Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2015 Λαρισαίος θύμα τρομοκρατικής επίθεσης στο Λονδίνο.-Τρομοκράτες: ISIS , καθίστε όλοι κάτω-Λαρισαίος : Ιμίς;- Τρομοκράτες: Όχι ΙΜIS, ISIS!-Λαρισαίος: Κατσίτε ντε, ιμίς ή ισίς;- Τρομοκράτες: ISIS είμαστε εμείς, εσείς κάτω!-Λαρισαίος: ισίς ίστι ιμίς, κ'ιμις ποιοι ίμαστι; με δλέβς α;- Τρομοκράτες: Απελευθερώστε λίγο αυτόν, να τελειώνουμε! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2015 Σήμερα μαγείρεψα ο,τι είχε σε προσφορά ο Σκλαβενίτης, χωριάτικα λουκάνικα με Elvive της L'Oreal 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drtzekos 250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2015 -Πάω να φτιάξω τη φάτνη-και έρχεται ο άλλος και με σκουντάει.... -κάτσε ρε μη ρίξω καμιά πανάγια.... 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ritchie 1.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2015 Κυριακή σήμερα και σκέφτομαι να αράξω μέσα με την κοπέλα μου και να δούμε ταινία. Έχει κάποιος να μου προτείνει καμιά καλή κοπέλα; 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2015 - Καλησπέρα σας, πουλάτε ταυτότητες;- Ναι, τι θα θέλατε;- Θέλω την (α+β)².- Φυσικά, ορίστε και η απόδειξη: (α+β)(α+β)=α²+αβ+βα+β²=α²+2αβ+β² 18 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
abalaea 91 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2015 Καλά τι μας θύμησες τώρα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2015 Να δω ποτε θα σταματησω να βλεπω στον υπνο μου οτι κανω μισο χιλιομετρο σουζα για να ξεχασω την γκομενα που δεν με θελει!(τρατζικ γιατι ειναι αληθεια) 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2015 Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΓΑΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΩΡΙΜΟΙ ............. ΣΤΑΝΤΑΡ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΙΤΣΙΛΩΝΤΑΣ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ !!!!!!!!!!!! 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
coulis 1.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2015 Όταν έρχεται ο ντελιβεράς,βάζω άχνη στην μύτη μου,βγαίνω στην τσίτα και του λέω <<Το φερες το πράμα,δεν πιστεύω να σε ακουλούθησε κανείς;>> 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaspetr 262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2015 Είδα ένα παστίτσιο και μπήκα σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα.Ω έλα δω.. Ω έλα δω.. Μ'αρεσεις πως μ'αρεσεις !!! 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2015 -Πριν σου δοθώ ολοκληρωτικά, θέλω να μου πεις κάτι που θα με αγγίξει.-Η π**τσα μου 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2015 -ΘΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟ ΒΡΑΚΑΚΙ ΣΟΥ?-ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ....ΑΝΩΜΑΛΕ!!!! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2015 Κατέβασα το παντελόνι, την κοίταξα με πάθος στα μάτια και της είπα: "Το πρόγραμμα που ακολουθεί, περιέχει τοποθέτηση προϊόντος". Δε γέλασε....!!! Μου λέει η άλλη ότι παντρεύτηκε έναν νέγρο επειδή της άγγιξε λέει κάποιες πολύ ευαίσθητες χορδές της. Φωνητικές φαντάζομαι...!!! Γράφει η άλλη "Η ομορφιά σε τραβάει, ο χαρακτήρας σε κρατάει!!" της σχολιάζω "Και η μαλακία σε δέρνει..."...!!! Ζητείται λατέρνα... Φτώχεια και φιλότιμο έχουμε... Τα 3.10 πού δίνεις μόλις βγαίνεις από την Πάτρα, μην το βλέπεις σαν αντίτιμο διοδίων…. Δες το σαν τάμα για να φτάσεις Αθήνα…. Ανέβηκα στην ζυγαριά και μου έβγαλε: Enter name - New high score...!!! 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2015 -Μεγάλε ωραίο ρολόι, τι μάρκα είναι;-Θεϊκο.-Εντάξει θεϊκό είναι, αλλά τι μάρκα;-Θεϊκο!-ΤΙ ΜΑΡΚΑ ΡΕ!-Θέϊκο ρε, είθαι μαλάκαθ;;.. Θέϊκο! - Θα γίνει της πουτάνας..- Εε βέβαια, πάντα το δικό σου να γίνεται…! - Τρως πάλι;- Όχι, γλίστρησα στο χωλ... βρέθηκα στην κουζίνα, πιάνομαι από την πόρτα του ψυγείου, ανοίγει... κι έπιασα το παγωτό να μη πέσει! "Στον έρωτα και τον πόλεμο όλα επιτρέπονται" (Νίτσε)"Θα στον κόψω αν ξαναπροσπαθήσεις να τον βάλεις εκεί πίσω" (Νίτσα) - Οι κυρίες προηγούνται....- Ααα ευχαριστώ! (τι gentleman!!)- Παρακαλώ ( τι κωλάρα Θεέ μου!!!) 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2015 Πάω στα βουνά και φωνάζω: "Σ'αγαπάωωωω".Περιμένω την ηχώ.Ηχώ: "Σε βλέπωωωω σαν φίλοοοο". 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2015 Πολλές γυναίκες φτάνουν ευκολότερα σε οργασμό με την βοήθεια μηχανικών βοηθημάτων… Το κορυφαίο όλων είναι η Ferrari 458 Italia... -Μωρό μου πώς σου φαίνομαι άβαφη?-Ποια είσαι εσύ? Πάω στο γυμναστήριο και κάθομαι στο ποδήλατο, ώσπου έρχεται ο γυμναστής και μου λέει:- Γιατί δεν κάνεις πετάλι;- Είμαι σε κατηφόρα! -ανάληψη 500.000 ευρώ παρακαλώ-τι έχετε; βιβλιάριο ή επιταγή;-όπλο! Συγνώμη το έχετε αυτό σε κόκκινο?-Ναι-Σε μπλε?-Ναι-Σε κίτρινο?-Ναι-Σε μαύρο?-Ναι-Κοίτα να δεις σε πόσα χρώματα βγαίνει αυτή η μ@λ@κία! -Γιατί οι Εβραίοι μισούν τον Μωυσή;-Γιατί τους γύρναγε 40 χρόνια γύρω-γύρω και στο τέλος τους πήγε στην μόνη περιοχή της Μέσης Ανατολής που δεν έχει πετρέλαιο! Όλα είναι σχετικά………Μπορεί εδώ να με λέτε αγελάδα ………στην Ινδία όμως είμαι θεά!!!!!!!!!! 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2015 (τροποποιήθηκε) (ξέρω, τώρα έχουμε τσύριζα, αλλά μου άρεσε)Να ρωτήσω, μια που είπε ο Σαμαράς ότι θα ξαναβάλει την Ελλάδα στον παγκόσμιο χάρτη, θέλετε να μπούμε δίπλα στις Μαλδίβες που δεν έχω πάει; Έφτιαξε μπάμιες η μάνα μου το βράδυ.…….Εγώ έβγαλα το σκύλο βόλτα…….η αδελφή μου πήγε mini market……..και ο πατέρας για τσιγάρα........Συναντηθήκαμε όλοι στο σουβλατζίδικο! Ο διαιτολόγος μού πρότεινε έξι γύρους την ημέρα.Παράξενο. Τόσους δεν έτρωγα ούτε πριν. 80 γραμμάρια κοτόπουλο το μεσημέρι είπε η διαιτολόγος...Εγώ τρώω 80 γραμμάρια για να δω αν ψήθηκε...! O Αχιλλέας Μπέος αναλαμβάνει το Δήμο Βόλου και την πρώτη μέρα τον περιμένει ένας κύριος.-Κύριε Δήμαρχε είμαι άνεργος 3 χρόνια και δεν έχω να ταΐσω τα παιδιά μου , βοήθησε με!Ο Μπέος μετά από λίγο συλλογισμό του λέει:-Ατρόμητος – Εργοτέλης , ημίχρονο άσσος τελικό διπλό. Μια φορά σε ένα μπαρ καθόταν ένας αδύνατος κύριος και κοιτούσε με μανία το ποτό του.Σε μια στιγμή έρχεται ένας μεγαλόσωμος κύριος, του παίρνει το ποτό του και το πίνει μονορούφι τότε ο άλλος βάζει τα κλάματα.Ο μεγαλόσωμος κύριος του λέει:- "Καλά ρε φίλε μην κάνεις έτσι, θα σου πάρω άλλο."- "Όχι, δεν φταις εσύ", λέει ο αδύνατος κύριος.- "Σήμερα είναι η πιο άσχημη μου μέρα. Το πρωί άργησα να σηκωθώ, έχασα ένα σημαντικό ραντεβού στη δουλειά και ο διευθυντής μου με απέλυσε. Βγαίνω έξω, μου έχουν κλέψει το αυτοκίνητο. Παίρνω ένα ταξί και ξεχνάω μέσα το πορτοφόλι μου. Γυρνάω σπίτι και βλέπω τη γυναίκα μου αγκαλιά με τον υδραυλικό.Και ενώ δεν έφταναν όλα αυτά, ενώ σκόπευα να βάλω ένα τέλος στη ζωή μου, έρχεσαι κι εσύ και μου πίνεις το δηλητήριο!"ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ... ΟΥΤΕ Ο ΧΑΡΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΕΙ!!! (πολύ παλιό αλλά καλό)Πάει ένας τσιγκούνης να βάλει στην εφημερίδα τον θάνατο της γυναίκας του και τον ενημερώνει ο υπάλληλος ότι κοστίζει δύο ευρώ η λέξη.- Δύο ευρώ είναι πάρα πολλά, τέλος πάντων γράψε : ΜΑΡΙΚΑ ΠΕΘΑΝΕ.- Συγνώμη κύριε αλλά πρέπει να είναι τουλάχιστον πέντε λέξεις.- Πέντε λέξεις!! εκνευρισμένος ο τσιγκούνης του λέει- Εντάξει, λοιπόν γράψε:ΜΑΡΙΚΑ ΠΕΘΑΝΕ ΠΩΛΕΙΤΑΙ FIAT PUNTO Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 17 , 2015 από τον Kostas-MotoLover 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2015 Ακολουθει κλεμμενο... Φολκσβαγκεν Πολο, μαυρο, χωρις πινακιδες 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristoforosVer 606 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2015 Ακολουθει κλεμμενο...Εγώ δεν το πιασα αυτό :)Συγνώμη το έχετε αυτό σε κόκκινο?-Ναι-Σε μπλε?-Ναι-Σε κίτρινο?-Ναι-Σε μαύρο?-Ναι-Κοίτα να δεις σε πόσα χρώματα βγαίνει αυτή η μ@λ@κία! Καλό καλό :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2015 Ακολουθει κλεμμενο... Εγώ δεν το πιασα αυτό :) Σε κάνει να νομίζεις ότι αναφέρεται σε κλεμμένο ανέκδοτο, αλλά εννοεί αμάξι κλεμμένο προς πώληση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2015 Γράφει η άλλη στο fb "Φέτος λέω να μην φάω ούτε ένα μελομακάρονο"... Την blockαρα, δεν είναι να παίζεις με αυτές Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2015 (τροποποιήθηκε) - Να τα πώ?- Πέστα- Σ 'αυτό το σπίτι τ' αψηλό,πέφτει πολύ μαμήσι,η χήρα από τον έβδομο,άντρα δεν έχει αφήσει!Κι η νιόπαντρη του ρετιρέπου κάνει τη θεούσα,τον θυρωρό στο ασανσέρτου έγλειφε την π......Ο Φοιτητής ο ακούρευτοςπου ζει στη Γκαρσονιέρατην κόρη του διαχειριστήτην παίρνει νύχτα-μέρα!Και τις δικές σου τις πομπέςαν θες να μη τις βλέπωασήμωσέ με με ευρώνα κάνω τον Αλέκο! Και του χρόνου !!!!!!!!!! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 23 , 2015 από τον Kostas-MotoLover 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2015 -Τι ώρα έρχεται ο δάσκαλος του καράτε;-Δέκα νταν. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2015 ο Κωστας και Νικος μετα το συμφωνο συμβιωσης υιοθετησαν ενα παιδακι και ζουνε τον ερωτα τους.ο μικρουλης δεν ειχε ορεξη να κοιμηθει και ο Νικος , σαν καλη μανουλα του διαβασε ενα παραμυθακι....."και εψαχνε το πριγκηποπουλο ολο το βασιλειο να βρει σε πιο γλυκο αγορι ανηκε το γοβακι νουμερο 47 "........του διαβαζε την σταχτοπουστρα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2015 Ήταν δύο αδέλφια που ζούσαν σε ένα φτωχικό σπίτι.Μία μέρα λοιπόν, καθάριζαν το υπόγειο με την ελπίδα να βρουν κάτι να πουλήσουν.Βρήκαν τελικά ένα παλιό λυχνάρι.Καθώς όμως το καθάριζαν πετιέται ένα τζίνι και τους λέει:– Με ελευθερώσατε, και για το καλό που μου κάνατε θα δώσω από τρία αυγά στον καθένα σας. Με κάθε αυγό που σπάτε έχετε και μία ευχή!Ο ένας αδερφός φεύγει με τα 3 αυγά για να γυρίσει τον κόσμο, ενώ ο μεγάλος αποφασίζει να μείνει στο παλιό σπίτι.Μετά από κάποια χρόνια επιστρέφει ο μικρός αδερφός πάμπλουτος και βλέπει τον μεγάλο αδερφό, ακόμα να ζει πάμπτωχα στo φτωχικό τους.– Τι συνέβει, ρε αδερφέ; ρωτάει.– Τι να γίνει, ρε μικρέ; Με την ατυχία που με δέρνει…– Τι έγινε;– Με το που φεύγεις από το σπίτι, παίρνω λάθος τηλέφωνο τον φίλο μου για να του πω τι μας συνέβη και μου πέφτει το ένα αυγό κάτω.Και φωνάζω: “Αρχ*δια”!!! Αμέσως γεμίζει όλο το σπίτι με αρχ*δια!Δεν μπορούσα ούτε να αναπνεύσω, και έσπασα το δεύτερο αυγό για να φύγουν όλα τα αρχ*δια από το σπίτι.– Ναι αλλά λογικά είχες ένα αυγό ακόμα…– Αυτό ήταν και η μόνη μου σωστή κίνηση!Το έσπασα για να φέρω… τα δικά μου πίσω!!! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες