Jump to content
o_xlapatsas

40.000 χιλιόμετρα. Το πρώτο "σημείο καμπής".

Recommended Posts

Εγω οταν θα το δωσω ,λογικα θα εχω πανω απο 80000χλμ.

Να δωσω και λεφτα κιολας? :crazy:

Το raptor; Ανάλογα πόσο διατίθεσαι να δώσεις. :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Θα βγάλει τόσα;;; :crazy::peep:

Το δουλευω πολυ σε κατηφορες με κλειστο το μοτερ :tooth:

Παντως το πηρα σε τιμη και χλμ αρκετα καλυτερη απο οσο παιζουν τωρα στο καρ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αντε να με πιστεψουν και εμενα με παπι του 03 και 5500κμ οτι ειναι πραγματικα :peep: :peep:

να φανταστω για μεσα στην πολη εχεις μηχανη και το παπι το εχεις μονο για σκ/πιστα? :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παντως εγω την επομενη φορα θα το σκεφτω 50000 φορες να παρω μτχ....και προπαντως τον Α ρολο θα τον εχει το προσωπο του πωλητη και η κατασταση της μηχανής.

ΟΧΙ τα χλμ....

Ποσες φορες διαβασαμε οτι το πηρα και το πουλησα πιο ακριβα (εξυπνοι?), ποσες φορες βρέθηκαν ευκαιριες (τυχεροί) και αυτοί που τους εκατσε οι στραβοι (χαζοι?, ατυχοι).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ναι λοιπόν, είναι γεγονός.

Πολύ σωστός ο προβληματισμός σου και συμφωνώ!

Απλά δική μου άποψη είναι ότι όταν κάποιος ακούει τα 40κ διερωτάται και κατά πόσο ο προηγούμενος ή προηγούμενοι ιδιοκτήτες του έχουν πιει το αίμα.

Εννοείται ότι η άριστη συντήρηση συν τα αξεσουάρ παίζουν ρόλο, αλλά όπως και να το κάνουμε επειδή η Ελλάδα έχει αναδείξει μεγάλους κάγκουρες το σκέφτεται ο άλλος, καθαρά και αναλογικά με τα χιλιόμετρα!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειναι πολυ απλο. Οσα περισσοτερα χιλιομετρα εχει, τοσο πιο πολυ θα εχει διαλυθει απο οτι κακο του κανει ο ιδιοκτητης.

Επειδη ειναι δυσκολο να ξερεις τι ακριβως εχει υποστει η καθε μηχανη, προτιμας με λιγοτερα χιλιομετρα για να εχεις τουλαχιστον περιθωρια μεχρι να παθει οτι ειναι να παθει απο την οποια κακομεταχειρηση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να φανταστω για μεσα στην πολη εχεις μηχανη και το παπι το εχεις μονο για σκ/πιστα? :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :mB_kalo_e:

χαχαχαχα,αντε τωρα να πιστεψεις οτι ειναι το πρωτο μου δικυκλο και το πηρα με 3500κμ :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι αλλα αυτό που λες δε λύνει απαραίτητα το θέμα, ίσα ίσα προσθέτει απορίες. Και πάλι ένα μηχανάκι με 5χιλιάδες μπορεί να έχει υποστεί βιασμό και ένα με 50 να το χανε μπιμπελό...

Εδιτ: προς τον Angel διότι μέσολαβησε κοσμος :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να μιλησω εγω που στο ΤΤΡ (μονοκυλινδρο) εχω 100.000 ισως και παραπανω και εξακολουθω να το λιωνω στην καγκουρια καθημερινα διχως πραγματικα ΚΑΝΕΝΑ ανχος οτι θα μου βγαλει κατι??

Αν το βαλω αγγελια βεβαια σημερα, λογικα θα βαρεσει μπιελα αυριο μεθαυριο..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ την δική μου την πείρα με 63 χιλιαδες και έχει φτασει στις 80 ζωή να έχει να γερασουμε παρέα. Έχω ρηξει και περιπου 1 χιλιάρικο για καινούργιες brembo δίσκο πλάκες άκαρπες διπλό Σταντ κάγκελο μπαγαζιεραςκαι γενικά είναι άψογη. Δεν θα την σκοτωνα σε κάποιον που δεν θα εκτιμούσε την φροντιδα που έχει η μηχανή τόσο απο μένα όσο και απο τον προκάτοχό της που είναι παιδι αστέρι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι αλλα αυτό που λες δε λύνει απαραίτητα το θέμα, ίσα ίσα προσθέτει απορίες. Και πάλι ένα μηχανάκι με 5χιλιάδες μπορεί να έχει υποστεί βιασμό και ένα με 50 να το χανε μπιμπελό...

Ναι αλλα δεν οδηγει πουθενα αυτη η λογικη. Ή παιρνεις κρυσταλλινη μπαλα και βλεπεις το παρελθον της ή απλα δεν παιρνεις μεταχειρισμενο.

Το θεμα ειναι να μειωνεις οσο μπορεις τις πιθανοτητες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δηλαδη εμενα που εχει χαλασει το κοντερ, παω για λιθοβολισμο?

στη τελικη πας και σε εναν μηχανικο, να το τσεκαρει, υπαρχουν πιστευω αρκετοι που εμπορικα μηχανακια μπορουν να βγαλουν καλυτερη γνωμη, για τη γενικοτερη κατασταση βεβαια θελει λιγο προσοχη στο μαστορα γιατι μπορει να βγαλει γνωμη για το σημφερον του, γιου νοου γουατ αι μιν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

o_xlapatsas@ Σαραντάρισες βρε μπαγάσα και σε έπιασε το άγχος, πήγαινε πέταξε το τώρα το μηχανάκι σου :P Λοιπόν για να παρηγοριθείς σου υπενθυμίζω ότι όλα τα κοντέρ κλέβουν μέσο όρο 10%, οπότε δεν έχεις 40.000 αλλά μόλις 36.000 :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα