ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2015 Ποσες μερες κανει να ερθει απο bangood απο την ημερα τηςπαραγγελειας? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2015 Ποσες μερες κανει να ερθει απο bangood απο την ημερα τηςπαραγγελειας? αν επιλεξεις uk warehouse, υπολογισε ~10 εργασιμες (περιπου 2 βδομαδες) λογικα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2015 Δεν παραγγειλα την καμερα αλλα κατι αλλο απο το μαγαζι αυτο και σας βρικα εδω ολους μαζεμενους να ρωτησω.Οχι δεν το πηρα απο την Ευρωπαικη αποθηκη αλλα απο αυτην στην Ασια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2015 τοτε κανα μηνα υπολογισε. δεν ξερω και πότε πεφτει κινεζικη πρωτοχρονια ομως, αλλιως θα αργησει καμια 40αρια μερες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2015 Ααααααααυτα ειναι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2015 εχει τυχει να παραγγειλω κατι μπλιμπλικια απο ebay μικρης αξιας, και οταν εφταναν στο ταχυδρομειο δε θυμομουν καν τί ηταν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2015 εχει τυχει να παραγγειλω κατι μπλιμπλικια απο ebay μικρης αξιας, και οταν εφταναν στο ταχυδρομειο δε θυμομουν καν τί ηταν... Ασε.....Και εγω παθων.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2015 Σκέφτομαι σοβαρά να παραγγείλω τα mount της GoPro γιατί της SJ μου έσπασε ήδη το ένα με τα ποδαράκια που μπαίνει στο κράνος. BTW, μόνο εμένα με κοιτανε σαν ψυχάκια όταν την βάζω στο κράνος; Δεν έχω πετύχει πεζό που να του ξεφύγει από το μάτι. Ακόμα και οδηγούς από αμάξια βλέπω να καρφώνονται πάνω στην κάμερα. Έλεγα φταίει το scooter. Την έδωσα σε φίλο με DRZ, 2.5 λεπτά βίντεο τράβηξε και μετά την έβγαλε γιατί τον κοίταγαν όλοι :P Αν δεν είχα την φιμέ θα ένιωθα πολύ άσχημα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2015 Μπα...και εγώ που την έχω στο τιμόνι,σαν εξωγήινο με κοιτάζουν... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_RR 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2015 αυτη ειναι η φτηνοτερη μαυρη απλη που καταφερα να βρω στο ebay με το λογοτυπο sjcam... http://www.ebay.com/itm/Genuine-SJCam-SJ4000-Action-Sport-Cam-Camera-Waterproof-Full-HD-Support-FPV-I-/351223845978?pt=LH_DefaultDomain_15&hash=item51c692945a πριν κανα χρονο ειχα αγορασει παλι sj χωρις λογοτυπο και ηταν η γνησια ισως να ημουν τυχερος αυτη τη φορα λεω να μη το ρισκαρω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2015 (τροποποιήθηκε) Η SJ 4000 χωρίς το WiFi, όταν πρωτοβγήκε δεν είχε λογότυπο. Και το λογότυπο δεν λέει πολλά για την αυθεντικότητα. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 8 , 2015 από τον telephoner Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_RR 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2015 εχει παρει καποιος με το λογοτυπο και δεν ηταν γνησια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2015 γιατί δε την αγοράζεται από τα γνωστά μαγαζιά,να είστε και ήσυχοι; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_RR 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2015 ο πωλητης τo φωναζει οτι ειναι genuine τωρα τι να σας πω.. στην τελικη δινεις 5 ευρω παραπανω και την παιρνεις απο το επισημο site Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ice_man 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2015 παιδια μια ερωτησουλα μονο! τι παιζει με την μπαταρια και το site του banggood? την έχει μεσα στην καμερα την μπαταρια και απλα δεν την λεει στην λιστα η δεν την εχει καθολου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2015 παιδια μια ερωτησουλα μονο! τι παιζει με την μπαταρια και το site του banggood? την έχει μεσα στην καμερα την μπαταρια και απλα δεν την λεει στην λιστα η δεν την εχει καθολου? 1 μπαταρία έχει μέσα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2015 σημερα παρελαβα μια kingston 32gb class 10 uhs-1 στα 15,22€ απο e-shop. Θα τη δοκιμασω μετα την τετάρτη γιατί δεν εχω την καμερουλα μαζι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionisishonda 218 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2015 Παιδια ψηνομαι για την sj4000 wifi , απτο bg uk με 89 χρησιμοποιωντας το κουπονι bgdeal , σε 5-7 εργασιμες θα ναι ελλαδα πιστευω... Σκεφτομαι ομως για το wifi. Πιστευετε οτι με την εμπειρια δεν θα μπορω να ρυθμιζω τη θεση της καμερας; Οι κατοχοι της wifi τι λετε; Ειναι απαραιτητο; Και ποιες ειναι οι αλλες χρησιμοτητες του; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristoforosVer 606 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2015 Εγώ που αναρωτιόμουν σε τι μπορεί να χρησιμεύει , σήμερα μιλούσα με έναν φίλο μου , και του είπα: Αν δεν δώσεις τα 15 ευρώ θα το μετανιώσεις. Αν τα δώσεις, δεν θα το μετανιώσεις. :) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faraway 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2015 Βοηθάει το wifi , κυρίως για να δεις την εικόνα στο κινητό σου σωστά και να βελτιώσεις το πλάνο σου . Η οθόνη της κάμερας δεν είναι πάντα προσβάσιμη για να δεις ( πχ όταν την έχεις στο κράνος ) αλλά δεν είναι και τόσο ευδιάκριτη . Παράλληλα μπορείς να παίξεις και με τις ρυθμίσεις αν και δεν νομίζω να το κάνεις ποτέ αυτό , το πιθανότερο είναι να βάλεις 1080 και τέλος !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_RR 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2015 στο ντεποζιτο με βεντουζα δεν ειχα κανενα προβλημα να τη ρυθμισω αφου βλεπεις που δειχνει.. σε αλλες θεσεις που δεν ειναι προσβασιμες στο οπτικο σου πεδιο θες wifi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2015 Εγώ για το μόνο που θα το ήθελα θα ήταν για Remote Shutter, αν γίνεται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionisishonda 218 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Μολις την πηρα , μαυρη με wifi!! Αυτο που ελεγε:Drop Shipping Order (Remove Banggood logo from the package.) Τι ακριβως κανει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2015 Αυτό που λέει στην παρένθεση. Δεν βάζουν το αυτοκόλλητο τους στο δέμα για να μην καρφώνονται. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2015 σημερα παρελαβα μια kingston 32gb class 10 uhs-1 στα 15,22€ απο e-shop. Θα τη δοκιμασω μετα την τετάρτη γιατί δεν εχω την καμερουλα μαζι. στα 720/60 μου δινει 5 ωρες και 15 λεπτα διαρκεια. στα 1080/30 μου δινει 4 ωρες και 41 λεπτα διαρκεια. Ανετα με 2 μπαταριες τη γεμιζω. Εχω και την 8αρα class10 αν θελησω και καμια ωρα παραπανω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες