Jump to content
Dant3

Ντουφεκιες απο δικανο

Recommended Posts

Οντως το dna ειναι πανακριβο εγω σταθηκα τυχερος και πήρα του τυπου που τα δοκίμαζε στην Αυστραλία στη μισή τιμη :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Γιώργο αν κάνεις τη μόντα, θα ψάξεις στο superduke.net που εχουν κάνει τα πάντα τα παιδιά εκεί...

Για μένα μπορεί το φιλτροκούτι που θες να βάλεις να σου βγει ακριβότερο στην τελική, αν δεν βρεις έτοιμο χάρτη...

Δλδ μπορεί να σκασεις ένα 300άρι πχ για DNA αλλά να βρεις έτοιμο (που θα βρεις δλδ) χάρτη στο superduke.net και να μην χρειαστείς λεφτά για χαρτογράφηση...

Αν όμως δεν βρεις χάρτη για το οικονομικό φιλτρόκουτο... θα αναγκαστείς να σκάσεις για χαρτογράφηση...

Γνώμη μου, ψάξε βρες χάρτη για το setup που έχεις (με ότι φιλτρόκουτο υπάρχει) και αναλόγως αγοράζεις το αντίστοιχο φιλτρόκουτο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σωστος! Απο την άλλη στο ktmsmt.com εχουν δοκιμασει τον ίδιο χάρτη σε διαφορετικά κουτιά και έχουν δει πάνω κάτω τα ίδια.

Όπως είπε και o ravendard καλύτερα να κατασταλάξεις στις μοντες που δουλεύουν καλά και υπάρχει έτοιμος χάρτης και μετά να αγοράσεις οτι χρειαστεί. Έτσι μειώνεις την πιθανότητα για περαιτέρω ψάξιμο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Btw φίλος πηρε σημερα ένα smt οπότε πρέπει -οταν βρω και εγω ελεύθερο χρόνο- να κανονίσουμε καμια κοντινή για ktmαδικο καφε :)

Τροποποιήθηκε από τον xaotikos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Btw φίλος πηρε σημερα ένα smt οπότε πρέπει -οταν βρω και εγω ελεύθερο χρόνο- να κανονίσουμε καμια κοντινή για ktmαδικο καφε :)

Ανετα

εγω με το κατσικι πιανομαι? :uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμεις με τις 21" πιανομαστε;

Καταλαβαινεις γιατι κανουμε παρεα ε?

Γιατι την μαλακια την σκεφτομαστε ταυτοχρονα :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ολοι οι καλοι χωραμε!!

Και οι wannaby, και οι ktmαδες στην καρδιά και όσοι εχουν ktm ποδήλατο ναούμε :)

Εγώ λόγω επικείμενης μετακόμισης, γενικά είμαι πολύ στριμόκωλα.

Οπότε κανονίστε και βλέπουμε. Το πολύ πολύ να στείλω αντιπροσώπους :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τριτες/Τεταρτες εγω δεν μπορω. Πρεπει να μαγειρεψω και να βαλω πλυντηριο :peep:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα