o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 πριν κάνεις διάγνωση, σήκωσε τους τροχούς και δες αν περιστρέφονται ελεύθερα....εαν δε, έχεις θέμα με τα φρένα, αν πάνε ελεύθερα, δεν έχεις. πιστεύω ότι δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι το ότι καίνε οι δίσκοι, και εγώ με το νιντζάκι αν γυρίσω απο 3 τετράγωνα βόλτα το πίσω φρένο πάλι θα καίει (και το μπροστά αλλα σε λιγότερο βαθμό), και είναι τσεκαρισμένη η λειτουργία τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 Δεν αποκλείεται να έχει δίκιο. Μέχρι να αποδειχθεί όμως, ας δεις και άλλες εναλλακτικές... Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις. 1) να έχει χαλάσει η τσιμούχα που αφήνει το υγρό να επανέρχεται όταν αφήνεις το φρένο, μέσα στην τρόμπα. Στην περίπτωση αυτή, με κάθε φρενάρισμα η πίεση στο κύκλωμα μένει άπαξ... Για να το τσεκάρεις αυτό, πάρε το κατάλληλο κλειδάκι, και λύσε λίγο την βαλβίδα εξαέρωσης στην δαγκάνα. Αν πεταχτεί το υγρό με πίεση μόλις πάρει λύσιμο, και αφού εκτονωθεί και ξανασφίξεις την βαλβίδα, το φρένο έχει ξεκολήσει... το βρήκες το θέμα. 2) έχεις δαγκάνες με γλύστρες, δλδ από την μια έχει πιστόνι(α) και από την άλλη κόντρα άκαμπτη, και η δαγκάνα κινείται σε φορέα που τον λέμε γλύστρα. Αν η γλύστρα έχει να ανοιχθεί-καθαριστεί-γρασαριστεί από το 1789 και την γαλλική επανάσταση, λογικό είναι να πατάς φρένο και να μένει μετά η δαγκάνα κολλημένη στην πιεσμένη θέση. Και μάλιστα στην πιεσμένη θέση από την μεριά της κόντρας μόνο. 3) κολλημένα πιστόνια , δλδ αυτό που σου είπε ο μηχανικός. Πλήρες λύσιμο, καθάρισμα, ίσως και αλλαγή τσιμουχακίων. Δες με την σειρά. Εναλλακτικά, για να μην διαβάσουμε για σπαμένο σπείρωμα βαλβίδας εξαέρωσης ή σπασμένη γλύστρα κ.ο.κ. δεν το πας σε κανά μηχανικό; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
τσιε 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 ναι ο μηχανικος θελει 40 ευρω για την καθε δαγκανα. συν υγρα φρένων. λεω να το προσπαθησω λιγο πρωτα :Ρ δεν ειδα να μην υπαρχει επιστροφη στην μανέτα. η ροδα δεν κουνιεται οταν ειναι στον αέρα. επισης πριν τα βαλω τα τακακια έπαξε καθαρισμα με οδοντοβουρτα γυρω γυρω. που σκατα τα πηρε μεσα? το να τις λυσω εγω ειναι κατι που σκεφτομαι. αλλα δεν το εχω ψαξει ακομα. (ναι με ρίσκο να τα σπασω ολα ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 40 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΔΑΓΚΑΝΑ;;;; ΜΑΜΑ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
τσιε 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 μπορει να μου ειπε 20 για την καθε δαγκανα βασικα. μη λεω και μαλακιες. αλλα και παλι. 40 για κατι που θα μπορουσα να το κανω μονος μου ( και να σας φαω εδω μεσα την ψυχή) ειναι ενα θεμα που θελει σκεψη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 (τροποποιήθηκε) Αυτά που σου γράφω, τα διαβάζεις καθόλου ή στον βρόντο πάνε; Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 από τον FlyingInADream Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 τσιε, εγω αγορασα τα τακακια για τη δικια μου, πηγα σε εξουσιοδοτημενο χοντα κοντα στο σπιτι και ρωτησα "θελω να αλλαξω τακακια στο μηχανακι μου ενα cb400 super four. Tα τακακια τα εχω αγορασει εγω, ποσο θελετε για να μου τα περασετε?" η απαντηση ηταν "10 ευρω" και για μπρος και για πισω. Αφου το εβαλαν στη ραμπα τα παλικαρια, μου καθαρισαν και τις δαγκανες και δοκιμασαν και αν πατανε καλα. τα υγρα τα αλλαξα μονος μου με οδηγο που βρηκα εδω στο φορουμ. Μηπως να πας σε καναν αλλο να ρωτησεις ποσο παει για να στα τσεκαρει απλά τι μπορει να επαθαν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 εγώ προσωπικά τον τελευταίο καιρό, ότι μπορώ να κάνω για τη μηχανή, το κάνω μόνος...οπότε ξέρω πως είναι, και εγώ για τον ίδιο λόγο τα κάνω μόνος. άλλαξα πίσω δισκόπλακα σκέψου και επειδή δεν είχα το σωστό γράσο για τη δαγκάνα αναγκάστηκα να πάω στο μηχανικό, που με χρέωσε 20 ευρώ για να λύσει τη δαγκάνα και να τη γρασάρει. αυτό που θες να κάνεις δεν είναι πολύ απλό, πάντως...μια και φτάσαν όλα μέσα, ένα πλήρες λύσιμο της δαγκάνας είναι απαραίτητο. δες βίντεα στο yt... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 ΟΧΙ! μην αποπειραθεις να λυσεις εντελως μονος σου τη δαγκανα...αν δεν κοψεις κανα τσιμουχακι τοτε ΣΙΓΟΥΡΑ θα τραυματισεις τα εμβολα προκαλοντας μεγαλυτερη ζημια απο αυτη που εχεις τωρα...δωστα τα γαμημενα τα 40Ε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
τσιε 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 Αυτά που σου γράφω, τα διαβάζεις καθόλου ή στον βρόντο πάνε; μια χαρα τα διαβάζω. απλα δεν τα θετω σε εφαρμογη τωρα. ειναι βραδυ :Ρ τσιε, εγω αγορασα τα τακακια για τη δικια μου, πηγα σε εξουσιοδοτημενο χοντα κοντα στο σπιτι και ρωτησα "θελω να αλλαξω τακακια στο μηχανακι μου ενα cb400 super four. Tα τακακια τα εχω αγορασει εγω, ποσο θελετε για να μου τα περασετε?" η απαντηση ηταν "10 ευρω" και για μπρος και για πισω. Αφου το εβαλαν στη ραμπα τα παλικαρια, μου καθαρισαν και τις δαγκανες και δοκιμασαν και αν πατανε καλα. τα υγρα τα αλλαξα μονος μου με οδηγο που βρηκα εδω στο φορουμ. Μηπως να πας σε καναν αλλο να ρωτησεις ποσο παει για να στα τσεκαρει απλά τι μπορει να επαθαν? το 20ρικο το θελει για να τις λυσει. φανταζομαι οτι για να δει τι παιζει με τα φρενα θα θελει καποια λεφτα. και το θεμα ειναι οτι δεν το εχει κανει αυτος για να ξερει τι παιζει. οποτε για την διαγνωση θα πρεπει να τις κατεβάσει σιγουρα. και μπορει και να θελει να τις λυσει. το σκεφτομαι να το παω. χλαπατσα με βιντεακια και με το μανιουαλ θα το κανω αμα το κανω. απλα η φαση ειναι οτι αμα το παω στον μηχανικο και ξεμπερδέψω, εγώ πόόότε θα μαθω να λυνω και δενω τις δαγκανες? μου λετε? :Ρ και ποτε θα γινω μανα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 ρε τσιε, κανονισε να βρεθειτε και να σου δειξει 5 πραγματα για το ax-1 ο αχ_ενα_χοντα. Παρε 5 κιλα κρεας και 2 εξαδες μπυρες, πηγαινε λουτσα μια βολτα και φτιαχτε το μαζι. Ψησταρια εχει αυτος μια με τιμονι κ ροδακια. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 κοίτα...πρέπει να το ζυγίσεις λίγο. εαν σκέφτεσαι ότι μπορει να κάνεις ζημιές μόνος σου, σε κάτι τόσο ζωτικό όσο τα φρένα, πήγαινέ το ρε παιδί μου...δε χρειάζεται να τα μάθουμε όλα αμέσως, θα έχουμε ευκαιρίες, κάποια άλλη στιγμή το κάνεις και αυτό...στην τελική, κάτσε με τον μάστορα και βλέπε τον up close. αποκωδικοποίησε τις κινήσεις του, δες αν είναι μέσα στις δυνατότητες. Κατα το Φλεβάρη, είχα αποφασίσει ότι θα ανοίξω μοτερ να ρυθμίσω βαλβίδες μόνος. είχα βρει ότι χρειαζόμουν σχεδόν. που δεν είναι κάτι τραγικά δύσκολο, στο κάτω κάτω...ειδικά αν δε χρειαστούν καν ρύθμιση. Αλλά τελικά κόλωσα, πήγα και έσκασα 90 ευρά στο μάστορα για ρύθμιση, αλλαγή μπουζιών και κάτι καπελώτα που τα έφερε από την κάβα την κεντρική για να τις φέρει στα ίσα. και νιώθω χαρούμενος που τελικά πήγα στο μάστορα. Σέβομαι αφάνταστα αυτό που κάνεις και την προσπάθειά σου, διότι είμαι της ίδιας ιδεολογίας και αυτό προσπαθώ να το κάνω τα τελευταία 3 σχεδόν χρόνια, για να μαθαίνω και να γιτώνω τα έξοδα του μάστορα (ακόμη και στα ανταλλακτικά, παίρνουν προμήθεια, άρα ο λογαριασμός ανεβαίνει παντού). Ακόμη και στα φρένα, και εγώ μόνος μου καταπιάστηκα. Λύσιμο φουλ δαγκάνα δεν έκανα ακόμη, αλλά ίσως κάποια στιγμή να φτάσω και εκεί. Ζύγισε το στο μυαλό σου και, αν πιστεύεις ότι το χεις, πιάσε την πίσω δαγκάνα πρώτα. Εαν δεις ότι δε σου βγαίνει, πήγαινε στο μάστορα και δώστα τα ευρά, για να κάνεις τη δουλειά σου...θα τολμήσω να πω ότι τα φρένα δεν είναι τόσο δύσκολα ή άβατα όσο ίσως φαίνονται...απλά είναι ζωτικής σημασίας για την ασφάλειά μας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 δούλεψε μαγκες ! εκανα και βολτουλα. ολα ρολοι. Ωραία. Πες μας όμως και τι έφταιγε ή τι έκανες + δούλεψε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 Ωραία. Πες μας όμως και τι έφταιγε ή τι έκανες + δούλεψε. Η μιζα εφταιγε Θαναση, και λιγο το ρελε, τωρα εχει θεμα στα φρενα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
τσιε 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 (τροποποιήθηκε) λοιπον το χρονικο. παρασκευή αρχιζει να κανει νάζια οταν ειναι να παρει μπροστα. σάββατο πεθαίνει. σάββατο κάνω σέρβις λαδια, φιλτρο λαδιου, φιλτρο αερα, υγρα φρένων, τακάκια μπρος πισω. τις επόμενες μερες ξεκιναει η διαδικασια για λυσω την μιζα και να δω τι παιζει. λυνεται η μιζα αλλαζονται καρβουνακια και ξανα δενεται η μιζα ΛΑΘΟΣ. το λαθος εντοπιζεται οταν η μιζα ειναι πλεον πανω στην μηχανη. κατα την διαρκεια των προσπαθειων για να παρει μπροστα καιγεται το ρελε της μιζας. ξαναβγαινει η μιζα. σπαει η μια απο τις 2 βιδες που την κραταει. με την πολυτιμη βοηθεια του χαγιαμπουσα διορθωνεται το προβλημα και εμπλουτιζεται και η μιζα με 1-2 ροδελιτσες που λειπανε(απο πριν) και γινεται και ενας τελευταιος ελεγχος. η βιδα βγαινει με τα πολλα. αγοραζονται γνησιες απο την μαμα χοντα και μπαινουν απανω. σημερα λοιπον την εβαλα μπροστα μετα απο προσπαθεια γιατι ειχε μπουκωσει τοσες μερες καθισμενη. την εβαλα μπροστα σαν τον κλεφτη. με χοντρο καλωδιο που παρέκαμπτε το ρελε. τοσες μερες ακινητο φαινοταν οτι κατι επαζει με τα φρενα. αλλα δεν μπορουσα να ξερω γιατι δεν μπορουσα να την βαλω μπροστά. περιττο το να πω πως χωρις την βοηθεια ολων εδω μεσα δεν θα ειχα καταφερει κατι. επισης να επισημανω οτι ολες αυτες τις μερες ηταν επιλογη μου να ειμαι χωρις την μηχανη μου. και ηταν μια επιλογη που την ειχα κανει συνειδητα γιατι ήθελα να μαθω 5 πράγματα. γνωρίζοντας φυσικά το ρισκο να χαλάσω και 5 πράγματα. οποιος εχει όρεξη να κανει πράγματα, να τα κάνει. ό, τι και να του λενε. απλα ας ειναι ενήμερος οτι πρεπει να ειναι ετοιμος να αναλάβει και το κοστος των πράξεών του. αυτά <3 Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 11 , 2014 από τον τσιε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 (τροποποιήθηκε) [διακοπτης] Ενας εγχρωμος δεν κανει αλλαγη στον τιτλο σε "ηλεκτρικων της μιζας" αντι για ηλεκτρονικων? [/διακοπτης] Σχετικα με τα φρενα Νιονιο: δεν ειναι κατι τρομερα δυσκολο να λυσεις δαγκανα, το ακριβως αντιθετο. Απλως θελει ησυχια και προσοχη. Οχι βιαστικες κινησεις, οχι "βαρια εργαλεια" (πενσες-σφυρια-κλπ) για να βγουν τα εμβολα, κι αρκετη υπομονη. εντιτ: και καποια βασικα "καλα" εργαλεια. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 από τον hayabusas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
τσιε 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 καλης ποιότητας λες για να μην τα μπουρδελιάσει ολα το κινεζικο? επισης τι γρασο θελει? (που ειπε ο χλαπατσας) εκανα βολτα σημερα παλι. κανα δυο χιλιομετρα. η πισω δισκοπλακα σταμάτησε να καίει μετα την βολτα. αλλα και παλι οταν κουμπωνω πρωτη και σηκωνω την πισω ροδα αυτην δεν ρολαρει ( με πατημενο συμπλεκτη.) η μπροστα τραβαει και την ωρα της βολτας. και καιει μετα την βολτα αρκετα. επισης οταν την σηκωνω ορθια και της δινω κλοτσο να παρει στροφες, άντε να κουνιέται 45 μοιρες. μεχρι εκει παει. τα φρενα δουλευουν κομπλε. υπάρχει επιστροφη κανονικά της μανέτας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 Τα φρένα συνήθως ζητάνε γράσο σιλικόνης. Στο δικό μου τουλάχιστον τέτοιο ζητάει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
τσιε 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 (τροποποιήθηκε) φυσικα και λειπει κατι απο την πισω δακγανα. βρισκω το ποστ με το σχέδιο της δαγκανας και σας κανω απντέιτ :Ρ εδω το νουμερο 15 εχει κοπει. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 από τον τσιε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 δεν κάνεις και ένα νέο θέμα; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
τσιε 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2014 ποιο θα ειναι το μεγαλυτερο κακό που μπορει να συμβεί αν πάρω ρελε μιζας απο κίνα με 5 γιουρο? http://www.ebay.com/itm/Starter-Solenoid-Relay-fit-HONDA-NX250-VTR250-VTR-250-INTERCEPTOR-1988-1990-/281114587222?pt=AU_Motorcycle_Parts_Accessories&hash=item4173bc3056 τώρα κυκλοφορώ με το καλώδιο στο χερι και βραχυκυκλώνω :Ρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2014 Δεν ειναι δα και καμια συσκευη ιδιαιτερη που να φοβασαι την αξιοπιστια της. Το πολυ-πολυ ασε το καλωδιο που εχει και τωρα στα εργαλεια σου, ισως σου χρειαστει μια ωρα αρχυτερα. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες