Jump to content

Recommended Posts

τελικά καλά τα είδα τα κουμπάκια ψεύτικα.....είχα μια απώλεια,...αλλα ευτυχώς το βρήκα.....τώρα θα δω να βρω μια ασφάλεια που έχει από μέσα μιας και αυτή δεν την βρήκα!!

20150129_182327.jpg

20150129_182304.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

πηγα να πατήσω εγγραφη και πετάχτηκε!!...χαχαχαχ...ευτυχώς δεν έχασα ούτε το κουμπί ούτε τα ο-ring....μια ασφάλεια θέλω τώρα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πηγα να πατήσω εγγραφη και πετάχτηκε!!...χαχαχαχ...ευτυχώς δεν έχασα ούτε το κουμπί ούτε τα ο-ring....μια ασφάλεια θέλω τώρα...

Επρεπε να την ανοιξεις με προσοχη τη θηκη, σιγουρα καπου μεσα θα εφυγε. Αν τη γυρισες αναποδα τοτε ψαξε εκει κατω γυρω σου εφοσον εγινε στο χωρο σου κ οχι στο δρομο.

τετοιες ασφαλειες εχουν οι βελονες απο τα καρμπς, οποτε αν εχεις κανενα παροπλισμενο, τσιμπα απο εκει :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δυστυχώς εκεί που την άνοιξα είναι αδύνατον να βρω την ασφάλεια......πάλι καλά που βρήκα το κουμπί....

έχεις πολύ δίκιο ρε φιλε....και της κοίταγα και έλεγα ....ρε που έχω δει τέτοιες?που.... :gd_cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω γελασα σαν τον χαζο οταν τις ειδα :crazy:

λεω "αρριιιι τί πατεντα ειναι αυτη? σαν την ασφάλεια στο μικουνι απο το παπί εβαλαν οι αθεοφοβοι" :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι ασφαλειες αυτες ονομαζονται E-ring και υπαρχουν σε αρκετα μεγεθη.Πολυ αμφιβαλλω αν θα ταιριαξει σωστα αντιστοιχη ασφαλεια απο βελονα καρμπυρατερ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιας και το Hornet είναι λίγο δύσκολο ως προς την τοποθέτηση της,σκέφτομαι να την βάλω με την 3Μ πάνω στο Καπάκι του υγρού του μπροστά φρένου.

Κρατάει η 3Μ η θα την ψάχνω πουθενά;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αρχικά δεν έχω την κάμερα(αν και είμαι στο τσακ να την παραγγείλω.... απλά θέλω καθαρό 720p/60 και κολλάω)

και να κρατήσει η 3m(γενικά είναι φίρμα αλλά σίγουρα έχει ποιότητες και ποιότητες) για σιγουριά βάλε ένα λουράκι (που νομίζω ότι έχει το κουτί) και πιάσ'την πρόχειρα στο τιμόνι ... έτσι ώστε αν φύγει το 3m να μην την ψάχνεις τουλάχιστον

απο εκεί και πέρα να ξέρεις ότι η τοποθέτηση στο μηχανάκι πάνω φέρνει κραδασμούς (απο τον κινητήρα/λακούβες) ενώ στο σώμα ας πούμε ότι όλο το σώμα δρα σαν ανάρτηση (βέβαια το να βάλεις στο κράνος τέτοια κάμερα είναι άλλη ιστορία αλλά)

ps.η sj4000 στο πακέτο της δεν έχει ένα βάση για να μπει στο τιμόνι (πιο πολύ για ποδήλατο κάνει αλλά)??

Τροποποιήθηκε από τον shattered

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ένα video με το εργαλείο χτες Onboard με καρτάκι! Κάποιες αναταράξεις είναι αναπόφευκτες καθότι το καρτ είναι άκαμπτο και η πίστα δεν έχει καινούργια άσφαλτο, υπάρχουν ανωμαλίες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ένα video με το εργαλείο χτες Onboard με καρτάκι! Κάποιες αναταράξεις είναι αναπόφευκτες καθότι το καρτ είναι άκαμπτο και η πίστα δεν έχει καινούργια άσφαλτο, υπάρχουν ανωμαλίες.

Μετά από 1,5 λεπτό με έπιασε πονοκέφαλος :crazy: μόνο "άσφαλτο" (= χωρίς σφάλμα) δεν το λες αυτό!

Πάντως η κάμερα μια χαρά ποιότητα..

Αν δεν κάνω λάθος κάποιες παλιές gopro είχαν θέματα με τις αναταράξεις και έχαναν με την κάρτα μνήμης, θα αντέχανε σε τέτοια κατάσταση? ξέρει κάποιος γνώστης/ιδιοκτήτης?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω την εντύπωση πως άλλαξε και λίγο θέση η κάμερα η κάνω λάθος;

Σα να τραβάει λίγο πιο χαμηλά απο ένα σημείο και μετά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστυχώς παιδιά δεν φταίει η κάμερα. Η πίστα έχει έναν ασφαλτοτάπητα κάπως ταλαιπωρημένο και οταν μιλάμε για καρτ μιλάμε για ένα άκαμπτο πλαίσιο και σου περνάνε οι αναταράξεις αυτούσιες!

Αν δείτε και άλλα video στο youtube ακόμα και η καλύτερη Go pro δεν μπορεί να κάνει κάτι για αυτό. Σε πίστες στο εξωτερικό και άμα η άσφαλτος είναι χαρτί μιλάμε για άλλη κατάσταση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευτυχώς να λες που δε φταίει η κάμερα βασικά.

όσο για την πίστα δε λες που δεν έχει και λακούβες μέσα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιλάμε για καρτ έτσι.. αν έχεις οδηγήσει αγωνιστικό καρτ καταλαβαίνεις. Είσαι ένα με το δρόμο, σχεδόν εφάπτεσαι και δεν υπάρχει κανένα είδος αναρτησης πλην των ελαστικών. Οι αναταράξεις που βλέπεις είναι αυτούσιες αυτές που περνάνε στον οδηγό. Η πίστα και ο ασφαλτοτάπητας φθείρεται με την χρήση και δημιουργεί ανομοιομορφίες.

Σε κάποια άλλη πίστα (ίσως στις Αφίδνες?) να είναι πολύ πολύ καλύτερα. Στον ασπρόπυργο θα είναι μάλλον τα ίδια και χειρότερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε μια καρτοπιστα που πήγαινα καμιά φορά όντα φοιτητης στα Γιάννενα,έκοψα ένα αγωνιστικό καρτ στα 2.

Το βράδυ βλέπεις οι λακούβες στην πίστα δεν φαίνονται...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λήψη με την camera πιασμένη στο τιμόνι του yz(στρώνεται....η προσπαθώ να το στρώσω καλύτερα....χαχαχ)περα απο το οτι δεν την έσφιξα καλά και κάποια στιγμή έγειρε.....από αναταράξεις μια χαρά θα έλεγα...

προσωπικά είμαι πολύ ικανοποιημένος από την αγορά....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για μένα οι καλύτερες θέσεις είναι θώρακας ή κράνος. Στο κράνος την προτιμώ όταν θέλω να τραβάει ότι βλέπω (π.χ. καγκουροβόλτες-εξορμήσεις,τοπία) αν είναι για στρίψιμο, θώρακα.

Θώρακας:

Κράνος:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ερχεται χωρίς κάρτα μνήμης σωστά ;

Και μετά , ξέρουμε καθόλου σχέση χωρητικότητας - ανάλυσης - διάρκειας βιντεο ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ερχεται χωρίς κάρτα μνήμης σωστά ;

Και μετά , ξέρουμε καθόλου σχέση χωρητικότητας - ανάλυσης - διάρκειας βιντεο ;

Ναι χωρίς κάρτα την στέλνουν φυσικά.

Αν δεν απατώμαι,στην οθόνη δείχνει πόση ώρα μπορεί να τραβάει ανάλογα με την ανάλυση και την μνήμη που έχεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα