Jump to content
NikGR

Προσεχώς Ιδιοκτήτης Triumph..

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα.

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια Triumph Tiger 800 εντός του επόμενου μήνα και έχω μερικές ερωτήσεις για όποιον μπορεί να βοηθήσει:

1) Από πού αγοράζουμε Triumph και πού κάνουμε service? Βλέπεις υπάρχουν δύο εξουσιοδοτημένοι στην Αθήνα και θα ήθελα να αποφύγω τον λάθος αν είναι δυνατόν..

2) Σίγουρα θα βάλω κάγκελα και συναγερμό, είναι τα εργοστασιακά καλά ή να προτιμήσω κάτι άλλο; Ρωτάω γιατί υπάρχουν και aftermarket αλλά δεν ξέρω αν έχουν κάτι παραπάνω να προσφέρουν.

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Νίκο,το πρώτο θέμα που θίγεις και ιδίως το δεύτερο σκέλος του είναι ''αγκάθι'' και αιτία να αλλάξεις απόφαση.Η μηχανή όμως που επέλεξες είναι εξαιρετική και αιτία να μην αλλάξεις απόφαση...πιάσ'το αυγό και κούρευ'το!

Για το δεύτερο θέμα δεν έχω απόψη.Κάνε μια ερώτηση και στο forumtriumph

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε νικο κανεις σιγουρα μια απο τις καλυτερες επιλογες και σε μαρκα και σε μοντελο και θα γινεις και εσυ συναδελφος χεχε! δεν υπαρχουν ουτε αγκαθια ουτε σαυρες ουτε μαιμουδες!

Αν μενεις αθηνα μπορεις να αγορασεις την μοτοσυκλετα σου καινουργια απο τον πιερρακο που εχει ανοιξει καινουργια μεγαλη αντιπροσωπία-εκθεση-σερβις στην καλλιροης! ειναι με κατευθηνση προς συγγρου στο δεξι σου χερι, ειναι γωνιακη πισω απο ενα περιπτερο! ειναι μεγαλη μεσα στα φωτα κανει μπαμ!

μολις την παρεις ολα τα σερβις θα τα κανεις εκει στην αντιπροσωπία λογο εγγύησης (προορετικα) ή σε εξουσιοδοτημένο triumph, που ο καλυτερος στην αθηνα ειναι ο σακης κοντης που βρισκεται βριλησσου 35 αθηνα!

Καλοριζικη! περιμενουμε νεο θεμα με φωτογραφιες! :grin: :grin:

φιλε μου δεν εχεις κανεναν λογο να μην παρεις αυτην την μοτοσυκλετα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπάρχει πολύ περιορισμένο δίκτυο service και αυτό το κάτι σαν μονοπώλιο ποτέ δεν ωφελεί τον πελάτη/ιδιοκτήτη.Άλλωστε το γράφεις κι εσύ στο πρώτο post...υπάρχουν δύο όλοι κι όλοι και εσύ θα επιδιώξεις να πας στον λιγότερο κακό ή στον πιο καλό,εξαρτάται από ποια μεριά το προσεγγίζεις.

Βασίλη,όχι πολύ ευγενική η ειρωνεία σου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νίκο,το πρώτο θέμα που θίγεις και ιδίως το δεύτερο σκέλος του είναι ''αγκάθι'' και αιτία να αλλάξεις απόφαση.Η μηχανή όμως που επέλεξες είναι εξαιρετική και αιτία να μην αλλάξεις απόφαση...πιάσ'το αυγό και κούρευ'το!

Για το δεύτερο θέμα δεν έχω απόψη.Κάνε μια ερώτηση και στο forumtriumph

Είσαι κάτοχος Tiger,κάνεις το 1ο post-απάντηση και στην ουσία δεν είπες τίποτα.Τα άφησες όλα στην φαντασία του αναγνώστη(και εμένα δηλαδή).Δεν χρειάζεται να μιλάμε με γρίφους εδώ μέσα.Ο Α7Χ έδωσε μια ολοκληρωμένη απάντηση με ονόματα :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1) Από πού αγοράζουμε Triumph και πού κάνουμε service? Βλέπεις υπάρχουν δύο εξουσιοδοτημένοι στην Αθήνα και θα ήθελα να αποφύγω τον λάθος αν είναι δυνατόν..

Καινούριο από τους επίσημους εμπόρους του δικτύου, μεταχειρισμένο από οποιονδήποτε έμπορο ή ιδιώτη.

Σέρβις, κάνεις σε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ νόμιμο μάστορα, είτε του δικτύου των εξουσιοδοτημένων είτε εκτός αυτού. Στην περίπτωση απλού συνεργείου πρέπει να είναι νόμιμο και να χρησιμοποιεί ανταλλακτικά και αναλώσιμα των προδιαγραφών του κατασκευαστή, οπότε και σφραγίζει ΚΑΝΟΝΙΚΑ το βιβλίο και έχεις εγγύηση ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ και ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ.

Ο Κόντης, αν και δεν είναι πια εξουσιοδοτημένος, θεωρείται γνώστης και με ιδιαίτερη αγάπη για τις μοτό της Τ., σε αντίθεση ίσως με κάποια ''πολυκαταστήματα'' που ενδέχεται το μοτό σου, να στο κάνει σέρβις ο αδιάφορος πακιστανός στην υπόγα.

Τα διαγνωστικά της Τ. είναι τυπική θύρα OBDii και αλλαγή σε χάρτες, διάβασμα λαθών κ.ο.κ. κάνουν μέχρι και οι απλοί ερασιτέχνες ιδιώτες, δεν έχει κλειστή αρχιτεκτονική. Επίσης, η ελληνική γραμμή είναι τα σέρβις στα μισά διαστήματα από αυτά που λέει το user manual. Ξέρουν καλύτερα από τους Άγγλους οι Έλληνες, λέμε.

Αν πάρεις μεταχειρισμένο, ένα τηλεφώνημα με τον αριθμό πλαισίου σε εξουσιοδοτημένο να σου πούνε μήπως έχει κάποια ανάκληση και του την χρωστάνε το συγκεκριμένο που ενδιαφέρεσαι.

Τροποποιήθηκε από τον FlyingInADream

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσωπικά είχα Triumph Street Triple 675F και έκανα τα σέρβις ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ, και σφραγίδες έβαζε φίλος μάστορας που ΗΤΑΝ εξουσιοδοτημένος. Με το που έφυγε από εξουσιοδοτημένος, το πούλησα, να μην χρειαστεί ποτέ να έχω να κάνω με αυτούς τους ανίδεους και κατσικοκλέφτες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ο Σακης ξαναειναι εξουσιοδοτημενος...

Στην περίπτωση απλού συνεργείου πρέπει να είναι νόμιμο και να χρησιμοποιεί ανταλλακτικά και αναλώσιμα των προδιαγραφών του κατασκευαστή, οπότε και σφραγίζει ΚΑΝΟΝΙΚΑ το βιβλίο και έχεις εγγύηση ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ και ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είσαι κάτοχος Tiger,κάνεις το 1ο post-απάντηση και στην ουσία δεν είπες τίποτα.Τα άφησες όλα στην φαντασία του αναγνώστη(και εμένα δηλαδή).Δεν χρειάζεται να μιλάμε με γρίφους εδώ μέσα.Ο Α7Χ έδωσε μια ολοκληρωμένη απάντηση με ονόματα :_thumbsup:

Ειπε την (πικρη) εμπειρια του το παλικαρι. Προφανως γνωριζει και τους δυο εμπορους και προσπαθει να πει στον ενδιαφερομενο οτι ειναι πολυ δυσκολη αποφαση το ποιον θα επιλεξει μιας και τους δυο τους θεωρει προβληματικες περιπτωσεις ικανες να σε ξενερωσουν. Παρολα αυτα, τον προτρεπει να μην αλλαξει αποφαση μιας και προκειται για καταπληκτικο μοντελο.

Δηλαδη εαν ελεγε ξεκαθαρα πχ οτι "μην παρεις το 800 διοτι ειναι μ@λ@κες ολοι οι αντιπρισωποι" θα το προτιμουσατε? Θα ηταν υπευθυνη προτροπη αυτη?

Μια χαρα την εθεσε τη γνωμη του το παλικαρι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να ρωτήσω μια χαζή ερωτηματικά;

Χάζευα τις αγγελίες και βρίσκεις εύκολα μεταχειρισμένο 800tiger με πολύ λίγα χλμ,απλώς αναρωτήθηκα μήπως ξέρει κανείς αν έχουν βγάλει τίποτα προβλήματα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπάρχει πολύ περιορισμένο δίκτυο service και αυτό το κάτι σαν μονοπώλιο ποτέ δεν ωφελεί τον πελάτη/ιδιοκτήτη.Άλλωστε το γράφεις κι εσύ στο πρώτο post...υπάρχουν δύο όλοι κι όλοι και εσύ θα επιδιώξεις να πας στον λιγότερο κακό ή στον πιο καλό,εξαρτάται από ποια μεριά το προσεγγίζεις.

Βασίλη,όχι πολύ ευγενική η ειρωνεία σου...

δεν ημουν ειρωνικος! απλα χιομοριστικη παρεμβαση εκανα με υπερβολη οτι τα πραγματα δεν ειναι και τοσο ασχημα! ^_^

υπαρχουν πολλα εξουσιοδοτιμενα σερβις triumph στην αθηνα, μπορω αν θελετε να βαλω την λιστα απο το forum της triumph εδω!

θελω να πω οτι δεν ειναι λογος να μην αγορασεις triumph υπαρχουν πολλες λυσεις! αμα μου ελεγες για mvagusta αστα βραστα χεχε :crazy:

Χάζευα τις αγγελίες και βρίσκεις εύκολα μεταχειρισμένο 800tiger με πολύ λίγα χλμ,απλώς αναρωτήθηκα μήπως ξέρει κανείς αν έχουν βγάλει τίποτα προβλήματα;

δεν εχω ακουσει για κανενα προβλημα! και η αληθεια ειναι οτι υπαρχουν κατι κουκλια μτχ με λιγα χλμ!!! φοβερη μοτο παντως!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα περισσότερα από τα φθηνότερα δεν έχουν ABS,και τα προ 09 έβγαζαν πρόβλημα στη μίζα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα περισσότερα από τα φθηνότερα δεν έχουν ABS,και τα προ 09 έβγαζαν πρόβλημα στη μίζα.

οταν λες προβλημα με την μιζα?

γιατι ενος φιλου μιζαρει αρκετα ωσπου να παρει μπρος. εκει δηλαδη που εμενα πατας το κουμπι και αναψε εκεινου δινεις και το κρατας πατημενο για να παρει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ταίναρο 2013.Πατούσε μπουτόν και η μίζα δεν άκουγε καν,σα να ήταν αποσυνδεδεμένη.

24647_10152736888090128_1862379120_n.jpg

Ένα άλλο στην Καλαμάτα-μαύρο κι αυτό- παρουσιάζει τα ίδια συμπτώματα που λες κι εσύ.

Τροποποιήθηκε από τον karellen

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μα εγω του το ειπα οτι για καινουργια σχετικα μηχανη 10000 χλμ την πηρε και εφοσον η μπαταρια ειναι κομπλε δεν δικαιολογει να κανει τοση ωρα να παρει. επρεπε να ηταν τσακμακι. μιζια και βρουμ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν έχει να κάνει με την μπαταρία Πίπη.

Ψάξε λίγο δω μέσα και αλλού για το "πρόβλημα του εικοσαλέπτου" ειδικά στα παλιότερα 1050.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για service εγώ πάω στον Κόντη.Ο Φίλιππος (μηχανικός) είναι πάρα πολύ καλός.Τώρα για αγορά εγώ θα πήγαινα στη Καλλιρόης.Για μπάρες κτλ δες πρώτα στο motofashion.gr ,έχουν πολλά για tiger και ποιοτικότερα νομίζω.Για ζημιές .....I don't know....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιώργη πάντα κύριος,σ'ευχαριστώ αν και δε χρειαζόταν καν να ασχοληθείς για ευνόητους λόγους...

Εύχομαι στον ts καλές βόλτες αν τελικά πάρει το 800.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ντεν υπηρκε ακομα 800 το 2009 καρντια μου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον σαν κατοχος του 800 3 χρονια με 27000 χλμ ουδεν προβλημα..ουτε μιζα ουτε τιποτα....

Τωρα απο που θα την παρεις...ασχετο ετσι και αλλιως καινουρια θα την παρεις.

Σερβις=Σακης Κοντης.

Απο αξεσουαρ αν βαλεις κεντρικο σταντ βαλε αφτερ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το λεπον με 50000 χλμ μεχρι τωρα απο το 2011,

το μονο θεμα που ειχα ειναι με την μιζα, πλεον γνωστο σε ολους, μικρη μιζα, γαιδουρι μπαταρια μεγαλα φορτια στο να παρει μπρος, οταν καλαβεις οτι απλα αρχιζεις να εχεις θεματα στο να παρει μπρος οταν ειναι ζεστο τοτε αμεσα κ απλα παιρνεις ενα τηλ κ σου φερνουν καινουργια εγω εχω αλλαξει 2 μεχρι τωρα χωρις να πληρωσω φραγκο φυσικα κ ειναι μια διαδικασια 1 ωρας το πολυ

περι συνεργειων να το πας εκει που σε βολευει εγω το παω στον σακη απλα γτ ειναι διπλα στη δουλεια μου τα σερβισακια του ειναι σε τιμες λογικες με το τι παιζει στην αγορα

στα γενικα εγω ειμαι καταευχαριστημενος κ απ τον κινητηρα κ το πλαισειο αφου στριβει κ παει κ αν δεν το πας ταπα η καταναλωση του ειναι αναμεσα στο 5.8 κ 6.5 για μεσα στην πολη

τωρα οτι αλλο θες ρωτας

α ναι κ για σκεψου για αφρικα / τρανσαλπ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια καλα κανετε οι ιδιοκτήτες και αναφέρεται τυχον προβληματα! βεβαια σε σχεση με χοντα μια μιζα δεν ειναι τιποτα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όλα καλά παιδιά, τη πήρα τη μοτοσυκλέτα!

Σχετικά με τα κάγκελα έβαλα τα εργοστασιακά, μου φαίνονται αρκετά καλά.

Στη μουοσυκλέτα μπορείς να βάλεις όποιο συναγερμό θες αρκεί να μην κόψεις καλώδια και είσαι κανονικότατα στην εγγύηση.

Πρέπει να πέφτει αρκιβώς πάνω στη φύσα της μηχανής, αλλά ευτυχώς ό,τι χρειάζεται να συνδεθεί υπάρχει στην εργοστασιακή φύσα.

Εγώ βρήκα μάστορα καλό που μου κατασκεύασε την φύσα για τον Scorpio SR-I900 και βάλαμε και το κόψιμο κινητήρα και το περιμετρικό και μπορώ να πω πως είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Χτυπάει αρκετά δυνατά και η τηλεειδοποίηση του είναι αρκετά καλή (να δούμε και πόσο κρατάει η μπαταρία βέβαια).

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απόψεις και την βοήθεια σας!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα