηπως παιζει ρολο η κλιση...κατι...?δεν ξερω...γιαυτο ρωταω.... Δεν το βλέπω πιθανό, φοβάμαι ότι η Ermax κάτι έχασε... Σου είναι απαραίτητο να έχεις τη ζελατίνα τόσο ψηλά? Γιατί όπως την είδα στις φωτό είναι μεγάλη ζελατίνα και εγώ τουλάχιστον θα την είχα κάτω κάτω, μην ξεχνάς ότι μεγαλώνουν και οι αεροδυναμικές αντιστάσεις όσο την σηκώνεις. Από την άλλη εσύ σαν κάτοχος ξέρεις καλύτερα και θα το δεις στην πράξη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2015 δεν ξερω μηπως παιζει ρολο κατι στην τοποθετηση της χουφτας ....και ειναι λαθος σε μενα...?μηπως παιζει ρολο η κλιση...κατι...?δεν ξερω...γιαυτο ρωταω.... \ όχι δεν φταις εσύ, ειναι γνωστό πρόβλημα, μόνο αν βγάλεις το εξωτερικό κομμάτι απο τις χούφτες ή αν "φας" λίγο τις εσοχές απο την ζελατίνα Άντε να σας δείξω και την νέα μου σέλα. Κώστα πολύ ωραία ! Μου φαίνεται πιο άνετη απο την after-market Yamaha comfort Περιμένω εντυπώσεις απο μία μεγάλη βόλτα Ψήλωσε λίγο ή εμένα μου φαίνεται? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosTracer 222 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2015 Ψηλωσε οσο ηταν εφικτο μιας και ειμαι 1.93. Επισης την εχω στην ψηλη θεση 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2015 Βρες ενα φίλο 1.84 και 90 κιλά , βάλτον να κάτσει και πες μου αν φτάνει άνετα :lol: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2015 καλησπερα στην ομαδα.απο χθες ειμαι και εγω κατοχος του yamaha tracer.σημερα εβαλα την ζελατινα την μεγαλη ermax και εχω προβλημα μιας και εκτος απο την πρωτη και πιο χαμηλη σκαλα στις αλλες δυο στην μεσαια και στην τερμα πανω.....βρισκουν οι χουφτες με συνεπεια να κοβει πολυ λιγο το τιμονι....!!!ξερει κανεις κατι η εχει κανει κατι μαυτο....?συμβαινει μονο σε μενα?ευχαριστω για την βοηθεια....προκαταβολικα.στεναχωρεθηκα ειναι η αληθεια γιατι ειναι παρα πολυ ομορφη και την εβγαλα αμεσως μεχρι να δω τι θα κανω... Κριμα φιλε να βγαινουν οι ζελατινες ετσι χωρις να τις εχουν σκεφτει σωστα! Και εγω περιμενω το δικο μου και απο εκει που μου ελεγαν αυτη τη βδομαδα τωρα μου λενε την αλλη. Εσυ τι χρωμα το πηρες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2015 Λιγο που το ψαξα παντως βγαζουν ενα κομματι απο τις χουφτες, ετσι κι αλλιως απο οτι διαβαζω δουλεια δεν κανουνε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosTracer 222 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2015 Βρες ενα φίλο 1.84 και 90 κιλά , βάλτον να κάτσει και πες μου αν φτάνει άνετα :lol: Δεν ειναι στάνταρ οι διαστάσεις της σέλας. Την φτιάχνεις εντελώς όπως θες εσυ σε ύψος. Επίσης ζήτησα να αλλάξει και λίγο η κλήση γιατι κολλούσα στο τεπόζιτο κατα την οδήγηση. Το καλυμα ειναι αντιολισθητικο πλέον και το αφρώδες αρίστης ποιοτητας ενώ υπαρχει και δυνατότητα να μπει και τζελ. Οποτε δεν υπαρχει λόγος να προβληματίζεσαι. Τώρα το αποτέλεσμα θα κριθεί στην πράξη. Όταν δηλαδή θα κάνω 2 ώρες σερί απάνω της. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2015 Δεν ειναι στάνταρ οι διαστάσεις της σέλας. Την φτιάχνεις εντελώς όπως θες εσυ σε ύψος. Επίσης ζήτησα να αλλάξει και λίγο η κλήση γιατι κολλούσα στο τεπόζιτο κατα την οδήγηση. Το καλυμα ειναι αντιολισθητικο πλέον και το αφρώδες αρίστης ποιοτητας ενώ υπαρχει και δυνατότητα να μπει και τζελ. Οποτε δεν υπαρχει λόγος να προβληματίζεσαι. Τώρα το αποτέλεσμα θα κριθεί στην πράξη. Όταν δηλαδή θα κάνω 2 ώρες σερί απάνω της. Οπτικα παντως το αποτελεσμα ειναι εξαιρετικο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2015 Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου το σχήμα της blade Στο site της givi που το ειδα και μενα αρχιζει και με χαλαει πολυ κουβας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2015 Ε μαααα άκου τον παλιό. Εσείς οι τιμαξ δεν κατέχετε από βαλίτσες χαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2015 Ε μαααα άκου τον παλιό. Εσείς οι τιμαξ δεν κατέχετε από βαλίτσες χαχαχα χαχαχαχαχ ναι ουτε καν σαν concept. Εσυ τι εκανες το δωσες το SRV? θα παραγγειλεις η ακομα το σκεφτεσαι? σου στειλα και μηνυμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
takis1964 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2015 Μιας και οι χουφτες αποτι διαβαζω ειναι χαλια σε αποτελεσμα,κραρα την ζελατινα και βαλε givi χουφτες Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2015 Αυτές οι χούφτες είναι μόνο design χαχαχαχαχ ναι ουτε καν σαν concept. Εσυ τι εκανες το δωσες το SRV? θα παραγγειλεις η ακομα το σκεφτεσαι? σου στειλα και μηνυμα... Ναι το δώσα με λίγα έξτρα πάνω κ όλα τα άλλα χώρια οπότε μου βγήκε αρκετά καλά η πώληση 8.000+. Πήγα να το παραγγείλω ετοιμος ωραιος κ με ζεστό χρημα, στο μεταξύ μάθαμε πως θα μεγαλώσει η φαμίλια οπότε τώρα ειμεθα σε διαπραγματευσεις με την συζυγο. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες