o mikros gaidaros 456 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2014 ρε παλικαραρακια μου μήπως ξέρετε αν πλένω καλέ την μοτοτσικλέτα μου στο γκαραζζζ στο σπίτι μου γιατί ειμαι στο χάσιμο τελευταία και δέν θυμάμαι ασούμε... υ.γ. χαμπουλίνο αληταρά μου ποτάρα σήμερα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2014 Τελικά θα συναντηθούμε κάπου για να πάμε σε κάποιο πλυντήριο που δεν ξέρουμε και που είναι και χρειάζεται το στίγμα στον χάρτη.; Κι εσύ βρε γιαμαχακιας τι χειροβομβίδα πέταξες πάλι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2014 Κι εσύ βρε γιαμαχακιας τι χειροβομβίδα πέταξες πάλι; ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2014 Που είστε ρε μλκς ? Περιμένω μόνος μου στα νεκροταφεία τόση ώρα και άρχισα να 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2014 Που είστε ρε μλκς ? Περιμένω μόνος μου στα νεκροταφεία τόση ώρα και άρχισα να σε ποιά απο όλα τα νεκροταφεία????φορας τη σωστή 5αλφα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2014 ??? Εκεί με τα νεκροταφεία... Δηλαδή αν σε πάρει εσένα τηλ κάποιος εκεί που δούλευες πρόσφατα και σου πει ένα πίτα γύρο στα νεκροταφεία χωρίς να σε πει σε ποια, θα πας στης Αναστάσεως; Εσύ όταν λες νεκροταφεία, εννοείς εκείνα. Όχι όλος ο κόσμος. Για να λέμε και τα πράγματα με το όνομά τους... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2014 Εκεί με τα νεκροταφεία... Δηλαδή αν σε πάρει εσένα τηλ κάποιος εκεί που δούλευες πρόσφατα και σου πει ένα πίτα γύρο στα νεκροταφεία χωρίς να σε πει σε ποια, θα πας στης Αναστάσεως; Εσύ όταν λες νεκροταφεία, εννοείς εκείνα. Όχι όλος ο κόσμος. Για να λέμε και τα πράγματα με το όνομά τους... Τα κεντρικα νεκροταφεια ειναι εκει. Υπαρχουν και γραμμες λεοφωρειων που γραφουν αυτο. Νεκροταφεια σκετο. Ειναι τα μονο τοσα μεγαλα που εχουν πληθυντικο. ΝεκροταφειΑ. Ενηγουεη εγω δεν ειμαι ντοπιος ετσι μου τα χουν πει. Βρειτε τα μεταξυ σας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2014 Ποια κεντρικά και άκεντρα; Είναι τα 1α νεκροταφεία Θεσσαλονίκης και προφανώς για αυτό θα έχει μείνει έτσι ανεπίσημα αν το έχεις ακούσει κάπου. Αλλά όχι ότι όταν λέμε νεκροταφεία στάνταρ εννοούμε εκείνα. Κι εδώ στην Καλαμαριά έχουμε και στο κέντρο έχει και πολλά ακόμα και όλα νεκροταφείΑ τα λένε. Κι αν υπάρχουν λεωφορεία με τέρμα εκεί προφανώς και θα γράφουν νεκροταφεία σκέτο. Ή αν υπάρχει στάση (που μάλλον αυτό είναι) θα λέγετε στάση νεκροταφεία. Τέσπα κλάιν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2014 Εννοειται κλαην. Ωρες ωρες τρωγεσαι με τα ρουχα σου. Κανουμε μια προφανως εντελως σουρεαλ συζητηση με τον Φρανκι και πιανεσαι απο τα μνηματα. Στο κατω κατω 2-3 σελιδες πριν γραφω αναλυτικες οδηγιες για οποιον ενδιαφερεται σοβαρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2014 Καυτέ τις μπακατέλες σας που θέλετε και πλύσιμο μην τις θάψω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2014 Εννοειται κλαην. Ωρες ωρες τρωγεσαι με τα ρουχα σου. Κανουμε μια προφανως εντελως σουρεαλ συζητηση με τον Φρανκι και πιανεσαι απο τα μνηματα. Στο κατω κατω 2-3 σελιδες πριν γραφω αναλυτικες οδηγιες για οποιον ενδιαφερεται σοβαρα. Δεν είναι τρώγομαι με τα ρούχα μου. Είναι το στυλ, όταν ο Φράνκι σε ρωτάει ποια από τα 2 νεκροταφεία κι εσύ του λες "όταν λέμε νεκροταφεία, εννοούμε τα νεκροταφεία... αυτά στο δρόμο της Θέρμης". αχαχαχχαχαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2014 Παίδες,πού να πάω τώρα για πλύσιμο το αμάξι τώρα στην Θεσσαλονίκη; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2014 Παίδες,πού να πάω τώρα για πλύσιμο το αμάξι τώρα στην Θεσσαλονίκη; Τι αμαξι εχεις? Να βρεθουμε να παμε μαζι. Πως θα σε γνωρισω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2014 Παίδες,πού να πάω τώρα για πλύσιμο το αμάξι τώρα στην Θεσσαλονίκη; Για αμάξι δεν έχουμε πουθενά. Ήταν ένας Λάμπης απέναντι από το πολιτιστικό αλλά έκλεισε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o mikros gaidaros 456 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2014 ο λαμπης πήγαινε στο πολιτιστικό η απλά ηταν απένταντι? το αμάξι σου πόσες ρόδες έχει? τα παιδιία του ζεβεδέου ποιόνανανα είχανε πατέρα? απάντησε σωστά και θα σου αποκαλύψουμε το κατάλληλο για σένα πλυντήριο. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skiritis 228 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2014 Ρε παίδες, τα νεκροταφεία εννοείτε ή τα κοιμητήρια, εκεί που πάνε να κοιμηθούν χωρίς να ξυπνήσουν; Απαντήστε, με έχει πιάσει αγωνία... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2014 Ε λοιπόν λέω να πάω να πλύνω το μηχανάκι. Που να το πάω; Ξέρουμε κανέναν που να κάνει καλή δουλειά; Έμαθα ότι ο Κοσμάς έκλεισε. Ισχύει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2014 Grizlys απέναντι απο τα νεκροταφεία Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2014 Xampo δυο λαμδα εχει ο Γκριζλυς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2014 Θέλω να πλύνω το αγροτικό.Ο Κοσμάς την έκλεισε την επιχείρηση;Ο Γκριζλλλλλλης απέναντι από τα μνήματα κάνει δουλειά; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2014 Xampo δυο λαμδα εχει ο Γκριζλυς Μήπως να βρεθούμε να πάμε μαζί; Πως θα τον γνωρίσω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2014 Μήπως να βρεθούμε να πάμε μαζί; Πως θα τον γνωρίσω Θα δεις τα δυο λαμδα στην ταμπελα. Ας κλεισουμε ραντεβου αλλα δεν θα ερθω. Οταν λεω θα ερθω εννοω δε θα ερθω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2014 Έκλεισε ο Κοσμάς? Τώρα που θα πλένουμε τις μηχανές? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
balafas 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2014 Τελικα σε ποιο νεκροταφειο θα τα πλυνουμε; Μοιραζουν και σοκολατενιες ελιτσες οταν θα μαστε στην αναμονη;περιοδικα θα εχουν για ξεφυλισμα ή φερνουμε το δικο μας; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2014 Εγώ τώρα είμαι εδώ στου Γκρίζλλυ, απέναντι από τα μνήματα, αλλά δεν βλέπω κανέναν από σας ρε, μόνο κάτι περίεργους τύπους με φτυάρια στους ώμους. Φεύγω, πάω Κοσμά................. ανοιχτά δεν θα είναι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες