Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2014 (τροποποιήθηκε) Σε ένα απο τα ταξίδια μου στο γιουτιούμπι έπεσα πάνω σ'αυτό... Aπο τις πιο όμορφες/καλαίσθητες custom-ιές/mod-ίφες που έχω δει προσωπικά... Κινητήρας, ηλεκτρικά/τελικά απο 1098 σε σκαρί 996 (duh) ...και το χρωματάκι του πάαααει EDIT : c.l.a.b., σ'αρέζνει η συγκεκριμένη...τριχρωμία ή... ? Τροποποιήθηκε Αύγουστος 6 , 2014 από τον Red1 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
meccanica 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2014 Μας αρρωστησες καλοκαιριατικα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2014 δεν ξερω αν με χαλναει το κοκκινο στην ζαντα η το χρυσο πιρουνι,αλλα δεν θα την ελεγα ασχημη χρωματικα! :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2014 δε θα την πείραζα την 996 προσωπικά, κάθε ένα απο αυτά τα μηχανάκια έχει άλλη προσωπικότητα... αλλά κατά τα άλλα... πτν Ιταλία... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2014 Το Μπεζοοοοο!!!! Απλα πανεμορφο αποτελεσμα... Ειναι λιγο ιεροσυλια να πειραξεις ενα 996, αλλα το χρωμα, χρωμα, οι ζαντες, το πλαισιο, και οι αναρτησεις δενουν αρτια.. Απιστευτο ταιριασμα, και πιστευω πως δειχνει πιο ομορφο απο ποτε αυτο το "σκαρι". :wub: :wub: Στελιε, δεν μ@μιεσαι λεω εγω;; 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2014 (τροποποιήθηκε) Το Μπεζοοοοο!!!! Απλα πανεμορφο αποτελεσμα... Ειναι λιγο ιεροσυλια να πειραξεις ενα 996, αλλα το χρωμα, χρωμα, οι ζαντες, το πλαισιο, και οι αναρτησεις δενουν αρτια.. Απιστευτο ταιριασμα, και πιστευω πως δειχνει πιο ομορφο απο ποτε αυτο το "σκαρι". :wub: :wub: Στελιε, δεν μ@μιεσαι λεω εγω;; Συμφωνάω, απλά, όπως είπες και εσυ, τα χρώματα έδεσαν (ποιά χρώματα δλδ, ΟΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑ) απίστευτα καλά/όμορφα...Ο τύπος έχει καλό γούστο και φαίνεται... Προσωπικά είμαι πάντα του OEM look αλλά...υπάρχουν και εξαιρέσεις, αυτή είναι μια απο αυτές... Πρόλαβε ακόμα και την Duc ο μάγκας στον χρωματισμό (848 evo) Τροποποιήθηκε Αύγουστος 6 , 2014 από τον Red1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2014 Ω ρε μάνα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KRS 65 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2014 δε θα την πείραζα την 996 προσωπικά, κάθε ένα απο αυτά τα μηχανάκια έχει άλλη προσωπικότητα... Yπάρχουν και χειρότερα: http://www.bayareari...ad.php?t=409683 Dukazuki Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2014 Έχει να πέσει γέλιο όταν φεύγει μπροστά απο γιαπωνέζους στην ευθεία.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spyrious 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2014 Υπάρχει και αυτό το υβρίδιο http://www.ducati.ms/forums/128-bikes/105649-tl996r-ducati-tl1000r.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2014 Συμβαίνουν στις καλύτερες οικογένειες, το αγαπημένο μου είναι αυτό KTM SM RC8R! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2014 (τροποποιήθηκε) Tερμα σπερμα, ο ντουκος Τροποποιήθηκε Αύγουστος 18 , 2014 από τον Denzo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες