ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2014 Καλημέρα σε όλα τα φιλαράκια ! Απίστευτο Θανάση.........τέτοιος κωμικός και να πάσχει από κατάθλιψη ? Κρίμα.......ας αναπαυθεί εν ειρήνη.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2014 Καλημέρα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LaCatascopa 818 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2014 Καλησπέρα! RIP Robin Williams.. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2014 Γεια σας - γεια σας ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2014 Καλησπέρα σας ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2014 γειααααααα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2014 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΖΜΕ! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2014 σπέρααα 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2014 Τραγουδάκι ρομαντικό 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2014 μέρααα 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2014 Ιδού.. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2014 Καλημέρα σε όλα τα φιλαράκια ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LaCatascopa 818 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2014 Καλημέρα! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2014 Κωστή τι έγινε με το μοτοσακό ? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LaCatascopa 818 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2014 Το ψάχνω ακόμα.. Κατάλοιπα βενζίνης μου βρωμάει η δουλειά και με βλέπω για καθαρισμό μπεκ + το σίγουρο πως κλάταρε η μπαταρία.. Με βλέπω να χαλάω κάνα 100αρι σήμερα, αν βρω κανέναν ανοιχτό, αλλιώς από βδομάδα.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2014 Το ψάχνω ακόμα.. Κατάλοιπα βενζίνης μου βρωμάει η δουλειά και με βλέπω για καθαρισμό μπεκ + το σίγουρο πως κλάταρε η μπαταρία.. Με βλέπω να χαλάω κάνα 100αρι σήμερα, αν βρω κανέναν ανοιχτό, αλλιώς από βδομάδα.. Γιατί δουλεύει δηλαδή και μυρίζει βενζίνη? Μπαταρία εντάξει το καταλαβαίνω αλλά και αυτή με μια φόρτιση θάναι εντάξει. Το μοτοσακό δεν έσβησε με την πτώση μόνο του από τον αισθητήρα κλίσεως? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LaCatascopa 818 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2014 (τροποποιήθηκε) Μέχρι πριν μία βδομάδα όλα ήταν καλά.. Η μηχανή έπαιρνε μπροστά κανονικά και δούλευε σωστά σε όλες τις στροφές.. Αναγκάστηκα μία βδομάδα να την αφήσω ακούνητη και με συναγερμό και χτες που είπα να πάω μια βολτίτσα, άρχισε να μου κάνει κάτι παράξενα.. Σα να μπούκωνε, σα να μπέρδευε μέχρι που σε ένα φανάρι στη Λιοσίων: Στο φανάρι, βάζω πρώτη, ανεβάζω 4-5 χιλιάδες στροφές, σα να μπουκώνει, κατεβάζει στροφές μέχρι που σβήνει.. Δεν έπαιρνε μπρος με την καμία, το έβαλα με καλώδια, στο επόμενο φανάρι το ίδιο!! Τα φώτα σας παρακαλώ.. (Μπαταρία τα έχει φτύσει σίγουρα, αλλά αυτό που σβήνει εν κινήσει στις 4-5 χιλιάδες στροφές δε μου αρέσει..) Βενζίνη δε μυρίζει πάντως.. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 13 , 2014 από τον LaCatascopa Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2014 Μέχρι πριν μία βδομάδα όλα ήταν καλά.. Η μηχανή έπαιρνε μπροστά κανονικά και δούλευε σωστά σε όλες τις στροφές.. Αναγκάστηκα μία βδομάδα να την αφήσω ακούνητη και με συναγερμό και χτες που είπα να πάω μια βολτίτσα, άρχισε να μου κάνει κάτι παράξενα.. Σα να μπούκωνε, σα να μπέρδευε μέχρι που σε ένα φανάρι στη Λιοσίων: Βενζίνη δε μυρίζει πάντως.. ΟΚ φόρτισε καλά μπαταρία και αν δεν,,,,,,, αντικατέστησέ την σε πρώτη φάση και μάλλον αυτό είναι. Μη πετάς αλλού λεφτά τζάμπα. Άν δεν γίνει με την μπαταρία το ξανασυζητάμε. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LaCatascopa 818 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2014 ΟΚ φόρτισε καλά μπαταρία και αν δεν,,,,,,, αντικατέστησέ την σε πρώτη φάση και μάλλον αυτό είναι. Μη πετάς αλλού λεφτά τζάμπα. Άν δεν γίνει με την μπαταρία το ξανασυζητάμε. Υπάρχει περίπτωση να σβήσει εν κινήσει αν το μόνο θέμα είναι η μπαταρία; Μου ακούγεται κάπως.. Τι να πω μακάρι.. Πάω για μπαταρία τώρα και βλέπουμε.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2014 καλημεραααααααααααααααα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2014 Υπάρχει περίπτωση να σβήσει εν κινήσει αν το μόνο θέμα είναι η μπαταρία; Μου ακούγεται κάπως.. Τι να πω μακάρι.. Πάω για μπαταρία τώρα και βλέπουμε.. Ναι μην σου ακούγεται καθόλου κάπως με τη σημερινή τεχνολογία, τα υπόλοιπα θα τα πούμε μετά αν δεν γίνει κάτι που δεν το πιστεύω προσωπικά. Είπαμε φόρτιση πρώτα Κώστα όχι κατευθείαν αγορά καινούργια... Ξεκινάμε πρώτα από τα απλά πάντοτε. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LaCatascopa 818 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2014 Ναι μην σου ακούγεται καθόλου κάπως με τη σημερινή τεχνολογία, τα υπόλοιπα θα τα πούμε μετά αν δεν γίνει κάτι που δεν το πιστεύω προσωπικά. Είπαμε φόρτιση πρώτα Κώστα όχι κατευθείαν αγορά καινούργια... Ξεκινάμε πρώτα από τα απλά πάντοτε. Η μπαταρία είχε παραδώσει πνεύμα.. Την άλλαξα και μου κάνει τα ίδια!! Αρχικά πήρε μπρος και μάλιστα πολλές φορές, αλλά μετά έσβησε αργά και βασανιστικά και με άφησε πάλι.. Δεν έπαιρνε μπροστά για κανένα λόγο και η μπαταρία έδινε φουλ.. Τρόμπα;Φίλτρο;Μπεκ; Πάω για μπάνιο, δε θα με σκάσει εμένα αυτή η μηχανή!!! :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2014 Καλημεραα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2014 Γεια σας γεια σας ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2014 Και οι μπάτσοι μακριά σας 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες