propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2015 Καποτε ειχα ακουσει πως τα μοτερ πριν βγουν απο το εργοστασιο δουλευουν μεχρι να στρωσουν συμφωνα με τον κατασκευαστη.... Δεν ξερω αν ισχυει παντως μου ακουγεται κουφο το εργοστασιο να στο δινει φρεσκοτατο με τα μεταλα αδουλευτα τελειως γιατι με αυτην την λογικη οποιος δεν το εστρωνε θα το κοματιαζε σε 1 μηνα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2015 (τροποποιήθηκε) Τι ειναι το στρωσιμο? Παρε ενα συνδετηρα και καψτον με αναπτηρα μεχρι να πυρωσει,θα δεις οτι μεγαλωνει,αστο να κρυωσει και ξανακαντο ακομα καμια δεκαρια φορες.Τωρα βαλτον διπλα με εναν αλλο συνδετηρα ιδιου τυπου? Ξαφνικα αυτος που εκαιγες μεγαλωσε ελαχιστα.Το ιδιο γινεται και στο στρωσιμο.Ακριβως το ιδιο. Τα μεταλλα παιρνουν τις σωστες διαστασεις και δημιουργουν τις καταλληλες ανοχες. Ο κατασκευαστης προτεινει 1000,ή και παραπανω χιλιομετρα για να στρωσει το μοτερ.Κι ομως το μοτερ μπορει να εχει "στρωθει" απο τα πρωτα κιολλας 400χμ. Τα 1000 ειναι σχετικο νουμερο και ειναι για να διαπιστωθει αν εχει γινει κατι λαθος στο δεσιμο. Οι στροφες επισης που λεει οτι πρεπει να ανεβαινουν μεχρι ενα οριο ειναι παλι σχετικες.Οι 5000 ή οι 6000 στροφες δεν ειναι ο "κοφτης" που θα πρεπει να βαλουμε εμεις οι ιδιοι στο μοτερ αλλα δε θα πρεπει να περναμε το 60%(παλι σχετικο) των στροφων γιατι οι ταχυτητες εντος του κινητηρα μεγαλωνουν υπερβολικα και τα μεταλλα δεν ειναι σε θεση λογο μη σωστου μεγεθους να το διαχειριστουν με αποτελεσμα να δημιουργουνται φθορες.Επισης το σκορτσαρισμα απαγορευεται δια ροπαλου. Να σημπληρωσω οτι αυτο που ανεφερε καποιος για πορεια με κλειστο γκαζι για να καθαρισει απο γρεζια ειναι καθαρα λαθος.Απο που θα τα βγαλει τα γρεζια? Θα τα πεταει απο την εξατμιση? Οχι,αυτο που ανεφερε ειναι σωστο εν μερη(στα διχρονα επισης απαγορευεται για ροπαλου) αλλα γινεται για να μειωθει το καυσιμο που περναει μεσα απο τον κινητηρα, με αποτελεσμα λιγοτερο καυσιμο αρα μεγαλυτερες θερμοκρασιες. Ναι Γιωργο θα μου πεις αλλα γιατι τι τις θελουμε τις θερμοκρασιες? Καταρχην αν κλεισουμε το γκαζι πχ στις 4000 στροφες αυτες θα αρχισουν να πευτουν σταδιακα και το μοτο θα επιβραδυνει. Οι θερμοκρασιες θα ανεβουν αλλα θα κατευουν παλι οταν ανοιξει το γκαζι για να επιταχυνεις. Γενικα κατα το στρωσιμο θελουμε σκαμπανευασματα στις θερμοκρασιες,μεχρι ενα οριο βεβαια για να κανει το μοτερ τους λεγομενους θερμικους κυκλους και να παρει σωστες ανοχες και διαστασεις. Σε αγωνιστικα μοτερ τωρα,στρωσιμο δεν υπαρχει. Εκει θελεις αποδοση,η αποδοση θελει μικρες ανοχες και συγκεκριμενες. Το μοτερ ειναι ετοιμο απο το εργοστασιο με τις καταλληλες ανοχες και αν εμεις ξοδεψουμε χρονο και χιλιομετρα για στρωσιμο θα πεσει η αποδοση με αποτελεσμα το αγωνιστικο μας να μην ειναι τοσο αγωνιστικο. Φιλε μου με το Ζ800 που ειπες οτι κινεισαι καθημερινα Εθνικη, και φανταζομαι για καμποσα χιλιομετρα αποσταση,εχεις κανει αισιως 1300χμ στο μηχανακι σου αλλα αποτι καταλαβα με σταθερες στροφες, με αποτελεσμα σταθερες και μειωμενες θερμοκρασιες(λογο ταχυτητας) που αυτο συνεπαγεται οτι ΙΣΩΣ να μην εχει επιτυχει το μοτερ τους απαραιτητους θερμικους κυκλους που χρειαζεται. Αυτο που σου λεω δεν ειναι ντε και καλα οτι εχεις κανει λαθος,δεν προκειται να σου παθει κατι πρακτικα απο λαθος στρωσιμο.Παραδειγμα εκει που ηταν να αρχισει να τσιμπαει λιγο παραπανω λαδι στις 60.000 τωρα μπορει να ξεκινησει στις 58.000 πχ. Στο στρωσιμο καλο ειναι να αποφευγουμε γενικα τις παρατεταμενες ευθειες,την μεγαλη ανοδο στροφων(στο αποτομο δεν υπαρχει προβλημα,το θελουμε αλλωστε) και τις μεγαλες ή τις πολυ μικρες θερμοκρασιες σε φαναρια μεσα στην πολη. Καλο ειναι στο στρωσιμο να το ζεσταινουμε λιιιιιιγο παραπανω πριν ξεκινησουμε και να κανουμε αρκετουτσικα χιλιομετρα αλλα μεμονωμενα. Καλο ειναι να κανουμε λιγο ασκοπες αλλα μικρες(10λεπτες) βολτουλες για παραδειγμα παιρνω τη μηχανη να παω στο περιπτερο,ε θα περασω λιγο να κανω και τον γυρω της πλατειας λιγο πιο κατω.Το να παω μονοκοπανια απο Αθηνα Θεσσαλονικη και να γυρισω ναι θα εχω συμπληρωσει τα "σχετικα" χιλιομετρα που θα λεει το manual αλλα δεν καταφερα κατι,μονο τον χιλιομετρητη ανεβασα,το μοτερ μου δεν στρωθηκε σωστα,και ουτε προκειται. Υ.Γ. Αχ καιρο ειχα να γραψω σεντονι... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 25 , 2015 από τον modeoner 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2015 απο ποτε τα 10.000 ειναι πολλα χιλιόμετρα? Φίλε μου για ένα μηχανάκι υπερκιβισμένο που δουλεύει με FCR χωρίς φίλτρα και πηγαίνει στις μισές του βόλτες πέτσα από φανάρι σε φανάρι και από σούζα σε μπάντα είναι αρκετά για να δείς αν έχεις κάνει καλή δουλεία στο ρεκτιφιέ στρώσιμο κλπ Φιλική παρατήρηση πάντα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ζήλεψα τον Μοdeoner kαι θα πω και εγώ πολλά. Πως γίνετε το στρώσιμο που κάνουν όλες οι μηχανές και τα αυτοκίνητα πλέον στα εργοστάσια με αντίβαρα και πως το κάνουμε στο δρόμο. Καταρχάς ότι καινούργιο αγοράσουμε είναι ήδη στρωμένο πλέον και δεν χρειάζεται τπτ απλά το μάνουαλ τα γράφει για να προστατέψει τον άπειρο αναβάτη πυ θα πάει να φρενάρει απο τα 280 στο0 με ολοκαίνουγια τακάκια και δίσκους......Λοιπόν σημαντικό να πω ότι μόλις παραλάβουμε τη κούκλα μας αλλλαζουμε λάδια γιατί οι εταιρία δεν βάζει λάδι αλλά συντηριτικό.. Πάει αυτό τωρα το μυστικό είναι να γίνει η δουλέια με πίεση λαδιού υψηλή ώστε τα ελατήρια που είναι ΠΑΝΤΑ πιο σκληρά από κάθε κύλινδρο απλό ή νικασίλ να φάνε τις μικρές πτυχώσεις που έχει ο κύλινδρος και να κάνει σωστή πατούρα ώστε να μην έχω διαφυγή καυσαερίων ή λαδιού. Αν το πιστόνι παλινδρομεί χαλαρά ο κύλινδρος θα ξυρίσει αλλά το ελατήριο όχι. Τωρα στην πράξη τι κάνω. Βάζω λάδι diesel 15W-40. Ζεσταίνω καλά και κάνω το εξής. Βάζω μεγάλη ταχύτητα ( στα ΤΤ 5) σε μια μεγάλη ευθεία και γκαζώνω τέρμα μέχρι να σταματήσουν να ανεβαίνουν οι στροφές. Εκει δεν κρατάω το γκάζι αλλά το αφήνω να επιβραδύνει με τη μηχανή τόσο χαμηλά ώστε να μπορέσω να επιταχύνω ξανά με την ίδια ταχύτητα. Το κάνω για περίπου μισή ώρα αυτό. Μετά 20 λεπτά διάλειμα να κρυώσει και ξανά άλλη μισή ώρα. Στα καπάκια αλλάζω λάδια πάλι με ντίζελ και φίλτρο. Αν βάλετε το λάδι που θα βγάλετε στον ήλιο θα δείτε τα γρέζια να αιωρούνται. Πάμε την ίδια διαδικασία ξανά από την αρχη. Στην διάρκεια της διαδικασίας θα δείτε αισθητή διαφορά στην ανταπόκριση της μηχανής. Τέλος αλλάζεις λάδι ξανά βάζεις τα κανονικά σου και φίλτρο και είσαι έτοιμος. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 25 , 2015 από τον ΓιωργοςΤΤ 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2015 Αυτο ακριβως λεγεται θερμικος κυκλος. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2015 Αυτο ακριβως λεγεται θερμικος κυκλος. Φίλε έχουμε ξαναγράψει μαζί και είσαι από αυτούς που ξέρουν τι λένε εδώ μέσα δεν ξέρω αν συμφωνείς με αυτή τη μέθοδο ή όχι απλά γίνετε από τα εργοστάσια και για να την κάνουν ξέρου σίγουρα πιο πολλά από εμένα και εσένα. Εγώ το δοκίμασα αρκετές φορές και δουλέυει πάντος απλά ο καθένας στο μηχανάκι του κάνει ότι νομίζει αυτός σωστό εγώ έγραψα ένα τρόπο όπως και εσύ ;) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2015 Υπάρχει μια σαφής διαφορά παιδιά σε σχέση με το εργοστάσιο. Και εκεί είναι μια από τις διαφωνίες μου. Το "στρώσιμο" του εργοστασίου γίνεται σε δυναμόμετρο. Επομένως το στροφάρισμα στον κόφτη είναι σαφώς ευκολότερο για το μοτέρ και προφανώς γρηγορότερο. Αν πχ ανεβάζαμε το ΤΤ, Γιώργο, σε δυναμόμετρο, και στροφάραμε την 5η θα είχαμε δύο σημαντικότατες διαφορές. Ελάχιστο φορτίο (μειωμένες τριβές, μηδενικές αντιστάσεις από αέρα, αναρτήσεις και αλυσίδα χαλαρές) κ πολύ γρηγορότερη η διαδικασία στροφάρισμα --> κόφτης --> χαλάρωμα. Εκεί που το άνοιγμα της 5ης σου στον οριζόντιο δρόμο θα κρατήσει πχ 30sec, στο δυναμόμετρο θα κρατήσει 5. Επιπλέον δε, θα ήθελα δείγματα αξιοπιστίας σε βάθος 70 ή 100KKm τουλάχιστον. Από τον ίδιο αναβάτη (με ίδια νοοτροπία οδήγησης και συνήθειες, όπως και συντήρηση) & στο ίδιο μηχανάκι. Δύσκολο εως αδύνατο να έχουμε τέτοια στατιστικά..... Θα ήταν ωραίο θέμα για δοκιμή σε περιοδικά πάντως. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John247 551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2015 εμενα παντως τα πρωτα 200χμ στο mt μου μυρισε μηχανιλα. ηθελε στρωσιμο δηλαδη,ενω το αμαξι στρωμενο κυριλε ηταν.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2015 Συμφωνω και με ksino και με Γιωργο περι στρωσιματος και δυναμομετρου. Απλα κατα τη γνωμη μου το να τρεχεις πανω κατω σε ευθεια,να σταματας να κρυωσει και να το ξανακανεις ποσες φορες ειναι αρκετα χρονοβορα και ακριβη(το δυναμομετρο με την ωρα) και ετσι κανω τον παραδοσιακο τροπο που εξηγω με καποια ξεσπασματα.. Φιλε μου Γιαννη η μυρωδια μηχανιλας που λες ειναι οτι ψηθηκανε τα μεταλα και τα περιφερειακα και δεν εχει σχεση με στρωσιμο. Απλα δεν ειχε δουλεψει τοση ωρα επανηλειμενα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
matzis 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2015 Καταλαβαινω την κ@υλ@ σας και την τρελα για πολλα κυβικα και την αισθηση της μεγαλης μηχανης.. Το καταλαβαινω και σας νιωθω απολυτα.. Αλλα ρε παιδια γιατι ολοι ψαχνεται τροπο και το τραβατε απο τα μαλλια οπωσδηποτε να οδηγησετε μεγαλη μηχανη ενω δεν προβλεπεται για χ,ψ λογους..Αυτοι που εχουν θεσπισει τους εν λογο νομους δεν ειναι ουτε βλακες ουτε αγραμματοι..Ολα για καποιο λογο γινοντε..Απλα σκεφτειτε το γιατι μπορει να εχει γινει.. Γι αυτο καθε σταδιο της ζωης μας γενικοτερα και καθε αλλαγη κατηγοριας μοτοσυκλετας ειδικοτερα εχει την χαρη του..Αραξτε και απολευστε το.. Να πουμε και το εξης ομως. Εστω οτι εχεις το Α2 στα 20 σου. Τοτε μπορεις να βγαλεις το Α στα 22, και οχι στα 24, εφοσον και καλα εχεις την εμπειρια να οδηγήσεις κ μεγαλυτερη-δυνατοτερη μηχανη. Αν εγω βγαλω το Α2 στα 20, και δεν εχω οδηγησει ποτε ουτε παπακι, συμφωνα με τον νομο θα μπορω σε 2 χρονια να βγαλω Α και να παρω busa. Μηπως ειναι κ λιγο εισπρακτικο το πραγμα κ οχι τοσο για την δικη μας ασφαλεια η προστασια; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Σεκ Σαπίλ 171 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2015 (τροποποιήθηκε) Να πουμε και το εξης ομως. Εστω οτι εχεις το Α2 στα 20 σου. Τοτε μπορεις να βγαλεις το Α στα 22, και οχι στα 24, εφοσον και καλα εχεις την εμπειρια να οδηγήσεις κ μεγαλυτερη-δυνατοτερη μηχανη. Αν εγω βγαλω το Α2 στα 20, και δεν εχω οδηγησει ποτε ουτε παπακι, συμφωνα με τον νομο θα μπορω σε 2 χρονια να βγαλω Α και να παρω busa. Μηπως ειναι κ λιγο εισπρακτικο το πραγμα κ οχι τοσο για την δικη μας ασφαλεια η προστασια; Τα έχουμε ξαναπεί. Αυτό το μέτρο ίσχυσε στις κεντρικές και βόρειες ευρωπαϊκές χώρες αρχικά Ολλανδία, UK, Γερμανία(όχι ακριβώς η φουλ νομοθεσία Α2, αρκεί μόνο ο περιορισμός σε οποιαδήποτε μοτοσυκλετα), και το '12 ήρθε στη χώρα μας στα πλαίσια ντεμεκ εξευρωπαϊσμού. Τότε που όποιο χαρτί έρχονταν από Βρυξέλλες υπογραφόταν εν μία νυκτί. Με το υπουργείο να έχει πλήρη άγνοια και να αφήνει στο σκοτάδι ιδιώτες/επαγγελματίες. Με την πάροδο του χρόνου το τοπίο ξεδιάλυνε κάπως, μόνο που η εφαρμογή του νόμου περι περιορισμένων μοτοσυκλετών Α2, δεν επιτρέπει στη χώρα μας τον περιορισμό μεταχειρισμένης μοτο :P Ούτε και την "επίσημη" επαναφορά της. Κανονικό τσουβάλιασμα χωρίς καμία υποτυπώδη έρευνα του τι φταίει για τα ατυχήματα (κι ας διαρρηγνύει τα ιμάτιά του ο ksino περι abs) ή την οικονομική κατάσταση των πολιτών που πάει να εφαρμοστεί το μέτρο. Αλήθεια, θα θελα να δώ σε 4-5 χρόνια, που τα μεταχειρισμένα "μικρά" του Α2 θα φθάνουν πια τα 100.000 και βάλε χλμ, τι θα παίρνουν οι νέοι αναβάτες της κατηγορίας; Δεν νομίζω ότι πολλοί από εμάς να είναι σε θέση πλέον να σπαταλήσουν μια μικρή περιουσία 3000 ευρωπαϊκών για μεταχειρισμένο, 5000φεύγα για καινούριο, σε μηχανάκι που θα το κρατήσουν μόνο για 2 χρόνια, με αμφίβολη μεταπώληση έπειτα. Το car.gr δύο κλικ μακριά είναι και έχουμε μια ιδέα του πως κινείται η αγορά μεταχειρισμένων. Προσωπικά, αυτό που "κέρδισα" με το Α2 ήταν να μπω μέσα κανα 500άρι ευρώ και μηδενική εμπειρία για το Α. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 25 , 2015 από τον Σεκ Σαπίλ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jorge58 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2015 @ xronisG πως παει η kawa φιλε μου? τελικα εβγαλες την υποβιβαση? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xronisG 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2015 Μια χαρα ειναι το εργαλειο ... Μπηκε και η εξατμιση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jorge58 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2015 τι εξατμιση? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xronisG 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2015 sc project gp m2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2015 Βάλε ρε συ Χρόνη κ μια φωτό να την δούμε live!!!! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xronisG 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2015 Βάλε ρε συ Χρόνη κ μια φωτό να την δούμε live!!!! :) Δεν την εβαλα ακομη γιατι μου χαλασε η καμερα στο κινητο ... Θα τραβηξω απο αλλο και θα την ανεβασω πολυ συντομα :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jorge58 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2015 αντεε αντεε περιμενουμεεε ;) Το εχεις ριξει στις καγκουριες η οχι ακομα (σουζες,μπαντες) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jorge58 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2015 @ xronisG Να σε ρωτησω Πες οτι το εχεις το μηχανακι φυμωμενο για δυο χρονια λογο διπλωματος, οταν παρεις το απεριοριστο πως το ξεφυμωνεις αφου λες οτι η αντιπροσοπειο δεν το επιτρεπει η κατι τετοιο που διαβασα παραπανω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xronisG 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2015 @ xronisG Να σε ρωτησω Πες οτι το εχεις το μηχανακι φυμωμενο για δυο χρονια λογο διπλωματος, οταν παρεις το απεριοριστο πως το ξεφυμωνεις αφου λες οτι η αντιπροσοπειο δεν το επιτρεπει η κατι τετοιο που διαβασα παραπανω? Μπορεις να βρεις καποιον μαστορα δικο σου , και να δεις αν μπορει να στο κανει ... δεν ειναι κατι φοβερο... Σιγουρα εχει κοφτη η γκαζιερα, γιατι γυρναει εξαρχης εως το 1/3 της διαδρομης του γκαζιου... Και αν δεν κανω λαθος πρεπει να εχει και κοφτη στο ανοιγμα της πεταλουδας... (συνηθως ετσι ειναι οι κοφτες)... καλυτερα κανε μια ερωτηση ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jorge58 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2015 ευχαριστω πολυ!! και κατι αλλο δεν μπορω να βρω πουθενα αντιπροσοπεια που να το εχει ουτε στο car.gr.Εχει βασικα μια αγγελια αλλα δν λεει ουτε χαρακτηριστικα ουτε τιποτα, οπως δν λεει τιποτα για υποβαθμιση. Αν επιτρεπετε εσυ θεσσαλονικιος εισαι? και απο που την παρηγγηλες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xronisG 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2015 ευχαριστω πολυ!! και κατι αλλο δεν μπορω να βρω πουθενα αντιπροσοπεια που να το εχει ουτε στο car.gr.Εχει βασικα μια αγγελια αλλα δν λεει ουτε χαρακτηριστικα ουτε τιποτα, οπως δν λεει τιποτα για υποβαθμιση. Αν επιτρεπετε εσυ θεσσαλονικιος εισαι? και απο που την παρηγγηλες? ευχαριστω πολυ!! και κατι αλλο δεν μπορω να βρω πουθενα αντιπροσοπεια που να το εχει ουτε στο car.gr.Εχει βασικα μια αγγελια αλλα δν λεει ουτε χαρακτηριστικα ουτε τιποτα, οπως δν λεει τιποτα για υποβαθμιση. Αν επιτρεπετε εσυ θεσσαλονικιος εισαι? και απο που την παρηγγηλες? Ειμαι απο αθηνα και ο επισημος εισαγωγεας στην ελλαδα ειναι η Τεομοτο στον κηφισσο...Απο εκει την πηρα κιολας και βεβαια παραγγελια απο εξωτερικο... Κανει περιπου 25 μερες να ερθει με ενα μηνα.. Λογικα λιγο παραπανω για να σου ερθει θεσσαλονικη φανταζομαι... Μην περιμενεις να εχουν υποβαθμισμενα στην ελλαδα , γιατι πρεπει να ερθει υποβαθμισμενο απο το ιδιο το εργοστασιο για να σου βγει και η αδεια α2 .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jorge58 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2015 Αααα μαλισταα... ευχαριστω πολυυ για την πληροφορια ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες