KirosYMH 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2014 Καλησπερα παιδια για το συγκεκριμενο παπι τι αποψεις εχετε? Εχει 2 μερες που το πουλανε γνωστα μαγαζια εδω στην Θεσσαλονικη ωστοσο δεν το βλεπω σε καποιο φορουμ. ξερει κανενας για τι μοτο προκειται ? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Powerman 212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2014 Κλασικα Daytona φιλε τι περιμενεις να κανεις δουλεια με αυτο??Θα το παρεις και σε 4 χρονια θα πουλιεται 500ε επειδη θα εχει γινει χρεπι οπως τα μεταχειρισμενα Daytona του σημερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KirosYMH 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2014 To θεμα ειναι πως οσο και να ψαχνω στο νετ μονο στην Ελλαδα το βρισκω και αυτο οχι απο αντιπροσωπεια. τι παιζει παραεισαγωγη μπορει κανεις να με διαφωτισει? Ειμαι αναμεσα σε αυτο και στο dy. Αυτο ειναι 100ευρ πιο φθηνο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DaytonaBoy 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2014 Ego exo to sonic kai den moy exei bgalei kanena problima kai pistevo oti einai kalitero apo to dy. kai apo oti 3ero to bgazei to ergostasio tis sym kai oxi tis daytona. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PeteGlamGR 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2014 Πόσο καιρό το έχεις; Πως το βλέπεις ποιοτικά; Έχεις οδηγήσει άλλο daytona για να τα συγκρίνεις οδηγικά; Κατανάλωση; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2014 Ego exo to sonic kai den moy exei bgalei kanena problima kai pistevo oti einai kalitero apo to dy. kai apo oti 3ero to bgazei to ergostasio tis sym kai oxi tis daytona. Το sonic είναι lifan Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DaytonaBoy 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2014 (τροποποιήθηκε) Για την ακρίβεια το Sonic είναι Sym αλλά και η Lifan έχει βγάλει ένα ίδιο ακριβώς που το λένε Buddy αν δεν κάνω λάθος. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 27 , 2014 από τον DaytonaBoy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DaytonaBoy 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2014 Το έχω ακριβώς 117 μέρες και πριν από κανα διο εβδομάδες σταμάτησε να δουλεύει η βελόνα που λέει πόσο βενζίνη έχει. ( μάλλον ο μαγνήτης του πλοτήρα θα φταίει. ) Μερικές φορές σβήνει αλλά αν βγάλεις την πίπα από το μπουζί και την φυσήξεις και την βάλεις πάλι παίρνει με την πρώτη. Επίσης στο πλαΐνό στάτη έχει μια μα@@@κία που όταν έχεις τον στάτη δεν παίρνει μπρος και μία μέρα κόλλησε και δεν βγήκε καλά ο διακόπτης και μέχρι να το καταλάβω πέθανα στην μανιβέλα. Δηλαδή από ποιότητα δεν είναι και άριστο. Από κατανάλωση καίει 1 τεπόζιτο στο 100-110 χιλιόμετρα αλλά αν το πας τέρμα μπορεί να κάψει και 1 τεπόζιτο σε 60 χιλιόμετρα. Δεν έχω οδηγήσει άλλο Daytona λόγο ηλικίας (είμαι 13 αλλά το πήρα για να μάθω και μετά να πάρω Yamaha Crypton X ) ( ) Τελική έχει 95-100. Αν έχεις οικονομική δυνατότητα σου συνιστώ Crypton X ή Innova ( Επίσης το Crypton X '14 έχει υγρόψυκτο μοτέρ) Αφτά!...... Πόσο καιρό το έχεις; Πως το βλέπεις ποιοτικά; Έχεις οδηγήσει άλλο daytona για να τα συγκρίνεις οδηγικά; Κατανάλωση; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2014 Αν ήταν sym δεν θα έγραφε "LF125-26H" και σίγουρα θα είχε έρθει στην Ελλάδα σαν sym Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blooddead 50 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2014 Δεν έχω οδηγήσει άλλο Daytona λόγο ηλικίας (είμαι 13 αλλά το πήρα για να μάθω και μετά να πάρω Yamaha Crypton X ) :shoot: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DaytonaBoy 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2015 Kala les alla apo to palio pou eixa (piaggio boxer 2) kalitero einai.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostakis88 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 (τροποποιήθηκε) Μια απορία έχω, πώς γίνεται το sonic 125 να έχει τελική 90χμ/ώρα ένω το να πιανει τα 120, πάιζει να έχω χαλασμένο κοντέρ? Το παπί μου έχει 1800 χλμ, μήπως δεν έχει <<ανοίξει>> τελείως ακόμα? Τι τελικές έχετε οι ιδιοκτήτες του sonic? Τροποποιήθηκε Ιούλιος 16 , 2015 από τον Kostakis88 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pantelis moto 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2017 To exo ena xrono kai kati to mixanaki einai fotia 1 2 3 poli kalo otan tou vazis 4 rti gonatizi den xero giati exi megali ropi ala den kani telikes emena prosopika to dikomou teliki exi 85 me 90 kai den exo alaxi granazia. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2017 πριν 3 ώρες, το μέλος Pantelis moto έγραψε: To exo ena xrono kai kati to mixanaki einai fotia 1 2 3 poli kalo otan tou vazis 4 rti gonatizi den xero giati exi megali ropi ala den kani telikes emena prosopika to dikomou teliki exi 85 me 90 kai den exo alaxi granazia. Από το επόμενο ποστ σου και μετα σε παρακαλώ να γράφεις ελληνικά. Τα greeklish απαγορευονται. Αυτό στο χαριζουμε γιατί έχουμε εκπτώσεις σήμερα. Ευχαριστώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2017 (τροποποιήθηκε) πριν 5 ώρες, το μέλος HLIAS έγραψε: Από το επόμενο ποστ σου και μετα σε παρακαλώ να γράφεις ελληνικά. Τα greeklish απαγορευονται. Αυτό στο χαριζουμε γιατί έχουμε εκπτώσεις σήμερα. Ευχαριστώ. Ηλια κανεις οπως το μηχανακι του φιλου μας, ενω με 1-2-3 ροπιαζεις μολις βαλεις 4η πεφτεις.. μη κανεις εκπτωσεις σε αυτα! Υ.Γ. Αυτα τα κινεζικα κοντερ ειναι πολυ αισιοδοξα. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 15 , 2017 από τον Tasos Meli 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostakis88 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2017 (τροποποιήθηκε) πριν 8 ώρες, το μέλος Pantelis moto έγραψε: To exo ena xrono kai kati to mixanaki einai fotia 1 2 3 poli kalo otan tou vazis 4 rti gonatizi den xero giati exi megali ropi ala den kani telikes emena prosopika to dikomou teliki exi 85 me 90 kai den exo alaxi granazia. Να προσέχεις τον άξονα του εμπρός μικρόυ αλυσιδογράναζου, φθείρεται το καρέ, μην κάνεις σούζες και σπινιές και να έχεις χαμηλά το ρελαντί , να μην κάνει γκαααπ στην 1η. Το εμπρός γρανάζι δεν το βρίσκεις εύκολα λόγω οτι έχεις συλλεκτικό μηχανάκι... πλάκα κάνω.... μπορεις ώμος να το κατασκευάσεις απο το μηδέν σε μηχανουργείο... στα 40000χλμ ντελυβεράτα οι ταχύτητες μπαίνουν πλέον καρφωτές.... Οι ζάντες παίρνουν tubeless λάστιχα αρκει να μεγαλώσεις λίγο την τρύπα της ζάντας για να μπεί universal tubeless βαβίδα, μόνο αυτου του τύπου... και αν χαθει η χαλάσει η ασφάλεια του μικρού αλυσιδογράναζου μπορείς να βάλεις κάτι τέτοιο γιατι ανταλλακτικά δεν υπάρχουν, εμένα έλιωσε στην κυριολεξία αυτη η βλάκεία στα 20000χλμ και μου έλεγε να περιμένω για να παραγγειλω το ανταλλακτικό απο τα τρίκαλα που ήταν τα κεντρικά... ευτυχώς του έκοψε του μηχανικού και αυτοσχεδίασε και έβαλε κατι παρόμοιο. Γενικα ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑ απο κινέζικα.... θα πάρω αλλο καλύτερο και θα το χω για εφεδρικό.... Τροποποιήθηκε Ιούλιος 15 , 2017 από τον Kostakis88 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες