Jump to content
efkola

YAMAHA MT-09 Tracer (2015)

Recommended Posts

Ολοσωστη η παρατήρηση σου. Ο μόνος τρόπος για να το φορτώσεις πίσω, ειναι να έχεις και ενα 50λιτρο tank bag μπροστά για σωστή κατανομή. Στην πράξη όμως ειναι λίγο δύσκολο να το πετύχεις...

All-Pro-Wrist-Weights.gif

:tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εμένα πάλι, δε μου άρεσε καθόλου το σετ της givi. Πολύ φτωχό στο μάτι τουλάχιστον και δεν φαίνεται να παίρνει και πολύ πράμα εκτός απο την κεντρική βαλίτσα που και πάλι δείχνει δυσανάλογα μεγάλη. Ίσως να φταίει και η λήψη όμως

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εμενα δυστυχως δεν μου αρεσει πολυ γενικα το top case σε αυτο το μηχανακι. Οι πλαινες βαλιτσες του πανε πολυ το συμπληρωνουν, αλλα το top case δυσκολο να του ταιριαξει γενικα.

Εμενα καπως καλυτερα μου καθεται αυτο το top case

img_5211.jpg20150413.jpg20150411.jpg

Τροποποιήθηκε από τον babaman

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πλάκα - πλάκα για τέτοια τουριστοχρήση δικάβαλος θα κοίταγα για αποστάτη για μάκρυμα του ψαλιδιού.

Οπτικά και μόνο μου μοιάζει πολύ κοντό το μεταξόνιο :think:

Αλλά πάλι - κόβε δένε αλυσίδες μετά για χρήση πάλι μονοκάβαλος χωρίς τους αποστάτες δεν θα βόλευε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Babaman η blade παίρνει μικρότερο φορτίο κιλων. Ως 6 κιλά ενώ η v47 είναι για 10 κιλά. Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου το σχήμα της blade

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπερα στην ομαδα.απο χθες ειμαι και εγω κατοχος του yamaha tracer.σημερα εβαλα την ζελατινα την μεγαλη ermax και εχω προβλημα μιας και εκτος απο την πρωτη και πιο χαμηλη σκαλα στις αλλες δυο στην μεσαια και στην τερμα πανω.....βρισκουν οι χουφτες με συνεπεια να κοβει πολυ λιγο το τιμονι....!!!ξερει κανεις κατι η εχει κανει κατι μαυτο....?συμβαινει μονο σε μενα?ευχαριστω για την βοηθεια....προκαταβολικα.στεναχωρεθηκα ειναι η αληθεια γιατι ειναι παρα πολυ ομορφη και την εβγαλα αμεσως μεχρι να δω τι θα κανω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπερα στην ομαδα.απο χθες ειμαι και εγω κατοχος του yamaha tracer.σημερα εβαλα την ζελατινα την μεγαλη ermax και εχω προβλημα μιας και εκτος απο την πρωτη και πιο χαμηλη σκαλα στις αλλες δυο στην μεσαια και στην τερμα πανω.....βρισκουν οι χουφτες με συνεπεια να κοβει πολυ λιγο το τιμονι....!!!ξερει κανεις κατι η εχει κανει κατι μαυτο....?συμβαινει μονο σε μενα?ευχαριστω για την βοηθεια....προκαταβολικα.στεναχωρεθηκα ειναι η αληθεια γιατι ειναι παρα πολυ ομορφη και την εβγαλα αμεσως μεχρι να δω τι θα κανω...

Να τα μας..... τα λεγα εγώ...για μένα εξολοθρεύεις πάραυτα αυτές τις ανεκδιήγητες χούφτες. Πάντως αν ισχύει αυτό που λες είναι μεγάλο φάουλ της Ermax....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν ξερω μηπως παιζει ρολο κατι στην τοποθετηση της χουφτας ....και ειναι λαθος σε μενα...?μηπως παιζει ρολο η κλιση...κατι...?δεν ξερω...γιαυτο ρωταω....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν ξερω μηπως παιζει ρολο κατι στην τοποθετηση της χουφτας ....και ειναι λαθος σε μενα...?μηπως παιζει ρολο η κλιση...κατι...?δεν ξερω...γιαυτο ρωταω....

Δεν το βλέπω πιθανό, φοβάμαι ότι η Ermax κάτι έχασε... Σου είναι απαραίτητο να έχεις τη ζελατίνα τόσο ψηλά? Γιατί όπως την είδα στις φωτό είναι μεγάλη ζελατίνα και εγώ τουλάχιστον θα την είχα κάτω κάτω, μην ξεχνάς ότι μεγαλώνουν και οι αεροδυναμικές αντιστάσεις όσο την σηκώνεις. Από την άλλη εσύ σαν κάτοχος ξέρεις καλύτερα και θα το δεις στην πράξη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

\

όχι δεν φταις εσύ, ειναι γνωστό πρόβλημα, μόνο αν βγάλεις το εξωτερικό κομμάτι απο τις χούφτες ή αν "φας" λίγο τις εσοχές απο την ζελατίνα

Άντε να σας δείξω και την νέα μου σέλα.

eefe4196d199677bc0198a3d3d47cbd1.jpg

Κώστα πολύ ωραία !

Μου φαίνεται πιο άνετη απο την after-market Yamaha comfort

Περιμένω εντυπώσεις απο μία μεγάλη βόλτα

Ψήλωσε λίγο ή εμένα μου φαίνεται?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρες ενα φίλο 1.84 και 90 κιλά , βάλτον να κάτσει και πες μου αν φτάνει άνετα :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κριμα φιλε να βγαινουν οι ζελατινες ετσι χωρις να τις εχουν σκεφτει σωστα! Και εγω περιμενω το δικο μου και απο εκει που μου ελεγαν αυτη τη βδομαδα τωρα μου λενε την αλλη. Εσυ τι χρωμα το πηρες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λιγο που το ψαξα παντως βγαζουν ενα κομματι απο τις χουφτες, ετσι κι αλλιως απο οτι διαβαζω δουλεια δεν κανουνε :online2long:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Βρες ενα φίλο 1.84 και 90 κιλά , βάλτον να κάτσει και πες μου αν φτάνει άνετα :lol:

Δεν ειναι στάνταρ οι διαστάσεις της σέλας. Την φτιάχνεις εντελώς όπως θες εσυ σε ύψος. Επίσης ζήτησα να αλλάξει και λίγο η κλήση γιατι κολλούσα στο τεπόζιτο κατα την οδήγηση. Το καλυμα ειναι αντιολισθητικο πλέον και το αφρώδες αρίστης ποιοτητας ενώ υπαρχει και δυνατότητα να μπει και τζελ. Οποτε δεν υπαρχει λόγος να προβληματίζεσαι. Τώρα το αποτέλεσμα θα κριθεί στην πράξη. Όταν δηλαδή θα κάνω 2 ώρες σερί απάνω της.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ειναι στάνταρ οι διαστάσεις της σέλας. Την φτιάχνεις εντελώς όπως θες εσυ σε ύψος. Επίσης ζήτησα να αλλάξει και λίγο η κλήση γιατι κολλούσα στο τεπόζιτο κατα την οδήγηση. Το καλυμα ειναι αντιολισθητικο πλέον και το αφρώδες αρίστης ποιοτητας ενώ υπαρχει και δυνατότητα να μπει και τζελ. Οποτε δεν υπαρχει λόγος να προβληματίζεσαι. Τώρα το αποτέλεσμα θα κριθεί στην πράξη. Όταν δηλαδή θα κάνω 2 ώρες σερί απάνω της.

Οπτικα παντως το αποτελεσμα ειναι εξαιρετικο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου το σχήμα της blade

Στο site της givi που το ειδα και μενα αρχιζει και με χαλαει πολυ κουβας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε μαααα άκου τον παλιό. Εσείς οι τιμαξ δεν κατέχετε από βαλίτσες χαχαχα

χαχαχαχαχ ναι ουτε καν σαν concept. Εσυ τι εκανες το δωσες το SRV? θα παραγγειλεις η ακομα το σκεφτεσαι? σου στειλα και μηνυμα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιας και οι χουφτες αποτι διαβαζω ειναι χαλια σε αποτελεσμα,κραρα την ζελατινα και βαλε givi χουφτες

Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτές οι χούφτες είναι μόνο design

χαχαχαχαχ ναι ουτε καν σαν concept. Εσυ τι εκανες το δωσες το SRV? θα παραγγειλεις η ακομα το σκεφτεσαι? σου στειλα και μηνυμα...

Ναι το δώσα με λίγα έξτρα πάνω κ όλα τα άλλα χώρια οπότε μου βγήκε αρκετά καλά η πώληση 8.000+. Πήγα να το παραγγείλω ετοιμος ωραιος κ με ζεστό χρημα, στο μεταξύ μάθαμε πως θα μεγαλώσει η φαμίλια οπότε τώρα ειμεθα σε διαπραγματευσεις με την συζυγο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα