innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2014 Να ρωτησω κάτι που ισως εχει σχεση. Εχεις αλλάξει ποτέ αλυσιδογράναζα στο ΑΧ ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
τσιε 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2014 εγω οχι. τον ειχα ρωτησει τον μηχανακο πριν απο κανα μηνα και μου ειχε πει οτι εχουν ψωμι ακομα. πως μπορει να εχει σχεση?? :s Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2014 εγω οχι. τον ειχα ρωτησει τον μηχανακο πριν απο κανα μηνα και μου ειχε πει οτι εχουν ψωμι ακομα. πως μπορει να εχει σχεση?? :s Τροχό οπίσθιο, εχεις βγαλει καμμιά φορά ? πχ. σε κλατάρισμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
τσιε 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2014 οχι. μονο ο παιχτης οταν μου αλλαξε λαστιχα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2014 Αγωγιμότητα=1/Αντίσταση. Άπειρη αντίσταση=Μηδέν αγωγιμότητα. Μηδέν αγωγιμότητα=Άπειρη αντίσταση. Ξεχασες να γραψεις οτι απειρη αντισταση=μηδεν αγωγιμοτητα. :P Βασικα οτι μηδεν αντισταση=απειρη αγωγιμοτητα ηθελες να γραψεις.... τωρα για τις ζημιες μου θα μιλαμε ή για την μιζα μου :Ρ ( το ιδιο πραγμα :ρ χαχαχα) πειτε ρε. θα το παω στον μηχανικο αμα μου πειτε τι γινεται ! χχαχαχα Ο ρολος αυτης της ροδελας ειναι να "κλειδωνει" πανω στο καπακι και τα θροσα (δλδ ροδελες θρος) να τριβουν πανω σε αυτην ετσι ωστε να μην τρωγεται το καπακι. Απο οτι φαινεται την εχεις κανει σκ@τ@ τελειως, για καποιο λογο. Αυτη και μονο αρκει να αλλαζει το συνολικο μηκος του ροτορα και ετσι, οταν σφιγγεις καπακι, να φρακαρει. Γυρνα τη τουμπα, χτυπα τη με ενα καρυδακι σε λεια καθαρη επιφανεια, να ισιωσει και δοκιμασε παλι το μιζακι. Πού ειναι η φωτο με το λιωμενο καλωδιο/μονωση τι γραφεις τελος παντων 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2014 Βασικα τωρα καταλαβα γιατι εγινε ετσι. Δεν εβαλες τις ακμες της ροδελας στις εγκοπες του καπακιου. Εσφιξες και την εκανες σαν τα μουτρα σου. :P :lol: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
τσιε 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2014 (τροποποιήθηκε) ειναι η δευτερη φωτο. φαινεται οτι εχει υποχωρησει το υλικο που ειναι βουτηγμενα τα καλωδια του ροτορα. Βασικα τωρα καταλαβα γιατι εγινε ετσι. Δεν εβαλες τις ακμες της ροδελας στις εγκοπες του καπακιου. Εσφιξες και την εκανες σαν τα μουτρα σου. :P :lol: ναι υπαρχει πολυ μεγαλη πιθανοτητα για αυτο που λες. κατσε το ισιωσα και την δενω. κανω απντειτ σε λιγο Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 23 , 2014 από τον τσιε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2014 εγω οχι. τον ειχα ρωτησει τον μηχανακο πριν απο κανα μηνα και μου ειχε πει οτι εχουν ψωμι ακομα. πως μπορει να εχει σχεση?? :s οχι. μονο ο παιχτης οταν μου αλλαξε λαστιχα. Καλώς. Θα σου πω, ποια ειναι η σχέση. Εχοντας το θεμα με τη μίζα + δίνοντας σου εδω μεσα συμβουλές, είναι κατι το οποίο μόνο εσυ ΘΑ φιλτράρεις αν μπορεις να το φερεις εις πέρας. Με 2 όχι όμως που με ειλικρίνεια απαντας πιο πάνω (και που προφανως μπηκα στην διαδικασία να σκεφτω την ερωτηση), θα σου πω και την απάντηση. 1. Ειναι 100% απίθανο, να μπορέσεις να εντοπίσεις τη ζημιά. 2. Ειναι 100% απίθανο, να μπορέσεις να αποκαταστησεις τη ζημιά. 3. Ουτε κατα τυχη, δεν θα δεθεί. Γιατί ? Διότι ΑΝ ειχες λύσει εστω και 1 φορά τον τροχό, θα διαπίστωνες πόσο δύσκολο ειναι την 1η φορά. Και αναγκαστικά, θα ΕΠΡΕΠΕ πάλι να τον δέσεις ΣΩΣΤΑ. Με τους αποστατες του, με τα τακακια σωστα μεσα στο δίσκο, κλπ. Το'χεις ? Καταλαβαινεις τι εννοώ ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2014 Τραβα καμια φωτο καλυτερη το μοτερι. Σα μηχανικος μαπας εισαι, αλλα και φωτογραφος δεν εισαι καλυτερος!!!!!! Απο οτι φαινεται απο τη σαβουροφωτο που ανεβασες, και με οση ασφαλεια επιτρεπει μια τετοιου ειδους τηλεδιαγνωση, το μοτερι σου δεν εχει θεμα.Α και τιπ απο δω και στο εξης. Οταν ξεκινας να δενεις κατι, παιρνεις τα μποσικα και ελεγχεις αν ρολλαρει. Αν οχι, λυνεις να δεις που εκανες πατατα και φρακαρε. Οσο σφιγγεις και μεχρι να καργαρεις, ειναι ενας διαρκης ελεγχος που πρεπει να γινεται. Στην περιπτωση αυτη μαλλον σταθηκες τυχερος και δεν εκανες παραπανω ζημια. Σε αλλη περιπτωση??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
τσιε 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2014 δεν παρατηρω καποια διαφορα. παλι δεμενη χωρις τους μαγνητες, αμα τις δεσω τις βιδες σωστα, δεν κουνεται με το χερι ο ροτορας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2014 Τελευταιο ποστ γιατι βαρεθηκα κιολας. Μπορει πρωινες ωρες να κατεβεις πειραια?*μπορεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
τσιε 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2014 Τραβα καμια φωτο καλυτερη το μοτερι. Σα μηχανικος μαπας εισαι, αλλα και φωτογραφος δεν εισαι καλυτερος!!!!!! Απο οτι φαινεται απο τη σαβουροφωτο που ανεβασες, και με οση ασφαλεια επιτρεπει μια τετοιου ειδους τηλεδιαγνωση, το μοτερι σου δεν εχει θεμα. Α και τιπ απο δω και στο εξης. Οταν ξεκινας να δενεις κατι, παιρνεις τα μποσικα και ελεγχεις αν ρολλαρει. Αν οχι, λυνεις να δεις που εκανες πατατα και φρακαρε. Οσο σφιγγεις και μεχρι να καργαρεις, ειναι ενας διαρκης ελεγχος που πρεπει να γινεται. Στην περιπτωση αυτη μαλλον σταθηκες τυχερος και δεν εκανες παραπανω ζημια. Σε αλλη περιπτωση??? δεν χρειαζεται να ανεβασω. τσεκαρε με το πολυμετρο τα πιο εμφανη κατεμε σημεια που εχει κατεμε φυγει η μονωση και δεν υπαρχει αγωγιμοτητα πανω στο ιδιο χαλκινο καλωδιο. οποτε υπαρχει μονωση. εγω το παρερμήνευσα. Καλώς. Θα σου πω, ποια ειναι η σχέση. Εχοντας το θεμα με τη μίζα + δίνοντας σου εδω μεσα συμβουλές, είναι κατι το οποίο μόνο εσυ ΘΑ φιλτράρεις αν μπορεις να το φερεις εις πέρας. Με 2 όχι όμως που με ειλικρίνεια απαντας πιο πάνω (και που προφανως μπηκα στην διαδικασία να σκεφτω την ερωτηση), θα σου πω και την απάντηση. 1. Ειναι 100% απίθανο, να μπορέσεις να εντοπίσεις τη ζημιά. 2. Ειναι 100% απίθανο, να μπορέσεις να αποκαταστησεις τη ζημιά. 3. Ουτε κατα τυχη, δεν θα δεθεί. Γιατί ? Διότι ΑΝ ειχες λύσει εστω και 1 φορά τον τροχό, θα διαπίστωνες πόσο δύσκολο ειναι την 1η φορά. Και αναγκαστικά, θα ΕΠΡΕΠΕ πάλι να τον δέσεις ΣΩΣΤΑ. Με τους αποστατες του, με τα τακακια σωστα μεσα στο δίσκο, κλπ. Το'χεις ? Καταλαβαινεις τι εννοώ ? οχι ακριβως. για καντο λιγο πιο λανια και ωμα :Ρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
τσιε 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2014 Τελευταιο ποστ γιατι βαρεθηκα κιολας. Μπορει πρωινες ωρες να κατεβεις πειραια? *μπορεις εχεις πμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2014 ΗΑΥΑΒUSA ΠΡΟΧΩΡΑ, ΦΤΙΑΞ' ΤΟΥ ΤΣΙΕ ΤΗ ΜΙΖΑ ΤΩΡΑ!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
τσιε 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2014 γενικα την εδεσα και ρολαρει κομπλε. παω κατω να της βαλω ρευμα . ελα παναγια μου. μη με ρωτησετε πως. μαλλον αυτο που ισιωσα. τι να πω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
τσιε 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2014 (τροποποιήθηκε) ΧΑΧΑΧΑ η μιζα δούλεψε! μας μενει η βιδα της που ειναι καρφωμενη στο μοτερ, και να δουμε αν ζει το ρελε, το οποιο δεν καταλαβα ποτε βγηκε το πορισμα οτι χαλασε, αλλα δεν πειράζει ! :Ρ εντιτ. καλα δεν το λεω και με σιγουρια οτι ξεμπερδεψα με την μιζα. η χαρα της στιγμης ηταν ;Ρ Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 23 , 2014 από τον τσιε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2014 ΧΑΧΑΧΑ η μιζα δούλεψε! μας μενει η βιδα της που ειναι καρφωμενη στο μοτερ, και να δουμε αν ζει το ρελε, το οποιο δεν καταλαβα ποτε βγηκε το πορισμα οτι χαλασε, αλλα δεν πειράζει ! :Ρ Τρυπάνι έχεις; Βιδολόγο; :P Πάντως με τον ρυθμό που το πας, σε 1-2 ακόμα εργασίες, θα έχεις ένα κομπλέ συνεργείο με τις ζημιές που κάνεις :lol: Χωρίς παρεξήγηση ε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
τσιε 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2014 καμια παρεξήγηση. μακαρι να φτιαξω συλλογη απο εργαλεια που θα εχει προκύψει απο ανάγκες σε αλλες εργασιες(ζημιές γκουχουγκούχου) βιδολογο δεν εχω. με τσιμπιες δεν παιζει να γινει η δουλεια? αν και αυτο δεν το κανω μονος μου. μην γεμισω τρυπες απο την ηλεκτροκολληση το μοτερ :Ρ χαχαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
τσιε 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2014 (τροποποιήθηκε) απντειτ. το θεμα της μιζας κατα πασα πιθανοτητα εχει ληξει. θεου θέλοντος και καιρου επιτρέποντος. (ναναι καλα και ο χαγιαμπουσας και οσοι βοηθήσατε εδω μεσα) το θεμα ειναι η βιδα τωρα. ειναι σε σημειο πολυ περιεργο. 2 οι περιπτωσεις. η πρωτη ειναι να αφησω την μιζα με μια βιδα :Ρ ( αυτη μου την προτεινε ο μηχανικος............) η αλλη ειναι να κατεβάσω το μοτερ ( και αυτο το τοπικ να φτασει στις 300 σελιδες :tooth: ) και να το παω στο μηχανουργειο να μου την βγαλουν (κοστος 15 ευρω) (+ ο, τι ζημιες κανω :tooth: ). αυτος θελει 80 ευρω για να ανεβοκατεβάσει το μοτερ. επισης με αγχωσε ο μηχανικος πολυ, γιατι ειπε να προσεξω τον χρονισμο του μοτερ, γιατι δεν μπορεις να ξερεις αν εχει πηδηξει κανα δοντι η καδενα(το μηχανακι δεν εχει κουνησει ρουπι χωρις τον τεντωτηρα πανω..).. αυτο για να το κανω πρεπει να ανοιξω το καπακι του μοτερ ε? Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 24 , 2014 από τον τσιε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2014 Ο μηχανικός μπορεί να το αντιμετωπίσει. Λογικά πάμε για τρύπημα βίδα, αριστερόστροφο βιδολόγο και η βίδα εξέρχεται απροβλημάτιστα. Νομίζω είναι μια δουλειά που δε χρειάζεται το κατέβασμα του μοτερ για να γίνει (ΕΛΕΟΣ δηλαδή) Στις άλλερς απορίες σου...για να κοιτάξεις χρονισμό, κατ αρχήν πρεπει να ξέρεις που τον κοιτάς. Παίζει οι δυο εκκεντροφόροι σου να έχουνε γραμμές χρονισμού. Πρέπει να ξεταπώσεις τις δυο τάπες στα αριστερά του κινητήρα, στο βολάν, και με ένα βαθυ καρυδάκι να γυρίσεις το μοτέρ από την μεγάλη βίδα, και κοιτώντας στο παραθυράκι της μικρής τάπας να ταυτίσεις τα σημάδια. Αφού γίνει αυτό, βγάζεις καπάκι βαλβίδων και κοιτάς οι γραμμές χρονισμού των εκκεντροφόρων να είναι παράλληλες με την κεφαλή. Τουλάχιστον στο δικό μου έτσι έγινε. Το κατέβασμα μοτερ...νομίζω είναι μια δουλειά στην οποία θα βλαστημήσεις την ώρα και τη στιγμή που το σκέφτηκες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2014 ο τσιε μετα απο μερες "παιδια το ax-1 για μιζα το πηγα στο μαστορα, μοτερ ολοκληρο αλλαξα τελικα" :tooth: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2014 Καλησπέρα. Για να κατεβάσεις μοτέρ δεν είναι δύσκολο, αρκεί να μην έχουν αρπάξει οι βάσεις του και παλεύουν 4 άτομα με λοστούς/μαδέρια/τσεκούρια και τελικά το ΑΧ κάθεται ακλόνητο και δεν γεννάει το μοτέρ ούτε με ανώδυνο. Οι βίδες της μίζας δεν είναι και σε τόσο τραγικό σημείο, δεν παίζει να έχεις χάσει χρονισμό αν δεν πήρε μπροστά το μοτέρ και ο χρονισμός του είναι πανεύκολος. Σχετικά Επίσης, γιατί καμάριμ να κατεβάσεις μοτέρ για μια βίδα; (μάλλον κάποιου του λείπουν 80€) Δώσμου ένα τρυπανάκι, μια ανταλλακτική βίδα και έναν φραπέ γλυκό, δυνατό και με γάλα και να δεις για πότε βγαίνει η βίδα στο πιτς φυτίλι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2014 Μονο με φωτο μπορει κανεις να καταλαβει α)πού βρίσκεται η μιζα και β)ποιος ο διαθεσιμος χωρος για να γινει η δουλεια. ΙΜΟ εισαι ακαταλληλος για να προσπαθησεις να βγάλεις τη βίδα από κει που έχει σπάσει. Είναι δουλειά δύσκολη θέλει ακρίβεια και εργαλεία. (ανάποδο κολαούζο) Όσον αφορά στο να βαλεις μία βίδα, είναι μια σκέψη. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι η ροπή της μίζας είναι τέτοια που, αργά ή γρήγορα, θα πάρεις και την άλλη στα χέρια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
τσιε 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2014 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα. Για να κατεβάσεις μοτέρ δεν είναι δύσκολο, αρκεί να μην έχουν αρπάξει οι βάσεις του και παλεύουν 4 άτομα με λοστούς/μαδέρια/τσεκούρια και τελικά το ΑΧ κάθεται ακλόνητο και δεν γεννάει το μοτέρ ούτε με ανώδυνο. Οι βίδες της μίζας δεν είναι και σε τόσο τραγικό σημείο, δεν παίζει να έχεις χάσει χρονισμό αν δεν πήρε μπροστά το μοτέρ και ο χρονισμός του είναι πανεύκολος. Σχετικά η συζητηση πηγε ως εξής. "(εγω)ακινητο ειναι το μοτερ τοσες μερες δεν πιστευω να εχει θεμα η καδενα και ο χρονισμος. (μηχανικος) μωρε καλα τα λες, αλλα βαζεις το χερι σου στην φωτια οτι τοσες μερες λασκα η καδενα δεν πηδηξει δοντι?(εγω) εγω με την φωτια δεν παιζω ;ρ " Επίσης, γιατί καμάριμ να κατεβάσεις μοτέρ για μια βίδα; (μάλλον κάποιου του λείπουν 80€) παραδοξως δεν του λειπουν. μονος μου μου ειπε να τα κανω αυτα :Ρ δεν εχει χωρο ρε συ για να γινει αυτη η δουλεια εκει. δες και μονος σου. αν πιστευεις οτι γινεται στο φερνω με οδικη στην λουτσα, μαζι με καφε τρυπανι πιτσες μπυρες και οοοτι αλλο θες :Ραχχαχ Δώσμου ένα τρυπανάκι, μια ανταλλακτική βίδα και έναν φραπέ γλυκό, δυνατό και με γάλα και να δεις για πότε βγαίνει η βίδα στο πιτς φυτίλι...καφεδες κερναω οσους θες :Ρ χαχαχα Μονο με φωτο μπορει κανεις να καταλαβει α)πού βρίσκεται η μιζα και β)ποιος ο διαθεσιμος χωρος για να γινει η δουλεια. ΙΜΟ εισαι ακαταλληλος για να προσπαθησεις να βγάλεις τη βίδα από κει που έχει σπάσει. Είναι δουλειά δύσκολη θέλει ακρίβεια και εργαλεία. (ανάποδο κολαούζο) δεν εχω διαθεση να ασχοληθω με την βιδα αυτη καθεαυτη. αυτο που μπορω να κανω(αν γινεται δηλαδη) ειναι να το λυσω σε εναν βαθμο το μηχανακι ωστε να μπορει ο ανθρωπας(ειτε ο μηχανικος είτε ο μηχανουργος) να κανει δουλεια. αλλα απο οσο ειδα στο μανιουαλ για να κατεβει το μοτερ πρεπει να αδειασεις τα λαδια :Ρ τωρα τα εβαλα τα γαμημενα. ουτε βολτα δεν τα εχω κανει ;ρ Όσον αφορά στο να βαλεις μία βίδα, είναι μια σκέψη. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι η ροπή της μίζας είναι τέτοια που, αργά ή γρήγορα, θα πάρεις και την άλλη στα χέρια. εκτοοοος αυτου, και η δευτερη να μην σπασει, το προβλημα δεν φευγει. δεν ψηνομαι να εχω την μια βιδα σπασμενη. δεν ειναι λυση :Ρ ειναι κοιταω αλλου ;ρ Ο μηχανικός μπορεί να το αντιμετωπίσει. Λογικά πάμε για τρύπημα βίδα, αριστερόστροφο βιδολόγο και η βίδα εξέρχεται απροβλημάτιστα. Νομίζω είναι μια δουλειά που δε χρειάζεται το κατέβασμα του μοτερ για να γίνει (ΕΛΕΟΣ δηλαδή) ο χωρος ειναι πολυ περιορισμενος εκει περα. η θα πρεπει να φυγει οτι ειναι απο πανω. η το μοτερ να φυγει. Στις άλλερς απορίες σου...για να κοιτάξεις χρονισμό, κατ αρχήν πρεπει να ξέρεις που τον κοιτάς. Παίζει οι δυο εκκεντροφόροι σου να έχουνε γραμμές χρονισμού. Πρέπει να ξεταπώσεις τις δυο τάπες στα αριστερά του κινητήρα, στο βολάν, και με ένα βαθυ καρυδάκι να γυρίσεις το μοτέρ από την μεγάλη βίδα, και κοιτώντας στο παραθυράκι της μικρής τάπας να ταυτίσεις τα σημάδια. Αφού γίνει αυτό, βγάζεις καπάκι βαλβίδων και κοιτάς οι γραμμές χρονισμού των εκκεντροφόρων να είναι παράλληλες με την κεφαλή. Τουλάχιστον στο δικό μου έτσι έγινε. Το κατέβασμα μοτερ...νομίζω είναι μια δουλειά στην οποία θα βλαστημήσεις την ώρα και τη στιγμή που το σκέφτηκες. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 24 , 2014 από τον τσιε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2014 Η πίσω βίδα (προς το αμορτιστέρ) ή η μπροστά (προς τον κύλινδρο) έχει σπάσει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες