KirosYMH 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2014 Καλησπερα παιδια, Δυστυχως εδωσα σημερα σε 1 φιλαρακι μου να βαλει μπροστα το παπι μου και μαλλον κατι εκανε και το κλειδι στραβωσε. Δεν μου ειπε κατι εκεινη την στιγμη και οπως το γυρισα να το κλεισω εμεινα με το κλειδι στο χερι... Εχει σπασει το 1/3 και εχουν μεινει τα 2/3 μεσα. Δοκιμασα με τσιμπιδακια κατσαβιδια τα παντα αλλα δεν καταφερνω να το βγαλω. Καμια ιδεα ρε παιδες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2014 ίσως να συμβουλευθείς κάποιον κλειδαρά (για αρχή) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2014 Αύριο σε κλειδαρά για σιγουριά. Αφου δοκίμασες με τσιμπιδάκια κλπ , άστο μην κάνεις ζημιά και θέλεις και κλειδαριά μετά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
matzis 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2014 Αρχικά με μυτοτσίμπιδο. Με τσιμπιδάκι δεν μπορείς να βάλεις δύναμη. Μετά κλειδαρά. Αν σου πει οχι και ο κλειδαρας, μπορείς να δοκιμάσεις το εξής: Να βάλεις λίγη κόλα στιγμής στο μισό κλειδί που έχεις, να το βάλεις μέσα, και να ελπίζεις να κολλήσει με το άλλο μισό, οπότε να μπορέσεις να το βγάλεις. Δεν στο συνιστώ όμως, γιατί υπάρχει κίνδυνος να κολλήσει και το άλλο μισό κλειδί μέσα. Στην χειροτερη περίπτωση αλλαγή κλειδαριάς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KirosYMH 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2014 Εχω δοκιμασει και με μυτοτσιμπιδο και σκεφτηκα και αυτο με την κολλα ωστοσο δεν θα δουλεψει καμια κολλα δεν ειναι τοσο δυνατη για να βγαλει απο θηκη κλειδι... Και μαγνητη δοκιμασα. 1 μηνα το εχω το κωλοπαπο με εχει αρρωστησει... Αμα λυσεις την κλειδαρια δενγινεται δουλεια αν το παω αντιπροσωπεια κλπ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John Pitbull 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2014 Εχω δοκιμασει και με μυτοτσιμπιδο και σκεφτηκα και αυτο με την κολλα ωστοσο δεν θα δουλεψει καμια κολλα δεν ειναι τοσο δυνατη για να βγαλει απο θηκη κλειδι... Και μαγνητη δοκιμασα. 1 μηνα το εχω το κωλοπαπο με εχει αρρωστησει... Αμα λυσεις την κλειδαρια δενγινεται δουλεια αν το παω αντιπροσωπεια κλπ? μην το δοκιμασεις απλα πηγαινε σε εναν κλειδαρα αυριο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pa18 460 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2014 (τροποποιήθηκε) Μαγνητη θα σου ελεγα, απλα όταν το εκανα εγω ειχα τροχίσει την μύτη από ένα δοκιμαστικο κατσαβιδι και το βοήθησα λιγο Τροποποιήθηκε Αύγουστος 3 , 2014 από τον pa18 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loutsos13 1.926 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2014 1 μηνα το εχω το κωλοπαπο με εχει αρρωστησει... χαχαχαχα σορρυ που γελαω αλλα ηταν ωραιο χαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SP520(Φάνης) 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2014 Μου εχει τυχει μετα απο τρακαρισμα. Κλειδαρα κατευθειαν, μην κανεις πατεντες μπορει ν τα κανεις χειροτερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KirosYMH 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2014 χαχαχαχα σορρυ που γελαω αλλα ηταν ωραιο χαχαχαχα E ναι ρε αδερφουλη την 2η βδομαδα μου ραγισε το τζαμι του κοντερ απο βλακεια μου τωρα το κλειδι. Καλα που εγραψα ηδη 2000 χιλιομετρα να κανω αποσβεση δεν το βλεπω να χρονιζει! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2014 Αν βγαλεις τη κλειδαριά, ψέκασε την με λιγο wd40 και μετά χτύπα πολύ ελαφριά από την άλλη πλευρά με σφυρί, χωρίς να σπάσεις προφανώς κάτι. Τσουκου τσουκου θα ξεμυτίσει το υπόλοιπο κλειδί.... Σε κλειδαριά πόρτας είχε 2 φορές επιτυχία. Δοκίμασε το. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2014 Καλησπερα παιδια, Δυστυχως εδωσα σημερα σε 1 φιλαρακι μου να βαλει μπροστα το παπι μου και μαλλον κατι εκανε και το κλειδι στραβωσε. Δεν μου ειπε κατι εκεινη την στιγμη και οπως το γυρισα να το κλεισω εμεινα με το κλειδι στο χερι... Εχει σπασει το 1/3 και εχουν μεινει τα 2/3 μεσα. Δοκιμασα με τσιμπιδακια κατσαβιδια τα παντα αλλα δεν καταφερνω να το βγαλω. Καμια ιδεα ρε παιδες? Για να καταλάβω: το κλειδί μέσα στο διακόπτη είναι σε θέση OFF ή ON ? Αν είναι ΟΝ δε βγαίνει με τίποτα (εδώ δε βγαίνει το κανονικό κλειδί,θα βγει το κομμάτι ; ) Αν είναι off πες μου να σου πω μια πατέντα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KirosYMH 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2014 Για να καταλάβω: το κλειδί μέσα στο διακόπτη είναι σε θέση OFF ή ON ? Αν είναι ΟΝ δε βγαίνει με τίποτα (εδώ δε βγαίνει το κανονικό κλειδί,θα βγει το κομμάτι ; ) Αν είναι off πες μου να σου πω μια πατέντα. Φιλε το κλειδι το γυρναω οπου θελω με το αλλο του μισο ξες τα ακουμπαω ισα ισα και κανει επαφη και γυρναει οπως θελω... Απλα δε μπορω να το βγαλω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2014 Επειδή η logo είναι λίγο δύσκολο να πιάσει θα χρησιμοποιήσεις λίγη κόλλα δύο συστατικών.Θα φτιάξεις το μίγμα (λίγες σταγόνες,δεν θέλει πολύ) και μόλις γίνει αρκετά παχύρευστο θα βουτήξεις μέσα τη μύτη ενός κατσαβιδιού,ίσιου,και όπως είναι θα το ακουμπήσεις στην άκρη του σπασμένου κλειδιού,στο διακόπτη. Για να μην κάθεσαι να περιμένεις ακίνητος 5-10 λεπτά ώσπου να πήξει η κόλλα προσπάθησε να στερεώσεις το κατσαβίδι με κάποιο τρόπο να εφάπτεται συνεχώς με το κλειδί.Κάνε μερικές δοκιμές νωρίτερα,προτού φτιάξεις ακόμα την κόλλα. Μόλις στεγνώσει καλά κάνε ένα προσεκτικό τράβηγμα. Η εν λόγω κόλλα έχει το πλεονέκτημα ότι δεν χρειάζεται την απόλυτη επαφή,όπως οι εποξικές λεπτόρευστες και μπορεί και καλύπτει τυχόντα κενά. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
St4this 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2014 Βάλε κανένα κόλα στιγμής για 6-7 λεπτά. Η θα ξεκολλήσει ή θα κολλήσει και αυτό μέσα. Στην δεύτερη περίπτωση κουνα το κλειδί δεξιά αριστερά και θα ξεκολλήσει.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2014 πήγαινε με το παπί στον κλειδαρά ή φώναξε τον να σου βγάλει το κομμάτι αν γίνεται. Μετά αν δεν εχει χαλάσει βγάλε ενα αντικλείδι και έτοιμος.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KirosYMH 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2014 Εκανα αυτο με την κολλα ουτε καν δεν επιασε σε μιση προσπαθεια ξαναεφυγε το κλειδι μου στα 2. Πηγα σε κλειδαρα και ο ιδιος πηρε κατι σαν συρμα δεν μπορεσε να κανει κατι και μου ειπε αν θελω να το αφησω για να βγαλει ολη την κλειδαρια και.... Πηγα αντιπροσωπεια και με εστειλε σε κλειδαρα(κλειστος και βαρυμαγγας στο τηλ ουτε καν!) Καμια ιδεα ρε παιδια!? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnjohn2 749 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2014 Λύσε την για να την έχεις στα χέρια σου και τσέκαρε εάν στην πίσω της πλευρά έχει καμία τρύπα η μικρή οπή. Εάν έχει πήγαινε σε πρατήριο με δυνατό αέρα και πρέσαρε το αντίθετα μήπως και στο πετάξει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikman 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2014 Εφόσον λες ότι κι έτσι δουλεύει η κλειδαριά παρέτατο και μην κάνεις τίποτα :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
biker97 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2014 Μπορει να πω και βλακεια.....αλλα δοκιμασε να ψεκασεις μεσα στην κλειδαρια με καποιο λιπαντικο και μετα με κανα μαγνητη η με κολα δοκιμασε να το τραβηξεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KirosYMH 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2014 Ειναι πολυ καλα μαγκωμενο γ..ω τα daytona. Εχω δοκιμασει τα παντα! Στο τελος θα βαλω γονιακο τροχο να το αποκεφαλισω :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2014 Προσπάθησε πάλι με κόλλα και μη ξεχάσεις το κλειδί να είναι γυρισμένο στο OFF αλλοιώς δε βγαίνει! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisr 562 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2014 χωρις να ξέρω ποσο εξέχει, και με το δεδομένο ότι η κόλλα δυο συστατικών που ανέφερε κάποιος φίλος παραπάνω δεν έπιασε, δοκίμασε με ένα κολλητήρι να κάνει την ίδια δουλειά. θα πιάσει πολύ καλύτερα και θα εφαρμόσει στο άλλο μισό. απλά θέλει προσοχή μην κολλήσει τίποτα άλλο.... ελπίζω να έγινα κατανοητός. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2014 wd40 και χτυπημα απο την αλλη με σφυρακι δοκιμασες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dankannn 215 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2014 Δες τα PM σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες