ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2015 Οι Gamma Ray είναι γερμανικό μέταλ συγκρότημα και στην Αγ.Βαρβάρα πατέρας που βάζει τον γιο να πηδήξει πρώτη φορά. 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2015 ?????????????????????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2015 ??????????????????????Αστο ρε φίλε.. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2015 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2015 Πάει ένας σε ένα μπαρ...- Γεια χαρά, ένα τζόνυ κόκα θα μου βάλεις;Του αφήνει μπροστά του ο μπάρμαν ένα μήλο...- Ε συγνώμη ποτό ζήτησα όχι μήλο...- Δοκίμασέ το φιλαράκο...Το δοκιμάζει... ρε συ αυτό έχει γεύση τζόνυ... δάγκωσε από την άλλη μεριά του λέει ο μπάρμαν... ρε συ αυτό έχει γεύση κόκα... πωπω γαμάτο...!Έρχεται ένας άλλος, μια βότκα πορτοκάλι του λέει...Του δίνει το μήλο ο μπάρμαν... φίλε μου ποτό ζήτησα όχι μήλο... δοκίμασέ το λέει ο μπάρμαν...Το δοκιμάζει... ρε συ αυτό έχει γεύση βότκα... δάγκωσε από την άλλη μεριά του λέει ο μπάρμαν... ρε συ αυτό έχει γεύση πορτοκάλι... πωπω γαμάτο...!Σκάει μύτη και ένας τρίτος... του λέει ο πρώτος... ο μπάρμαν έχει μήλα με ότι γεύση του ζητήσεις...- Α ωραία λέει ο τρίτος... σκέφτεται σκέφτεται... έχεις μήλο με γεύση μ**νί;- Αν έχω λέει... του δίνει το μήλο... το δαγκώνει ο τύπος... το φτύνει...- Ρε συ αυτό έχει γεύση σα σκατάαα!!- εεε δάγκωσε από την άλλη μεριά!! 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2015 Ήθελα νά 'ξερα ποιός καμμένος το σκαρφίστηκε....... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
coulis 1.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2015 Πωλετα μεταχερσμενο πληκτρολογο… δεν δουλευε ενα κουμπ. 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2015 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Indiantown 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2015 Όταν μπαίνει είναι στεγνή, και όταν βγαίνει είναι υγρή, αρχίζει από Ψ..και τελειώνει σε..ολή.Τι είναι;.............H ...ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΟΣΤΟΛΗ !!!!! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2015 Όταν μπαίνει είναι στεγνή, και όταν βγαίνει είναι υγρή, αρχίζει από Ψ..και τελειώνει σε..ολή.Τι είναι;.................. Το όμικρον το διέκρινα με περισσή ανακούφιση απ' την αρχή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 ΕΚΛΟΓΙΚΑ - Βγήκαν τα πρώτα..... έξι μπολ!- Ήρθε η ώρα της εκδίκησης του αστυνομικού της Βουλής... Η ζωή κύκλους κάνει… - Ούτε γκόμενα να ήταν ο Τσίπρας. Θέλει συνεχώς επιβεβαίωση. - Το μόνο που μένει είναι να γίνεται και ένα Δημοψήφισμα στο ενδιάμεσο για το ποιά μέρα θέλουμε να γίνονται οι εκλογές.- Αν δε βγάλεις selfie στο παραβάν, ακυρώνεται η ψήφος.- Μη βάλετε σταυρό, κάντε το σταυρό σας.- Η σημερινή μέρα (χθες) είναι σαν επεισόδιο της σειράς "Κωνσταντίνου & Ελένης". Ξέρεις το επεισόδιο απ' έξω, αλλά κάθεσαι να το δεις.- Πήγα αποφασισμένος να ψηφίσω το Ποτάμι, αλλά είδα παντού χαρτιά "ΟΧΙ ΣΤΑΥΡΟ". - Εγώ θα ψηφίσω αυτόν που θα μου φέρει το Μαράκι. ΜΑΡΑΚΙ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩΩΩΩ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 από τον Kostas-MotoLover 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 -Μπραβο που κανεις τον σταυρο σου αγορι μου...-Μα ειδες τι κωλαρα περασε πατερ; 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 ήΘα δείξει....... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 το fb είναι του διαβόλου Μοτοαγάπιε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HaRisGs 2.341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 H μιση ελλαδα μονο πηγε να ψηφισει λεει..Η αλλη μιση θα ηταν με τον τατσοπουλο μαλλον..! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 Μόλις έμαθα ότι η θηλυκή νυφίτσα πεθαίνει όταν δεν κάνει έρωτα για ένα χρόνο.Απορίας άξιο πως ζείτε ακόμα μερικές. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2015 - Μωρό μου ένα θα σου πω, δε φοράω εσώρουχα- Εντάξει ρε Μαρία μην μου μιλάς με υπονοούμενα. Μόλις βρω δουλειά θα σου πάρω... 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2015 Ελαβα ανεκδοτο.Διάβασε το ....O Αγιος Νεκταριος ειναι γιατρος και γιατρεύει τις αρρωστιες. Αυτο το γραμμα γραφτηκε στις 3/10/1995 και πρεπει να κανει το γυρο του κοσμου. Ο Αγιος Νεκταριος θα σε ανταμειψει σε 45 ημερες. Πολλοι που το εγραψαν ανταμειφθηκαν. Νεκταριε πιστευω σε σενα. Υγεια,χαρα και ευτυχια δωσε μου. Αυτο το χαρτι εχει σταλει σε σενα για καλη τυχη. Το γνησιο αντιγραφο ειναι στην Αγγλια. Εχει Δωσει το γυρο του κοσμου 9 φορες. τωρα η τυχη εχει σταλει σε σενα. Θα παρεις καλη τυχη μεσα σε 4 ημερες που θα λαβεις το γραμμα. Πρεπει να το στειλεις σε αλλους.Δεν ειναι αστειο. Στειλε αντιγραφο σε ανθρωπους που νομιζεις οτι χρειαζονται τυχη. Μην στειλεις χρηματα διοτι η μοιρα δεν εχει τιμη. Μην κρατησεις αυτο το γραμμα. Παρακαλω! στειλε 20 αντιγραφα του γραμματος και δες τι θα γινει σε 4 ημερες. Η αλυσιδα παιχνιδι ηρθε απο τη Βενεζουελα και γραφτηκε απο καποιο ιεραποστολο απο τη Ν. Αμερικη.> Προσεξε τα ακολουθα:Καποιος πηρε την επιστολη το 1993 και ειπε στη γραμματεα του να του κανει 20 αντιγραφα και να τα ταχυδρομησει.Λιγες μερες αργοτερα κερδισε στο λαχειο 2,000,000 δολαρια. Καποιος αλλος πηρε την επιστολη και την ξεχασε. Την ειχε στα χερια του πανω απο 96 ωρες. Εχασε την δουλεια του. Αργοτερα βρηκε την επιστολη και την ταχυδρομησε σε 20 αντιγραφα.Λιγες μερες μετα βρηκε μια πολυ καλυτερη δουλεια. Καποιος πηρε την επιστολη και δεν πιστευε. Την πεταξε. 9 μερες μετα πεθανε. Παρακαλω μη το αγνοησεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsagos 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2015 πω πω πω πω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2015 Δηλαδή τώρα μας μαμησες όλους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2015 Εμένα πάλι μου ήθρε πριν λίγο αυτό.Δεν με λένε Αντζελο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregomaga 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2015 Πάμε και για κανένα καμμένο............Μια ξανθιά επιστρέφει στο σπίτι και ρωτάει τον άνδρα της:- Γιώργο που είναι τα παιδιά?- Στα Αγγλικά.- George where are the kids?- Πως λέγονται οι γυναίκες που δεν φοράνε στρινγκ;- ΣτρίνγκλεςΜικρός έριχνα τα παιχνίδια στο νερό να δω ποια θα βουλιάξουν και ποια όχι.Έπαιζα επιplaymobil..Η αμήχανη στιγμή που θεσσαλονικιά σε λεωφορείο φωνάζει :..." ανοίξτε με απο πίσω! " !!!!! Φίλε, το λέει και η θρησκεία, για μια γυναίκα αξιζει να καταστραφείς.-Που το λέει;-Στο κάτω κάτω της Γραφής. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2015 Έλιωσα με τη Σαλονικιά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2015 πωπωπω...πιό παλιά και απο το μετρό στην Θεσσαλονίκη.... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες