Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2014 Η ιστοσελίδα της εταιρίας http://en.zongshenmotor.com και ο αντιπρόσωπος της στην Ελλάδα http://www.karathanasis.gr Όμορφα είναι πάντως! Ακόμη και η πάπια! Βέβαια από τότε που την πάτησα με το Kymco, μια πιο καταξιωμένη και Ταϊβανέζικη εταιρία, με ποιότητα κατασκευής μηδέν και αξιοπιστία επίσης, είμαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός με οποιαδήποτε μοτοσυκλέτα εκτός από Ιάπωνα κατασκευαστή! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2014 ....................... Όμορφα είναι πάντως! Ακόμη και η πάπια! Βέβαια από τότε που την πάτησα με το Kymco, μια πιο καταξιωμένη και Ταϊβανέζικη εταιρία, με ποιότητα κατασκευής μηδέν και αξιοπιστία επίσης, είμαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός με οποιαδήποτε μοτοσυκλέτα εκτός από Ιάπωνα κατασκευαστή! Εμένα πάντως το Kymco έχει βγει αστέρι.! Κιχ δεν έχει κάνει. Και κυκλοφοράνε χιλιάδες παντού.... άρα να υποθέσω ότι έτυχες στην περίπτωση, γιατί όλοι αυτοί θα βρίζανε και θ' ακουγότανε η βουή των παραπόνων. Συμβαίνουν αυτά...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2014 Κωστα κι εγω ξερω αρκετους καμμενους απο Kymco. Και αρκετους ευχαριστημενους βεβαια, αλλα γενικης αποδοχης παντως δεν ειναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2014 Κωστα κι εγω ξερω αρκετους καμμενους απο Kymco. Και αρκετους ευχαριστημενους βεβαια, αλλα γενικης αποδοχης παντως δεν ειναι. Σαν τα Αυρωπαϊκά δηλαδή..... :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2014 Αυτο το χερι που ειναι σαν αρκουδας ποιανου ειναι να του το ξυρισουμε; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
St4this 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2014 Τωρα στο στρωσιμο πρεπει να εχεις καταναλωση κοντα στα 3 λιτρα.. Σωστα??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2014 Ναι οκ τώρα το είδα εγώ αυτό αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. Καλορίζικο και καλοτάξιδο. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2014 Κουκλί........Καλορίζικο, καλοτάξιδο κλπ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2014 Έλα να πέφτει κανα νέο για τη συμβίωση με τον Κινέζο ντεεε! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2014 Μαμάει το εργαλείο λέμε ! Περισσότερα από τον ευτυχή ιδιοκτήτη ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2014 Έλα να πέφτει κανα νέο για τη συμβίωση με τον Κινέζο ντεεε! Περισσότερα από τον ευτυχή ιδιοκτήτη ! Που'ναι αυτος αληθεια;... Δεν θελω να πιστεψω φημες που διεδοθησαν τηλεφωνικως οτι καποιος επεισε τον ευτυχη ιδιοκτητη οτι το 1ο service καλυπτεται ΜΟΝΟ απο την "μαμα"...και ο Κυριακος φθανει οδικως μεθαυριο Πεκινο... . 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2014 Αμάν.........γιαυτό έχει εξαφανιστεί ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
uncle ben 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2014 Ελα ρε!!! Θα εχουμε και ταξιδιωτικο.... απο Πεκινο??!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2014 Που'ναι αυτος αληθεια;... Δεν θελω να πιστεψω φημες που διεδοθησαν τηλεφωνικως οτι καποιος επεισε τον ευτυχη ιδιοκτητη οτι το 1ο service καλυπτεται ΜΟΝΟ απο την "μαμα"...και ο Κυριακος φθανει οδικως μεθαυριο Πεκινο... . Ναι ρε, πριν λίγο μου έστειλε shelfie απ' την Τιεν-Αν-Μεν. Είσαι όμωωωωως, στο ράδιοαρβύλα πρώτος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2014 Ελα ρε!!! Θα εχουμε και ταξιδιωτικο.... απο Πεκινο??!!! Ναι ναι...ΚΑΙ με σπονσορα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες