efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2015 Σκηνή ζήλιας Νoύμερο 1532.. -Γιώργο; -Ναι, αγάπη μου.. -Δε βρήκα καμία τρίχα στο σακάκι σου...ποια είναι η καραφλή που με απατάς; 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2015 ΔΟΝΗΤΕΣ ΦΙΛΕ ............. ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΟΤΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΓΕ ......?????? 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2015 Αυτη τη σκηνή στον Τιτανικό που ο Ντι Κάπριο δείχνει στη γκόμενα πως πετάνε ροχάλες από το πλοίο.... ποιος καβλιάρης τη σκέφτηκε; 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2015 (τροποποιήθηκε) 3 μεθυσμενοι μπαινουν σε ενα ταξι. Ο οδηγος καταλαβαινει οτι ειναι μεθυμσνοι.Αναβει τη μηχανη και την ξανασβυνει. Τους λεει "φτασαμε" Ο πρωτος του εδωσε λεφτα. Ο δευτερος του ειπε και ευχαριστω. Ο τριτος του τραβαει μια σφαλιαρα. Ο ταξιτζης σοκαριστηκε και σκεφτηκε οτι τον καταλαβε.Τοτε τον ρωτησε: --Τι βαρας; Και ο μεθυσμενος απανταει: -Για να μαθεις να μην τρεχεις, παραλιγο να μας σκοτωσεις Τροποποιήθηκε Μάιος 9 , 2015 από τον ΚωσταςΤ 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YaMaHaSS 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2015 -Θέλεις μου λεει ενας Αλβανός Κορεάτικα λουκάνικα? -Κορεάτικα του λεω? -Ναι ρε μου λεει απο το Κωριό! 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2015 Το καλύτερο φάρμακο για το βήχα είναι η φασολάδα. Μετά θα φοβάσαι να βήξεις. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2015 "Εγώ βρε δεν είμαι ρομαντικός;;; Εγώ;;; εγώ που για σένα γράφω τέτοια στιχάκια;;; Σαν την πορδή στο έντερο σ' έχω και σε φυλάσσω κι όλη τη μέρα σφίγγομαι μην κλάσω και σε χάσω...;;;!" 12 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2015 Ξύπνησα σήμερα στις 7.15 Και τι να δω , 12.58 !!!! 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2015 Ξύπνησα σήμερα στις 7.15 Και τι να δω , 12.58 !!!! Αυτό παθαίνω κι άντε μετά να προλαβω βόλτα του myBike... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thagro 121 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2015 'Το κακό με την μερέντα των 570g είναι πως όταν τελειώνει δεν φτάνει η γλώσσα σου στον πάτο του κουτιού" 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2015 Κοπέλα που: - Σε βαράει για πλάκα!! - Σε κοιτάει και χαμογελάει!! - Γελάει χωρίς λόγο!! √ Είναι καθυστερημένη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2015 Ήταν ένας άνθρωπος σε ένα ξενοδοχείο ο οποίος ήθελε να κάνει μπάνιο, αλλά στο μπάνιο του δεν υπήρχε σαπούνι. Πάει τότε στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου γυμνός για να ζητήσει ένα σαπούνι. Για κακή του τύχη όμως δεν ήταν κανένας εκεί. Έτσι αποφασίζει να πάει στο διπλανό δωμάτιο για να πάρει ένα σαπούνι. Μπαίνει μέσα αφού ήταν τυχερός και αυτοί που έμεναν εκεί είχαν ξεχάσει να κλειδώσουν, παίρνει δύο σαπούνια και πάει να φύγει αλλά ακούει βήματα μέσα στο δωμάτιο. Τότε βάζει τα σαπούνια στο στόμα του και κάθεται σαν άγαλμα. Εκείνη τη στιγμή μπαίνουν μέσα τρεις καλόγριες. Λέει η πρώτη: - Τι είναι αυτό; Λέει η δεύτερη: - Πρέπει να είναι το καινούριο μηχάνημα που θα μας δίνει σαπούνια και τραβάει το πε*ς του γυμνού άντρα. Τότε πέφτει ένα σαπούνι από το στόμα του άντρα και πάει και κάνει μπάνιο. Αφού τελείωσε το μπάνιο της η πρώτη πάει η δεύτερη τραβάει το πε*ς του άτυχου άνδρα και πέφτει και το δεύτερο σαπούνι. Αφού τέλειωσε και η δεύτερη πάει και η τρίτη και τραβάει το πε*ς του άντρα για να πέσει ένα σαπούνι. Όμως ο άντρας είχε πάρει μόνο δύο σαπούνια μαζί του και έτσι η καλόγρια συνέχισε να τραβάει το πε*ς του άντρα μέχρι τη στιγμή που ξαφνικά λέει: - Ωχ...εμένα μου έβγαλε υγρό κρεμοσάπουνο... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2015 Δε με λες, τι ακούς; @@@@@@@@@@@@@@ Τι είναι αυτό ρε; Τα παπάκια στη σειρά! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HaRisGs 2.341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2015 - ρε φίλε γιατι κλανεις μπροστά στις γκόμενες ;;; - ξεκολα ρε μαλακα , τουρίστριες ειναι , δεν καταλαβαίνουν .... 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BurningBeard 1.361 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2015 ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ μου'καψες τα μυαλά :lol: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2015 αντε να βγει το iPhone 7 να πεσει η τιμη του 6 να παρω το 3! 12 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2015 (τροποποιήθηκε) - Αν ο Γιαννακης εχει τρια υποθετα και η Ελενιτσα του δωσει αλλα δυο, πόσα υποθετα θα έχει; - Τι ερώτηση είναι αυτή; - Υποθετική... Στο πίσω μέρος της μπλούζας μοτοσυκλετιστή: "Άν μπορείς να το διαβάσεις αυτό η σκρόφα έπεσε" Τροποποιήθηκε Μάιος 14 , 2015 από τον Lachaniaris Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris76 334 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2015 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2015 Πήγα και πήρα ένα 2κιλο παγωτό και το έφαγα όλο... όχι επειδή μ'αρέσει το παγωτό, αλλά επειδή δεν είχα τάπερ να βάλω τις μπάμιες! 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2015 Εχω εναν φιλο που κάθε φορά που χωρίζει,πίνει υγρά από μπαταρίες και τραγουδάει "αλκαλικές οι νύχτες μακριά σου" 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tomasxd 539 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2015 Πώς σε λένε ? - Σια. - Από το "είσαι όμορφη σαν οπτασία?" - Οχι, από το "Με τις μαλακιες που λες δεν θα γ***σεις ούτε μέχρι τη δεύτερη παρουσία" 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 Στον μηχανικό αυτοκινήτων: -Τελικά, τι πρόβλημα έχει το αμάξι μου; -Κυρία μου, τα μπουζί σας χρειάζονται πίπες. -ΟΚ το 'χω, απλά δείξτε μου που είναι τα μπουζί... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thodoris Paraskeuopoulos7 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 Τι διαφορα εχει το παγονι απο το πεπονι?το πεπονι παγονι το παγονι δεν πεπονιιιιιι χαχαχα χαχαχα 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2015 - Γάμος γίνεται πίσω μας;; - Πράσινο ρε μαλ@κα... ξεκίνα! Έκλεισε ξαφνικά η μουσική στο γυμναστήριο και από τα βογκητά νόμιζα ότι γυρίζαμε 7 τσόντες ταυτόχρονα... 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2015 (τροποποιήθηκε) Τι διαφορα εχει το παγονι απο το πεπονι?το πεπονι παγονι το παγονι δεν πεπονιιιιιι χαχαχα χαχαχα Καλυτερα,,, "....το πεπονι παγωνει.Το παγονι δεν πεπονει" Παλιο αλλα οποτε το ακουω γελαω!!!! :rotfl: Τροποποιήθηκε Μάιος 20 , 2015 από τον ΚωσταςΤ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες