Jump to content
HLIAS

Alarm's new love....................!!!!!!!!!!111

Recommended Posts

Τετάρτη απόγευμα και δούλεψε το Κατέμι ? :crazy:

Καλορίζικο το θηρίο :_thumbsup:

Είναι καινούριο, την άλλη βδομάδα θα χαλάσει! :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Όπως πάντα... τελευταίος το παίρνω πρέφα!!

Εντάξει δεν το έμαθα σήμερα, μου το σφύριξε προχθές ένα πουλάκι αλλά δεν έβρισκα το θρεντ!

Στεφανάρα καλορίζικο καλοτάξιδο, και να την λες κάθε Τρίτη και Τετάρτη στον σάββα γιατί το μηχανάκι δεν σπάει δεν χαλάει! :P

Έτσι να αυξάνεται η πορτοκαλί οικογένεια...

Κερατά στη μπρίζα με έβαλες...!! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι καινούριο, την άλλη βδομάδα θα χαλάσει! :tooth:

Τι του λες,του παιδιού ωρέ! Ντροπή!...blowing-a-raspberry-smiley-emoticon.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εντάξει δεν το έμαθα σήμερα, μου το σφύριξε προχθές ένα πουλάκι αλλά δεν έβρισκα το θρεντ!

Στεφανάρα καλορίζικο καλοτάξιδο, και να την λες κάθε Τρίτη και Τετάρτη στον σάββα γιατί το μηχανάκι δεν σπάει δεν χαλάει! :P

Μόνο το δικό σου γΚαΤέΜι χαλάει όχι συνΧονδάκια αδερφού μαυροκορακίκο ! :crazy: :crazy: :crazy:

Υ.Γ. Χαλάει δε επειδή είναι δρόμου και δε το γουστάρω βρε αλλά ετούτο δω του Αλάρμιου ......πω πω πω πω πω ! :secret::grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαμά μπαμπά!!! πείτε του σάββα!! Λέει ότι το μηχανάκι μου χαλάει!!

images-5.jpg

Πείτε του να μη λέει ψέμματα!! :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σημειώνω... :rtfm: ...χρέωση μία οθόνη λάπι τόπι στον μαυροκόρακα γιατί γέμισε καφέ ! :tooth: :tooth: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και έλεγα να μην τραβήξω πρωινή σήμερα, αλλά δεν άντεξα με τέτοιεςφωτό...!!!

Τι ΓΚ@ΥΛΑ είναι ετούτο το μοτόρι...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπράβ ρε Στεφ...!!!

Καλοτάξιδο, καλόστριφτο και πάντα να σε έχει όρθιο και κυριολεκτικά και μεταφορικά και οδηγικά...!!!

:cheers: :cheers: :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε με λες αλλόθρησκε Αλάριχε έχει επάνω το πρα πρα σου το MSCη το παίρνει σαν αναβάθμιση, η μπαααααααααααα?

Θωμακο, ναι, ηταν στο πακετο μαζι. Αλλα γενικοτερα ολα τα 1190 του 2013 παιρνουν αναβαθμηση. :_thumbsup:

Σκεφτεσαι να παρεις και εσυ ? :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιωργη , Γιαννη, Κυριακο να στε καλα αγορινες ! :D

Τι του λες,του παιδιού ωρέ! Ντροπή!...

Λες και δεν τα ηξερα ωρε Γιαννη ! Καλα τα λεει :tooth:

Περα απο την πλακα, ξερω οτι θα πρεπει να βαλω το χερι πιο βαθια στην τσεπη σε σχεση με το cbr (δεν μιλαω για βλαβες). Κοστιζουν πιο πολυ μαλλον οι καστανιες και τα κλειδια για τα KTM :_zeppelin:

Μόνο το δικό σου γΚαΤέΜι χαλάει όχι συνΧονδάκια αδερφού μαυροκορακίκο ! :crazy:

Υ.Γ. Χαλάει δε επειδή είναι δρόμου και δε το γουστάρω βρε αλλά ετούτο δω του Αλάρμιου ......πω πω πω πω πω ! :grin:

Kαλα τα λεει ο θειος Σαββας. Στις φλεβες μου κυλαει ακομα τζαμπανεζικο αιμα ! :na_mB:

Και έλεγα να μην τραβήξω πρωινή σήμερα, αλλά δεν άντεξα με τέτοιεςφωτό...!!!

Τι ΓΚ@ΥΛΑ είναι ετούτο το μοτόρι...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπράβ ρε Στεφ...!!!

Καλοτάξιδο, καλόστριφτο και πάντα να σε έχει όρθιο και κυριολεκτικά και μεταφορικά και οδηγικά...!!!

:cheers:

Οχι πρωινη ωρε ! Θα εισαι κομματια ολη την ημερα :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιωργη , Γιαννη, Κυριακο να στε καλα αγορινες !

Λες και δεν τα ηξερα ωρε Γιαννη ! Καλα τα λεει :tooth:

Περα απο την πλακα, ξερω οτι θα πρεπει να βαλω το χερι πιο βαθια στην τσεπη σε σχεση με το cbr (δεν μιλαω για βλαβες). Κοστιζουν πιο πολυ μαλλον οι καστανιες και τα κλειδια για τα KTM

Kαλα τα λεει ο θειος Σαββας. Στις φλεβες μου κυλαει ακομα τζαμπανεζικο αιμα ! :na_mB:

Οχι πρωινη ωρε ! Θα εισαι κομματια ολη την ημερα :tooth:

Γιαυτό και μόνο το δικό σου ΚαΤέΜι θα βγεί ΑΣΠΑΣΤΟ λέμε ! :mB_kalo_e::grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θωμακο, ναι, ηταν στο πακετο μαζι. Αλλα γενικοτερα ολα τα 1190 του 2013 παιρνουν αναβαθμηση. :_thumbsup:

Σκεφτεσαι να παρεις και εσυ ? :D

Oxi! Εγώ έχω χιλιομετροφαγο ο οποίος έχει πλέον και ABS, δεν χρειάζομαι κάτι περισσότερο σε αυτόν τον τομέα.

Aπλα ζηλεύω το MCS.

Εσύ σαν κάτοχος θα ξέρεις περισσότερες λεπτομέρειες θέλω να πιστεύω, για να σε ρωτηξω πιο εξειδικευμένες πληροφορίες εκ του σύνεγγυς μόλις επιστρέψω για να λύσω ορισμένες απορίες που έχω.

Τροποποιήθηκε από τον naftilos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Oxi! Εγώ έχω χιλιομετροφαγο ο οποίος έχει πλέον και ABS, δεν χρειάζομαι κάτι περισσότερο σε αυτόν τον τομέα.

Aπλα ζηλεύω το MCS.

Εσύ σαν κάτοχος θα ξέρεις περισσότερες λεπτομέρειες θέλω να πιστεύω, για να σε ρωτηξω πιο εξειδικευμένες πληροφορίες εκ του σύνεγγυς μόλις επιστρέψω για να λύσω ορισμένες απορίες που έχω.

Θωμακο θεωρητικα τα ξερω και εγω. Δεν εχω προλαβει να γραψω ακομα κανενα χιλιομετρο. Ποσο μαλλον να χρειαστω το MSC. Ελπιζω να μην το χρειαστω ποτε.

Κακα τα ψεματα αυτα τα συστηματα ειναι δοκιμασμενα σε νορμαλ ασφαλτους, δεν ξερω τι μπορει να προσφερει το MSC σε μια ασφαλτο που εχει συνωνυμο της το γυαλι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

. Δεν εχω προλαβει να γραψω ακομα κανενα χιλιομετρο.

εμ βεβαια, που να προλαβεις, οταν γυρνας το σκ στην πελλοπονησο με αυτοκινητο.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πια μπρίζα βρε άρχοντα ΚΤΜοσαυρε, εσύ έχεις ήδη ΚΤΜ, και μάλιστα αυτο με την ανωτάτη τιμητική διάκριση της κατηγόριας ως,…… μέγας καταστροφέας των ενεργειακών πόρων του πλανήτη….. δεν έχει παρα πάνω από αυτό.

Χαμένα τα έχεις?

εμ βεβαια, που να προλαβεις, οταν γυρνας το σκ στην πελλοπονησο με αυτοκινητο.....

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!! με αυτοκινητο? ντροπη αισχος και ονειδος. φτου φτου και ξανα φτου!! και απεταξαμην, και υπαγε οπισω μου, και μακρια απο εμας τετοια ρεζιλικια πραματα

Τροποποιήθηκε από τον naftilos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πια μπρίζα βρε άρχοντα ΚΤΜοσαυρε, εσύ έχεις ήδη ΚΤΜ, και μάλιστα με την ανωτάτη τιμητική διάκριση της κατηγόριας ως,…… μέγας καταστροφέας των ενεργειακών πόρων του πλανήτη….. δεν έχει παρά πάνω από αυτό.

Χαμένα τα έχεις?

Δεν ξέρω αλλά αυτό το μέγας καταστροφέας μου άρεσε! :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως είναι όμορφο μηχανάκι το δίχως άλλο!!

Κάτι δάση φρακτου, καταφρακτου αποφρακτου και βαλιες καλντες τίθενται εντός βεληνεκούς και προσβάλλονται κανονικά με αυτό.

Θεωρητικά μπορεί να καταρρίψει και το άβατο του πάντα βρέχει, μαύρης σπηλιάς και τα ρέστα.

Έχουμε χρόνο βεβαίως βεβαίως να δούμε στην πράξη τη ψάρια θα πιάσει και μέχρι που θα απλώσει την προβοσκίδα του

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξέρω αλλά αυτό το μέγας καταστροφέας μου άρεσε! :crazy:

Εσύ και ο φρούκου, ξέρετε όοοοοοολα τα μπετζινάδικα της διαδρομής όποτε και αν κουνήσετε βεβαίως βεβαίως γιατί μένετε μέχρι από μπαταρία όπως ακριβώς τα δικά μας κουτιά ! :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βαψιμο μαυρα τα πλαστικα πανω απο το ντεποζιτο, που εδραζουν τα φλασακια, και ακραπα... Τι 3βαλιτσα και μ@λ@κιες..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα καταφερες τελικα ε; Κουκλαρα ειναι φιλε! Η καλυτερη νεα μηχανη ΚΤΜ (ΚαΤ' εΜε) και στα πιο ομορφα χρωματα.

Να τη χαρεις οσο δεν παει και να εχεις τα καλυτερα χιλιομετρα μαζι της! Καλοριζικη! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στεφανε... και απο την αριστερή πλευρα παλι πλαστικα εχεις και παλι θα ειναι ομορφη... τραβα λοιπον και καμια φωτο απο αριστερα...μ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στεφανάρα καλοτάξιδο το θηρίο αδερφέ.

Είναι μουν@ρ@@@@@@@@@@@@.................................... :worthy: :worthy: :worthy:

Τροποποιήθηκε από τον KTMAKIAS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα