Jump to content
ZamposAle/

Sym Wolf 125cc

Recommended Posts

Καλησπέρα σας λοιπον :) λέγομαι Αλέξανδρος και μέσα Ιουλίου κλείνω τα 18,και έτσι βγάζω δίπλωμα και λέω να κάνω την κινηση να αγοράσω το προαναφορομενο στον τιτλο δι κύκλο...στην αρχή έλεγα για παπί καινούργιο για να έχω εγγύηση αλλά ξαφνικα...πετυχα στη Χαλκίδα ενα παλικάρι με το wolf...πανέμορφο...λόγω ηλικιας λέω να πάρω το 125 για να με καλύπτει ή ασφάλεια και το δίπλωμα...προτιμώ να δώσω 2000 για μηχανουλα με συμπλέκτη και να πηγαίνω με 100 χλμ χωρίς να πηγαινει τάπα,όπως τα πιο πολλά παπακια...μένω 20κατι χιλιόμετρα εξω απ τη Χαλκίδα Εύβοιας και θα με βόλευε παρα πολύ...τι λέτε λοιπον?:) να το τσιμπησω? Τα λεφτά αυτά είναι που διαθετω και δεν περίμενα να βρω μοτοσυκλέτα κι με αυτά τα λεφτά...να την κάνω την κινηση?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

μπορεις να παρεις το λυκακι αλλα εγω στην θεση σου θα επερνα cbr 125 ξεκουραστο σχετικα καλυτερα φρενα υγροψυκτο ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μεταχειρισμενο βρε! καινουργιο ειναι πολυ ακριβο 3300! αν θες μον καινουργιο με 2 χιλιαρικα οι λυσεις ειναι 3

sym wolf 125

yamaha ybr 125

cbf 125

απο αυτα εγω προτιμω το ybr ΄)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλο ειναι το γουλφακι για αυτα που προσφερει και ΦΥΣΙΚΑ για την τιμη του! απο μενα καλυτερα να παρεις αυτο παρα καποιο παπί..ΑΛΛΑ μην νομιζεις οτι θα χτυπας 100σταρια ανετα και χωρις να το ζοριζεις, καπου εκει τελικιαζει να ξερεις και ενδεχεται να μην εχει διαφορες απο καποιο παπι στα ιδια κυβικα σε θεμα αποδοσης κινητηρα.. Να φανταστεις δεν ειναι καν στο ανωτατο οριο που ειναι οι αλλες 125ρες μηχανες (15 αλογα).. ειναι καπου στα 11-12 νομιζω. οχι οτι 12 με 15 εχουν τρομερη διαφορα, αλλα αν λαβεις υποψην και το βαρος του ΙΣΩΣ τα παπιά να ειναι πιο γρηγορα απο αυτο

EΠΙΠΛΕΟΝ μιας και το ξεχασα.. εχεις σκοπο να δωσεις 2000ρικα οπως λες.. για να μην λεμε λογια του αερα και να ειμαστε ακριβεις, να εχεις υποψην σου οτι καινουριο κανει 2.200 χωρις πινακιδα και λοιπα εξοδα, μεταφορικα ή δεν ξερω γω τι αλλο.. οποτε για να εισαι μεσα υπολογιζε 2.300 θα σου στοιχισει.. με τοσα λεφτα χτυπας το duke 125 μεταχειρισμενο.. σκεψου μονος σου αν αξιζει ! το duke εχει 15 αλογα, ψαλιδι αλουμινιου, αναποδα πιρουνια wp, πλαισιο χωροδικτυωμα και ειναι ανωτερο γενικα σε ολα τα σημεια.. απο την αλλη το wolf αν το πουλησεις σε κανα χρονο ποσο θα το δωσεις? 1500? το duke αν το δωσεις στο ιδιο διαστημα θα το δωσεις σχεδον οσο το πηρες, αρα ισως σε συμφερει καλυτερα το 2ο..

σκεψου και αποφασισε

Τροποποιήθηκε από τον gerkon

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω ρε φιλε δεν το μετανιωσα που το πηρα .....

τιμιο ειναι οικονομικο λιγο βαρυ βεβαια

στο κοντερ θα δεις 115-120 σε ευθειες...

2090ε το πηρα μετα απο παζαρια...+70ε εξοδα....

βεβαια αν δεν σε χαλαει το μεταχειρισμενο παρε κανενα χοντα......η κτμ.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εφόσον ξεχνάμε τα παπιά,διάλεξε αυτό που σου αρέσει πιο πολύ(ybr ή wolf).Δεν συνιστώ να προτιμήσεις μεταχειρισμένο (Duke ή CBR) ενώ με τα ίδια λεφτά παίρνεις καινούργιο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παντως το οτι μοιαζουν με μηχανες δε σημαινει οτι ειναι πιο γρηγορα απο παπια. Το αντιθετο μαλιστα.

Ειναι βαρυτερα και βγαζουν τα ιδια αλογα, οποτε ετοιμασου να σε περνουν και τα παπια..

Σιγουρα ομως εχουν διαφορετικη αισθηση.

Τροποποιήθηκε από τον Angel13

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω θα ελεγα να κοιταξεις μονο καινουριο, δεν αξιζει για 200-300 ευρω να πας σε μεταχειρο και ειδικα σε δουκακι ή ss στυλ που τα ξεσκιζουν, η μεταπωληση ειναι αλλη ιστορια, μη σε αγχωνει γιατι μπορει και να το κρατησεις περισσοτερο απο οσο υπολογιζεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καθε γνωμη δεκτη αλλα ρε παιδια πως προτεινετε ybr? Μιλαμε δεν βλεπεται αυτο το πραγμα.. σαν μοτοσυκλετα του 1980 ειναι.. Εσεις θα το παιρνατε? (εντελως χαλαρα το λεω, οχι καπως, αλλα το εχω πραγματικα απορια) Το γουλφ αν μη τι αλλο ειναι ομορφο και νεανικο! Και στην τιμη του ειναι λουκουμι !! Τωρα παλι γιατι θελετε να αποφυγετε τοσο τα μεταχειρισμενα δεν ξερω.. Ενταξει, συμφωνω οτι το καινουριο εχει αλλη χαρη, αλλα δεν λεει κατι αυτο απο μονο του. Δηλαδη ενα renault καινουριο ειναι καλυτερο απο μια μπεμβε προσεγμενη με 40-50 χιλιαδες χλμ? Τι θα παθει δλδ το δουκακι με 10.000 χλμ? Ποιος θα το σκισει? Ο 18ρης αμαθος που κανει τα πρωτα βηματα του στη μοτοσυκλετα? Τι θα κανει? Σουζες και κωλιες? Για να σηκωθει το δουκακι αφενος πρεπει να ξερεις ηδη σουζα αλλα και παλι.. Τεσπα οτι θελει ο καθενας, αλλα καλο θα ηταν να μην φοβιζετε τον μελλοντικο αγοραστη χωρις να υπαρχει λογος.. (αποψη μου)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλτατε οτι επιλογες εχεις οδηγησες τες πρωτα. Ετσι ειναι σιγουρο οτι θα παρεις duke.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

gerkon το αισθητικο ειναι υποκειμενικο εμενα το ybr μου αρεσει αρκετα για γυμνη μοτο

υποκειμενικο ειναι σιγουρα.. αλλα θα το προτιμουσες απο το γουλφ ή το ντιουκ? το ντιουκ πες ειναι πολυ ακριβο... το δεχομαι.. εε το συμ ειναι στα ιδια λεφτα ομως, γιατι να μην το παρεις? ο μονος λογος ειναι επειδη το ενα ειναι συμ και το αλλο γιαμαχα.. αλλα η συμ μια χαρα δειγματα εχει δειξει οσον αφορα την αξιοπιστια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το duke ειναι πανεμορφο! το yamaha εχει ενα ρετρο look που σε μερικους αρεσει το sym ειναι πιο νεανικο γουστα ειναι αυτα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν εχεις υπομονη να περιμενεις μεχρι τα 20 , να βγαλεις το α2 κ να παρεις 250 ( wolf,cbr,ybr...)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν εχεις υπομονη να περιμενεις μεχρι τα 20 , να βγαλεις το α2 κ να παρεις 250 ( wolf,cbr,ybr...)

Το λες λες και τα 2 χρονια ειναι λιγα και αξιζει να μεινει χωρις μηχανη.

2 χρονια με σκουτερακια μεχρι 170 κυβικα την εβγαλα. Και περασα πολυ καλυτερα απ'οτι εαν ειχα ποδηλατο :online2long:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το λες λες και τα 2 χρονια ειναι λιγα και αξιζει να μεινει χωρις μηχανη.

Αν ειναι να δωσει 2.200ε κ μετα απο 2 χρονια να δυσκολευτει να το πουλησει ( κατω απο 1500 παντα ) , τοτε ναι , 2 χρονια = τιποτα . Θα χασει τζαμπα τοσα λεφτα... Εστω αν δεν μπορει να περιμενει για 250 ενα μεταχειρο 125 με τα μισα λεφτα να παρει ,σιγουρα καλυτερα θα ναι .

Τροποποιήθηκε από τον Orlando M@gic

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν ειναι να δωσει 2.200ε κ μετα απο 2 χρονια να δυσκολευτει να το πουλησει ( κατω απο 1500 παντα ) , τοτε ναι , 2 χρονια = τιποτα . Θα χασει τζαμπα τοσα λεφτα... Εστω αν δεν μπορει να περιμενει για 250 ενα μεταχειρο 125 με τα μισα λεφτα να παρει ,σιγουρα καλυτερα θα ναι .

Αυτο ναι. Εγω καταφερα να χασω χιλιαρικο μεσα σε 1μισι χρονο με το sym. Wolf και ειδικα το 125 μπορει να δημιουργησει θεματα.

Σιγουρα τα μεταχειρισμενα ειναι πολυ καλυτερη επιλογη στην περιπτωση του.

Αλλα το να μην παρει τιποτα, θα ειναι πολυ λαθος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλυτερα μεταχειρο σιγουρα με 1500 εχει ωραιοτατα cbr και τα πουλα 1300 μετα απο 2 χρονια και δεν εχει χασει τιποτα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καθε γνωμη δεκτη αλλα ρε παιδια πως προτεινετε ybr? Μιλαμε δεν βλεπεται αυτο το πραγμα.. σαν μοτοσυκλετα του 1980 ειναι.. Εσεις θα το παιρνατε? (εντελως χαλαρα το λεω, οχι καπως, αλλα το εχω πραγματικα απορια) Το γουλφ αν μη τι αλλο ειναι ομορφο και νεανικο! Και στην τιμη του ειναι λουκουμι !! Τωρα παλι γιατι θελετε να αποφυγετε τοσο τα μεταχειρισμενα δεν ξερω.. Ενταξει, συμφωνω οτι το καινουριο εχει αλλη χαρη, αλλα δεν λεει κατι αυτο απο μονο του. Δηλαδη ενα renault καινουριο ειναι καλυτερο απο μια μπεμβε προσεγμενη με 40-50 χιλιαδες χλμ? Τι θα παθει δλδ το δουκακι με 10.000 χλμ? Ποιος θα το σκισει? Ο 18ρης αμαθος που κανει τα πρωτα βηματα του στη μοτοσυκλετα? Τι θα κανει? Σουζες και κωλιες? Για να σηκωθει το δουκακι αφενος πρεπει να ξερεις ηδη σουζα αλλα και παλι.. Τεσπα οτι θελει ο καθενας, αλλα καλο θα ηταν να μην φοβιζετε τον μελλοντικο αγοραστη χωρις να υπαρχει λογος.. (αποψη μου)

Αν βγάλεις τη σχάρα , σε μαύρο με κόκκινα αυτοκόλλητα είναι ένα συμπαθητικό κλασσικό γυμνό το ybr και φυσικά θα το έπαιρνα αν είχα Α1 .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

+1000000000000

http://www.mybike.gr...ost__p__1779238

Το παιρνεις με πολυ λιγα χλμ περιπου 1500ε , αμα το βαρεθεις κ το δωσεις αντε να χασεις 200ε , καθως ειναι πολυ οικονομικο , αρα και εμπορικο λογω της καταραμενης οικ. κρισης...

Τροποποιήθηκε από τον Orlando M@gic

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν βγάλεις τη σχάρα , σε μαύρο με κόκκινα αυτοκόλλητα είναι ένα συμπαθητικό κλασσικό γυμνό το ybr και φυσικά θα το έπαιρνα αν είχα Α1 .

γουστα ειναι αυτα οπως ειπε και ο φιλος απο πανω, εγω το θεωρω απαραδεκτο... :P ισως το χειροτερο μηχανακι 125 κυβικων εμφανισιακα για μενα. Σαν αυτα που εχουν σε κατι ινδιες και κυκλοφορουν ειναι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αρχικα σας ευχαριστω ολους παρα πολυ για τις αποψεις σας και την βοηθεια σας...Να πω την αλήθεια μου παιδιά δεν με πολύ νοιάζει να πηγαινει με 110 ή 120 προς θεού...125 cc παίρνω...πάω σε μηχανή έστω 125 λόγω αξιοπιστίας...φρένα αναρτήσεις ελαστικά πιο πολύ ασφάλεια,έχω χασει φιλους με πάπια που τα φτιαχνανε,και κάνανε μα...κιες γιατί είναι και ελαφριά...Σκουζές κολιες καγκουριες και οτι άλλο όσο παράξενο κι αν άκουγεται για 18χρονο δεν με μοιάζουν:) απο Εύβοια είμαι απο πολιτικά συγκεκριμενα και θέλω να πηγαίνω στην κοπελα μου να κάνω τη βόλτα μου στη δουλεια και ελπίζω αργότερα σε σχολή...θέλω καινούργιο για να το μάθω εγώ,να το στρωσω σωστα και όχι όπως θα μπορούσε κάποιο ηλιθιο με κ...λες στην ηλικία μου:) ασ με περνάνε τα παπακια δεν με ενοχλεί καθόλου...εγώ θα είμαι όμως που θα παίρνω τισ στροφές πλαγιά στος ;) χαχα :) συγνώμη που άργησε να απαντήσω δεν είχα μπει καθόλου λόγω δουλειάς τελευταιο μαθημα πανελληνίων κ μπανακια:ρ

Υ.Γ το ybr δεν μου άρεσε ρε γαμωτο καθόλου εμφανισιακά...και επειδή είμαι λάτρης του όμορφου naked προτιμώ το wolf...το καβαλησα χθες σε αντιπροσωπεία και ένιωσε πως το ήξερα,εκεί ήμουν...btw το βρήκα 2.095 επειδή τον ξέρω βασικά :ρ +50 τα έξοδα πινακίδας...έξοδα αποστολής δεν θα έχει γιατί θα τον πάρω απο εκεί οποτε πανω απο 2.300 δεν μου βγαίνει...+ τα ψιλοδωρακια που μου είπε κρανακι κάτι γαντακια κτλ είναι καλά για αρχή μέχρι να ξαναμαζεψω λεφτά να πάρω εξοπλισμό της επιλογής μου:)))

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προχώρησε το το θέμα και μην κοιτάξεις κάν για μεταχειρισμένο 125. Πάρε το λυκάκι και άν κάποια στιγμή παρεις κάποιο μεγαλύτερο, το κρατάς για οικονομία....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα