Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2014 αμα είναι και factory μια χαρά είσαι... άντε έλα να του πετάξουμε ένα Big bore τώρα να το κάνουμε μηχανάκι :shoot: χαχαχα και χωρίς να θέλω να σε βάλω σε μπρίζες... κάπου νομίζω έχει πάρει το μάτι μου ανάποδο για παπί με διπλά δισκόφρενα μπρωστά useless αλλά έτσι για το γαμότο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikman 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2014 Καλορίζικο κι απροβλημάτιστο. :) Άντε κι εύχομαι πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι με σοβαρό-καγκούρικο μοτόρι :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2014 Καλορίζικο και καλόβολτο να είναι, γιατί οικονομικό θα είναι σίγουρα. :-) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2014 Ωραια χρωματικη επιλογη!Καλοβολτο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2014 Σας ευχαριστω ολους! Και το καγκουρι δεν θα αργησει να ερθει απλα μαζευω λεφτα στην ακρη και μαλλον μου μυριζει ktm exc 400 στον αερα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος.Κ 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2014 Καλοριζικο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2014 Σας ευχαριστω ολους! Και το καγκουρι δεν θα αργησει να ερθει απλα μαζευω λεφτα στην ακρη και μαλλον μου μυριζει ktm exc 400 στον αερα.. Ποσο μεγάλες ηταν οι διαφορές απο το ktm που είχες σε σχέση με το 400 exc? (είμαι άσχετος με αυτά) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2014 Ποσο μεγάλες ηταν οι διαφορές απο το ktm που είχες σε σχέση με το 400 exc? (είμαι άσχετος με αυτά) χαος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2014 χαος το 640 ειναι πιο καλο ή το 400? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamFR 217 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2014 το τοτο οτοτοτ το 1190 .... :peep: συγκρινεις π----α με βουρτσα.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ποσο μεγάλες ηταν οι διαφορές απο το ktm που είχες σε σχέση με το 400 exc? (είμαι άσχετος με αυτά) Καθημερινο/πολιτικο το ενα, καθαροαιμο το αλλο... Τροποποιήθηκε Ιούλιος 3 , 2014 από τον AnotherFace 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2014 Πετρο, ενα κρυφτο ασημί που είχες τί απέγινε?? ενημερωτικά ρωτάω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2014 To εδωκα και πηρα το ttr. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2014 φτιάξε τον τυφωνα με μαλοσσι και πολινι... χαχχαχα, ναι καίει που καίει σαν το τενερέ τώρα, άμα το κάνω όπως λες θα καίει σαν 950adv με FCR! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2014 σκυλια ειναι αυτα. πολυ καλη επιλογη και v4m Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2014 To εδωκα και πηρα το ttr. φαντάσου να μην το εδωνες τότενες και να είχες τώρα και ccm και κρυφτο Πρέπει να πάρεις ψιλόφτερο γιατί με αρεζαν τα βίντεα που κανατε μαζι με τον tzinius ο οποιος πηγε φαντάρος... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2014 (τροποποιήθηκε) Υπαρχει ενα ψηλοφτερο στην ακρη απλα δεν το εχω ανακοινωσει ακομα γιατι θα το αλλαξω τωρα που εχω πιασει δουλεια και εχω λεφτα στην ακρη ωστε να παρω κατι αρκετα φρεσκο. Συγκεκριμενα εχω κατα νου σαν πρωτη επιλογη exc 400, του 08.. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 8 , 2014 από τον AnotherFace 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2014 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2014 χαραμιστηκε το διμπουκο....Ηρθε ομως νεα παπια με απλετο γκαζι κ πανω απολα οικονομικη..Καλες σουζες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2014 3.000 χλμ σημερα.. Εχω κανει τα 2 πρωτα σερβισακια το ενα 150 χλμ νωριτερα και το αλλο 500. Θα συνεχιστουν να γινονται νωριτερα τα σερβις τους καθαρα για δικους μου ψυχολογικους λογους οπως σε καθε μοτο που ειχα... Σημερα εβαλα και λαστιχα metzeller me 22 στα 70 ευρω με τοποθετηση... Το παπι το εχω ΕΡΩΤΕΥΤΕΙ! Δεν το εχω μετανιωσει στιγμη και δεν ξεκολλαω απο πανω του.. Δεν ειναι η κλασικη κινεζια αλλα ουτε ειναι σαν τα γνωστα συνηθισμενα καλα παπια.. Ειναι καπου στην μεση απο καθε αποψη... Γκαζι και ροπουλα ικανοποιητικοτατα για παπι τουλαχιστον για μενα που το εχω καθαρα για μετακινηση χωρις καγκουριες. Φρενα απιστευτα...! Ισως το μπροστα με χαλαει λιγο αλλα ισως επειδη δεν το εχω συνηθησει καθως σε παπι σπανεια παταω το μπροστα. Το φοβαμαι αρκετα το μπροστα φρενο στο παπι και η μανετα μου δινει μια αισθηση σαν να "κολλαει" δεν μου δινει το θαρρος που χρειαζομαι ωστε να φρεναρω με πολυ αποφασιστηκα με μπροστα φρενο... Απο αναρτησεις ακουγα πολλα.. Εγω ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.. Δεν εχω κατσει να παιξω με την πισω αλλα δεν εχω νιωσει την αναγκη να ασχοληθω. Απο ανεση ειναι απτα πιο ανετα παπια που εχω καβαλησει.. Οπου μου πεις παω σημερα κιολλας χωρις να το σκεφτω... Το ιδιο και ο πισω! Οσο για τις ταχυτητες ναι, κουμπωνουνε δυσκολα ειδικα 1-2 αλλα και παραπανω αλλα ειναι θεμα 2-3 ημερων να το συνηθισεις και να μην το καταλαβαινεις καν. Ενα κακο που ανακαλυψα εκ των υστερων ειναι η ελλειψη ποδιας.. Δεν εχω φαει ακομα βροχη η βαρβατο κρυο αλλα σιγουρα δεν θα περασω ομορφα... Λιγο κακια ποιοτητα περιφεριακων οπως πλαστικα κλπ. Κατεβηκα ενα σχετικα μεγαλο πεζοδρομιο (νταξει δικια μου βλακεια) και ραγισε η καρινα. Πατησε και η μανα μου λιγο ατσαλα στο πισω πατακι με δυναμη για να ανεβει (ολοι ξερουμε πως ανεβαινουνε οι μαμαδες) και λυγισε λιγο η βαση του πατηρα.. Και το κεντρικο σταντ ειναι αρκετα χαμηλα και σε καθε λακουβιτσα ειδικα με δικαβαλο σου υπενθυμιζει την υπαρξη του με ενα ντουκ που ακους. Γενικα εχω μεινει παρα πολυ ευχαριστημενος! Ενα παπι που για τα λεφτα του δεν χρειαζεται να εχεις πολλες απαιτησεις αλλα σιγουρα θα σε βγαλει ασπροπροσωπο και με το παραπανω.... Nα'μαστε!!! :) 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2014 Καλά χιλιόμετρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimeta 332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2014 Καλορίζικο φίλε μου και καλά και όρθια χιλιόμετρα να έχεις,έχω το ψεκαστό 125 εγώ εδώ και ένα χρόνο η δικιά μου γνώμη για το συγκεκριμένο είναι απλώς καλή και τίποτα παραπάνω δεν ήμουν και δεν είχα ποτέ παπί και ούτε φίλος του παπιού ποτέ ήμουνα αλλά το πήρα λόγω οικονομίας και μόνο και τίποτα παραπάνω. Αυτό που έχω δεί εγώ καταρχάς στα φρένα έχουν βάλει μεταλλικά σωληνάκια για εφέ πιο πολύ και μπορεί να την πατήσεις γιατί εκεί που νομίζεις ότι δεν φρενάρει ιδίως το μπροστινό το πατάς λίγο παραπάνω και σου μπλοκάρει και ειδικά αν είναι φρενάρισμα πανικού ή σε βρεγμένο θέλει προσοχή μην πέσεις. Η ποδιά του δεν κρατάει κα΄τω χαμηλά τα νερά με αποτέλεσμα να σου βρέχονται τα παπούτσια και ιδίως τα μπατζάκια του παντελονιού,πήγαν να του δώσουν και καλά μια σπορτιίβ χροιά και κόψανε την ποδιά,φάουλ για εμένα. Μια σχάρα ελληνικής κατασκευής που του έβαλα με βαλιτσάκι για το κράνος και διάφορα ψιλοπράγματα στον χρόνο πάνω έσπασε την κόλλησα και ξαναέσπασε από τους κραδασμούς,ι΄σως μπορεί να φταίει ότι ήταν χωρίς αντιρίδες δεν ξέρω αλλά και η <<φοβερή ελληνική ποιότητα>> της π....ας. Μέση κατανάλωση έχω επειδή κυκλοφορώ πολύ δικάβαλος γύρω από 2,2-2.5 λίτρα/100,χαμηλότερη έχω δεί τα 1.27 και ψηλότερη τα 3.09 λίτρα /100. Το αριστερό πατάκι του συνοδηγού έχει κοπεί και έχει γυρίσει ανάποδα στην βάση του λές και το δεξί δεν το πατάς. Αλλαγή τακάκι μπροστά θέλει στα 6500 χιλιόμετρα ήδη έχω 6000χλμ τρώγεται σχετικά εύκολα το μπροστινό. Μέσα σε αυτόν τον χρόνο τα έπαιξε και η μπαταρία,φταίω και εγώ γιατί έχω συνε΄χως τον διακόπτη των φώτων ανοικτό και μέχρι να το βγάλω από το γκαράζ και να το βάλω μπρός όσο να είναι σε αυτόν τον χρόνο μπορεί να την έτρωγε,και τώρα που το βάζω μπρός με την μανιβέλα αναλόγως πω ςθα του τη δώσει μπορεί και να μην πάρει αμέσως μπρός και να σου σπάσει τα νεύρα,θα του αλλάξω μπαταρία πάντως. Σε γενικές γραμμές είναι ένα απλό μεταφορικό μέσο να πάς στην δουλειά σου και για κανένα καφέ και τίποτα παραπάνω όπως όλα τα παπιά,η δε τιμή του είναι αυτή που με έκανε να το πάρω και το review που είχε ανοίξει ο φίλος dimitrishndsm που ξεκίνησε το συγκεκριμένο τόπικ,γιατί δεν αξίζει να δώσεις παραπάνω λεφτά για να πάρεις κάποιο και καλά πιο επώνυμο παπί γιατί έτσι και αλλιώς όλα στην Ινδονυσία-Ταιλάνδι και Βιετνάμ τα φτιάχνουν. Ελπίζω να σε διαφώτισα μέσα από την μικρή μου εμπειρία σχετικά με το παπί που έχω και να έχεις καλά και ασφαλή χιλιόμετρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2014 (τροποποιήθηκε) Καλόβολτο και απροβλημάτιστο... φτού-φτού!!! Απο Daytona μου αρέσει πολύ αυτό το καινούριο! http://www.gorgolis.gr/hercules125.htm Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 10 , 2014 από τον Chris1981 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες