Jump to content
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ

Τσιπάρισμα σε Playstation 3, Ποιος, τι, που, πότε και γιατί ??

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους,

Μετά από 2 χρόνια απουσίας μου από τις μάχες online στα cola boopy και στα κιλζόνε, αποφάσισα να ξαναμπουκάρω μπας και μάθουν τίποτα οι νέοι και τρελάνω πάλι και τους παλιούς.

Αναζητώντας κονσόλα Playstation 3 βρήκα μπροστά μου κονσόλες και κονσόλες από όλη την Ελλάδα σε πολλές και διαφορετικές εκδόσεις, αλλά δυσκολεύομαι λίγο στο τεχνικό θέμα.

Α) Ποιo μοντέλο προτείνετε, την τοστιέρα, το slim ή το super slim ?

Η τοστιέρα λόγω παλαιότητας να την αγοράσω καινούρια ? Αν πάρω τοστιέρα για ποια serial numbers να κοιτάξω έτσι ώστε να περιλαμβάνουν τα καλά hardware και όχι τα φτηνιάρικα ?

Για το super slim τι έχετε να προτείνετε ? Είναι μάπα, βαράει θερμοκρασίες, χαλάει εύκολα ?

Β) Ενημερώθηκα ότι παίζουν 2 διαφορετικά τσιπαρίσματα, το ένα με τσιπάρισμα και το άλλο με software.

Ποιο από τα 2 τσιπαρίσματα προτείνετε και γιατί ? Μπορώ να παίζω multiplayer και με τα 2 τσιπαρίσματα ή θα έχω πρόβλημα με το PSN και τα games ?? (Παίζω μόνο online multiplayers)

Γ) Να προτιμήσω μεταχειρισμένη τσιπαρισμένη κονσόλα από το οποιοδήποτε "Χ" άτομο που μπορεί να έχει βάλει τη κονσόλα στον π@το του ή να αγοράσω καινούρια και να την τσιπάρω με μεγάλη διαφορά τιμής ?

Δ) Η κονσόλα Playstation 4 τσιπάρεται ή όχι ? Αξίζει να δώσει κανείς 1000 ευρώ για μια κονσόλα και μια χούφτα games ? (Μάλλον όχι)

Ευχαριστώ.

ps4-dbrnad-2-520x346.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Το ps3 ηταν η χειροτερη αγορα που εκανα ποτε. Αθλια-μετρια γραφικα, μετρια games, τραγικο online.

Το ps4 καλυτερο, αλλα περιττο εαν υπαρχει gaming pc. Το πουλησα και αυτο στο τελος.

Εαν επαιρνα κονσολα θα επαιρνα το xbox one πλεον, επειδη μου αρεσουν τα exclusives του περισσοτερο. Αλλα αυτο ειναι δικο μου θεμα.

Τι budget εχεις και τι ειδους/ποια συγκεκριμενα παιχνιδια θες να παιζεις?

Τροποποιήθηκε από τον Angel13

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ps3 ηταν η χειροτερη αγορα που εκανα ποτε. Αθλια-μετρια γραφικα, μετρια games, τραγικο online.

Το ps4 καλυτερο, αλλα περιττο εαν υπαρχει gaming pc. Το πουλησα και αυτο στο τελος.

Εαν επαιρνα κονσολα θα επαιρνα το xbox one πλεον, επειδη μου αρεσουν τα exclusives του περισσοτερο. Αλλα αυτο ειναι δικο μου θεμα.

Τι budget εχεις και τι ειδους/ποια συγκεκριμενα παιχνιδια θες να παιζεις?

Ευχαριστώ για την απάντηση Angel αλλά δεν συμφωνώ με την αγορά Xbox ούτε PC, αλλά αυτή είναι άλλη συζήτηση, ρωτάω για playstation.

Όπως διάβασες παίζω μόνο multiplayer call of duty και killzone. Όλα τα άλλα τα έχω ήδη παίξει, φαίνεται στην ατελείωτη λίστα με games που έχω παίξει στο PSN προφίλ μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφου σε ενδιαφερουν μονο αυτα τα δυο γιατι δεν κοιτας οντως για xbox one? Ειναι πολυ καλο και σαν media player device.

Στο προκειμενο: εγω ειχα την κλασικη τοστιερα. Ουδεποτε ειχε προβλημα με θερμοκρασιες, ακομα και σε καλοκαιρινους μαραθωνιους καψιματος με pro.

Γνωμη μου: παρε το πιο φθηνο που θα βρεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν καταφερε ο εγκεφαλος μου να επεξεργαστει επιτυχως και να αποθηκευσει τα παιχνιδια οπως τα εγραψες(cola boopy και στα κιλζόνε).

Τωρα που το διαβασα 5 φορες τα καταφερα :P

Τελοσπαντων.

Εγω θα πηγαινα για μεταχειρισμενο. Μεταξυ ps3 και ps4 θα επαιρνα ευκολα το ps4. Στα 270-310 θα το βρεις μεταχειρισμενο, αναλογα με το πακετο. Παιζουν ωραια deals και παιζουν και καποια που ειναι απο διαγωνισμους και σφραγισμενα.

Το ps3 θα το βρεις στα 150 με extra παιχνιδια, μεταχειρισμενο.

Καινουργιο δεν αξιζει κανενα απο τα 2. Ενα χρονο ειναι ολη κι'ολη η εγγυηση ουτως η αλλως.

Τσιπαρισμενα ps3 θα βρεις ετοιμα στα μεταχειρισμενα. Τα ps4 δε νομιζω να τσιπαρονται ακομα(κατι εχω ακουσει αλλα δεν ειμαι σιγουρος).

Ουτως η αλλως στα παιχνιδια μπορεις να πας απο μεταχειρισμενο σε μεταχειρισμενο, ενω ταυτοχρονα πουλας οτι εχεις βαρεθει και ετσι γλιτωνεις αρκετα λεφτα.

Online και τσιπαρισμα ειναι εκ διαμετρου αντιθετες εννοιες. Στο pc που γινεται δουλεια μεσω διαφορετικων προγραμματων, κατι κανεις. Στις κονσολες υπαρχει ενας τροπος να μπεις, αλλα οι πιθανοτητες να φας ban στο psn ειναι τεραστιες. Ειδικα σε γνωστους τιτλους οπως το cod. Ψαξτο λιγο. Δεν αξιζει κατα τη γνωμη μου.

Το ps3 slim που ειχα δεν ειχε κανενα προβλημα παντως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικά άκου. Δεν ξέρω τι παίζει τώρα αλλά πριν λίγο καιρό το SuperSlim δεν έπαιρνε CFW.

Το Slim πάρε και φυσικά κάποιο που να είχε έκδοση 3.55 και πίσω αν θες να περάσεις CFW. Βέβαια πρέπει να προσέξεις και ημερομηνία κατασκευής και κάτι άλλα δεν τα θυμάμαι. Αν κολλάς κάπου στείλε μου μοντέλο και το ψάχνουμε.

Αν δεν έχει ήδη περασμένο CFW και είχε έκδοση 3.55 και κάτω, μπορείς να κάνεις downgrade αλλά θα σου στοιχήσει κάτι. Υπάρχουν άνθρωποι που το κάνουν αλλά μπορείς και μόνος σου αν θες με μεγαλύτερο κόστος. Επίσης νομίζω μπορείς ουσιαστικά να κάνεις dual boot CFW και OFW. Στο CFW να παίζεις τα σπασμένα και στο OFW τα αγορασμένα και online κανονικά. Αρκεί να κάνεις το downgrade μόνος σου.

Με λίγα λόγια η βάση για να παίξεις σπασμένα είναι η 3.55. Από εκεί και πέρα δεν γίνεται.

Το FAT ξέχνα το. Αν δεν έχει βγάλει YLOD ακόμα, θα το βγάλει όταν το πάρεις στα χέρια σου...

CFW = Custom Firmware που επιτρέπει να περνάς σπασμένα, OFW = Official Firmware.

Για να μη σου λέω και βλακείες επειδή ίσως δεν τα θυμάμαι καλά, PSJailbreakGR - Οδηγός για Noobs. Ό,τι απορία έχεις ρώτα και το ψάχνω να σου πω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικά άκου. Δεν ξέρω τι παίζει τώρα αλλά πριν λίγο καιρό το SuperSlim δεν έπαιρνε CFW.

Το Slim πάρε και φυσικά κάποιο που να είχε έκδοση 3.55 και πίσω αν θες να περάσεις CFW. Βέβαια πρέπει να προσέξεις και ημερομηνία κατασκευής και κάτι άλλα δεν τα θυμάμαι. Αν κολλάς κάπου στείλε μου μοντέλο και το ψάχνουμε.

Αν δεν έχει ήδη περασμένο CFW και είχε έκδοση 3.55 και κάτω, μπορείς να κάνεις downgrade αλλά θα σου στοιχήσει κάτι. Υπάρχουν άνθρωποι που το κάνουν αλλά μπορείς και μόνος σου αν θες με μεγαλύτερο κόστος. Επίσης νομίζω μπορείς ουσιαστικά να κάνεις dual boot CFW και OFW. Στο CFW να παίζεις τα σπασμένα και στο OFW τα αγορασμένα και online κανονικά. Αρκεί να κάνεις το downgrade μόνος σου.

Με λίγα λόγια η βάση για να παίξεις σπασμένα είναι η 3.55. Από εκεί και πέρα δεν γίνεται.

Το FAT ξέχνα το. Αν δεν έχει βγάλει YLOD ακόμα, θα το βγάλει όταν το πάρεις στα χέρια σου...

CFW = Custom Firmware που επιτρέπει να περνάς σπασμένα, OFW = Official Firmware.

Για να μη σου λέω και βλακείες επειδή ίσως δεν τα θυμάμαι καλά, PSJailbreakGR - Οδηγός για Noobs. Ό,τι απορία έχεις ρώτα και το ψάχνω να σου πω!

δύσκολο βέβαια σλιμ με 3.55...

μάλλον σε φατ το βλέπω...

εκτός αν βρει σλιμ ήδη σπασμένο που παίζουν γύρω στο 200άρι

Τροποποιήθηκε από τον Ravendark

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν καταφερε ο εγκεφαλος μου να επεξεργαστει επιτυχως και να αποθηκευσει τα παιχνιδια οπως τα εγραψες(cola boopy και στα κιλζόνε).

Τωρα που το διαβασα 5 φορες τα καταφερα :P

Τελοσπαντων.

Εγω θα πηγαινα για μεταχειρισμενο. Μεταξυ ps3 και ps4 θα επαιρνα ευκολα το ps4. Στα 270-310 θα το βρεις μεταχειρισμενο, αναλογα με το πακετο. Παιζουν ωραια deals και παιζουν και καποια που ειναι απο διαγωνισμους και σφραγισμενα.

Το ps3 θα το βρεις στα 150 με extra παιχνιδια, μεταχειρισμενο.

Καινουργιο δεν αξιζει κανενα απο τα 2. Ενα χρονο ειναι ολη κι'ολη η εγγυηση ουτως η αλλως.

Τσιπαρισμενα ps3 θα βρεις ετοιμα στα μεταχειρισμενα. Τα ps4 δε νομιζω να τσιπαρονται ακομα(κατι εχω ακουσει αλλα δεν ειμαι σιγουρος).

Ουτως η αλλως στα παιχνιδια μπορεις να πας απο μεταχειρισμενο σε μεταχειρισμενο, ενω ταυτοχρονα πουλας οτι εχεις βαρεθει και ετσι γλιτωνεις αρκετα λεφτα.

Online και τσιπαρισμα ειναι εκ διαμετρου αντιθετες εννοιες. Στο pc που γινεται δουλεια μεσω διαφορετικων προγραμματων, κατι κανεις. Στις κονσολες υπαρχει ενας τροπος να μπεις, αλλα οι πιθανοτητες να φας ban στο psn ειναι τεραστιες. Ειδικα σε γνωστους τιτλους οπως το cod. Ψαξτο λιγο. Δεν αξιζει κατα τη γνωμη μου.

Το ps3 slim που ειχα δεν ειχε κανενα προβλημα παντως.

Σωστό ακούγεται αυτό που λες, δεν θα πάρω τσιπαρισμένη κονσόλα τελικά, έχω μεγάλο ιστορικό στο PSN και δεν θέλω να φάω ban για να γλιτώσω λίγα ευρά. Η τελευταία κονσόλα που είχα ήταν τον PS3 slim scarlet edition και δεν είχα κανένα πρόβλημα, βέβαια η κονσόλα αυτή δεν υπάρχει πλέον πουθενά. Με κολλάει λίγο η αγορά του super slim, δεν έχω διαβάσει μέχρι στιγμής θετικά σχόλια.

Θα κρατήσει λέτε σε μαραθώνιους call of duty το super slim ? Λίγο χλωμό το βλέπω αυτό το πράγμα να μένει 2 εβδομάδες ανοιχτό χωρίς πρόβλημα....κοίτα προβλήματα που αντιμετωπίζει παίχτης που παίζει call of duty πλέον χωρίς όπλα....απλά θέλω να τρέχω γύρω γύρω σαν παλαβός και να τους μαχαιρώνω όλους. (όχι άλλο κάρβουνο)

Το PS4 φιλοξενεί παιχνίδια call of duty τα οποία δεν περιλαμβάνουν theater mode και αυτό είναι ένα τεράστιο μείον για εμένα. Δεν με βλέπω για PS4.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το τσιπάρισμα δεν θα στο πρότεινα, έχω ψαχτεί και εγώ για το δικό μου (fat) αλλά δεν αξίζει. Το psp μου που δεν έχει wi-fi το έχω τσιπαρισμένο. Τώρα απο θέμα θερμοκρασίας ποιο είναι ανώτερο δεν ξέρω. Εγω έχω κάψει μια φορά το fat, αλλά ευτυχώς ήταν στην εγγύηση (είχε 400€ τοτε).....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εννοειται οτι πρωτο ρολο στην αποφαση παιζουν τα παιχνιδια που θες.

Το τελευταιο cod που αγορασα(και θα αγορασω) ηταν το bo2.

Τα μονα cod που παιζω πλεον ειναι τα mw2 και cod4.

Στα καινουργια cod δε γινεται να τρεχεις και να σφαζεις. Επισης εχε στο νου σου οτι παιζει ΠΟΛΥ hack στα παλια cod στις κονσολες. Το mw2 ειδικα το εχουν λιωσει.

Εγω προτεινα ps4 επειδη ανεφερες το killzone, που ισως βγαλει καποιο ενδιαφερον παιχνιδι στο μελλον που δε θα βρεις στο ps3.

Αν ειναι να παιζεις μονο τα παλια, απλα παρε το φθηνοτερο μεταχειρα ps3 slim που θα βρεις και εισαι οκ.

Με το super slim γιατι να ασχοληθεις αφου το φοβασαι τοσο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δύσκολο βέβαια σλιμ με 3.55...

μάλλον σε φατ το βλέπω...

εκτός αν βρει σλιμ ήδη σπασμένο που παίζουν γύρω στο 200άρι

Τι εννοείς; Slim που να είχε 3.55 ή slim που να έχει τώρα 3.55;

Αν λες για το πρώτο, παίζει η περίπτωση του downgrade.

Κατά τη γνώμη μου αξίζει full το jailbreak. Αν θυμάμαι καλά με το E3 Flasher που χρειάζεται για το downgrade μπορείς να κάνεις dual boot το OFW για να παίζεις τα αγορασμένα και το CFW για τα σπασμένα ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιας και βλέπω οτι κάτι ξέρετε απο ps. Υπάρχει κανένα πρόγραμμα να το βάλω και να παίζει αγωνες απο sportslemon κλπ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μην παρεις τωρα ps4,δεν εχει παιχνιδια.Το πηρα εγω και το πουλησα μετα απο 3 μηνες που το ετρωγε η σκονη.Παρτο μετα τα Χριστουγεννα που θα εχουν βγει καποια games.Θα σου προτεινα ps3 slim[προσοχη αρκετα δεν τσιπαρονται,παντα θα ρωτα date code και model]φλασαρεις και τα περνας ολα στον σκληρο.

Το οτι δεν εχει 3.55 δεν λεει κατι.Ναι μεν μονο αυτες φλασαρονται,ΑΛΛΑ αν εχει παραπανω παιρνει downgrade[προσοχη μοντελο και date code]

Αν και εγω ετσι οπως εχει παει το pc ,δεν θα αγοραζα κονσολα [μονο αν επαιζα full fifa κ nba].Ολα τα σοβαρα παιχνιδια βγαινουν και σε pc .Σου μιλαει καποιος τωρα που ειχε τα παντα[xbox 360-ps3-ps4].

Αν θες online και τσιπαρισμα εχεις φυγει ηδη και εχεις παρει το xbox 360.Δεν ριχνει πλεον μπανια η microsoft και θα παιζεις οτι γουσταρεις.

!

Το φατ 80 γιγα ηταν σκυλι του πολεμου.

Τροποποιήθηκε από τον socratis13

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μην παρεις τωρα ps4,δεν εχει παιχνιδια.Το πηρα εγω και το πουλησα μετα απο 3 μηνες που το ετρωγε η σκονη.Παρτο μετα τα Χριστουγεννα που θα εχουν βγει καποια games.Θα σου προτεινα ps3 slim[προσοχη αρκετα δεν τσιπαρονται,παντα θα ρωτα date code και model]φλασαρεις και τα περνας ολα στον σκληρο.

Το οτι δεν εχει 3.55 δεν λεει κατι.Ναι μεν μονο αυτες φλασαρονται,ΑΛΛΑ αν εχει παραπανω παιρνει downgrade[προσοχη μοντελο και date code]

Αν και εγω ετσι οπως εχει παει το pc ,δεν θα αγοραζα κονσολα [μονο αν επαιζα full fifa κ nba].Ολα τα σοβαρα παιχνιδια βγαινουν και σε pc .Σου μιλαει καποιος τωρα που ειχε τα παντα[xbox 360-ps3-ps4].

Αν θες online και τσιπαρισμα εχεις φυγει ηδη και εχεις παρει το xbox 360.Δεν ριχνει πλεον μπανια η microsoft και θα παιζεις οτι γουσταρεις.

Το φατ 80 γιγα ηταν σκυλι του πολεμου.

2 x 60GB FAT YLOD. Το ένα το έφτιαξα αλλά ξαναχάλασε και τελικά πήρα το Slim και ησύχασα. Τα fat είχαν όντως πρόβλημα επειδή δεν ψυχόντουσαν αρκετά. Επομένως είναι ρίσκο η αγορά ενός fat που έχει δουλέψει τόσα χρόνια.

Downgrade γίνεται αρκεί η συσκευή όταν αγοράστηκε να είχε 3.55 και κάτω, κάτι που έγραψα παραπάνω.

Τροποποιήθηκε από τον telephoner

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι εννοείς; Slim που να είχε 3.55 ή slim που να έχει τώρα 3.55;

Αν λες για το πρώτο, παίζει η περίπτωση του downgrade.

Κατά τη γνώμη μου αξίζει full το jailbreak. Αν θυμάμαι καλά με το E3 Flasher που χρειάζεται για το downgrade μπορείς να κάνεις dual boot το OFW για να παίζεις τα αγορασμένα και το CFW για τα σπασμένα ;)

από όσο ξέρω, downgrade σε σλιμ με πάνω από 3.55 παίζει μόνο αν βάλεις χέρι σε hardware

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Hai gaiz

Θα σπρώξω το PS3 μου με 320gb ΗDD με εγκατεστημενα 4 full games & 2 joypad (έχω και πολλους άλλους τιτλους σε BR), άμα ενδιαφέρεται κανείς... PM :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

από όσο ξέρω, downgrade σε σλιμ με πάνω από 3.55 παίζει μόνο αν βάλεις χέρι σε hardware

Έτσι και αλλιώς για να κάνεις downgrade πρέπει να βάλεις χέρι σε hardware για να εγκαταστήσεις κάποιον flasher. Το οποίο downgrade για να γίνει πρέπει προφανώς η συσκευή μας όταν αγοράστηκε να είχε 3.55 και κάτω. Αν όταν την αγοράσαμε είχε 3.56 και πάνω δεν γίνεται. Το θέμα του Software αφορά την εγκατάσταση του CFW και μόνο. Το οποίο CFW περνιέται πάνω από το 3.55 OFW.

Από PSJailbreak :

Εάν κατά την αγορά της κονσόλας το εργοστασιακό firmware ήταν 3.56 και πάνω δεν γίνεται να περαστεί CFW με κανέναν τρόπο αυτή τη στιγμή. CFW γίνεται σε όσες SLIM έχουν date code 9C, 9D, 0A, 0B, 0C, 0D. Ελάχιστες από αυτές με date code 1A (όσες είχαν εργοστασιακό firmware 3.55 κατά την αγορά τους) επίσης γίνονται jb. To date code μας δείχνει την χρονολογία κατασκευής της κονσόλας. Ο πρώτος αριθμός αναλογεί στο τελευταίο ψηφίο του έτους παραγωγής (9=2009, 0=2010, 1=2011) και τα Α,B,C,D στο τρίμηνο κατασκευής στο συγκεκριμένο έτος. Το date code το βρίσκουμε στο κάτω μέρος της κονσόλας όπως φαίνεται στην φωτογραφία παρακάτω. Κονσόλες με date code από 1Α, 1Β, 1C, 1D, 2A και μεταγενέστερες δεν γίνονται με τίποτα JB

Φώτο :

z5Mb5.png

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το θεμα του ylod απο οσο γνωριζω πλεον λυνεται αν ανοιξεις την κονσολα και βαλεις φρεσκια θερμικη παστα πανω στον επεξεργαστη, αφου καθαρισεις την παλια. Οσο για το jailbreak αξιζει μονο αν δεν χρησιμοποιεις το psn.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιας και βλέπω οτι κάτι ξέρετε απο ps. Υπάρχει κανένα πρόγραμμα να το βάλω και να παίζει αγωνες απο sportslemon κλπ;

Για livestreaming τίποτα;

Τροποποιήθηκε από τον strokt up

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το θεμα του ylod απο οσο γνωριζω πλεον λυνεται αν ανοιξεις την κονσολα και βαλεις φρεσκια θερμικη παστα πανω στον επεξεργαστη, αφου καθαρισεις την παλια. Οσο για το jailbreak αξιζει μονο αν δεν χρησιμοποιεις το psn.

Σπάνια λύνεται μόνιμα. Το δικό μου άντεξε μια εβδομάδα. Ίσα για να κάνω το backup που ήθελα! Το περισσότερο που έχω ακούσει είναι ένας μήνας και μετά πάλι από την αρχή. Το θέμα είναι ότι δημιουργούν βαθύτερο πρόβλημα στον επεξεργαστή και στην GPU και η επισκευή δεν συμφέρει, για αυτό και η Sony κάνει αντικατάσταση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έτσι και σου ανάψει κίτρινο/κόκκινο (αν είναι 360) φωτάκι η κονσόλα πάει για ανταλλακτικά ... Το θέμα είναι να κάνεις κάτι πριν γίνει το κακό για καλύτερη ψύξη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα