Jump to content
efkola

YAMAHA MT-09 Tracer (2015)

Recommended Posts

το ωραίο είναι και υποκειμενικό και πιστευω παίζει και να το συνηθήσει το μάτι σου

την πρώτη φορά που είδα το TDR ,TDM, δεν μου αρέσανε αλλά τελικά ...

σαν τις φακες ενα πραμα δηλαδη,με το ζορι αφου ειναι φτηνο κ καλο να ειναι κ ωραιο;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

οχι απλως νομίζω οτι το συνηθίζει το μάτι σου

μπορεί να μην ισχύει για όλους σιγουρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια το μηχανάκι είναι χαλια μαπα κ σε γκαζι κ σε ομορφιά κ σε όλα γιαυτό μήν το πάρετε αφήστε εμάς πού το έχουμε να το γουστάρουμε έτσι οπως είναι ακόμα κ σε αυτό το χαλι πού έχει γιαυτο το πήραμε κιόλας επιδι είναι άσχημο για να ξεχωρίζουμε χα χα χα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια το μηχανάκι είναι χαλια μαπα κ σε γκαζι κ σε ομορφιά κ σε όλα γιαυτό μήν το πάρετε αφήστε εμάς πού το έχουμε να το γουστάρουμε έτσι οπως είναι ακόμα κ σε αυτό το χαλι πού έχει γιαυτο το πήραμε κιόλας επιδι είναι άσχημο για να ξεχωρίζουμε χα χα χα

Ρε παιδες δημοκρατια εχουμε, απλα πραγματα, μην την πεφτουμε εστω και στο χαβαλε σε οσους εχουν διαφορετικη αποψη γιατι χαλαμε το θεμα, ειναι ευχαριστο που μεχρι τωρα ακουγονται εδω ολες οι αποψεις χωρις εκτροπα. Φιλικα παντα.

Τροποποιήθηκε από τον Torakusu Yamaha

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εεεε? Τρελε μου εχεις παθει ψυχωση με το μηχανακι σου? Ειπα ποτε οτι δε μαρεσει το 09? Για ανετρεξε σε προηγουμενα ποστ μου.Δεν τρελαθηκα ακομα..

Ο χρωματισμος δε μου αρεσε καθολου,γενικα τα περιεργα χρωματα σε καλαμια,ζαντες,πλαισιο κτλ με αποθουν.Σε θεμα χρωματων ειμαι μινιμαλιστης,οπως και σιχαινομαι την εκδοση του 07 με τα κοκκινα καγκελα και τις καλλιτεχνικιες πινελιες,ενω το μηχανακι στην κανονικη του μορφη,δεν ειναι κακο.

Ρε φιλαρακι θα μας τρελανεις? εγω κανω πλακα, ψυχωση δεν εχω παθει σε καμια περιπτωση παντως

Εσυ ελεγες οτι η γιαμαχα βαζει σε λαθος θεση το διπλο σταντ για να τα παιρνεις απτις στατικες

Τι αλλο θα διαβασουμε δηλαδη

Τροποποιήθηκε από τον kosmas2111

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε φιλαρακι θα μας τρελανεις? εγω κανω πλακα, ψυχωση δεν εχω παθει σε καμια περιπτωση παντως

Εσυ ελεγες οτι η γιαμαχα βαζει σε λαθος θεση το διπλο σταντ για να τα παιρνεις απτις στατικες

Τι αλλο θα διαβασουμε δηλαδη

Σε καθε σου ποστ τονιζεις ποσο γρηγορο ειναι το μηχανακι σου,λες και δεν το ξερουμε τι διαμαντι εβγαλε η γιαμαχα.

Το λες μεταξυ σοβαρου και αστειου αλλα κατα βαθος το πιστευεις παρολλα αυτα.

Οσο για την γνωμη μου περι πλαστικων και σταντ δεστο λογικα,ηταν τοσο δυσκολο να βαλει την πατουρα του σε αλλη θεση για να μην εμποδιζει ή μηπως ενα χιλιοστο παχυτερα πλαστικα θα ανεβαζαν τοσο το κοστος.....? Ρυτορικη ερωτηση προφανως..

Εγω ετσι το βλεπω,σαν τριτος.Δεν εχω τετοιο μηχανακι,δεν εχω παρει βολτα ακομα,παρολου που μου αρεσει παρα πολυ και δενμειμαι πολεμιος της γιαμαχα ισα ισα, αλλα καποια αντικειμενικα πραγματα μπορω να τα κρινω απο το ματι του παρατηρητη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδη ακριβως δεν ξερεις πως το λεω ειναι παραδοξο να βγαζεις συμπερασματα,παμε παρακατω!

Για τα πλαστικα και το σταντ εχεις την γνωμη σου, σεβαστο!

Για να ληξει εδω απαντησα με μια δοση ειρωνιας γτ τα τελευταια σου ποστ εδω μου εβγαζαν χολη, τιποτα παραπανω!

Μπορει να εκανα και λαθος!

Αυτα απο μενα :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα πλαστικα ειναι λεπτα γιατι πρεπει να ειναι λεπτα για το καλο της εταιριας. Η γιαμαχα και η καθε γιαμαχα βγαζει περισσοτερα λευτα απο τα ανταλλακτικα παρα απο νεα μοντελα.Οταν ενα πλαστικο ειναι λεπτο,με καλο φινιρισμα μεν,αλλα λεπτο,σπαει ευκολα!

Αυτο σημαινει οτι ακομα και με στατικη πτωση πληρωνεις γαμισιατικα.

Επισης η θεση του σταντ δεν ειναι τυχαια,τι νομιζετε οτι δε μπορουσε η εταιρια να το κανει λιγο διαφορετικο για να κατευαινει πιο ευκολα? Μπορουσε αλλα σου λεει αμα του πεσει του αναβατη απο το σταντ,θα πληρωσει τα πλαστικα φλιδες που του εχουμε βαλει.

Ολα στρατηγικη ειναι,και στη συγκεκριμενη περιπτωση ειναι πολυ εξυπνη.

Επισης μπορουσε να το κανει και πιο αργο αλλα σου λεει ασε να κανουν σουζες να τσακιστουνε μια μερα να πληρωνουνε ανταλλακτικα. Φονιαδες των λαων Ιαπωνεζοι!

Ελεος φιλε μια χαρα τα παιρνει απο τα αξεσουαρ που τα πουλαει χρυσαφι, δεν καταφευγουν οι εταιριες σε ελατωματικα stand για να πεφτουν κατω τα μηχανακια, αυτα ουτε ο καμμενος δεν τα λεει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επισης μπορουσε να το κανει και πιο αργο αλλα σου λεει ασε να κανουν σουζες να τσακιστουνε μια μερα να πληρωνουνε ανταλλακτικα. Φονιαδες των λαων Ιαπωνεζοι!

Ελεος φιλε μια χαρα τα παιρνει απο τα αξεσουαρ που τα πουλαει χρυσαφι, δεν καταφευγουν οι εταιριες σε ελατωματικα stand για να πεφτουν κατω τα μηχανακια, αυτα ουτε ο καμμενος δεν τα λεει.

Απαξιω να απαντησω σε ατομο που οδηγα mega scooter και με συγκρινει με πολιτικο,αληθεια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απαξιω να απαντησω σε ατομο που οδηγα mega scooter και με συγκρινει με πολιτικο,αληθεια...

παλι καλα...γιατι αμα απαντουσες με επιχειρηματα σαν τα προηγουμενα θα γινοταν το νημα xfiles

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε ναι βεβαια γιατι εσυ βρισκεσαι μεσα στη γιαμαχα και γνωριζεις επακριβως τι βγαζουν απο τα αξεσουαρ ξεχνοντας οτι πολλες εταιριες aftermarket δεν εχουν παρουσιασει ακομα τιποτα.

Οσο για τις σουζες, δε σχολιαζω καν....Που να σηκωθει ο καναπες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βabaman, πάνε τρολ-άρε αλλού αγορίνα, αντε γιατι το μονο που μας έλειπε σ'αυτο το φορουμ ειναι χρήστες/sock-accounts με 3 posts να ζαλίζουν @ρχίδια...

Βρε mods, διακοπτάκι στα μηνύματα βαζετε, κανα' σβήσιμο μηνύματος σκατο-περιεχομενου ομως δεν...

Κουραστικό εχει καταντήσει, "καθημερινή αρένα®"...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε μου καθολου τρολ απλα αστειευομαι με τα επιχειρηματα του φιλου. Δεν προσβαλα το μηχανακι του ουτε πεταξα χολη για τα ktm ημουν και εγω καποτε ενας ευτυχισμενος κατοχος του LC640. Εχω το tmax και για αυτο εχω 800 post σε αντιστοιχο forum με το ιδιο nick και τρια σε αυτο.

Την αλλη βδομαδα ομως παραλαμβανω και εγω το tracer και ο λογος που γραφτηκα ειναι να ακουσω κατοχους και να μοιραστω τη δικη μου εμπειρια. Τωρα αν ακουσα κατι που το θεωρησα πολυ αστειο δεν φταιω εγω αλλα μαλλον τα γραφομενα του φιλου. απο οτι ειδα δεν ειμαι ο μονος που τα θεωρει...να το πω ευγενικα... εξεζητημενα!

αλλα δεν χρειαζεται να το ψειριζουμε πολυ. Οταν θα εχω και εγω το μηχανακι με το ελατωματικο stand θα σας πω ποσο ευκολα μπαινει και αν καταλαβω οτι η yamaha μας εχει σαμποταρει θα ειμαι ο πρωτος που θα το βροντοφωναξω! :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βλέπω πολλοί σκοοτεραδες από το scooterclubH έχουν μαζευτεί και αγοράζουν tracer. Καλά κάνουν φυσικά.

Είδα και ένα R1M με στο scooterclubH με τα λάστιχα πατημένα μόνο στο κέντρο.

Τώρα γιατί τσακώθηκε ο Κοσμάς με τον Γιώργο χωρίς λόγο δεν κατάλαβα.

Έν πάση περιπτώσει μπήκα για να γράψω ότι τα belly pan δεν ταιριάζουν με την πολλαπλή της Άκρα, όσα ταιριάζουν το αναφέρουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν τσακωθηκε κανεις με κανεναν.

Εγω ακομα ψαχνω να βρω που πεταξα χολη για το 09 και το tracer που λετε και ξαναλετε.........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ θέλω ένα NC-DCT που όταν όταν γουστάρω να πατάω ένα κουμπί και να μεταμορφώνεται σε Tracer μέχρι να ξεκ@βλώσω τον Mr. Χάιντ και μετά να το ξαναπατάω και να ξαναγίνεται NC-DCT να ξαναγίνομαι Dr.Τζέκυλ.

Η αλήθεια είναι ότι αν ήμουν κάπως άνετος να δώσω 10Κ και βενζίνες που θα βόλταρα συχνά πυκνά, Tracer θα έπαιρνα.

Αν όμως έπρεπε να τα μετράω για να βγούν οι πάμπολες δόσεις τότε μεταχείρο DCT θα έψαχνα και θα ζαχάρωνα το Tracer οπτικά και μόνο γιατί ένα παρκαρισμένο ωραίο μηχανάκι ένεκα αφραγκιών είναι ένα άχρηστο μηχανάκι και αυτή η μοίρα δεν του πρέπει του κάθε Tracer.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tracer σκουτερ ρ1μ πόσο είναι τα λάστιχα πατημένα nc dct κλπ... Αυτά είναι άσχετα με το θέμα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καθόλου αν το ζαχαρώνεις γιατί είναι πολύ ζόρικο αλλά βλέπεις ότι θα το ήθελες ένα κλικ πιο "πολιτισμένο", αν αφήσουμε τα οικονομικά στην μπάντα.

Γιατί αν είναι να γράφουν μόνο οι πιστοποιημένοι Tracerικοί να ευλογούν τα γένια τους τότε χάνεται το νόημα του φόρουμ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαααα

ΠΟΣΟ ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΜΟ ΝΑ ΑΝΤΕΞΩ??????????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα