Jump to content
hideto

"RIDE" νεο παιχνίδι απο τη Milestone

Recommended Posts

Ναι βρε οχι παλιο μοντελο.μονιτορ-τιβι πως σκατα τις λένε

http://www.public.gr/product/sound-and-vision/tv/monitor-tv/samsung-lt22d390-monitor-tv-22/prod6250429pp/

Αυτη εδω

Σταλθηκε απο SIII c_v

Τροποποιήθηκε από τον Gen.Markus

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Το refresh rate παίζει πιο πολύ ρόλο στα παλιά monitor επειδή λόγω τρόπου λειτουργίας είχανε flicker (τρεμόπαιζαν αισθητά) σε χαμηλές τιμές και σου πονούσαν τα μάτια. Αυτό γίνεται γιατί το "κανονάκι" που πετάει τα ηλεκτρόνια σε μια CRT οθόνη σαρώνει όλη την επιφάνεια από πάνω προς τα κάτω για να φτιάξει την εικόνα πάνω σε ένα φθορίζον υλικό. Το θέμα είναι ότι κάθε τι φωσφοριζέ απορροφά μια ενέργεια και επιτόπου ξεκινάει να την αποβάλλει σαν φως, οπότε μειώνεται η φωτεινότητά του σταδιακά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μέχρι να φτάσει να σαρώσει τη μία άκρη, η άλλη να έχει ξεκινήσει να "ξεφτίζει". Μπορείτε να το παρατηρήσετε πολύ εύκολα αν τραβήξετε βίντεο σε μια παλιά οθόνη. Επειδή και τα fps που τραβάει η κάμερα είναι λιγότερα από το μάτι μας, η κάμερα δεν πιάνει όλες τις ανανεώσεις και φαίνεται ξεκάθαρα η ανανέωση της εικόνας στην οθόνη.

Οι LCD λειτουργούν αλλιώς και είναι αρκετά πιο ξεκούραστες, γιατί η πόσότητα του εκπεμπόμενου φωτός είναι πιο σταθερή. Στο πίσω μέρος της οθόνης υπάρχει ένα ή πολλά (πχ στις LED) φώτα που ρίχνουν λευκό φως. Το φως αυτό φιλτράρεται από τους κρυστάλλους του panel που λειτουργούν σαν...βρύσες που ανοιγοκλείνουν: ανάλογα με τη γωνία του κρυστάλλου, περνάει και συγκεκριμένη ποσότητα φωτός. Παίζοντας με το πόσο φως θα περάσει και τα χρώματα των pixel στο panel, ζωγραφίζεται η εικόνα που βλέπουμε. Οπότε, σαν λειτουργία έχουμε μια σταθερή ροή από φως που τη χειρίζεται το panel μπροστά, και όχι δημιουργία φωτός και εξασθένιση φωτός σε συγκεκριμένες συχνότητες όπως γινόταν στις CRT οθόνες.

Με απλά λόγια, το refresh rate δεν είναι τόσο σημαντικό στις LCD γιατί δε θα σου πειράξει τα μάτια. Γι'αυτό άλλωστε και οι περισσότερες παίζουν στα 60Hz, ενώ η παλιά μου CRT ανεβάζει άνετα 120, ίσως και παραπάνω. Για την CRT είναι αναγκαίο. Βεβαια, πλέον υπάρχουν και LCD οθόνες στα 120, αλλά είναι αρκετά πιο ακριβές.

Για το συγκεκριμένο monitor τώρα δε ξέρω. Πιο πολύ θα κολλούσα να το αγοράσω γιατί θα μου φαινόταν περίεργο να έχει τέτοια χαρακτηριστικά σήμερα (πχ μήπως είναι φτηνά τα υλικά και έχει και άλλα θέματα στην πορεία), και όχι τόσο γιατί θα με ενοχλήσουν τα 10Hz διαφορά.

Επίσης, από όλη την κουβέντα, προκύπτει και το εξής απλό συμπέρασμα. Και τα Hz ανανεώσεις ανά δευτερόλεπτο είναι, και τα FPS το ίδιο. Αν λοιπόν ζορίζουμε το μηχάνημά μας να βγάλει 80-100 FPS και έχουμε ένα monitor που ανανεώνει στα 60Hz τι κάνουμε; Απλά καίμε τσάμπα ρεύμα ( :lol: ), γιατί όσα frames και να στείλει η κάρτα κάθε δευτερόλεπτο, η οθόνη πάνω από 60 δε θα δείξει. Τα "περίσσια" FPS λοιπόν δεν είναι ότι τα χρειαζόμαστε γιατί τα βλέπουμε, απλά είναι ενδεικτικό του πόσο περιθώριο να "δώσει" έχει το σύστημά μας. Αν παίζουν μεταξύ 70 και 100 δε θα καταλάβουμε τίποτα, γιατί εμείς θα βλέπουμε σταθερά 60. Αν όμως ζοριστεί και πέσει κάτω από τα 60 που μπορεί να δείξει η οθόνη, τότε θα παρατηρήσουμε stuttering.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό πάει να πει αναλυση αδερφακι μου.

Εγω ψηνομαι βασικα να την παρω γιατι εχω μια παμπαλαια lcd μς μικρή αναλυση,αλλά και επειδή θα την παρω μιση τιμή απο αυτή που γραφει.:P

Σταλθηκε απο SIII c_v

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε μπορω να βρω πουθενα αν ειναι οντως 50hz. Μαλλον απλα αυτο υπεθεσαν στο public.

60hz ειναι το minimum για να μπορεις να παιζεις παιχνιδια στα 60fps και να βλεπεις και βιντεο στα 60fps(ηδη το youtube τα υποστηριζει).

Ξανα λεω ομως οτι δε νομιζω να ειναι οντως μονο 50hz. 60 πρεπει να ναι.

Τελοσπαντων σε αυτα τα λεφτα ολα τα monitors ιδια ειναι.

Αν παρεις samsung παντως, προτιμησε το πλαισιο επειδη εκτος απ΄ το οτι εχει το συγκεκριμενο φθηνοτερα απο το public, δινει και 2 χρονια εγγυηση 0 καμμενων pixel πραγμα που η samsung δεν προσφερει απο μονη της.

θα την παρω μιση τιμή απο αυτή που γραφει. :P

Τοτε αξιζει σιγουρα.

Εχω το ιδιο design(διαφορετικη τεχνολογια panel + 24αρι ομως) και ειναι πανεμορφο.

Τροποποιήθηκε από τον CptAngel

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαμμαει,αλλα .πανε τα ματακια μιυ,δεν ειναι τισο μεγαλο το γραφειο μου...

Σταλθηκε απο SIII c_v

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και 'γω ετσι νομιζα(για 23αρι πηγαινα αρχικα ως αναβαθμιση στο 21.5 που μου καηκε), αλλα ηδη σκεφτομαι οτι και 26αρι καλο θα ηταν :P

Το μεγεθος συνηθιζεται πολυ ευκολα ευτυχως ή δυστυχως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω ευαισθησία στα ματια αγορινα...το πολυ φως(λογο μεγέθους ) με ενοχλεί

Σταλθηκε απο SIII c_v

Τροποποιήθηκε από τον Gen.Markus

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια για το stuttering που ειπα πιο πριν δεν εχει να κανει με τα fps... Εμενα με gtx670 κ κολλημενα τα fps στα 60 χωρις να κουνιουνται ειχε stuttering

Ριξτε μια ματια εδω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε μένα δεν έκανε καμία αλλαγή (προς το χειρότερο ή το καλύτερο).

Εισαι σιγουρος οτι εχεις stuttering και οχι fps drops???

Αν εχεις fps drops δεν βοηθαει σε κατι αυτο που ποσταρα πριν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εισαι σιγουρος οτι εχεις stuttering και οχι fps drops???

Αν εχεις fps drops δεν βοηθαει σε κατι αυτο που ποσταρα πριν

Δεν πέφτουν τα fps. Έχω σταθερά 60.

Πάντως το παιχνίδι καλό μεν και δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο αλλά μου δίνει την εντύπωση ότι είναι φτιαγμένο πολύ βιαστικά.

Μερικά μηχανάκια στο replay π.χ. φαίνεται σαν μη πατούν κάτω οι ρόδες. Ειδικά στο Z800 είναι σαν να πηγαίνεις μονίμως με ένα ελαφρύ έντο! :D

Τροποποιήθηκε από τον blueninja

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ότι να 'ναι είναι το παιχνίδι ...

Έχει αδικαιολόγητα υψηλά requirements , crashαρει και χάνεται το save game χωρίς λόγο και beta να ήταν καλύτερα θα έπρεπε να δουλεύει .

Τροποποιήθηκε από τον stavros-2stroker

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το εχω και εγω το στον λαπτοπ. Δεν ειχα καποιο προβλημα. Με φουλ ρυθμισεις παιζει αρκετα ικανοποιητικα με παρα πολυ μικρα κολληματα.

Ωραιο παιχνιδι. Δεν ξετρελαθηκα απο τα γραφηκα. Το παιχνιδι με το Auto-brake γινεται αρκετα πιο ευκολο αλλα καθολου διασκεδαστηκο. Χωρις αυτο απλα δεν καταφερα να παιξω...

Απο μηχανες εχει πολλες. Θα περιμενα και μερικες αλλου τυπου μηχανες βεβαια.Κανα Africa h Transalp :P

Εκει που δεν εχουν δωσει βαση και θα το εκανε καλυτερο το παιχνιδι, ειναι:

1) Στο οτι πρεπει διαρκως να αγοραζεις μηχανες για να παιξεις σε διαφορες κατηγοριες. Οχι ρε πουστη, εγω θελω να μπο με 250μισο μαζι μετα 1000αρια SS που κολας ? :crazy:

2) Οι αναβαθμισεις στις μηχανες ειναι πολυ λιγες . Αντι για 200 εξατμισεις ας εχαν αλλα πραγματα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το εχω και εγω το στον λαπτοπ. Δεν ειχα καποιο προβλημα. Με φουλ ρυθμισεις παιζει αρκετα ικανοποιητικα με παρα πολυ μικρα κολληματα.

Ωραιο παιχνιδι. Δεν ξετρελαθηκα απο τα γραφηκα. Το παιχνιδι με το Auto-brake γινεται αρκετα πιο ευκολο αλλα καθολου διασκεδαστηκο. Χωρις αυτο απλα δεν καταφερα να παιξω...

Απο μηχανες εχει πολλες. Θα περιμενα και μερικες αλλου τυπου μηχανες βεβαια.Κανα Africa h Transalp :P

Εκει που δεν εχουν δωσει βαση και θα το εκανε καλυτερο το παιχνιδι, ειναι:

1) Στο οτι πρεπει διαρκως να αγοραζεις μηχανες για να παιξεις σε διαφορες κατηγοριες. Οχι ρε πουστη, εγω θελω να μπο με 250μισο μαζι μετα 1000αρια SS που κολας ? :crazy:

2) Οι αναβαθμισεις στις μηχανες ειναι πολυ λιγες . Αντι για 200 εξατμισεις ας εχαν αλλα πραγματα.

Ρε Alarm-ιε, έχει απο σχεσεις ταχυτητων/χρώμα σωληνακίων υψηλής μέχρι...πυκνότητα λαδιού για

"σκάλισμα", τι ήθελες δηλαδή, να σε αφήνει να κάνεις και εξαέρωση τα φρένα ? :grin: :grin: :grin:

In other news : Κατι πήρε το ματι μου για bug που glitch-άρει το savegame και...σου μηδενίζει ολη την πρόοδο στο world tour/career mode, καλή φάση, εεε ? :mB_kalo_e:

ride_201504031843074xsdc.jpg

ride_20150403184330azsm9.jpg

ride_20150403191757pjsdr.jpg

ride_201504041222113ysnt.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι λεπτομερεια ειναι αυτη ρε π@στη μου; Εχω μενει πισω στα παιχνιδια ή μου φαινεται;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραίο παιχνίδι, ο χειρισμός μοτοσυκλέτας θυμίζει πολύ το καλό κλασσικό GP500.

Βέβαια, έχει πολλά bugs. Κολλάει συχνά, χάνει το πληκτρολόγιο και ενώ το ξεκίνησα χθες και κάηκα στην κυριολεξία μέχρι τις 3 το πρωϊ, που έφτασα rank 1, σήμερα έγινε corrupt και το savegame. Ε αϊ στα διάλα.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και γω το θεωρώ ότι καλύτερο έχω παίξει σε μοτο μέχρι σήμερα. Οσο για το σώσιμο του παιγνιδιού για να είμαι σίγουρος, όταν κλείνω το παιγνίδι, αντιγράφω το save του και σε άλλο φάκελο. Το μόνο που δεν έχω βρεί είναι που αποθηκεύει τις φωτό που τραβάμε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Τροποποιήθηκε από τον HarisV

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το save χάνεται/καταστρέφεται αν μπεις σε πρωταθλήματα ή αν κάνεις κάτι online που δεν το θυμάμαι τώρα :P

Τροποποιήθηκε από τον stavros-2stroker

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως υποτίθεται ότι το είχαν διορθώσει αυτό με τα saves με update.

Εμένα μου έκανε κάτι άλλα κουλά, με πέταγε ξαφνικά μετά από αγώνα στο desktop και έβγαζε error και έχανε το αποτέλεσμα του αγώνα. Έφτιαξε μόνο του.

Τροποποιήθηκε από τον blueninja

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το παρακάτω βγήκε στο fb του παιχνιδιού για κάποια patches που θα βγάλουν για να φτιάξουν τα bugs του παιχνιδιού:

Ride

17 Απριλίου στις 12:47 π.μ. ·

Hi Gamers,

Patches have been finalized and awaiting approval by the platform holders: we expect to provide updates within the next week.

We are concentrating on the most annoying issues for the players like stability and saves corruption. Once the patches get approved we’ll provide a detailed fix list.

Moreover, our intention is to fully support the game in the upcoming weeks and months.

Thank you for understanding.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Διστυχως για εμενα το παιχνιδι, μια που κατεβσα και επαιξα μερικες ημερες και μια που το παρατησα.

Δεν εχει κατι ενδιαφερον να σε κρατησει στο να θες να παιξεις ξανα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Διστυχως για εμενα το παιχνιδι, μια που κατεβσα και επαιξα μερικες ημερες και μια που το παρατησα.

Δεν εχει κατι ενδιαφερον να σε κρατησει στο να θες να παιξεις ξανα.

ισχύει.Ασε που τελειώνει σχετικά εύκολα και γρήγορα.

Βέβαια αποτελεί μια καλή βάση για το μέλλον.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ισχύει.Ασε που τελειώνει σχετικά εύκολα και γρήγορα.

Βέβαια αποτελεί μια καλή βάση για το μέλλον.

Βασικα ειναι αρκετα ευκολο απο θεμα οτι με 10 αγωνες αγοραζεις πλεον οτι μηχανη θες.

Δεν εχει σοβαρα championship ωστε να σε κρατησουν να θες να τρεξεις και αλλο αγωνα για να μεινεις ψηλα.

Σε περιοριζει στις επιλογες. Εγω ρε παιδι μου θελω να τρεξω με 250cc σε αγωνα για 1000cc. Ειμαι χερας, που ειναι το προβλημα τους.

Η μηχανες ποτε δεν χαλανε.

Εχει... εχει αρκετη δουλεια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα