Jump to content
KirosYMH

Σπασμενο κλειδι τι κανω!?

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια,

Δυστυχως εδωσα σημερα σε 1 φιλαρακι μου να βαλει μπροστα το παπι μου και μαλλον κατι εκανε και το κλειδι στραβωσε.

Δεν μου ειπε κατι εκεινη την στιγμη και οπως το γυρισα να το κλεισω εμεινα με το κλειδι στο χερι...

Εχει σπασει το 1/3 και εχουν μεινει τα 2/3 μεσα.

Δοκιμασα με τσιμπιδακια κατσαβιδια τα παντα αλλα δεν καταφερνω να το βγαλω.

Καμια ιδεα ρε παιδες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αύριο σε κλειδαρά για σιγουριά.

Αφου δοκίμασες με τσιμπιδάκια κλπ , άστο μην κάνεις ζημιά και θέλεις και κλειδαριά μετά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αρχικά με μυτοτσίμπιδο. Με τσιμπιδάκι δεν μπορείς να βάλεις δύναμη. Μετά κλειδαρά. Αν σου πει οχι και ο κλειδαρας, μπορείς να δοκιμάσεις το εξής: Να βάλεις λίγη κόλα στιγμής στο μισό κλειδί που έχεις, να το βάλεις μέσα, και να ελπίζεις να κολλήσει με το άλλο μισό, οπότε να μπορέσεις να το βγάλεις. Δεν στο συνιστώ όμως, γιατί υπάρχει κίνδυνος να κολλήσει και το άλλο μισό κλειδί μέσα.

Στην χειροτερη περίπτωση αλλαγή κλειδαριάς.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω δοκιμασει και με μυτοτσιμπιδο και σκεφτηκα και αυτο με την κολλα ωστοσο δεν θα δουλεψει καμια κολλα δεν ειναι τοσο δυνατη για να βγαλει απο θηκη κλειδι...

Και μαγνητη δοκιμασα.

1 μηνα το εχω το κωλοπαπο με εχει αρρωστησει...

Αμα λυσεις την κλειδαρια δενγινεται δουλεια αν το παω αντιπροσωπεια κλπ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω δοκιμασει και με μυτοτσιμπιδο και σκεφτηκα και αυτο με την κολλα ωστοσο δεν θα δουλεψει καμια κολλα δεν ειναι τοσο δυνατη για να βγαλει απο θηκη κλειδι...

Και μαγνητη δοκιμασα.

Αμα λυσεις την κλειδαρια δενγινεται δουλεια αν το παω αντιπροσωπεια κλπ?

μην το δοκιμασεις απλα πηγαινε σε εναν κλειδαρα αυριο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαγνητη θα σου ελεγα, απλα όταν το εκανα εγω ειχα τροχίσει την μύτη από ένα δοκιμαστικο κατσαβιδι και το βοήθησα λιγο

Τροποποιήθηκε από τον pa18

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχαχαχα σορρυ που γελαω αλλα ηταν ωραιο χαχαχαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μου εχει τυχει μετα απο τρακαρισμα. Κλειδαρα κατευθειαν, μην κανεις πατεντες μπορει ν τα κανεις χειροτερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχαχαχα σορρυ που γελαω αλλα ηταν ωραιο χαχαχαχα

E ναι ρε αδερφουλη την 2η βδομαδα μου ραγισε το τζαμι του κοντερ απο βλακεια μου τωρα το κλειδι.

Καλα που εγραψα ηδη 2000 χιλιομετρα να κανω αποσβεση δεν το βλεπω να χρονιζει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν βγαλεις τη κλειδαριά, ψέκασε την με λιγο wd40 και μετά χτύπα πολύ ελαφριά από την άλλη πλευρά με σφυρί, χωρίς να σπάσεις προφανώς κάτι. Τσουκου τσουκου θα ξεμυτίσει το υπόλοιπο κλειδί....

Σε κλειδαριά πόρτας είχε 2 φορές επιτυχία. Δοκίμασε το.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερα παιδια,

Δυστυχως εδωσα σημερα σε 1 φιλαρακι μου να βαλει μπροστα το παπι μου και μαλλον κατι εκανε και το κλειδι στραβωσε.

Δεν μου ειπε κατι εκεινη την στιγμη και οπως το γυρισα να το κλεισω εμεινα με το κλειδι στο χερι...

Εχει σπασει το 1/3 και εχουν μεινει τα 2/3 μεσα.

Δοκιμασα με τσιμπιδακια κατσαβιδια τα παντα αλλα δεν καταφερνω να το βγαλω.

Καμια ιδεα ρε παιδες?

Για να καταλάβω: το κλειδί μέσα στο διακόπτη είναι σε θέση OFF ή ON ? Αν είναι ΟΝ δε βγαίνει με τίποτα (εδώ δε βγαίνει το κανονικό κλειδί,θα βγει το κομμάτι ; )

Αν είναι off πες μου να σου πω μια πατέντα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να καταλάβω: το κλειδί μέσα στο διακόπτη είναι σε θέση OFF ή ON ? Αν είναι ΟΝ δε βγαίνει με τίποτα (εδώ δε βγαίνει το κανονικό κλειδί,θα βγει το κομμάτι ; )

Αν είναι off πες μου να σου πω μια πατέντα.

Φιλε το κλειδι το γυρναω οπου θελω με το αλλο του μισο ξες τα ακουμπαω ισα ισα και κανει επαφη και γυρναει οπως θελω...

Απλα δε μπορω να το βγαλω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδή η logo είναι λίγο δύσκολο να πιάσει θα χρησιμοποιήσεις λίγη κόλλα δύο συστατικών.Θα φτιάξεις το μίγμα (λίγες σταγόνες,δεν θέλει πολύ) και μόλις γίνει αρκετά παχύρευστο θα βουτήξεις μέσα τη μύτη ενός κατσαβιδιού,ίσιου,και όπως είναι θα το ακουμπήσεις στην άκρη του σπασμένου κλειδιού,στο διακόπτη.

Για να μην κάθεσαι να περιμένεις ακίνητος 5-10 λεπτά ώσπου να πήξει η κόλλα προσπάθησε να στερεώσεις το κατσαβίδι με κάποιο τρόπο να εφάπτεται συνεχώς με το κλειδί.Κάνε μερικές δοκιμές νωρίτερα,προτού φτιάξεις ακόμα την κόλλα.

Μόλις στεγνώσει καλά κάνε ένα προσεκτικό τράβηγμα.

Η εν λόγω κόλλα έχει το πλεονέκτημα ότι δεν χρειάζεται την απόλυτη επαφή,όπως οι εποξικές λεπτόρευστες και μπορεί και καλύπτει τυχόντα κενά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βάλε κανένα κόλα στιγμής για 6-7 λεπτά.

Η θα ξεκολλήσει ή θα κολλήσει και αυτό μέσα.

Στην δεύτερη περίπτωση κουνα το κλειδί δεξιά αριστερά και θα ξεκολλήσει....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πήγαινε με το παπί στον κλειδαρά ή φώναξε τον να σου βγάλει το κομμάτι αν γίνεται. Μετά αν δεν εχει χαλάσει βγάλε ενα αντικλείδι και έτοιμος..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εκανα αυτο με την κολλα ουτε καν δεν επιασε σε μιση προσπαθεια ξαναεφυγε το κλειδι μου στα 2.

Πηγα σε κλειδαρα και ο ιδιος πηρε κατι σαν συρμα δεν μπορεσε να κανει κατι και μου ειπε αν θελω να το αφησω για να βγαλει ολη την κλειδαρια και....

Πηγα αντιπροσωπεια και με εστειλε σε κλειδαρα(κλειστος και βαρυμαγγας στο τηλ ουτε καν!)

Καμια ιδεα ρε παιδια!?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λύσε την για να την έχεις στα χέρια σου και τσέκαρε εάν στην πίσω της πλευρά έχει καμία τρύπα η μικρή οπή. Εάν έχει πήγαινε σε πρατήριο με δυνατό αέρα και πρέσαρε το αντίθετα μήπως και στο πετάξει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπορει να πω και βλακεια.....αλλα δοκιμασε να ψεκασεις μεσα στην κλειδαρια με καποιο λιπαντικο και μετα με κανα μαγνητη η με κολα δοκιμασε να το τραβηξεις!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειναι πολυ καλα μαγκωμενο γ..ω τα daytona.

Εχω δοκιμασει τα παντα!

Στο τελος θα βαλω γονιακο τροχο να το αποκεφαλισω :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσπάθησε πάλι με κόλλα και μη ξεχάσεις το κλειδί να είναι γυρισμένο στο OFF αλλοιώς δε βγαίνει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χωρις να ξέρω ποσο εξέχει, και με το δεδομένο ότι η κόλλα δυο συστατικών που ανέφερε κάποιος φίλος παραπάνω δεν έπιασε, δοκίμασε με ένα κολλητήρι να κάνει την ίδια δουλειά. θα πιάσει πολύ καλύτερα και θα εφαρμόσει στο άλλο μισό.

απλά θέλει προσοχή μην κολλήσει τίποτα άλλο....

ελπίζω να έγινα κατανοητός.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα