blueninja 582 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2015 Το παιχνίδι είναι πολύ βαρύ όντως!. Τα recommended requirements που έχει είναι: Intel i7-3770 / Amd fx-8350,8GB Ram και κάρτα γραφικών GTX780 / R9 290X!! Σε εμένα με GTX970 τρέχει αλλά ακόμα κ με αυτή κάποιες φορές κάνει κοψίματα. Τα γραφικά του δεν δικαιολογούν τέτοιες απαιτήσεις. Θέλω να δω πως θα παίζει σε Xbox One/PS4. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2015 Το παιχνίδι είναι πολύ βαρύ όντως!. Τα recommended requirements που έχει είναι: Intel i7-3770 / Amd fx-8350,8GB Ram και κάρτα γραφικών GTX780 / R9 290X!! Σε εμένα με GTX970 τρέχει αλλά ακόμα κ με αυτή κάποιες φορές κάνει κοψίματα. Τα γραφικά του δεν δικαιολογούν τέτοιες απαιτήσεις. Θέλω να δω πως θα παίζει σε Xbox One/PS4. Απ'οτι φαίνεται, πρόκειται περι κακού optimization σε PC. Στο PS4 τρέχει σταθερά στα 30fps (ξερω, ξέρω, τουλάχιστον θα το παίξουμε όμως :D ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2015 Δεν είναι κακό optimazation,είναι από τα χειρότερα.Στα specs τουλάχιστον,απλά απαράδεκτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2015 Τα βασικά που το κολλάνε αρκετά είναι το Vsync και τα High textures, τα έβγαλα και χτυπάω 75 (συν-πλην 5 frames) με GTX660 Έχω sli αλλά δεν το υποστηρίζει οπότε δουλεύει η μία κάρτα. Το δε motion blur το βγάζω γιατί δεν μου αρέσει. ΥΓ Η monsterάρα μου (696) σκίζει, 100 χιλιαρικάκια μάζεψα τι να πάρω; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2015 Κάνα σπίτι στην Κηφισιά... :P :P 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2015 Έπαιξα το full game , στα fps που γράφω και στο προηγούμενο μου post δεν είναι τόσο κουραστικό τελικά στα χαμηλά fps , πιο πολύ με είχε κουράσει ότι κοίταζα ταυτόχρονα τα frames ενώ έπαιζα :P. Tο gameplay είναι καλό , χωρίς χειριστήριο με σκανδάλες με μεγάλη διαδρομή δεν μπορείς να παίξει σωστά , έχει ωραία μηχανάκια , ωραίες πίστες , mods τα μηχανάκια , διάφορα ρούχα και κράνη για τον αναβάτη ΑΛΛΑ την αίσθηση (που δεν μπορώ να την προσδιορίσω - εξηγήσω ) που είχε το tourist trophy της polyphony ,που πλέον είναι κάπως ξεπερασμένο , δεν την έχει. Το TT ήταν από τα λίγα παιχνίδια που έχω παίξει (αρχικά το είχα νοικιάσει) που από την αρχή είπα είναι μοναδικό , δεν υπάρχει κάτι άλλο αντίστοιχο , θα το αγοράσω οπωσδήποτε αυθεντικό για να το έχω στη συλλογή μου . Ακόμα και σήμερα παίζω ΤΤ άνετα χωρίς να πειράζουν τα γραφικά ή τα physics του 2006. Το ride έχει το κάτι παραπάνω από τα άλλα μοτο-παιχνίδια της αγοράς αλλά ως εκεί , θα παίξεις λίγο καιρό και θα το αφήσεις . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John247 551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2015 κλειστες βοηθειες κ οπτικη τιμονιου asap! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2015 Το χειριστηριο του Xbox κάνει καλη δουλεια στο παιχνίδι, στον υπολογιστή. Οι μεγαλες σκανδαλες που έχει βοηθουν πολύ στον έλεγχο του γκαζιού μεσα στις στροφές. Σταλθηκε απο SIII c_v 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2015 (τροποποιήθηκε) κλειστες βοηθειες κ οπτικη τιμονιου asap! αν είναι απάντηση στο δικό μου ποστ , ούτε που έπαιξα καθόλου με βοήθειες Το χειριστηριο του Xbox κάνει καλη δουλεια στο παιχνίδι, στον υπολογιστή. Οι μεγαλες σκανδαλες που έχει βοηθουν πολύ στον έλεγχο του γκαζιού μεσα στις στροφές. Σταλθηκε απο SIII c_v όντως κάνει πολύ καλή δουλειά , με αυτό παίζω . Δοκίμασα και ένα χειριστήριο από ps3 για να συγκρίνω και έχει μεγάλη διαφορά . Τροποποιήθηκε Μάρτιος 30 , 2015 από τον stavros-2stroker Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 Και σε ps4 που επαιξα λιγο,δεν είναι κακο πάντως. Σταλθηκε απο SIII c_v Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 Καλό είναι αλλά δεν έχει αυτό το κάτι παραπάνω που έχουν πχ τα forza και GT στα racing με αυτοκίνητα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimskeet 498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 Το game ειναι πολυ δυνατο! Εχει παρα πολυ καλο gameplay ειδικα με την onboard camera. Για τα κοψιματα που λετε δεν ειναι θεμα fps αλλα stuttering. Εχει καποια τρικ αν ψαξετε στο google στο πως να μειωθει το stuttering. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BurningBeard 1.361 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 Ζηλεύω λίγο που δεν το σηκώνει το μηχάνημά μου :lol: Για το stuttering που λέτε, δοκιμάστε να βάλετε κάποιον FPS limiter. Το stuttering συμβαίνει γιατί το μηχάνημα δε μπορεί να διατηρήσει σταθερά τα μέγιστα FPS. Οπότε εκεί που σε μια άδεια ευθεία πιάνεις 70 fps, μπαίνεις σε μια στροφή με άλλα μηχανάκια μπροστά σου, διαφημιστικές ταμπέλες, κερκίδες κλπ, έχει ξαφνικά να δείξει πολλά γραφικά και "γονατίζει". Αν μπορείς να περιορίσεις το μηχάνημά σου να μη σου δείχνει πχ πάνω από 30 fps, απελευθερώνεις πόρους ώστε ναι μεν να έχεις λιγότερα FPS αλλά να είναι πολύ πιο σταθερά χωρίς σκαμπανεβάσματα. Σκεφτείτε ότι ΚΑΘΕ frame που βλέπουμε πρέπει να "φορτωθεί"/σχεδιαστεί στην κάρτα πριν φτάσει στην οθόνη, μιλάμε για gigabytes ανά δευτερόλεπτο με τα σημερινά δεδομένα λεπτομέρειας και ποσότητας χρωμάτων. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 +1 αυτό το έχω κάνει με το dxtory σε άλλα games αλλά , εδώ τώρα για άγνωστο λόγω δεν δουλεύει . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 edit τελικά αποφάσισε να μου κάνει την τιμή να ξαναλειτουργήσει . Για όποιον δεν το έχει ξαναχρησιμοποιησεί , το dxtrory είναι σαν το fraps αλλά σου δίνει την επιλογή να ορίσεις να μέγιστα fps . download link Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blueninja 582 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 Αυτό με τα μέγιστα fps γίνεται και μέσα από το control panel πχ της nvidia ή μόνο με τρίτο λογισμικό; Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 Γίνεται και χωρίς εξωτερικό πρόγραμμα αλλάζοντας την τιμή στο config file, αρκεί μετά να το κάνεις read only για να μην σου αλλάξει το παιχνίδι τις τιμές. Το αρχείο βρίσκεται στο C:\Users\**όνομα χρήστη**\AppData\Roaming\Milestone\Ride\Config.ini Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 Load failed !Data could be corrupted. έπαθα ότι γράφει και εδώ -> http://steamcommunity.com/app/345660/discussions/0/618457398972756366/?insideModal=1#p1 . Έτυχε το ίδιο και σε κανένα και από εδώ ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 Γίνεται και χωρίς εξωτερικό πρόγραμμα αλλάζοντας την τιμή στο config file, αρκεί μετά να το κάνεις read only για να μην σου αλλάξει το παιχνίδι τις τιμές. Το αρχείο βρίσκεται στο C:\Users\**όνομα χρήστη**\AppData\Roaming\Milestone\Ride\Config.ini ποια τιμή όμως ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 Αυτή που έχει η οθόνη σου, συνήθως 60 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blueninja 582 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 Τι ακριβώς πειράζεις? Ποια παράμετρος αφορά τα max fps? Η λίστα στο config είναι η παρακάτω: [Video Configuration] DeviceID=0 DeviceType=11 DeviceOrdinal=0 OutputID=0 OutputIndex=0 Windowed=0 VSync=1 Width=1920 Height=1080 RefreshRate=59 Antialiasing=4 Monitor=0 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 Refresh rate, μετά την αποθήκευση του αρχείου μην ξεχάσεις να το "κλειδώσεις"-να το κάνεις read only Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 Πα παω λιγο οφ τοπικ,αλλα εχω μπανισει μια οθονη Samsung fullhd αλλα εχει refresh rate 50hz.λέει η θα ειναι μαπα για παιχνίδια? Σταλθηκε απο SIII c_v Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 Γράψτε άκυρο το δοκίμασα τώρα και δεν υπακούει. Κάποια άλλη ρύθμιση στο παιχνίδι το κάνει override και τα frames περνάνε τα 60 ακόμα και με το Vsync στο full όπως και με το config στα 60. Sorry για την ταλαιπωρία αλλά έτσι είχα διαβάσει στο forum τους, αλλά το fps counter άλλα λέει και τα κολλήματα επανεμφανίστηκαν My bad Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 Πα παω λιγο οφ τοπικ,αλλα εχω μπανισει μια οθονη Samsung fullhd αλλα εχει refresh rate 50hz.λέει η θα ειναι μαπα για παιχνίδια? Σταλθηκε απο SIII c_v Για ποια μιλας? Συγχρονη οθονη με 50hz? Περιεργα πραγματα. Απεφυγε την καλυτερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες