Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2014 Αφού σκέφτομαι θα τη βρωωωω, δε θα τη βρωωωω (την Ελευσίνα ντε). Πάω να βάλω GPS. :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2014 Χμμμμ έχω καιρό να φάω λουκουμάδες.... Τετοιους λουκουμαδες εχεις φαει Αντωνη; Με προκαλείς τώρα και όταν έρθει για παραγγελία θα τη ρωτάω "από ψητά της ώρας τί έχετε?" :lol: :lol: Καλα...αν σου κατσει καμια βαφτιση μεινε κι εσυ να "τσιμπησεις" κατι! Την Κυριακη εγω θα "πανηγυρισω" το κοκορετσακι το γνωστο..μιαμ μιαμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2014 Είχα ανέβει πολύ πρόσφατα. Αν θέλετε σούβλακος μετά τους λουκουμάδες να προτιμήσετε τα "φρέσκα" στην πλατεία του αϊ Γιάννη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2014 Καλα...αν σου κατσει καμια βαφτιση μεινε κι εσυ να "τσιμπησεις" κατι! Την Κυριακη εγω θα "πανηγυρισω" το κοκορετσακι το γνωστο..μιαμ μιαμ Δεν έχω βάφτιση ρε. Αυτά τα ξέρουν από καιρό. Αν έχει jet καιρό (γιατί δυστυχώς άλλα άκουσα χτες για κάτι ψιλοβροχούλες στα βουνά) παίζει να έρθω και εκεί. Το πολύ-πολύ έρχομαι με την Octavia + γυναιξί και τέκνοις να σε κυνηγάω στις στροφές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2014 Δεν βγάζετε καμιά λίστα και κανα χάρτη να δούμε τι θα κάνουμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2014 Λιστα δεν μπαινει γιατι ολο και καποιος θα ερθει ξαφνικα η καποιος θα ακυρωσει και δεν υπαρχει λογος. Η διαδρομη ειναι μια και μονη απο το σημειο συναντησης (Α) ---->http://goo.gl/maps/2uLxF Δεν έχω βάφτιση ρε. Αυτά τα ξέρουν από καιρό. Αν έχει jet καιρό (γιατί δυστυχώς άλλα άκουσα χτες για κάτι ψιλοβροχούλες στα βουνά) παίζει να έρθω και εκεί. Το πολύ-πολύ έρχομαι με την Octavia + γυναιξί και τέκνοις να σε κυνηγάω στις στροφές. Εννοω βαφτιση στον Αλεξιου.Οχι δικη σου.Αλλα ..χμμμ... ισως σε "βαφτισω" στον παρακιεμνο ποταμακι. Για come to δωθε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2014 Δεν έχω βάφτιση ρε. Αυτά τα ξέρουν από καιρό. Αν έχει jet καιρό (γιατί δυστυχώς άλλα άκουσα χτες για κάτι ψιλοβροχούλες στα βουνά) παίζει να έρθω και εκεί. Το πολύ-πολύ έρχομαι με την Octavia + γυναιξί και τέκνοις να σε κυνηγάω στις στροφές. octavia??? με ταξι θα ερθεις??/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2014 Με προκαλείς τώρα και όταν έρθει για παραγγελία θα τη ρωτάω "από ψητά της ώρας τί έχετε?" :lol: :lol: άσε το είπες και στο ηράκλειο και δεν έπιασε! :P Δεν βγάζετε καμιά λίστα και κανα χάρτη να δούμε τι θα κάνουμε... τι χάρτη βρε; για αγιάννη ρώσσο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2014 ναι βαριόμουν να το βάλω στο googlemaps και ήθελα να δω συνολικά χλμ :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2014 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2014 Σε πόση ώρα το βγάζετε εσείς από Αθήνα, λέμε τώρα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cantona 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2014 Τετοιους λουκουμαδες εχεις φαει Αντωνη; Πολλές φορές,αλλά ποτέ δεν είναι αρκετές :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2014 Σωστοοος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2014 Eνδιαφέρουσα πρόταση. Πιστεύω να τα καταφέρω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2014 ναι βαριόμουν να το βάλω στο googlemaps και ήθελα να δω συνολικά χλμ :P Πήγαινε έλα είναι 240 περίπου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HONOR 13 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2014 Και εγώ είμαι μέσα. Ελπίζω να μην είστε όλοι με ss. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2014 Δεν θα ειναι ολοι με ss. Μονο μην μπερδευτεις με την ωρα. Βια 9:15 φευγουμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HONOR 13 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2014 Δεν θα ειναι ολοι με ss. Μονο μην μπερδευτεις με την ωρα. Βια 9:15 φευγουμε. Μάλλον πρίν τις 9 θα είμαι για να δείξω καλή διαγωγή σαν νέος!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2014 Ωραιοοος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2014 ρε θα κάνει ζέστη αύριο; να βάλω φόρμα ή τζιν; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2014 Βερμουδα!Βρε συ Honor εισαι κρυφοτσοπεροTDMας η μου φαινεται? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HONOR 13 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2014 Βερμουδα! Βρε συ Honor εισαι κρυφοτσοπεροTDMας η μου φαινεται? Έχω περάσει και από αυτό το στάδιο.......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2014 Και μιας και το ανεφερε ο φιλος μου ο rave... ....θα παρακαλεσω ολοι/ες οι συμμετεχοντες/ουσες στη βολτα οποιοι/ες ερθουν αν δεν θελουν κορντουρες το λιγοτερο να φορανε τζιν. Τους λογους τους καταλαβαινουμε ολοι/ες πιστευω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ατσα και dress code Kαι ελεγα να βαλω δερματινο Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 17 , 2014 από τον patapios 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2014 Και μιας και το ανεφερε ο φιλος μου ο rave... ....θα παρακαλεσω ολοι/ες οι συμμετεχοντες/ουσες στη βολτα οποιοι/ες ερθουν αν δεν θελουν κορντουρες το λιγοτερο να φορανε τζιν. Τους λογους τους καταλαβαινουμε ολοι/ες πιστευω! εγώ που δεν έχω κορντούρες; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες