ninoaoe 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2014 Καλησπερα στην παρεα ! Εδω και εναν χρονο περιπου,εχω το MT-03 και προσφατα που αρχισα να δινω πολυ σημασια στην βενζινη εχω παρατηρισει οτι στα 120 χιλιομετρα περιπου ανοιγει το λαμπακι της ρεζερβας... Το πολυ πολυ 130-135 μια φορα που ειχα κανει καποια χιλιομετρα σε εθνικη. Αν κανεις την μεθοδο των τριων βγαινει οτι υπαρχει καταναλωση περιπου 9,1 λιτρα ανα 100 χλμ! Πολυ πιο πολυ απο το 6 που λεγεται οτι εχει η μηχανη.. Οι μονοι λογοι που μπορω να σκεφτω οτι προκαλουν τετοια καταναλωση ειναι:το υψος μου(1.85),τα κιλα μου (115 κιλα) ,τα λαστιχα που ηταν πολυ ξεφουσκωτα για αρκετο καιροκαι φυσικα το οτι πολλες φορες το παταω πολυ και οπου μπορω κανω μπαντιλα :P Πιστευεται οτι μπορει να ευθυνεται κατι αλλο? Η μηπως ειναι και νορμαλ αυτη η καταναλωση συμφωνα με την χρηση που του κανω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Satyros919 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2014 Φιλε μου καλέ, καλέ μου φίλε γεια σου. Αν συνδιάσεις τους 4 παραγοντες που ανεφερες εισαι μπομπα. Μια χαρα ειναι η καταναλωση. Κανα service κανουμε να αλλαξουμε κανα λαδακι ή στα παπαράκια μας??? 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2014 πρωτον βαλε στα λαστιχα την πιεση που τους πρεπει και οριζει ο κατασκευαστης! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ninoaoe 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2014 (τροποποιήθηκε) Εννοειται μολις ειδα οτι ειχε πεσει η πιεση στα λαστιχα τα φουσκωσα και τα ελεγχω πιο συχνα .Ναι καθε 5000χλμ του αλλαζω λαδια και φιλτρα. Και τωρα θα αλλαξω και αλυσιδογραναζα,καθως επισης και λαδια φιλτρα παλι. Και φυσικα κανω διατροφη γιατι τα κιλα μου πρεπει να το κουραζουν πιο πολυ απ'ολα Τροποποιήθηκε Μάιος 11 , 2014 από τον ninoaoe 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2014 2καβαλο και με λιωσιμο by μπαμπις χτχ, το χτ επιασε 9 καταναλωση.. πως την βλεπεις φυσιολογικη σταυρο... μονο εσυ ξερεις. ας απαντησουν οι κατοχοι καλυτερα ομως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2014 Πέρα από τα όποια τεχνικά θέματα που αφορούν καθαρά στη μοτοσικλέτα και το ''βαρύ'' δεξί σου χέρι,δοκίμασε να αλλάξεις και το πρατήριο που βάζεις βενζίνη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ninoaoe 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2014 (τροποποιήθηκε) Πέρα από τα όποια τεχνικά θέματα που αφορούν καθαρά στη μοτοσικλέτα και το ''βαρύ'' δεξί σου χέρι,δοκίμασε να αλλάξεις και το πρατήριο που βάζεις βενζίνη! Ναι φιλε μου,το εκανα. Εβαζα στην διασταυρωση ηρακλειου/πατησιων στο ΒP και τωρα βαζω πλεον Shell (select). Δεν μπορω να πω οτι ειδα διαφορες... Τροποποιήθηκε Μάιος 11 , 2014 από τον ninoaoe Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorips 699 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2014 Η καταναλωση που αναφερεις ειναι υπερβολικη ..βεβαια αλλαζει δραματικα απο τον τροπο που οδηγεις. Οταν το πιεζεις σε λαθος στροφες στις μεγαλες ταχυτητες (3η 4η κτλ) οταν το τρεχεις με συνεχη ανοικλειματα του γκαζιου κτλ ενω παραλληλα εχεις και χαμηλες πιεσεις βλεπεις καταναλωσεις πολυ πανω απο την μεση. Οταν πρωτοπηρα τον πηγασο (εχουμε ιδιο μοτερ) ..ενιωθα πως εκαιγε υπερβολικα. Μετα απο λιγες βολτες που εμαθα το μηχανακι και πιο γρηγορα πηγαινα και πιο οικονομικα. Παντως ποτε δεν εχω δει πανω απο 7,5/100 στον πηγασο οσο και να το πιεσω. (λεμε τωρα) Οι εξατμισεις σου πισω ειναι καθαρες; ..υποτιθεται οτι με λαθος μιγμα ειναι μαυρες. Οπως και να εχει πειραματισου λιγο με την οδηγηση σου βαλε και τις σωστες πιεσεις ..και στην τελικη περνα απο την γιαμαχα να ελεγξει ψεκασμο κτλ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ninoaoe 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2014 Η καταναλωση που αναφερεις ειναι υπερβολικη ..βεβαια αλλαζει δραματικα απο τον τροπο που οδηγεις. Οταν το πιεζεις σε λαθος στροφες στις μεγαλες ταχυτητες (3η 4η κτλ) οταν το τρεχεις με συνεχη ανοικλειματα του γκαζιου κτλ ενω παραλληλα εχεις και χαμηλες πιεσεις βλεπεις καταναλωσεις πολυ πανω απο την μεση. Οταν πρωτοπηρα τον πηγασο (εχουμε ιδιο μοτερ) ..ενιωθα πως εκαιγε υπερβολικα. Μετα απο λιγες βολτες που εμαθα το μηχανακι και πιο γρηγορα πηγαινα και πιο οικονομικα. Παντως ποτε δεν εχω δει πανω απο 7,5/100 στον πηγασο οσο και να το πιεσω. (λεμε τωρα) Οι εξατμισεις σου πισω ειναι καθαρες; ..υποτιθεται οτι με λαθος μιγμα ειναι μαυρες. Οπως και να εχει πειραματισου λιγο με την οδηγηση σου βαλε και τις σωστες πιεσεις ..και στην τελικη περνα απο την γιαμαχα να ελεγξει ψεκασμο κτλ. Μαυρες πιτσιλιες εχει η εξατμιση πισω αν εννοεις αυτο..Ναι θα πειραματιστω και αλλο με την οδηγηση! Παντως τελευταια φορα που προσπαθησα να οδηγησω οικονομικα σκεψου οτι απο τα 80 χλμ εως τα 120 που ανοιξε το λαμπακι πηγαινα με κατω απο 3-4 χιλιαδες στροφες και παλι δεν ειδα διαφορα. Ευχαριστω πολυ παντως :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikelioum 73 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2014 Φιλε μου καλέ, καλέ μου φίλε γεια σου. Αν συνδιάσεις τους 4 παραγοντες που ανεφερες εισαι μπομπα. Μια χαρα ειναι η καταναλωση. Κανα service κανουμε να αλλαξουμε κανα λαδακι ή στα παπαράκια μας??? χαχαχα.....εισαι θεοςςςς πεθανα στο γελιο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CIVIL 615 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2014 (τροποποιήθηκε) φίλε εγώ με 1.80 83 κιλά κανονικά λαστιχα σχετικά γρήγορα είχα 9 στο Auris 1.6............ έχεις μεγάλη κατανάλωση αλλά δεν κάνεις και κάτι ρε φιλέ και εσύ. Το ότι λες για τα λάστιχα σου δείχνει ότι είσαι γενικά απρόσεχτος. Δοκίμασε νορμάλ οδήγηση με σωστά τα λάστιχα για λίγο και μετά το συζητάμε Τροποποιήθηκε Μάιος 11 , 2014 από τον CIVIL 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ninoaoe 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2014 φίλε εγώ με 1.80 83 κιλά κανονικά λαστιχα σχετικά γρήγορα δεν είχα 9 στο Auris 1.6............ έχεις μεγάλη κατανάλωση αλλά δεν κάνεις και κάτι ρε φιλέ και εσύ. Το ότι λες για τα λάστιχα σου δείχνει ότι είσαι γενικά πρόσεχτος. Δοκίμασε νορμάλ οδήγηση με σωστά τα λάστιχα για λίγο και μετά το συζητάμε Οσο και να θελω,πατησιων που οδηγαω συνηθως δεν μπορω να οδηγησω και πολυ κανονικα. Δεν διαφωνω για το "απροσεκτος" αλλα ο λογος που εκανα το ποστ ειναι γιατι ανεξαρτητα απο τα κιλα,τα λαστιχα και την οδηγηση παλι δεν εχω δει ποτε κανεναν να λεει οτι εχει καταναλωση 9 απο 6 που υποτιθεται.. Και με νορμαλ οδηγηση και νορμαλ πιεση στα λαστιχα παλι πανω απο 135χλμ δεν εχω βγαλει πριν ανοιξει το λαμπακι (που αυτο συνεπαγεται καταναλωση 8/100).Ενω συνηθως βλεπω λενε 180 με 200 χμλ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2014 Τα λάστιχα αλλάζουν τραγικά ελάχιστα την απόδοση. Στο youtube υπάρχουν vid πάνω σε αυτό το θέμα, βαριέμαι να ψάχνω να βάλω τώρα εδώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
funk 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2014 Τα 9 λίτρα στα 100 για ενα ψεκαστό μονοκύλινδρο δεν ειναι αποδεκτή τιμή. α) Βεβαιώσου ότι οι υπολογισμοί σου είναι σωστή β) Βάζε βενζίνη από το ίδιο βενζινάδικο, από την ίδια αντλία κλπ και γέμιζε πάντα γ) Εξασφάλισε σωστή πίεση στα ελαστικά σου και σωστή συντήρηση της αλυσίδας σου δ) Τσέκαρε το φίλτρο αέρα αν είναι σε καλή κατάσταση και στην ανάγκη αντικατέστησέ το Αν μετά τα παραπάνω δεν έχουν διορθωθεί τα πράγματα σε 2-3 γεμίσματα τότε πρέπει να πας πιο μέσα... και να ελέγξεις γενικά τον ψεκασμό σου με μια καυσανάλυση και ίσως και να χρειάζεσαι και καθαρισμό των σωμάτων ψεκασμού. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2014 ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ τόση κατανάλωση και μην ακούω άσχετα περί βάρους-κάνε δίαιτα κλπ!Δηλαδή στο δικάβαλο θα πρέπει να καίει 12/100?? Ούτε τα παντιλίκια κάνουν τη ζημιά,άντε +1λίτρο επιπλέον,όχι 3. Πρώτο μέλημα βαλβίδες(μάλλον είναι πολύ ανοικτές) και συνάμα έλεγχο στον ψεκασμό που είπε και ο funk. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ninoaoe 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2014 ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ τόση κατανάλωση και μην ακούω άσχετα περί βάρους-κάνε δίαιτα κλπ!Δηλαδή στο δικάβαλο θα πρέπει να καίει 12/100?? Ούτε τα παντιλίκια κάνουν τη ζημιά,άντε +1λίτρο επιπλέον,όχι 3. Πρώτο μέλημα βαλβίδες(μάλλον είναι πολύ ανοικτές) και συνάμα έλεγχο στον ψεκασμό που είπε και ο funk. Νομιζω οτι χρειάζονται ρύθμιση οι βαλβίδες όντως. Ξέρουμε τι κόστος έχει αυτό καθώς και η καυσαναλυση? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
funk 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2014 Φίλε μου έχεις YAMAHA. Αυτό έχεις το εξής προτέρημα: Μπορείς να βρείς πολύ καλή τεχνική υποστήριξη σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία. Από το να ταλαιπωρήσε μέσα στο φόρουμ καλύτερα ρώτα στη πόλη που βρίσκεσαι πιο είναι καλό συνεργείο για YAMAHA ώστε να πας και να σου λύσουν το όποιο πρόβλημα αν είναι κάτι σημαντικό όπως το ρύθμισμα των βαλβίδων ή του ψεκασμού σου. Επίσης, αν θες δώσε μας και μερικά στοιχεία για τη μοτοσυκλέτα που έχεις σχετικά με την έως τώρα συντήρησή της, πόσα χιλιόμετρα έχει τώρα κλπ για να μην λέμε στη τύχη πράγματα. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ninoaoe 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2014 Φίλε μου έχεις YAMAHA. Αυτό έχεις το εξής προτέρημα: Μπορείς να βρείς πολύ καλή τεχνική υποστήριξη σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία. Από το να ταλαιπωρήσε μέσα στο φόρουμ καλύτερα ρώτα στη πόλη που βρίσκεσαι πιο είναι καλό συνεργείο για YAMAHA ώστε να πας και να σου λύσουν το όποιο πρόβλημα αν είναι κάτι σημαντικό όπως το ρύθμισμα των βαλβίδων ή του ψεκασμού σου. Επίσης, αν θες δώσε μας και μερικά στοιχεία για τη μοτοσυκλέτα που έχεις σχετικά με την έως τώρα συντήρησή της, πόσα χιλιόμετρα έχει τώρα κλπ για να μην λέμε στη τύχη πράγματα. Νομιζω οτι η αντιπροσωπία είναι πολύ πιο ακριβή γιαυτο δεν έχω πάει έως τώρα. Η μηχανή έχει πάνω 23000χλμ, αλλά την πήρα μεταχειρισμενη με 17000. Δεν ξέρω τι είχε κάνει ο προηγούμενος καθώς δεν είχε βιβλίο σέρβις. Εγώ Έχω κάνει ένα σέρβις(Λάδια φίλτρα κλπ) και τώρα θα κάνω το δεύτερο όπου θα αλλάξω αλυσιδογραναζα, φίλτρα, λάδια μπουζί και θα κάνω μερικούς ελέγχους που αναφέρει το manual της μηχανής. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ninoaoe 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2014 Λοιπον επειτα απο ενα αρκετα μεγαλο σερβις (αλυσιδογραναζα afam -απο 47-->48 το πισω, φιλτρο λαδιου-ηταν βουλωμενο,φιλτρο αερα pipecross,ρυρμιση βαλβιδων,μπουζι και λαδια) ηδη απο τα 98 χλμ που ημουν πριν το σερβις, το λαμπακι ανοιξε στα 145χλμ αντι για τα 120 που ανοιγε συνηθως. Αρα με 145 χλμ ηδη εχει καταναλωση 7. Αν και θεωρω οτι θα κανει 160χλμ περιπου απο δω και περα οποτε φτανουμε σε καταναλωση 6,4 περιπου. Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια παλικαρια 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜπάμπηςXT660X 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2014 2καβαλο και με λιωσιμο by μπαμπις χτχ, το χτ επιασε 9 καταναλωση.. πως την βλεπεις φυσιολογικη σταυρο... μονο εσυ ξερεις. ας απαντησουν οι κατοχοι καλυτερα ομως. Όχι ρε μην μας καις έτσι... Έχω δει κάτι 7-7+ αλλά όχι και 9...!!!!!! Αυτό δεν γίνεται.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gerkon 620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2014 Λοιπον επειτα απο ενα αρκετα μεγαλο σερβις (αλυσιδογραναζα afam -απο 47-->48 το πισω, φιλτρο λαδιου-ηταν βουλωμενο,φιλτρο αερα pipecross,ρυρμιση βαλβιδων,μπουζι και λαδια) ηδη απο τα 98 χλμ που ημουν πριν το σερβις, το λαμπακι ανοιξε στα 145χλμ αντι για τα 120 που ανοιγε συνηθως. Αρα με 145 χλμ ηδη εχει καταναλωση 7. Αν και θεωρω οτι θα κανει 160χλμ περιπου απο δω και περα οποτε φτανουμε σε καταναλωση 6,4 περιπου. Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια παλικαρια συγγνωμη φιλε με αλλαγη μονο +1 δοντι πισω ειδες καποια διαφορα ή το ιδιο και το αυτο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ninoaoe 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2014 Νομιζω οτι και αν ειδα θα ειναι απλα placebo..Παρολαυτα νομιζω ξεκιναει ελαφρως πιο αποτομα.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stathispsaltis 558 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2014 Το minareli γενικά είναι γνωστή βενζινοφαγάνα, αλλά 9λ/100km είναι too much. Ακόμα κι αν βάλεις τους παραγοντες που ανέφερες. Αν κάνεις καθημερινά λίγα χλμ και σε διαδρομές με συνεχές σταμάτημα σε φανάρια, μποτιλιάρισμα και μπόλικο συμπλεκτάρισμα είναι λογικό να ανέβει η κατανάλωση. Αλλά το πολύ 1,5-2 λίτρα. Η λύση είναι σε πρώτη φάση να το βγάλεις σε ανοιχτό δρόμο και να το ανοίξεις για να ξεμπουκώσει. Αν εξακολουθήσει να έχει την ίδια υψηλή κατανάλωση, τότε πήγαινε το σε συνεργείο για ρύθμιση βαλβίδων, ρύιθμιση injection, καθαρισμό μπεκ και πεταλούδων + λαδάκια φίλτρα. Λογικά θα επανέλθει στα κανονικά του. Αν όχι...το βαφεις μπλε και το πετάς στη θάλασσα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ninoaoe 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2014 Το minareli γενικά είναι γνωστή βενζινοφαγάνα, αλλά 9λ/100km είναι too much. Ακόμα κι αν βάλεις τους παραγοντες που ανέφερες. Αν κάνεις καθημερινά λίγα χλμ και σε διαδρομές με συνεχές σταμάτημα σε φανάρια, μποτιλιάρισμα και μπόλικο συμπλεκτάρισμα είναι λογικό να ανέβει η κατανάλωση. Αλλά το πολύ 1,5-2 λίτρα. Η λύση είναι σε πρώτη φάση να το βγάλεις σε ανοιχτό δρόμο και να το ανοίξεις για να ξεμπουκώσει. Αν εξακολουθήσει να έχει την ίδια υψηλή κατανάλωση, τότε πήγαινε το σε συνεργείο για ρύθμιση βαλβίδων, ρύιθμιση injection, καθαρισμό μπεκ και πεταλούδων + λαδάκια φίλτρα. Λογικά θα επανέλθει στα κανονικά του. Αν όχι...το βαφεις μπλε και το πετάς στη θάλασσα! ναι φιλε μου το εγραψα λιγο πιο πανω μετα απο το σερβις εστρωσε! νομιζω το φιλτρο λαδιου κ οι βαλβιδες δημιουργουσαν το προβλημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gerkon 620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2014 Το minareli γενικά είναι γνωστή βενζινοφαγάνα, αλλά 9λ/100km είναι too much. Ακόμα κι αν βάλεις τους παραγοντες που ανέφερες. Αν κάνεις καθημερινά λίγα χλμ και σε διαδρομές με συνεχές σταμάτημα σε φανάρια, μποτιλιάρισμα και μπόλικο συμπλεκτάρισμα είναι λογικό να ανέβει η κατανάλωση. Αλλά το πολύ 1,5-2 λίτρα. Η λύση είναι σε πρώτη φάση να το βγάλεις σε ανοιχτό δρόμο και να το ανοίξεις για να ξεμπουκώσει. Αν εξακολουθήσει να έχει την ίδια υψηλή κατανάλωση, τότε πήγαινε το σε συνεργείο για ρύθμιση βαλβίδων, ρύιθμιση injection, καθαρισμό μπεκ και πεταλούδων + λαδάκια φίλτρα. Λογικά θα επανέλθει στα κανονικά του. Αν όχι...το βαφεις μπλε και το πετάς στη θάλασσα! εμενα για χτ με χαλαρη οδηγηση ενα 5ρι καταναλωση μου ειχαν πει και απο το φορουμ κιολας μου ειχαν πει με ξεταπωτες ακραπες , φιλτρο και καγκουριες κοντα στα 6 λιτρα... (ιδιο κινητηρα εχουν με το μτ-03) τι βενζινοφαγανα λες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες