Jump to content
Ταξιδευτής

Aυτο δεν ειναι ενα ακομα ταξιδιωτικο...

Recommended Posts

Ό,τι και να πεις η ιστορία αυτή είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!!!!! Ευτυχώς που στον Ιρλανδία το μοτοσυκλετιστικό πνεύμα είναι δυνατό και ΥΠΑΡΚΤΟ!!!! Μακάρι να κάνουμε όλοι το ίδιο σε κάποιον συν-άρρωστο μοτοσυκλετιστή ταξιδάρη χρειαστεί κάποια στιγμή τη βοήθειά μας! Να είσαι γερός φίλε και να κάνεις όσα περισσότερα ταξίδια μπορείς με την κούκλα σου την "Αύρα"

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ας σταματήσουμε λίγο τις ανούσιες φαγωμάρες να ρωτήσω κάτι on-topic που θυμήθηκα. :idea:

Κάπου διάβασα Νίκο ότι απ' την αρχή του ταξιδιού είχες "σημάδια" ότι κάτι δεν θα πήγαινε καλά.

Σου έβγαλε διάβασα ανορθωτή :lipssealed: (γαμώτ' βούτυρο στο ψωμί των Αντιχοντάκηδων) :P και νομίζω και κάτι άλλο (βοήθησέ με, sorry αλλά δεν βρίσκω πού το έγραψες). :wallbash:

Κι αυτά τα προβλήματα εκεί στο Cork στα εμφάνισε?

Και πώς τα έφτιαξες? Από κει ξεκίνησε μήπως η γνωριμία με τους ντόπιους?

Μήπως τελικά πρέπει να "διαβάζουμε" τα σημάδια εμφάνισης του ακατανόμαστου? :lol: Θα μου πεις και τί να έκανες.... δεκτό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Σας ευχαριστω ολους για τα λογια σας. Τιποτε αλλο δεν ειναι αρκετο απο ενα τεραστιο ευχαριστω για μια ακομα φορα που βλεπω οτι παντου τριγυρω εχω φιλους που νοιαζονται, σκεφτονται οπως εγω, νοιωθουν οπως εγω. Τελικα ειμαστε πολλοι και αυτο με κανει να χαιρομαι παρα πολυ... :)

Οσο για το τι μπορουμε να κανουμε, επιτρεψτε μου να κανω την αρχη.

Βρηκα ενα site που μας δινει ακριβως αυτο που θελουμε: ενα χαρτη οπου μπορουμε να βαλουμε μια καρφιτσα στη τοποθεσια μας ωστε να μαζεψουμε ολους οσους εχουν διαθεση και μπορουν να φιλοξενησουν ενα απο τα αδερφια μας στην Ιρλανδια αν ερθουν εδω.

Αφου τιγκαρουμε το χαρτη της Ελλαδας με καρφιτσες τοτε μπορουμε να τους στειλουμε το link μαζι με ενα μεγαλο ευχαριστω η οτιδηποτε αλλο.

Και για να ξεκινησω οριστε το link: http://bit.ly/1lyJQfc

Η διαδικασια για να βαλετε μια διευθυνση ειναι πολυ απλη.

1. Επιλεξτε Additions και μετα Add Marker - Simple.

2. Στο Entry name αν θελετε βαζετε ενα ονομα/nickname η απλα τη περιοχη σας.

3. Στο Location μπορειτε να βαλετε απλα τη περιοχη σας (πχ Nea Ionia, Attiki, Greece) και μετα πατατε Submit.

Προφανως μπορειτε να βαλετε πληρη διευθυνση, φωτο η οτιδηποτε αλλο αλλα φανταζομαι οτι ως προσωπικα δεδομενα κατι τετοιο δεν ειναι επιθυμητο... Ακομα και με την διευθυνση της περιοχης νομιζω οτι θα ειναι υπεραρκετο στους φιλους που θελουν να ερθουν στα μερη μας. :)

Αντε να δουμε λοιπον...

Just got pinned.

Σας ευχαριστω ολους για τα λογια σας. Τιποτε αλλο δεν ειναι αρκετο απο ενα τεραστιο ευχαριστω για μια ακομα φορα που βλεπω οτι παντου τριγυρω εχω φιλους που νοιαζονται, σκεφτονται οπως εγω, νοιωθουν οπως εγω. Τελικα ειμαστε πολλοι και αυτο με κανει να χαιρομαι παρα πολυ... :)

Βρηκα ενα site που μας δινει ακριβως αυτο που θελουμε: ενα χαρτη οπου μπορουμε να βαλουμε μια καρφιτσα στη τοποθεσια μας ωστε να μαζεψουμε ολους οσους εχουν διαθεση και μπορουν να φιλοξενησουν ενα απο τα αδερφια μας στην Ιρλανδια αν ερθουν εδω.

Αφου τιγκαρουμε το χαρτη της Ελλαδας με καρφιτσες τοτε μπορουμε να τους στειλουμε το link μαζι με ενα μεγαλο ευχαριστω η οτιδηποτε αλλο.

3. Στο Location μπορειτε να βαλετε απλα τη περιοχη σας (πχ Nea Ionia, Attiki, Greece) και μετα πατατε Submit.

Προφανως μπορειτε να βαλετε πληρη διευθυνση, φωτο η οτιδηποτε αλλο αλλα φανταζομαι οτι ως προσωπικα δεδομενα κατι τετοιο δεν ειναι επιθυμητο... Ακομα και με την διευθυνση της περιοχης νομιζω οτι θα ειναι υπεραρκετο στους φιλους που θελουν να ερθουν στα μερη μας. :)

Αντε να δουμε λοιπον...

Just got pinned.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια πρόταση για το χάρτη είναι να βάζουμε το νικ νειμ του ο καθ'ένας και από κάτω το φόρουμ, για να μπορεί με μια εγγραφή ο κάθε ένας να έρθει σε επικοινωνία. Σκεφτείτε ότι τον χάρτη τον έχουμε εδώ και μπορεί και κάποιος από Ελλάδα να τον χρισημοποιησει. Πχ, δεν ξέρω την τύφλα μου από Κρήτη, ρε μάστορα, δείξε μου μια διαδρομή να βγάλω την γκ@υλα μου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Διάβασα τα γραπτά σου και μπήκα να πω δυο πράγματα. Πρώτον, λυπάμαι για την εμπειρία που είχες στο ταξίδι σου, και δεύτερον, το πόσο μεγάλη εντύπωση μου έκανε η χειρονομία των ανθρώπων να σου το κάνουν καινούριο. Εύγε. Μακάρι να βλέπαμε τέτοια αλληλεγγύη μεταξύ και των εντός Ελλάδος μηχανόβιων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάπου διάβασα Νίκο ότι απ' την αρχή του ταξιδιού είχες "σημάδια" ότι κάτι δεν θα πήγαινε καλά.

Σου έβγαλε διάβασα ανορθωτή :lipssealed: (γαμώτ' βούτυρο στο ψωμί των Αντιχοντάκηδων) :P και νομίζω και κάτι άλλο (βοήθησέ με, sorry αλλά δεν βρίσκω πού το έγραψες). :wallbash:

Κι αυτά τα προβλήματα εκεί στο Cork στα εμφάνισε?

Και πώς τα έφτιαξες? Από κει ξεκίνησε μήπως η γνωριμία με τους ντόπιους?

Λοιπον οντως, τα σημαδια ειχαν ξεκινησει πολυ πριν το συμβαν στο Cork.

Ειχα προβληματα με το συστημα φορτισης της μηχανης εξ αρχης απλα δεν τ' ανεφερα γιατι θεωρησα οτι δεν ηταν ευθεως σχετικα με το θεμα, ομως αξιζει να αναφερθω σ' αυτο ετσι για την ιστορια...

Κυριολεκτικα με το που βγηκα απο το πλοιο στη Βενετια το βολτομετρο εσκουζε και εδειχνε περιπου 10v φορτισης. Μου κοπηκαν τα ποδια αλλα συντομα το προβλημα εδειξε να φτιαχνει και το ταξιδι ξεκινησε οπως ηταν προγραμματισμενο.

Μερα με τη μερα ομως το προβλημα χειροτερευε και η μπαταρια δεχοταν ολο και λιγοτερη φορτιση.

Ηξερα οτι επρεπε να κανω κατι αλλα τι; Με τρια βασικα εργαλεια και μερικα αλενοκλειδα δεν ημουν ακριβως προετοιμασμενος για κατι τετοιο (βλακεια μου αλλα οκ).

Υποπτευομουν τον ανορθωτη που μολις ειχα αλλαξει για καλυτερα η οτι ειχα κανει καποια πατατα στις συνδεσεις των καλωδιων.

Η μηχανη μας εβγαλε παλικαρισια μεχρι την Ουαλια οπου ομως και πεθανε κυριολεκτικα στη προκυμαια της μικρης πολης οπου ειχα περασει μερικα απο τα πιο ομορφα μου χρονια μεγαλωνοντας (φοιτητης γαρ) -ποιητικη συμπτωση;

Τελικα αφου φορτισα τη μπαταρια με ενα φορτιστη που ειχα προνοησει να αγορασω καθ' οδον μας εβγαλε μεχρι το φερυ για Ιρλανδια ομως πλεον ημουν με το αγχος του αν θα ξαναπαρει μπροστα αν τη σβησω.

Απο εκει και περα να δειτε χαβαλε...

Βρηκα ενα μηχανικο 50 χλμ βορεια του Δουβλινου που ειπε οτι θα κοιτουσε τη μηχανη για να τη φτιαξουμε και οτι μπορουσε να μου βρει νεο ανορθωτη.

Πηγα εκει οπου τελικα ανακαλυψαμε οτι ΔΕΝ ηταν ο ανορθωτης αλλα τα πηνεια!

Βρηκε μεταχειρισμενα πηνεια στο Δουβλινο ΑΛΛΑ δεν ηταν διατεθειμενος να στειλει καποιον να τα φερει και ζητουσε να παω εγω ο ιδιος με τη χαλασμενη μηχανη!

Τον προειδοποιησα οτι η μηχανη ΔΕΝ θα τα καταφερει αλλα αυτος δεν ακουγε τιποτα.

Τελικα εδεσαν προχειρα τη μηχανη, πηγα και ιιιισα που καταφερα να φτασω εκει προτου μεινει ξανα απο μπαταρια.

Βαζουμε τη μηχανη μπροστα με καλωδια, κλεινω φωτα κλπ για να μην εχει καταναλωση ρευματος και φευγω για αλλα 50 χλμ μεχρι τον τυπο.

Αποτελεσμα; Η μηχανη αρχιζει να πεθαινει αλλα πλεον επανω στην εθνικη οπου και με αφηνει καραβοφαναρο στην ακρη του δρομου!

Εξαλλος με τον τυπο κανονιζουμε για μεταφορικη που με παει ΠΙΣΩ στο Δουβλινο σε ΑΛΛΟ μηχανικο που βαζει τα νεα πηνεια, φορτιζει τη μπαταρια και επιτελους τα πραγματα δειχνουν να ειναι καλα. Η μηχανη κραταει αψογα 13.5-14v, η μπαταρια φορτιζει και φευγω ΠΑΛΙ για τον αλλο μηχανικο 8 το βραδυ πλεον.

Γιατι να γυρισω; Μα γιατι εκει ειχε τα υπολοιπα κομματια της μηχανης, τις βαλιτσες, τις σχαρες (που ειχαμε βγαλει οταν την ελυσε αρχικα για να τη φτιαξει υποτιθεται) αλλα και γιατι εκει ηταν απο το πρωι το κοριτσακι μου που ειχε μεινει να περιμενει να φερω τα ρημαδοπηνεια!

Αφου τελικα πηγα επανω, δεσαμε τη μηχανη, πηρα και την Annika και φυγαμε σφαιρα στην εθνικη οδο για Cork. Τη συνεχεια τη ξερετε...

Μηπως να πηγαινα να επαιζα κανενα λοττο; :P

Μια πρόταση για το χάρτη είναι να βάζουμε το νικ νειμ του ο καθ'ένας και από κάτω το φόρουμ, για να μπορεί με μια εγγραφή ο κάθε ένας να έρθει σε επικοινωνία. Σκεφτείτε ότι τον χάρτη τον έχουμε εδώ και μπορεί και κάποιος από Ελλάδα να τον χρισημοποιησει. Πχ, δεν ξέρω την τύφλα μου από Κρήτη, ρε μάστορα, δείξε μου μια διαδρομή να βγάλω την γκ@υλα μου...

Πολυ καλη σκεψη αλλα αν θελετε οταν πλεον μπουν τα ονοματα και οι καρφιτσες στο χαρτη απο οσους θελουν, μπορω να μπω και να βαλω σε καθε περιγραφη εγω το ονομα του forum μας μαζι με ενα link, η απλα να εξηγησω οταν ανεβασουμε το χαρτη οτι αφορα τα μελη του Mybike. :)

Διάβασα τα γραπτά σου και μπήκα να πω δυο πράγματα. Πρώτον, λυπάμαι για την εμπειρία που είχες στο ταξίδι σου, και δεύτερον, το πόσο μεγάλη εντύπωση μου έκανε η χειρονομία των ανθρώπων να σου το κάνουν καινούριο. Εύγε. Μακάρι να βλέπαμε τέτοια αλληλεγγύη μεταξύ και των εντός Ελλάδος μηχανόβιων.

Μην το βλεπεις ετσι φιλε. Και εδω θελω να πιστευω οτι οι μηχανοβιοι ειδικα θα ειχαν την ευαισθησια να βοηθησουν καποιον δικο τους ανεξαρτητως χωρας, εθνικοτητας η πιστευω.

Πανω στις δυο ροδες ειμαστε ολοι αδερφια και οσοι εχουμε το μικροβιο της μοτοσυκλετας (και οχι του κλαρινογαμπρου που παιρνει ενα διτροχο για πουλμουρ το καλοκαιρι) εχουμε ευαισθησιες και τις κεραιες μας ορθιες απεναντι σε προβληματα που αλλοι θα προσπερνουσαν σφυριζοντας αδιαφορα...

Οσο για την εμπειρια αυτη ξαναλεω οτι αφου εγινε ξαφνιαστηκα με τον εαυτο μου που εβλεπα να μην με πειραζει σχεδον καθολου ολο αυτο. Ακομα και αν η μηχανη δεν ειχε βρει ανθρωπους να τη φροντισουν, ακομα και αν το μονο που θα μπορουσα να κανω ηταν να τη φερω ετσι χαλια στην Ελλαδα, και παλι θα ημουν οκ. Ειμαι εγω καλα, ειναι η συντροφος μου καλα, τα πραγματα μας τα σωσαμε και ηρθαμε πισω στη βαση μας χωρις να εχουμε χασει κατι περα απο χρονο και διαθεση οποτε ολα καλα!

Στη τελικη ακομα και μοτερ να χρειαζοταν η Αυρα μου θα την εβαζα στο υπογειο, θα την εκανα φυλλο και φτερο και σιγα σιγα θα γινοταν καλυτερη απο ποτε.

"Σιγα μη κλαψω / σιγα μη φοβηθω" που λεει και ο Γιανναρος... :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

pin added

πραγματικά διαβάζοντας την Ιστορία σου Νίκο σκέφτηκα πως υπάρχει ελπίδα με τέτοιους ανθρώπους γύρω μας

μακαρι να τους μοιάσουμε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ταξιδευτή χαίρομαι που αυτή είναι η εμπειρία σου με τους εδώ μηχανόβιους αλλά δεν είναι κι η δική μου. Οπότε χαλαρά βολτάρω σόλο ή άντε με κανένα πραγματικό φίλο μηχανόβιο και όχι τους ντεμέκ που είχα την ατυχία να βρω στα χρόνια που καβαλάω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νίκο, απίστευτη ιστορία. Εύχομαι η Αύρα σου να ξαναγίνει όπως την είχες πριν και ακόμη καλύτερη, και να κάνεις τουλάχιστον άλλα τόσα χιλιόμετρα που είχες κάνει και ακόμη περισσότερα. Η πρότασή μου, αντί για ουίσκι που λέγατε να τους στείλουμε, να τους στέλναμε κάτι Ελληνικό. Ούζο, τσίπουρο, ρακί, ρετσίνα, σαν ένα μέρος ευγνωμοσύνης... Keep riding...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απιστευτο ρε φιλε μεγαλη πικρα....Και παλι καλα που σε βοηθήσανε εκει τα παλικαρια!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μόλις διάβασα την περιπέτειά σου Αγαπητέ Νίκο.

Και ενώ στην αρχή καταστεναχωρήθηκα,η εξέλιξη της ιστορίας σου είναι ανεκδιήγητη!!!!!!

Η συμπαράσταση που βρήκες εκεί ήταν μεγαλειώδης!

Ο Θεός να τους έχει καλά.

Εύχομαι να μπορέσουμε ν' ανταποδώσουμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε διαβασα την ιστορια σου και εχω να πω το εξεις...

πριν 20 χρωνια ενας ιταλος με την γυναικα του με ένα μοτογκουζι ειχαν μηνει στην εθνικη απο πηνια.

ημουν με το φορτιγακη μου το βαλαμε μεσα τους πηγα σε συνεργειο στην αθηνα για να το επισκευάσουνε. δεν μπορουσαν γιατι χριαζοτανε να ερθει το ανταλακτικο από ιταλια . το ξαναφορτοσαμε τους πηγα σε ηλεκτρολογο που τους να την αφυσουν γιατι ηταν μεσιμερη και θα τους το εφτιαχνε την άλλη μερα θα εκανε περιεληξη. τους πηγα σε ενα ξενοδοχειο να μηνουν. θελησαν να με πληρωσου και τους ειπα ότι ειμαι μηχανοβοιος και στην ελλαδα οι μοτοσικλετιστες ειμασται αδερφια και βοιθουμε ο ενας τον αλλον με μονο κερδος την φιλια. και εφυγα. και την άλλη μερα η μηχανη τους ηταν ετοιμη κι συνεχαν το ταξιδη τους. ενα μηνα μετα ελαβα ένα γραμμα από ιταλια από την λεσχη του που ελεγε πως όταν παω ιταλια να τους γραψω να με περιμενουν να με ξαναγησουν στην πολη που θα πηγενα, και μου ειχαν γραψει το τιλεφωνο της λέσχης τους σε περιπτοση που είμαι ιταλια και παθω κατι να με βοηθισουν . τους ευχαριστησα και τους ειπα ότι το τηλεφωνο μου θα είναι παντα ανοικτο για όλους τους φιλους τους που θα ερθουν στην ελλαδα.

είναι μεγαλο πραμα να ξερεις ότι εάν πας στην χωρα τους η ερθουν αυτοι εδώ θα βρουν φιλους να τους βοηθησουν ακομα κα στην δυσκολη στιγμη.

μπορεις να στηλεις ένα μηνημα που να λεει ότι εάν θελει να ερθει καποιος στην ελλαδα να μπει στο φορουμ να γραψει να τον βοηθεισουμε όπως μπορει ο κάθε ενας μας με τον τροπο του....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα, καταρχήν λυπάμαι για την ταλαιπωρία σου Ταξιδευτή και χάρηκα πολύ διαβάζοντας ότι τελικά είχε αίσιο τέλος.

Μια σκέψη για το χάρτη που ετοιμάζουμε: Καλά θα είναι να βάζουμε την ηλικία μας και τον τύπο της μοτοσικλέτας μας στο pin.

-Έτσι κάποιος που θα έρθει πχ 50 χρονών με τη γυναίκα του να μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε ηλικίες που μπορεί να επικοινωνήσει για παρέα.

-Όσον αφορά τον τύπο της μοτοσικλέτας, πιστεύω ότι καλύτερα θα είναι για κάποιον πχ που έρχεται στην Ελλάδα με μαστόδοντο να βρεθεί με αντίστοιχου τύπου μηχανή έτσι ώστε να μπορεί να τον γυρίσει ο Έλληνας σε μέρη που δε πάνε τα street.

+1 στο map από εμένα και συμφωνώ με την ιδέα για whiskey.

Αντί να τρέχουμε με τα whiskey στα χέρια, μπορεί ο Ταξιδευτής να ανοίξει ένα θέμα στο forum τους το οποίο θα γράφει τις ευχαριστίες του για τη βοήθεια που δέχτηκε και ότι τους κερνάμε ένα whiskey και εμείς οι Έλληνες αφού γραφτούμε στο Ιρλανδικό φόρουμ, να κάνουμε Donation μέσω του κουμπιού που έχει στο φόρουμ τους μέσω paypal ή πιστωτικής και μετά να δηλώνουμε στο thread το ποσό που δώσαμε για τα whiskey. Και πιο απλό το βρίσκω και πιο άμεσο.

100 άτομα εδώ μέσα από 5 ευρώ να δώσουμε μαζεύτηκε ένα αξιοσέβαστο ποσό για κερασμένα άμεσα.

Τροποποιήθηκε από τον Semiaz

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σιγουρα φιλε Νικο αυτο το ταξιδι θα το θυμασαι περισσοτερο απ ολα οσα εχεις κανει.Και για τα αρνητικα αλλα και για τα θετικα.Ελπιζω η αγαπημενη σου Αυρα να γυρισει καλυτερη απο πριν,και μαζι της να ταξιδευεις οπως πριν.Και μαζι σας να ταξιδευουμε και εμεις.Οσο για τους φιλους μας τους Ιρλανδους ισχυει η παροιμια "κανε το καλο................

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αντε να δουμε λοιπον...

Νίκο το διάβαζα και δεν το πίστευα ρε φίλε τόση ταλαιπωρία αλλα τοσο θετικό αποτέλεσμα και τέτοια ανταπόκριση !!!! Τι να πω , μπράβο σε όλους τους . Συνέχισε μόλις πάρεις την Αύρα στα χέρια σου , συνέχισε να μας εμπνέεις Νικόλα .....

Το λιθαράκι μου το έβαλα κι εγώ στον χάρτη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειχα καιρο να μπω στο φορουμ λογω και των διακοπων που μεσολαβησαν. Ειχα ομως επαφες με παιδια απο το φορουμ και ενας φιλος που ειχε ακουσει (ή διαβασει δεν γνωριζω) μου περιεγραψε στο περιπου την ιστορια σου χωρις ομως να γνωριζει και την ανθρωπια μοτοσυκλετιστικης αλληλεγγυης που εδειξαν οι Ιρλανδοι.

Νικολα πραγματικα απιστευτο και αν σιγουρα αυτο το ταξιδι σου δεν κατεληξε οπως θα ηθελες (οπως τα τοσα προηγουμενα) πιστευω οτι οταν περασει λιγακι ο καιρος θα αξιζει περισσοτερο απο οποιοδηποτε αλλο!! Εισαι απιστευτος φιλε μου και παροτι θα μπορουσε να ειχε συμβει στον οποιοδηποτε το ατυχες γεγονος, σιγουρα ο καθενας μας ομως δεν θα μπορουσε (οπως εγω προσωπικα) να ανταπεξελθει και να βρει την ακρη οπως εσυ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν θα δηλώσω ότι ξαφνιάστηκα, αφού το ξέρω εδώ και μέρες, πριν ακόμα γυρίσεις Νικόλα.

Κωστη αυτη η λιμνη μπορει να μετατρεψει ενα Honda Vfr 750 σε Ducati 1098;; :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Moλις διαβασα ολη την ιστορια απο motomagazine και απο εδω πιο αναλυτικα και εχω μεινει με το στομα ανοιχτο, ειλικρινα!

Νομιζω οτι τα λογια ειναι περιττα για την περιπτωση σου Νικολα!

Χαιρομαι που υπαρχουν τετοιοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ και αναμεσα μας και σε ολο τον κοσμο και νιωθω περιφανος βλεποντας οτι η εννοια "μοτοσυκλετισμος" οπως την εχω στο μυαλο μου υπαρχει ακομη και περνει σαρκα και οστα μεσα απο την ιστορια σου..

Γεροι να ειναι ολοι αυτοι οι υπεροχοι ανθρωποι που βρεθηκαν στον δρομο σας και σας βοηθησαν να λαβει η ιστορια ενα τετοιο εξαιρετικο τελος!

Γερος να εισαι και συ Νικολα και η κοπελα σου να ξανα παρετε την Αυρα στα χερια σας και να ταξιδευετε οπου βαζει ο νους σας..

Παντα τετοια ομορφα να ακουμε (για την ευχαριστη πλευρα των πραγματων)

Και εις αλλα με υγεια!

(Θελω αν μπορει καποιος να με κανει pin στον χαρτη γιατι το σαραβαλο μου τα εχει παιξει και δεν με αφηνει.. Γιαννης απο Ξανθη για φιλοξενια, χωρο για την μηχανη και ο,τι αλλο χρειαστει)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οντως απιστευτη περιπετεια.Η συμπεριφορα των ιρλανδων ειναι οντως το κατι αλλο.Μιλαμε για ξεσηκωμο...

Εγω προτεινω να τους δωσουμε ομολογα ελληνικου δημοσιου....χε,χε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νικόλα απλά απίστευτο!!!

Ευκαιρία να τελειοποιήσεις και εκείνο.........το θεματάκι που είχες με το μούτρο και το φαίρινγκ

Τα υπόλοιπα από κοντά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γεια σου φιλε Νικο

παρα την ταλαιπωρια πρεπει να νιωθεις πολυ τυχερος!

διαβασα κ ανατριχιασα με την συμπεριφορα αυτον τον ανθρωπων!

νανε καλα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα