ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2014 Πανέμορφος είσαι , φτού σου αγόρι μου μη σε ματιάξω ! :rotfl: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aka 546 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2014 καλημερααα χρονια πολλα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2014 Καλημέρα Γιάννη και σε όλους τους φίλους. Χρόνια Πολλά στους Παναγιώτηδες, Παναγήδες, Παναγιώτες και σε όσους-ες γιορτάζουν σήμερα, η Μεγαλόχαρη να μας προστατεύει όλους-ες. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2014 καλημεραααααα και χρονια πολλα! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2014 Καλημερα...... Χρονια πολλα για την ημερα και σε οσους γιορταζουν. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2014 καλημερααααα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2014 Καλημέρα Μητσιάκο και σε όλα τα φιλαράκια ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2014 γεια σου Σαββας Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2014 Μέρααα θέλω να αλλάξω φίλτρα της τρόμπας βενζίνης... και θυμόμουν ότι το σετ είχε 100 ευρώ... Κοιτάζω τώρα και λέει η ΚΤΜ έχει αντικαταστήσει τον κωδικό με νέο και τώρα κοστίζει 66 ευρώ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2014 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2014 η ΚΤΜ έχει αντικαταστήσει τον κωδικό με νέο και τώρα κοστίζει 66 ευρώ! Μόνο Τρίτες-Τετάρτες. Τις υπόλοιπες εργάσιμες, εχει πάλι 100ρού.... B) B) B) B) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2014 Καλημεραα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2014 Ευτυχως ο Κωστας Τ λειπει με αδεια και μας βλεπει και λιγο το σπιτι μας.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2014 Καλησπέρααα... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2014 Καλησπέρα σας ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2014 Κακή ψυχρή και ανάποδη. Ξενύχτησα με αποτέλεσμα να ξυπνήσω κατά τις 13:00. Πηγαίνοντας για την καθιερωμένη πρωινή κένωση, βρέθηκα αντιμέτωπος με το μισό σπίτι να είναι λίμνη από τα νερά, μόνο οι πάπιες έλειπαν !!! Το καλό είναι ότι η ζημιά στα υδραυλικά είναι από το σπίτι του γείτονα, το κακό είναι ότι ο γείτονας λείπει διακοπές Καλό μου σφουγγάρισμα ΥΓ Του έκλεισα το νερό από το ρολόι της ΔΕΗ. 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2014 Φυτεψε ρυζι... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2014 3 Canadair + 2 PZL τριγυρνανε απο πάνω μας.... Θανατος στα ζωα που βανουνε φωτιές. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2014 Λέω να πετάξω 2-3 τσιπούρες να αλωνίζουν στο σαλόνι χα,χα,χα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2014 Πολυ καλησπερα σας... Γιωργη. τελικα πολυ αντιεμπορικο το rc8 με φαινεται, εγω νομιζα θα φυγει σε 10-15 μερες απο την στιγμη που θα το εβαζες αγγελια. Προεδρε ελπιζω να ειναι μικρες οι ζημιες στο σπιτι... Τανασεν, δεν υπαρχει σωτηρια, εμας 15αυγουστο ημερα που ειχαμε κ πανηγυρι εδω στο χωριο, ο αλλος εβαλε φωτια στις καλαμιές διπλα στο σταθμο του τραινου... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2014 Α βρε Γιώργη...γκαντεμιά ....... Τι φωτιά πού ρε παιδιά πάλι ? Και φυσάει ένας διολοαέρας άλλο πράμα, μη πούμε ότι αν έγινε, έγινε κατά λάθος....... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2014 Γιωργη. τελικα πολυ αντιεμπορικο το rc8 με φαινεται, εγω νομιζα θα φυγει σε 10-15 μερες απο την στιγμη που θα το εβαζες αγγελια. χαχα άκου τι λέει; αν μου βρεις αγοραστή έχεις τα μισά! :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2014 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2014 3 Canadair + 2 PZL τριγυρνανε απο πάνω μας.... Θανατος στα ζωα που βανουνε φωτιές. Φωτιά και λεπίδι στους ντόπιους καταπατητές και ξένους δολιοφθορεις. Ευσεβείς πόθοι, λέμε και καμία μ@λ@κι@ να περνά η ώρα. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να ανατραπεί η κατοχική δοσίλογη κυβέρνηση των ξενων συμφερόντων με την ανοχή της οποίας (αν όχι και με την υποστήριξη της) συμβαίνουν όλα αυτά κάθε χρόνο Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2014 έχω να καπνίσω από προχθές και μιλάμε έχω τρομερό πονοκέφαλο!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες