xaotikos 419 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2014 Οντως το dna ειναι πανακριβο εγω σταθηκα τυχερος και πήρα του τυπου που τα δοκίμαζε στην Αυστραλία στη μισή τιμη :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2014 Γιώργο αν κάνεις τη μόντα, θα ψάξεις στο superduke.net που εχουν κάνει τα πάντα τα παιδιά εκεί... Για μένα μπορεί το φιλτροκούτι που θες να βάλεις να σου βγει ακριβότερο στην τελική, αν δεν βρεις έτοιμο χάρτη... Δλδ μπορεί να σκασεις ένα 300άρι πχ για DNA αλλά να βρεις έτοιμο (που θα βρεις δλδ) χάρτη στο superduke.net και να μην χρειαστείς λεφτά για χαρτογράφηση... Αν όμως δεν βρεις χάρτη για το οικονομικό φιλτρόκουτο... θα αναγκαστείς να σκάσεις για χαρτογράφηση... Γνώμη μου, ψάξε βρες χάρτη για το setup που έχεις (με ότι φιλτρόκουτο υπάρχει) και αναλόγως αγοράζεις το αντίστοιχο φιλτρόκουτο... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaotikos 419 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2014 Σωστος! Απο την άλλη στο ktmsmt.com εχουν δοκιμασει τον ίδιο χάρτη σε διαφορετικά κουτιά και έχουν δει πάνω κάτω τα ίδια. Όπως είπε και o ravendard καλύτερα να κατασταλάξεις στις μοντες που δουλεύουν καλά και υπάρχει έτοιμος χάρτης και μετά να αγοράσεις οτι χρειαστεί. Έτσι μειώνεις την πιθανότητα για περαιτέρω ψάξιμο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2014 Το κυριότερο για μένα είναι να αποφύγει έλληνες "βελτιωτές"... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaotikos 419 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2014 (τροποποιήθηκε) ;-) Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 14 , 2014 από τον xaotikos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaotikos 419 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2014 (τροποποιήθηκε) Btw φίλος πηρε σημερα ένα smt οπότε πρέπει -οταν βρω και εγω ελεύθερο χρόνο- να κανονίσουμε καμια κοντινή για ktmαδικο καφε :) Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 14 , 2014 από τον xaotikos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2014 Ανετα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2014 Btw φίλος πηρε σημερα ένα smt οπότε πρέπει -οταν βρω και εγω ελεύθερο χρόνο- να κανονίσουμε καμια κοντινή για ktmαδικο καφε :) Ανετα εγω με το κατσικι πιανομαι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2014 Εμεις με τις 21" πιανομαστε; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
meccanica 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2014 για σαββατο ψηνεστε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2014 Εμεις οι λατρεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2014 Εμεις με τις 21" πιανομαστε; Καταλαβαινεις γιατι κανουμε παρεα ε? Γιατι την μαλακια την σκεφτομαστε ταυτοχρονα :rotfl: 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaotikos 419 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2014 Ολοι οι καλοι χωραμε!! Και οι wannaby, και οι ktmαδες στην καρδιά και όσοι εχουν ktm ποδήλατο ναούμε :)Εγώ λόγω επικείμενης μετακόμισης, γενικά είμαι πολύ στριμόκωλα. Οπότε κανονίστε και βλέπουμε. Το πολύ πολύ να στείλω αντιπροσώπους :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2014 Btw φίλος πηρε σημερα ένα smt οπότε πρέπει -οταν βρω και εγω ελεύθερο χρόνο- να κανονίσουμε καμια κοντινή για ktmαδικο καφε :) Τριτες/Τεταρτες εγω δεν μπορω. Πρεπει να μαγειρεψω και να βαλω πλυντηριο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες