S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2015 Ένας άνεργος μηχανικός σκέφθηκε να ανοίξει μια κλινική για να βγάζει λεφτά. Μια ταμπέλα απέξω έγραφε: Θεραπευθείτε για τα πάντα με €50. Αν δεν θεραπευθείτε σας επιστρέφουμε εμείς €100. Ένας γιατρός νομίζοντας ότι είναι μια καλή ευκαιρία να βγάλει ένα 100ρικο πάει επίσκεψη. Γιατρός (ως ασθενής): -«Γιατρέ έχω χάσει τη αίσθηση της γεύσης.» Μηχανικός (ως γιατρός): -«Αδελφή φέρτε παρακαλώ το φάρμακο Νο 22 και ρίξτε 3 σταγόνες στο στόμα του ασθενούς.» Ο γιατρός-ασθενής φτύνει το φάρμακο και λέει: -«Μα αυτό δεν είναι φάρμακο. Είναι πετρέλαιο.» Ο μηχανικός-γιατρός: -«Συγχαρητήρια. Η γεύση σας επέστρεψε. 50 ευρώ παρακαλώ.» Ο δήθεν ασθενής γιατρός φεύγει τσατισμένος αλλά δεν το βάζει κάτω και επιστρέφει σε μερικές μέρες αποφασισμένος να πάρει πίσω τα χρήματά του. Ο ασθενής-γιατρός: -«Γιατρέ έχασα τη μνήμη μου και δεν θυμάμαι πια τίποτα.» Μηχανικός-γιατρός: -«Αδελφή φέρτε παρακαλώ το φάρμακο Νο 22 και ρίξτε 3 σταγόνες στο στόμα του ασθενούς.» Ο γιατρός-ασθενής πανικόβλητος: -«Μα αυτό το φάρμακο είναι για τη θεραπεία της γεύσης.» Μηχανικός: -«Συγχαρητήρια. Η μνήμη σας επανήλθε. 50 ευρώ παρακαλώ.» Ο γιατρός φεύγει εξαγριωμένος με τον εαυτό του. Αμετανόητος μετά μερικές μέρες επιστρέφει. -«Γιατρέ η όρασή μου έχει αδυνατίσει πολύ. Μπορείτε να κάνετε κάτι?» Μηχανικός: -«Δυστυχώς κύριε δεν έχουμε φάρμακο γι αυτό. Παρακαλώ πάρτε αυτό το 100ρικο.» -«Μα αυτό είναι 50ρικο.» -«Συγχαρητήρια. Η όρασή σας επανήλθε. 50 ευρώ παρακαλώ.» :lol: :rotfl: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
flaskas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2015 κοιταζα αγγελιες μοτοσυλετων και εβαλα φιλτρο >125hp. οκ, απεκλεισα ολη τη Χοντα με μια κινηση! 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2015 http://www.newsitamea.gr/afentiko-tou-tou-evale-tis-fones-gia-tis-polisis-tou-apantisi-tou-omos-itan-sokaristiki/ 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2015 - Αχ, τι μου κανεις...;; - Χαρη σου κανω μωρη κ@ργιολα..! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HaRisGs 2.341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2015 Ξεκίνησε χθές η πιλοτική εφαρμογή του μέτρου του "Αστυνομικού της Γειτονιάς" σε Τούμπα και Εύοσμο...!! Η επέκταση του στην Σταυρούπολη δεν προβλέπεται, λόγο απουσίας από την περιοχή EVEREST και TODAYLICIOUS.... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2015 Η δημοσίευση κρίνεται ως αναληθής καθώς υπάρχει κατάστημα Todaylicious στην Σταυρούπολη. :P :P :P 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2015 -Καλημερα -καφε -πως κοιμήθηκες; -καφε -θα μιλήσεις σαν άνθρωπος; -καφε. Ποσο τσαντιζομαι στις τσοντες που ο ντελιβερας γ@μα@ με το πασο του ενω καποιος περιμενει με ανυπομονησία την παραγγελια του..... Η αλλη φοραει φούξια στριγκακι, κολαν, κορμάκι και ένα "Π" στον λαιμο της.... Τωρα ή Παναγιώτα την λενε ή εχει αυτογνωσια... Marie Claire. Μια γυναίκα με πάθος. Marie Eclair. Μια γυναίκα με πάχος. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HaRisGs 2.341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2015 Η δημοσίευση κρίνεται ως αναληθής καθώς υπάρχει κατάστημα Todaylicious στην Σταυρούπολη. :P :P :P Σωπα ρε..! Δεν τα ξερω καλα εκει τα δυτικα.. Εγω ειμαι παιδι του ντεπω και της τουμπας αφου.. B) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tomasxd 539 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2015 -Είμαι παρθένος με καρκίνο, εσύ; -Εγώ έχω γ@μήσ# και είμαι υγιής. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ανακοινώθηκαν οι στάσεις του μετρό Θεσσαλονίκης: 1) Καλαμαριά 2) Κέντρο 3) Νάρνια 4) Γκόθαμ 5) Winterfell -Σήμερα θα πας σχολείο με μετρό. -Δεν θέλω να πάω με μετρό. -Το ξέρεις ότι στην Θεσσαλονίκη υπάρχουν παιδάκια που δεν έχουν καθόλου μετρό?? Τροποποιήθηκε Μάρτιος 24 , 2015 από τον Νικολακης_Husq 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2015 Σωπα ρε..! Δεν τα ξερω καλα εκει τα δυτικα.. Εγω ειμαι παιδι του ντεπω και της τουμπας αφου.. B) Κι εγώ παιδί της Καλαμαριάς! :P :P Εδώ και 3 μήνες μένω Κέντρο. Δεν έχω σχέσεις με τα δυτικά! χαχααχαχχαχααχ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyros77 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2015 Και εγω παιδι Καλαμαριας... Εδω και 30 χρόνια εξορία (στην κυριολεξία) στην Κοζανη... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2015 ΑΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ - Sent from Amsterdam, Netherlands by using Dolphin 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2015 Σας στέλνω αυτό το μήνυμα επειδή πέτυχε σε μένα και χρειαζόμαστε όλοι περισσότερη ηρεμία στην ζωή μας. Ακολουθώντας την παρακάτω συμβουλή, που άκουσα σε μία σχετική εκπομπή, βρήκα επιτέλους την εσωτερική μου ηρεμία. Στην εκπομπή ισχυρίστηκαν ότι «*/ο τρόπος για να βρεις την εσωτερική σου ηρεμία είναι να τελειώσεις ό,τι έχεις αρχίσει/*». Έτσι, κοίταξα γύρω στο σπίτι μου για να βρω όλα τα πράγματα που είχα αρχίσει και δεν είχα τελειώσει. Κι' έτσι, παραμένοντας σπίτι σήμερα, από το πρωί , έχω τελειώσει : Ενα μπουκάλι κρασί Aγιορίτικο, ένα μπουκάλι Dewars, ένα μπουκάλι Bailey's, ένα μπουκάλι Kahlua, ένα πακέτο μπισκότα Oreos, το υπόλοιπο cheesecake, μερικές καραμέλες και ένα κουτί σοκολατάκια. Δεν έχετε ιδέα πόσο τρομερά καλά νοιώθω τώρα !!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HaRisGs 2.341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 Πάσχα στο χωριό....... -Θα στρίψεις λίγο και εσύ;;; -Ρε γιαγιά πρωί πρωί; κάτσε να κάνουμε ένα κανονικό τσιγάρο πρώτα... -Το αρνί λέω... -Πίνει και το αρνί;;; Aκομα και η ανοιξη σαν παρθενα κανει Ηρθε αλλα δεν βλεπω να μπαινει..... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HaRisGs 2.341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 (τροποποιήθηκε) -Πάτερ με όλο το θάρρος ,σας στέλνω στο fb γιατί ο Γιαννάκης είναι άρρωστος και μου είπαν ότι πρέπει να τον διαβάσει παπάς. . ✔Διαβάστηκε 9:27 μ.μ -Ευχαριστώ.. Y.Γ..:Οσοι εχουν fb ή viber θα το καταλαβουν Τροποποιήθηκε Μάρτιος 26 , 2015 από τον HaRisGs 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 5η ΜΕΡΑ ΒΡΟΧΗ .............. Αυριο ο ΝΩΕ μαζευει τα ζωα .............. και εχουμε πολλα σε αυτη την πολη .....!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2015 (τροποποιήθηκε) Κλαίω :rotfl: , αν και δεν είναι ανέκδοτο Η συνέχεια στο Στόμα του Λύκου http://stoma-tou-lykou.blogspot.gr/ Τροποποιήθηκε Μάρτιος 28 , 2015 από τον tre 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2015 Εγω παντως εναν μηνα παραμονη σε εξωτικο νοσοκομειο στα νησια Φιτζι τον κερδισα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 -Θέλω να σου πάρω μια πίπα μωρό μου! -Αχ αλήθεια αγάπη μου;; -Χαχαχα πρωταπρλγκχφθρλπγδρλγδρ 19 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 Πάντως τώρα που το 'σκασε η Βίκυ Σταμάτη από το Δρομοκαΐτειο, άδειασε μια θέση για τον Άδωνη. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 -Γεια σας ψάχνω για δουλειά… -Έχετε εμπειρία; -Ναι, 3 χρόνια ψάχνω! 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
coulis 1.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2015 Της γυναίκας το "δεν έχω τίποτα" είναι σαν το "δεν θα καταλάβεις τίποτα" του οδοντίατρου.... 12 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2015 Πήγα να αγοράσω αρνί αλλά δεν είχαν. Pet shop σου λέει ο άλλος... 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2015 -Αγόρι μου τι φαγητό θες να σου κάνω -Δε ξέρω ρε μάνα -Πες το πρώτο πράμα που σου ρχεται στο μυαλό -Βυζγιά 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες