Jump to content
beter_1993

Skyteam bobos 125cc. Στην αδεια γράφει για 2 ατομα η μονο για ενα?

Recommended Posts

ο μπομπος δεν νομιζω να οδηγειται χωρις διπλωμα! δεν ειναι 50αρι( που και αυτο θελει διπλωμα) 125 ειναι! :)

Δεν ειναι αυτο το θεμα. Φιλε μου ανοιγεις θεμα για μπομπο στο οποιο αναρωτιεσαι αν και πως πιανει τα 100. Προφανως λοιπον δεν εισαι για μπομπο. Ισως να πρεπει να κανεις μια ωριμη συζητηση με τους γονεις σου να παρεις κατι της προκοπης. Κριμα ειναι να δωσεις τοσα λεφτα και να μην παρεις μια μηχανουλα να τη χαιρεσαι.

Τροποποιήθηκε από τον Angel13

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Και γω μιλαω απολυτα φιλικα, καταλαβα οτι ερωτευτηκες, εχεις δικιο στο οτι ουτε τα σκουτερ με τα μικρα ροδακια ειναι σταθερα και οτι οπως πηγαινουν οι σκουτεραδες τα χιλιομετρα θα τα βγαζεις και συ χωρις προβλημα αλλα κοιτα λιγο πιο μακρυα...

εμ εγω παπια θελω αλλα για εναν παραξενο λογο μονο για μπομπο δεν εχουν θεμα οι δικοι μου! δεν θελω να το παρω με μουρμουρα! καταλαβαινεις τι λεω! οποτε περιοριζομαι σε αυτο! αλωστε το θελω για διαδρομες που εχω κανει χιλιαδες φορες! εχω αυτοκινητο δικο μου δεν ειναι πως θελω το μπομπο για τεραστιες αποστασεις!:)

Δεν ειναι αυτο το θεμα. Φιλε μου ανοιγεις θεμα για μπομπο στον οποιο αναρωτιεσαι αν και πως πιανει τα 100. Προφανως λοιπον δεν εισαι για μπομπο. Ισως να πρεπει να κανεις μια ωριμη συζητηση με τους γονεις σου να παρεις κατι της προκοπης. Κριμα ειναι να δωσεις τοσα λεφτα και να μην παρεις μια μηχανουλα να τη χαιρεσαι.

δεν με πειραζει τοσο η τελικη του! ειπα ενδεικτικα τι μου ειπε ο πωλητης! :) πιο πολυ με νοιαζει αν θα βαλω την κοπελια μου πανω να τραβαει σε μια ανηφορα, να μν πηγαινουμε με 30-40 να πιανω καμια 70αρα 80αρα μαξ. τα 100 ειναι υπερπολλα! ουτε με παπι δεν εχω παει τοσο! εδω με γουρουνα 150αρα 75 τελικη εωγαλα με δυο ατομα και φοβομουν μην με παρει ο αερας με τον μπομπο θα τρεχω? :Ρ απλα καταλαβαινεις πως ειναι ερωτας!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τοτε πασο.. Το χτυπας, κανεις το γουστο σου, το συνιθιζουν οι γονεις σου και μετα χτυπας μηχαναρα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ειναι αυτο το θεμα. Φιλε μου ανοιγεις θεμα για μπομπο στο οποιο αναρωτιεσαι αν και πως πιανει τα 100. Προφανως λοιπον δεν εισαι για μπομπο. Ισως να πρεπει να κανεις μια ωριμη συζητηση με τους γονεις σου να παρεις κατι της προκοπης. Κριμα ειναι να δωσεις τοσα λεφτα και να μην παρεις μια μηχανουλα να τη χαιρεσαι.

εχει γινει σφαγη! δεν ειχαν θεμα να παρω δικο μου αμαξι απο τα 18 και μαλιστα 1.600αρι που για νεο οδηγο (αν και επερνα τ αμαι απο τα 16 ;Ρ) ειναι πολλα! αλλα καθε φορα που τους λεω οτι θα παρω γινεται το βατερλο! εδω για αυτοματη βεσπα η ζιπ που ελεγα ηταν καθετοι! δεν μου λενε οχι γιατι πλεον στα 21 μου δεν μου κανουν κουμαντο αλλα και μονο που δεν συμφωνουν δημιουργειται κοντρα! αρα στο μονο που δεν μαγκωνουν ιδιαιτερα ειναι ο μπομπος! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τοτε πασο.. Το χτυπας, κανεις το γουστο σου, το συνιθιζουν οι γονεις σου και μετα χτυπας μηχαναρα...

Ακριβωωωωωωωωωως:Ρ ετσι το χω στο μυαλο μου! Και με ενα innova injection η ενα crypton x μια χαρα καλυπτομαι! και η cbr 125 με καλυπτει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι δικοι σου θα γκρινιαζουν παντα στην αρχη. Μεχρι να το συνηθισουν ειναι. Το μπομπο απλα το βλεπουν μικρο και νομιζουν οτι ειναι ακινδυνος. Αλλα αμα δε σε χαλαει εσενα καλα ειναι :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πήγαινε τους έναν έναν μια βόλτα με τον μπόμπο. Με 60 χιλιόμετρα και κάνε ένα απότομο φρενάρισμα. Πάρε και μια μηχανή, πήγαινε με 60 και κάνε ένα απότομο φρενάρισμα. Ρώτα τους με ποιο πιστεύουν ότι θα επιβιώσεις. Καλορίζικη η μηχανή!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

kala to mono sigouro enai pws me thn mhxanh h to papi stamatas logw ka ths diaforas sto megethos tou troxou! sygnwmh gia ta greeklish apla st tablet den exei ellhnika gia kapoio logo!:P apla skeftomai pws epeidh einai mikro-voliko-evelikto, tha me sunhthisoun k me ton mpompo kk meta suzhtame gia papi!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι δικοι σου θα γκρινιαζουν παντα στην αρχη. Μεχρι να το συνηθισουν ειναι. Το μπομπο απλα το βλεπουν μικρο και νομιζουν οτι ειναι ακινδυνος. Αλλα αμα δε σε χαλαει εσενα καλα ειναι :P

atholou :P oi dikoi mou ala skeftontai pws me ton mpompo tha periorizomai stis kontines apostaseis kai den tha mai sunexeia sthn vouliagmenhs sthn khfhsias kai se alloustetoius kedrikous drromous!enw me to papaki kseroun pwssss den tha xw orio! pantws an telika t parw mesa st spiti th t vazw!dippla st krevati m na t kamarwnw :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πιο πολυ με νοιαζει αν θα βαλω την κοπελια μου πανω να τραβαει σε μια ανηφορα

Με αυτό το παιχνιδάκι δικάβαλο σε ανηφόρα είναι πιο πιθανό να σας φύγει κάτω απ τα πόδια,

να σκάσετε με τον κώλο κάτω και να συνεχίσει την ανηφόρα μόνο του...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με αυτό το παιχνιδάκι δικάβαλο σε ανηφόρα είναι πιο πιθανό να σας φύγει κάτω απ τα πόδια,

να σκάσετε με τον κώλο κάτω και να συνεχίσει την ανηφόρα μόνο του...

Χαχαχαχα λες? ε αμα μου κανει κατι η κοπελα μου θα της πω να παμε βολτα σε ανηφορα για να την πεταξω κατω:Ρ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παντως ακομα περιμενω απο καποιον την απαντηση στην αρχικη μ δηλωση!!:-P το μπομπακι τελικα στην αδεια του γραφει για ενα ατομο η για δυο ατομα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπες εδώ και στείλε τους email να σου πούνε. Σίγουρα οι αυστραλοί πωλητές είναι ποιο αξιόπιστοι απο τους έλληνες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

2 γραφει η αδεια.

Eυχαριστω παρα πολυ φιλε μου! :pray:

Μπες εδώ και στείλε τους email να σου πούνε. Σίγουρα οι αυστραλοί πωλητές είναι ποιο αξιόπιστοι απο τους έλληνες

αυτο εννοειται:ρ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επομενως μαζευω τα λεφτα και εφοσον η αδεια γραφει για δυο ατομα θα το αγορασω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αγορινα φυσικα και καταλαβαινω τους γονεις σου γιατι και γω κατι τετοια περασα βεβαια πιο μικρος . Το θεμα ειναι να πιασεις εναν εναν τους δικους σου και να τους εξηγησεις καποια θεματα. Πιασε σημερα τον πατερα σου και πες του οτι καταλαβαινεις τους κινδυνους , δωστου να καταλαβει οτι δεν χρειαζεισαι το μηχανακι για μοστρα κλπ και επισης να καταλαβει οτι δεν εχεις θεμα να παρεις και ασχημη μηχανη αλλα πανω απολα σε νοιαζει η ασφαλεια ( που ετσι ειναι και το σωστο ) . Εγω οδηγαω απο τα 14 περιπου . Φυσικα τα πρωτα χρονια εδω τοπικα μιας και ειναι εξοχη και δεν εβγαινα ποτε σε κεντρικο κλπ . Θελω να καταληξω στο εξης . Εισαι 21 χρονων . Θελεις να δωσεις κοντα 1200 για να παρεις ενα μηχανακι που η ροδα του ειναι γυρω στις 3-4 φορες μικροτερη σε επιφανεια απο μιας νορμαλ μηχανης . Σε μερα με αρκετο αερα θα τρως τοσο σκαμπιλι που μπορει και να πηγαινεις με max 30 χλμ και να καθυστερεις και σε τυχον δουλειες εκει που δεν το περιμενεις . θα μου πεις , ναι αλλα εγω εχω θεμα κλπ . Εχεις θεμα αδερφε αλλα ειναι και θεμα ασφαλειας αυτο που σου λεω . Εφωσον μενεις και Αθηνα αποσο βλεπω να ξερεις πως θα εισαι πολυ μικρος για να σε σεβονται με τετοιο μηχανακι στο δρομο . Και να ξερεις οτι ενα ατυχημα ( χτυπα ξυλο ) δεν γυριζει πισω . Αν ο μη γενοιτο σε κοπανησει ενα αμαξι με τον μπομπο εισαι 90 % καταδικασμενος . Με λιγα λεφτα παραπανω παιρνεις ενα αξιοπρεπες μηχανακι ( οχι SXV) αλλα εστω ενα μοταρντακι 200-400 κυβικα ή ακομα και ενα παπακι σε στυλ crypton . Μην παρεις μια αποφαση που θα σου κοστισει 1200 ευρω και καποια ελλειψη ασφαλειας επειδη οι γονεις σου εχουνε κολλημενο τροπο σκεψης . Και δεν το λεω κακοπροαιρετα σου τονιζω φιλε μου οτι και οι δικοι μου ετσι σκεφτονταν μεχρι που με ειδανε να κανω σουζες με το 50αρι κατσαμε μιλησαμε και αποφασισαμε οτι οπως θα φυγουνε και αυτα τα κολληματα τους για καποιο μεγαλυτερο μηχανακι πρεπει να σοβαρευτω και οπως τους εδωσα εγω καποια κριτηρια σκεψης μου ειπαν και εκεινοι καποια παραδειγματα απο παιδια που σκοτωθηκαν και απο τοτε και εκεινοι αλλαξαν τροπο σκεψης σε πιο ορθο και εγω σοβαρευτηκα και απο τοτε σταματησα να κανω μακακιες με το μηχανακι και μαλιστα οτι και να παιρνω απο τοτε και επειτα συμπεριφερομαι σαν 40αρης σοβαρος οικογενειαρχης με μωρο στο πισω καθισμα :mB_kalo_e:

Μακαρι να κανεις την καλυτερη δυνατη επιλογη αγορινα :afro:

Τροποποιήθηκε από τον ultr7as

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αγορινα φυσικα και καταλαβαινω τους γονεις σου γιατι και γω κατι τετοια περασα βεβαια πιο μικρος . Το θεμα ειναι να πιασεις εναν εναν τους δικους σου και να τους εξηγησεις καποια θεματα. Πιασε σημερα τον πατερα σου και πες του οτι καταλαβαινεις τους κινδυνους , δωστου να καταλαβει οτι δεν χρειαζεισαι το μηχανακι για μοστρα κλπ και επισης να καταλαβει οτι δεν εχεις θεμα να παρεις και ασχημη μηχανη αλλα πανω απολα σε νοιαζει η ασφαλεια ( που ετσι ειναι και το σωστο ) . Εγω οδηγαω απο τα 14 περιπου . Φυσικα τα πρωτα χρονια εδω τοπικα μιας και ειναι εξοχη και δεν εβγαινα ποτε σε κεντρικο κλπ . Θελω να καταληξω στο εξης . Εισαι 21 χρονων . Θελεις να δωσεις κοντα 1200 για να παρεις ενα μηχανακι που η ροδα του ειναι γυρω στις 3-4 φορες μικροτερη σε επιφανεια απο μιας νορμαλ μηχανης . Σε μερα με αρκετο αερα θα τρως τοσο σκαμπιλι που μπορει και να πηγαινεις με max 30 χλμ και να καθυστερεις και σε τυχον δουλειες εκει που δεν το περιμενεις . θα μου πεις , ναι αλλα εγω εχω θεμα κλπ . Εχεις θεμα αδερφε αλλα ειναι και θεμα ασφαλειας αυτο που σου λεω . Εφωσον μενεις και Αθηνα αποσο βλεπω να ξερεις πως θα εισαι πολυ μικρος για να σε σεβονται με τετοιο μηχανακι στο δρομο . Και να ξερεις οτι ενα ατυχημα ( χτυπα ξυλο ) δεν γυριζει πισω . Αν ο μη γενοιτο σε κοπανησει ενα αμαξι με τον μπομπο εισαι 90 % καταδικασμενος . Με λιγα λεφτα παραπανω παιρνεις ενα αξιοπρεπες μηχανακι ( οχι SXV) αλλα εστω ενα μοταρντακι 200-400 κυβικα ή ακομα και ενα παπακι σε στυλ crypton . Μην παρεις μια αποφαση που θα σου κοστισει 1200 ευρω και καποια ελλειψη ασφαλειας επειδη οι γονεις σου εχουνε κολλημενο τροπο σκεψης . Και δεν το λεω κακοπροαιρετα σου τονιζω φιλε μου οτι και οι δικοι μου ετσι σκεφτονταν μεχρι που με ειδανε να κανω σουζες με το 50αρι κατσαμε μιλησαμε και αποφασισαμε οτι οπως θα φυγουνε και αυτα τα κολληματα τους για καποιο μεγαλυτερο μηχανακι πρεπει να σοβαρευτω και οπως τους εδωσα εγω καποια κριτηρια σκεψης μου ειπαν και εκεινοι καποια παραδειγματα απο παιδια που σκοτωθηκαν και απο τοτε και εκεινοι αλλαξαν τροπο σκεψης σε πιο ορθο και εγω σοβαρευτηκα και απο τοτε σταματησα να κανω μακακιες με το μηχανακι και μαλιστα οτι και να παιρνω απο τοτε και επειτα συμπεριφερομαι σαν 40αρης σοβαρος οικογενειαρχης με μωρο στο πισω καθισμα :mB_kalo_e:

Μακαρι να κανεις την καλυτερη δυνατη επιλογη αγορινα :afro:

Δεν εχεις αδικο! οταν ξεκινησα την κουβεντα τους ειπα πως θελω ενα παπι 125 για να τραβαει ανετα και οχι να σπρωχνω. η μανα μου μου ειπε: και το αμαξι γιατι στο πηραμε? δωσαμε 7.750 για να παρω δικο μου ενα Audi A3 1.6 fsi 2004. ουτε πλουσιος ειμαι ουτε ψωνισμενος με αυτο που οδηγαω,απλα επειδη απο 14 εγω οδηγαω αυτοκινητο και ανεκαθεν ειχα αρρωστια με αυτο το αμαξι θελησαν να μου τ κανουν δωρο. σκεψου ο πατερας μου οδηγαει κατι κατωτερο απο το δικο μου! (Audi a4 1.6 2001). Με λενε "αχαριστο" και οτι αμα παρω το μηχανακι δεν θα το κινω το αμαξι! αρα ασκοπη αγορα ειτε το μηχανακι ειτε το αμαξι. Η αποστασεις και τα χιλιομετρα που κανω καθημερινα ειναι ΠΟΛΛΑ! σκεχου πως το αμαξι το πηρα πριν 2 χρονια και απο 83.000χλμ που το πηρα τωρα εχω 121.500 περιπου! ειναι πολλα χιλιομετρα=πολλη βενζινη=πολλα λεφτα! και εκτος αυτου καθε φορα που περνω το αμαξι λιωνω την ωρα που το οδηγαω αλλα οταν ψαχνω να παρκαρω θυμαμαι οοοο,τι βρισιες ξερω απο τοτε που γεννηθηκα! τους λεω ολα οσα σου λεω και σενα αλλα μου λενε οτι ειμαι εκτεθιμενος! τους λεω οκ, ας παρω ενα piaggio zip . η κατι αντιστοιχο! με μικρο τροχο αυτοματο με κενο στα ποδια για να μπορω να "πηδηξω" σε περιπτωση αναγκης! ΟΧΙ παλι. καλα λεω παω για μπομπο! και μην μου πειτε ΟΧΙ εδω 13χρονα το οδηγανε. Δεν αντεδρασαν.. οποτε το μονο που μου μενει ειναι αυτο! ειναι ομορφο, μπανικο, ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ, αλλα ειναι κατι που εν τελει μου αρεσει και ειναι μια επιλογη που ειναι εναλλακτικη για να το κρατησω καποιο καιρο και μελλοντικα να παρω παπακι! δεν ξερω αν καταλαβαινεις πως σκεφτομαι! αν τον παρω τον μπομπο δεν θα τον πουλησω, θα τον κρατησω ετσι για να υπαρχει οταν θα θελω να κανω χαβαλε! πηγα με την κοπελα μ ανεβηκαμε και οι δυο! χωραμε, δεν εχω κανενα θεμα να το κουμανταρω. μονος μου πανω του ειμαι σαν να μαι πανω σε κανονικο μηχανακι δεν εχω κανενα ποβλημα. με την κοπελα μου ειμαι πιο στριμωχτα αλλα δεν πειραζει ας κολλαει πανω μου! καλο ειναι αυτο! :Ρ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

eida shmera se ena magazi ena honda msx 125! einai antistoixo tou mpompou se megethos! einai naked.apla erwtas alla panakrivo! den to suzhtaw na to parw milame gia 3.000e! apla einai toso omorfo pou den th mporousa na mhn t anaferw!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με 64 κιλα που δινει ο κατασκευαστης το 125 δεν μου φαινεται περιεργο να ποιανει τα 95-100.

Παντως αξιζει να πουμε οτι εχει πανφτηνα ανταλλακτικα και σε τεραστια ποικιλια (παιρνει τα παντα απο το γνησιο honda), αλλα και οτι αν τσεκαρει καποιος τις αγγελιες θα δει οτι κραταει αρκετα ψηλα την τιμη του ως μεταχειρισμενο :punk:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με 64 κιλα που δινει ο κατασκευαστης το 125 δεν μου φαινεται περιεργο να ποιανει τα 95-100.

Παντως αξιζει να πουμε οτι εχει πανφτηνα ανταλλακτικα και σε τεραστια ποικιλια (παιρνει τα παντα απο το γνησιο honda), αλλα και οτι αν τσεκαρει καποιος τις αγγελιες θα δει οτι κραταει αρκετα ψηλα την τιμη του ως μεταχειρισμενο :punk:

ναι τοσα κιλα ειναι! οντως μεταχειρισμενα τα 125αρια εχουν καπου στα 850-1000ε! και με 1146 το περνω καινουργιο με το κλειδι στο χερι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξερω οτι μεσα σε μικρο χρονικο διαστημα εχω μιλησει για 4 διαφορετικα μηχανακια,με μεγαλη διαφορα στα λεφτα, απλα παντα πριν αγορασω κατι το ψαχνω καλα! ειναι πολλα τα λεφτα και ειναι κριμα να παρω γουρουνι στο σακι! αλλωστε γ αυτο πιστευω πως υπαρχει και αυτος ο ιστοτοπος! :P Λοιπον, πηγα σε μια αντιπροσωπεια της honda σημερα το πρωι και ειδα το honda msx 125! μικρο σε μεγεθος! σχεδιο naked μοτοσυκλετας, ΑΡΚΕΤΑ πιο μεγαλο απο τον μπομπο, και πιο ασφαλες! η τιμη του ειναι στα 3000ε αλλα εχει καλουσ διακανονισμουσ με δοσεις! οποτε το σκεφτομαι σοβαρα! εχει στησιμο κανονικης street μηχανης, μπρος πισω δισκοφρενα. χωραει ΑΝΕΤΑ δευτερο ατομο και το σημαντηκοτερο με ΑΣΦΑΛΕΙΑ! :mB_kalo_e: δεν υστερει σε τιποτα. ειναι πολυ ομορφο μοτοσυκλετακι! φοραει ιδιο μοτερ με αυτο του Innova με μονη διαφορα πως εχει συμπλεχτη! Σε ασπρο το κοιταω! τι γνωμη εχετε για αυτο? σε υψος ειναι μακραν πιο ανετο σε σχεση με τον μπομπο. ειναι Μικρο και παλι αλλα μεγαλυτερο του μπομπου και πολυ πιο σταθερο και λογω βαρους! Αξιζει? μ αρεσει γιατι ειναι honda, ευελικτο, ειναι σχεδιο μοτοσυκλετας σε μικρογραφια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω ηθελα να πω οτι σε οσα μαγαζια εχουν μεινει μηχανακια σαν το δικο σου χοντα καινουργια τα δινουν στο 2χιλιαρο...

τιμη προ κρισης αλλα δεν νομιζω οτι και τωρα θα εχουν κατεβει οι τιμες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε μου θα δωσεις 3000 για 125? Φιλε μου θα δωσεις 3000 για μπομπο?

Ειπαμε θες σωνει και καλα μπομπο αλλα 3000? Με τοσα παιρνεις οτι θες απο μεταχειρισμενα απο 125 μεχρι 600+. Κριμα τα λεφτα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα