Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 Εγω οταν θα το δωσω ,λογικα θα εχω πανω απο 80000χλμ. Να δωσω και λεφτα κιολας? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 Θα βγάλει τόσα;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 Εγω οταν θα το δωσω ,λογικα θα εχω πανω απο 80000χλμ. Να δωσω και λεφτα κιολας? Το raptor; Ανάλογα πόσο διατίθεσαι να δώσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 Θα βγάλει τόσα;;; Το δουλευω πολυ σε κατηφορες με κλειστο το μοτερ Παντως το πηρα σε τιμη και χλμ αρκετα καλυτερη απο οσο παιζουν τωρα στο καρ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tomasxd 539 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 αντε να με πιστεψουν και εμενα με παπι του 03 και 5500κμ οτι ειναι πραγματικα :peep: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 αντε να με πιστεψουν και εμενα με παπι του 03 και 5500κμ οτι ειναι πραγματικα :peep: να φανταστω για μεσα στην πολη εχεις μηχανη και το παπι το εχεις μονο για σκ/πιστα? :mB_kalo_e: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chmavr 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 Παντως εγω την επομενη φορα θα το σκεφτω 50000 φορες να παρω μτχ....και προπαντως τον Α ρολο θα τον εχει το προσωπο του πωλητη και η κατασταση της μηχανής. ΟΧΙ τα χλμ.... Ποσες φορες διαβασαμε οτι το πηρα και το πουλησα πιο ακριβα (εξυπνοι?), ποσες φορες βρέθηκαν ευκαιριες (τυχεροί) και αυτοί που τους εκατσε οι στραβοι (χαζοι?, ατυχοι). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tzitziloni 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 Ναι λοιπόν, είναι γεγονός. Πολύ σωστός ο προβληματισμός σου και συμφωνώ! Απλά δική μου άποψη είναι ότι όταν κάποιος ακούει τα 40κ διερωτάται και κατά πόσο ο προηγούμενος ή προηγούμενοι ιδιοκτήτες του έχουν πιει το αίμα. Εννοείται ότι η άριστη συντήρηση συν τα αξεσουάρ παίζουν ρόλο, αλλά όπως και να το κάνουμε επειδή η Ελλάδα έχει αναδείξει μεγάλους κάγκουρες το σκέφτεται ο άλλος, καθαρά και αναλογικά με τα χιλιόμετρα!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 Ειναι πολυ απλο. Οσα περισσοτερα χιλιομετρα εχει, τοσο πιο πολυ θα εχει διαλυθει απο οτι κακο του κανει ο ιδιοκτητης. Επειδη ειναι δυσκολο να ξερεις τι ακριβως εχει υποστει η καθε μηχανη, προτιμας με λιγοτερα χιλιομετρα για να εχεις τουλαχιστον περιθωρια μεχρι να παθει οτι ειναι να παθει απο την οποια κακομεταχειρηση. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tomasxd 539 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 να φανταστω για μεσα στην πολη εχεις μηχανη και το παπι το εχεις μονο για σκ/πιστα? :mB_kalo_e: χαχαχαχα,αντε τωρα να πιστεψεις οτι ειναι το πρωτο μου δικυκλο και το πηρα με 3500κμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 ναι αλλα αυτό που λες δε λύνει απαραίτητα το θέμα, ίσα ίσα προσθέτει απορίες. Και πάλι ένα μηχανάκι με 5χιλιάδες μπορεί να έχει υποστεί βιασμό και ένα με 50 να το χανε μπιμπελό...Εδιτ: προς τον Angel διότι μέσολαβησε κοσμος :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 Να μιλησω εγω που στο ΤΤΡ (μονοκυλινδρο) εχω 100.000 ισως και παραπανω και εξακολουθω να το λιωνω στην καγκουρια καθημερινα διχως πραγματικα ΚΑΝΕΝΑ ανχος οτι θα μου βγαλει κατι?? Αν το βαλω αγγελια βεβαια σημερα, λογικα θα βαρεσει μπιελα αυριο μεθαυριο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 Εγώ την δική μου την πείρα με 63 χιλιαδες και έχει φτασει στις 80 ζωή να έχει να γερασουμε παρέα. Έχω ρηξει και περιπου 1 χιλιάρικο για καινούργιες brembo δίσκο πλάκες άκαρπες διπλό Σταντ κάγκελο μπαγαζιεραςκαι γενικά είναι άψογη. Δεν θα την σκοτωνα σε κάποιον που δεν θα εκτιμούσε την φροντιδα που έχει η μηχανή τόσο απο μένα όσο και απο τον προκάτοχό της που είναι παιδι αστέρι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 ναι αλλα αυτό που λες δε λύνει απαραίτητα το θέμα, ίσα ίσα προσθέτει απορίες. Και πάλι ένα μηχανάκι με 5χιλιάδες μπορεί να έχει υποστεί βιασμό και ένα με 50 να το χανε μπιμπελό... Ναι αλλα δεν οδηγει πουθενα αυτη η λογικη. Ή παιρνεις κρυσταλλινη μπαλα και βλεπεις το παρελθον της ή απλα δεν παιρνεις μεταχειρισμενο. Το θεμα ειναι να μειωνεις οσο μπορεις τις πιθανοτητες. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geo99rge 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 δηλαδη εμενα που εχει χαλασει το κοντερ, παω για λιθοβολισμο? στη τελικη πας και σε εναν μηχανικο, να το τσεκαρει, υπαρχουν πιστευω αρκετοι που εμπορικα μηχανακια μπορουν να βγαλουν καλυτερη γνωμη, για τη γενικοτερη κατασταση βεβαια θελει λιγο προσοχη στο μαστορα γιατι μπορει να βγαλει γνωμη για το σημφερον του, γιου νοου γουατ αι μιν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikman 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2014 o_xlapatsas@ Σαραντάρισες βρε μπαγάσα και σε έπιασε το άγχος, πήγαινε πέταξε το τώρα το μηχανάκι σου :P Λοιπόν για να παρηγοριθείς σου υπενθυμίζω ότι όλα τα κοντέρ κλέβουν μέσο όρο 10%, οπότε δεν έχεις 40.000 αλλά μόλις 36.000 :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες