Jump to content
beter_1993

Skyteam bobos 125cc. Στην αδεια γράφει για 2 ατομα η μονο για ενα?

Recommended Posts

Καλησπερα και παλι! Σημερα πηγα σε ενα μαγαζι με διαφορων ειδων μηχανακια και ειδα ενα μαματο skyteam 125 καινουργιο. Ασπρο με νικελ κομματια. Με λιγα λογια ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ! Τιμη? 1146ε με πινακιδα, κρανος, μπουφαν, κουκουλα και το κλειδι στο χερι! 2 χρονια εγγυηση. απο τελικες με καλο στρωσιμο μονοκαβαλο φτανει τα 100 ενω δικαβαλο βγαζει καμια 85-90αρα. το καβαλησα και γενικα εχω πορωθει και μαζευω το ρευστο για να το παρω! ουτωσ η αλλως για κοντινες αποστασεις το θελω αντε η μεγαλυτερη αποσταση που θα κανω να ναι 10χλμ. Η ερωτηση μου λοιπον ειναι καταρχας αν καποιος ξερει κατα ποσο αξιζουν! επισης ξερετε αν ο bobos περνει νομιμα 2ο ατομο? το λεει στην αδεια? Ο πωλητης μου πε πως περνει κανονικα και με τον νομο 2ο ατομο πανω. Δεν λεω, χωραει και αλλον αλλα γιατι δεν εχει πατακια? ειχε και ενα skyteam dax125 που ειναι αντιγραφη του chally που ειναι περιπου ιδιο μεγεθος με το μπομπο αλλα εκεινο εχει πατακια για συνοδηγο! και ειναι το 2ο μαγαζι που μου λεει πωσ νομιμα περνει 2 ατομα! γνωριζει κανενας αν αυτο ειναι αληθεια? και γενικοτερα ποια η αποψη σας για αυτο το μηχανακι? :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλησπερα και παλι! Σημερα πηγα σε ενα μαγαζι με διαφορων ειδων μηχανακια και ειδα ενα μαματο skyteam 125 καινουργιο. Ασπρο με νικελ κομματια. Με λιγα λογια ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ! Τιμη? 1146ε με πινακιδα, κρανος, μπουφαν, κουκουλα και το κλειδι στο χερι! 2 χρονια εγγυηση. απο τελικες με καλο στρωσιμο μονοκαβαλο φτανει τα 100 ενω δικαβαλο βγαζει καμια 85-90αρα. το καβαλησα και γενικα εχω πορωθει και μαζευω το ρευστο για να το παρω! ουτωσ η αλλως για κοντινες αποστασεις το θελω αντε η μεγαλυτερη αποσταση που θα κανω να ναι 10χλμ. Η ερωτηση μου λοιπον ειναι καταρχας αν καποιος ξερει κατα ποσο αξιζουν! επισης ξερετε αν ο bobos περνει νομιμα 2ο ατομο? το λεει στην αδεια? Ο πωλητης μου πε πως περνει κανονικα και με τον νομο 2ο ατομο πανω. Δεν λεω, χωραει και αλλον αλλα γιατι δεν εχει πατακια? ειχε και ενα skyteam dax125 που ειναι αντιγραφη του chally που ειναι περιπου ιδιο μεγεθος με το μπομπο αλλα εκεινο εχει πατακια για συνοδηγο! και ειναι το 2ο μαγαζι που μου λεει πωσ νομιμα περνει 2 ατομα! γνωριζει κανενας αν αυτο ειναι αληθεια? και γενικοτερα ποια η αποψη σας για αυτο το μηχανακι? :afro:

Πες στον πωλητή να σου δείξει μια άδεια κυκλοφορίας από ένα το ίδιο μηχανάκι και θα δεις αν γράφει μια ή 2 θέσεις και τέλος + θα σου λεγα να αποφύγεις το κινέζικο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχω,τον πενηνταρι και τον εχω κανει 72cc.τον εχω απο το 2006.κανα 1000ρικο τον ειχα παρει.τοσο εχει που λες το 100αρι.

μοτερικα ειναι αψογο.περιφερειακα πασχει σε συγκεκριμενα σημεια,αλλα αμα εισαι ψειρας τα διορθωνεις ευκολα και φθηνα.

εγω που τον εχω λιγο παραφλου,μια χαρα με παει.το κοντερ του ειναι λιγο αισιοδοξο.υπολογιζω καμια 90αρια χλμ τα πιανει το 100αρι.και που εισαι,αφου το οδηγησες........................εχει ακομα αναποδα κιβωτιο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδικό δεν είναι αυτό το μηχανάκι; Χωράει με ασφάλεια ενήλικας εκει πάνω;(κάτω για την ακρίβεια) Το κεφάλι σου θες να φας; 100 τελική σ αυτο το πραματούδι;;; :pray: :pray:

1100 κάνει αυτό το κουκλί

bianchi-via-nirone-7-tiagra-180829-1.jpg

Τι να πω, να το χαρείς παλικάρι μου εαν το πάρεις και πάντα όρθιος

EDIT σκέφτεσαι να βάλεις και άλλον πάνω;;; :cry: :cry:

Τροποποιήθηκε από τον Storr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδικό δεν είναι αυτό το μηχανάκι; Χωράει με ασφάλεια ενήλικας εκει πάνω;(κάτω για την ακρίβεια) Το κεφάλι σου θες να φας; 100 τελική σ αυτο το πραματούδι;;; :pray: :pray:

bianchi-via-nirone-7-tiagra-180829-1.jpg

Τι να πω, να το χαρείς παλικάρι μου εαν το πάρεις και πάντα όρθιος

EDIT σκέφτεσαι να βάλεις και άλλον πάνω;;; :cry: :cry:

ευχαριστω :) κοιτα το θελω καθαρα και μονο για κοντινεσ εξυπηρετησεις! το δευτερο ατομο ειναι η κοπελα μου η οποια δν ειναι τεραστια! :ρ για αποστασεις μακρινεσ η με αλλα ατομα εχω αυτοκινητο! μου ειναι αποθημενο ο μπομπος ομως! ωραιο ποδηλατο!

δεν με νοιζει τοσο η τελικη! και 50αρι θ περνα απλα επειδη ειμαι 85 κιλα και λιγακι ψηλος και εκτος αυτο οι αποστασεις που θα κανω ειτε μονος ειτε με δικαβαλο, εχει αρκετες ανηφορες τισ οποιες θελω να ανεβαινω με ανεση,οχι να σπρωχνω :ρ για αυτο κοιταω 125! πραγματικα δεν με νοιαζει τοσο η τελικη του! και τα 60-70 για λεωφορο μια χαρα ασφαλης ταχυτητα ειναι! την θελω την ζωουλα κ την δικη μου αλλα και του συνεπιβατη μου! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχω,τον πενηνταρι και τον εχω κανει 72cc.τον εχω απο το 2006.κανα 1000ρικο τον ειχα παρει.τοσο εχει που λες το 100αρι.

μοτερικα ειναι αψογο.περιφερειακα πασχει σε συγκεκριμενα σημεια,αλλα αμα εισαι ψειρας τα διορθωνεις ευκολα και φθηνα.

εγω που τον εχω λιγο παραφλου,μια χαρα με παει.το κοντερ του ειναι λιγο αισιοδοξο.υπολογιζω καμια 90αρια χλμ τα πιανει το 100αρι.και που εισαι,αφου το οδηγησες........................εχει ακομα αναποδα κιβωτιο?

αυτος που ειδα και ζαχαρωνω εχει 125 μοτερ. εσενα η αδεια σου για ποσα ατομα σου γραφει; ενα η δυο; :-) ναι ετσι ειναι μια κατω τρεις πανω και συμπλεκτη. ηλεκτρικη μιζα μπρος δισκοφρενο. σε εχει βολεψει γ τς διαδρομες σ; τι υψος εχεις;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα θελα να τονισω-ξεκαθαρισω πως δν ειμαι τρελαμενος με το γκαζι ειδικα στ θεμα του δικυκλου γτ η καθε σαβουρα δεν συγχωρεξ!ακομα και μια γρατσουνια στ χερι κριμα ειναι. και ειναι και κριμα και γ το μηχανακι. απλ; ειμαι ενα μπιμπελο ομορφο με τ οποιο πιστευω πως και θα φχαριστιεμαι την βολτα μ η την διαδρομη γ την δουλεια μ,και το κομματι μ θα κανω. Ειναι ερωυας!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όλοι οι ενήλικες δεν είναι παίκτες στην Εθνική Ελλάδος μπάσκετ.

Σήμερα, με 1100 παίρνεις ακόμα και αυτοκίνητο. Με 900 πήρα εγώ την ΤΑ. Αν κάποιος πάει και δώσει ΣΗΜΕΡΑ 1100 για ποδήλατο, μάλλον κάποια βίδα του έχει λασκάρει (αυτουνού, όχι του ποδηλάτου) ή είναι νεόπλουτος λεφτάς και δεν ξέρει πώς να ξοδέψει τα χρήματά του.

Τροποποιήθηκε από τον Phorever

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξερει κανεις να μου απαντησει στην ερωτηση μου?? :blush::tooth:

Όλοι οι ενήλικες δεν είναι παίκτες στην Εθνική Ελλάδος μπάσκετ.

Σήμερα, με 1100 παίρνεις ακόμα και αυτοκίνητο. Με 900 πήρα εγώ την ΤΑ. Αν κάποιος πάει και δώσει ΣΗΜΕΡΑ 1100 για ποδήλατο, μάλλον κάποια βίδα του έχει λασκάρει (αυτουνού, όχι του ποδηλάτου) ή είναι νεόπλουτος λεφτάς και δεν ξέρει πώς να ξοδέψει τα χρήματά του.

+φωνω με τα παραπανω. απλα οσον αφορα το υψος ειμαι 1.87 ;Ρ αλλα πηγα και το ειδα ανεβηκα πανω και δεν εχω θεμα. δεν βρισκουν καν τα ποδια μου στο τιμονι. με με 2ο ατομο πανω (την κοπελα μου) χωραμε ανετα μπορω να πω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε μου γιατι δεν παιρνεις μια κανονικη μηχανη(υπαρχουν πολλες και καλες στα λεφτα σου) και ασχολεισαι με κινεζικους μπομπους?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτος που ειδα και ζαχαρωνω εχει 125 μοτερ. εσενα η αδεια σου για ποσα ατομα σου γραφει; ενα η δυο; :-) ναι ετσι ειναι μια κατω τρεις πανω και συμπλεκτη. ηλεκτρικη μιζα μπρος δισκοφρενο. σε εχει βολεψει γ τς διαδρομες σ; τι υψος εχεις;

θα τι δω την αδεια και θα σου πω.

1.75 υψος εχω και 72 κιλα.

μεχρι και τη μανα μου εχω βαλει πανω.

επαρχια που μενω,μια χαρα.αποστασεις 20χλ πηγαινε ελα τα παει ωραια.ειναι και μπανικο,και σε μια φαση περιεργη το εχω βαλει μεσα σε club μαζι με εναν αλλο μπομπο ^_^ ^_^

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε μου γιατι δεν παιρνεις μια κανονικη μηχανη(υπαρχουν πολλες και καλες στα λεφτα σου) και ασχολεισαι με κινεζικους μπομπους?

θα με πεις ξεροκεφαλο αλλα το θελω γτ με αυτο συμβιβαζονται οι γονεις μου:-P και αφου μπορω να εχω αυτο αυτο θελω ν παρω. αλλ στε ειναι μπανικο οπως ειπε ο φιλος πιο πανω.ειμαι 21 απο τα 18 οδηγαω αμαξι και αρκετα γρηγορο αλλα με τις μηχανες γινεται σφαγη!:-\ :-P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα τι δω την αδεια και θα σου πω.

1.75 υψος εχω και 72 κιλα.

μεχρι και τη μανα μου εχω βαλει πανω.

επαρχια που μενω,μια χαρα.αποστασεις 20χλ πηγαινε ελα τα παει ωραια.ειναι και μπανικο,και σε μια φαση περιεργη το εχω βαλει μεσα σε club μαζι με εναν αλλο μπομπο ^_^ ^_^

αυτο ειναξ π με γοητευει στον μπομπο.εκτος του οτι ειναι μπανικο ειναι βολικο. δεν φοβασαι μην στο κλεψουν. τ βαζεις στο ασανσερ και πανω στο δωματιο η στ μπαλκονι. στην δουλεια μπορω να τ βαζω μεσα η κ εξω στην πορτα οποτε το βλεπω ολη την ωρα.;-) αν μπορεις δες σε παρ;καλω την αδεια σ:-)και κατι αλλο. πατακια που βρηκες και εβαλες για δικαβαλο;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτο ειναξ π με γοητευει στον μπομπο.εκτος του οτι ειναι μπανικο ειναι βολικο. δεν φοβασαι μην στο κλεψουν. τ βαζεις στο ασανσερ και πανω στο δωματιο η στ μπαλκονι. στην δουλεια μπορω να τ βαζω μεσα η κ εξω στην πορτα οποτε το βλεπω ολη την ωρα.;-) αν μπορεις δες σε παρ;καλω την αδεια σ:-)και κατι αλλο. πατακια που βρηκες και εβαλες για δικαβαλο;

τι πατακια.........................

μπροστα στα δικα μου ο πισω και εγω πανω στα καρτερ τα ποδια.

μπαινουν παντως πισω,εκει που δενουν τα αμορτισερ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι πατακια.........................

μπροστα στα δικα μου ο πισω και εγω πανω στα καρτερ τα ποδια.

μπαινουν παντως πισω,εκει που δενουν τα αμορτισερ

ειναι πιο ανετα πιστευω με τα πατακια. ναι τα εχω δει τα πατακια που δενουν στα αμορτισερ. νομιζω 13αρια ειναι για να μπαινουν στην βιδα. η 14αρια. οποτε μπορεις να δεις την αδεια. παντως σε 3 μαγαζια που εχω ρωτησει ολοι μου ειπαν πως επιτρεπεται κανονικα να βαλω πανω 2ο ατομο. απλα με προβληματιζει το οτι δεν εχει απο μονο του τα παπακια. ενω το skyteam dax 125 εχει κανονικα πατακια ια συνοδηγο και η σελα ειναι για δικαβαλο. κανενας δεν μου χει πει τιποτα για την αδεια οτι ειναι για ενα ατομο.! :secret: σε στροφες ειναι σταθερο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειναι πιο ανετα πιστευω με τα πατακια. ναι τα εχω δει τα πατακια που δενουν στα αμορτισερ. νομιζω 13αρια ειναι για να μπαινουν στην βιδα. η 14αρια. οποτε μπορεις να δεις την αδεια. παντως σε 3 μαγαζια που εχω ρωτησει ολοι μου ειπαν πως επιτρεπεται κανονικα να βαλω πανω 2ο ατομο. απλα με προβληματιζει το οτι δεν εχει απο μονο του τα παπακια. ενω το skyteam dax 125 εχει κανονικα πατακια ια συνοδηγο και η σελα ειναι για δικαβαλο. κανενας δεν μου χει πει τιποτα για την αδεια οτι ειναι για ενα ατομο.! :secret: σε στροφες ειναι σταθερο?

μια χαρα ειναι σε στροφες,τηρουμενων των αναλογιων με τις διαστασεις ελαστικων.υποψιν αν σε πιασει λαστιχο,απλως δεν προχωρας.δεν παιζει με κλαταρισμενο λογω διαστασεων

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μια χαρα ειναι σε στροφες,τηρουμενων των αναλογιων με τις διαστασεις ελαστικων.υποψιν αν σε πιασει λαστιχο,απλως δεν προχωρας.δεν παιζει με κλαταρισμενο λογω διαστασεων

καλα εννοειται! η αδεια σου τελικα τι γραφει? :Ρ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θελω μια μερα παντως να πετυχω ενα τετοιο μπομπο να δω ποσο πηγαινει, εχω ριξει ενα σεβαστο ποσο στο μοτερ απο το παπι μου και πιανει 102 χιλιομετρα στο gps με το ζορι και με μοτερ πανω απο 10 αλογα και σεις λετε οτι με τη δεκάιντση ζαντα και μαμα πιανει εστω 90? τα χιλιομετρα κυριοι δεν ειναι στραγαλια... Και αντε πες οτι το μαστορεψες και τα επιασε... Ποσο σταθερο θα ειναι στο δρομο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θελω μια μερα παντως να πετυχω ενα τετοιο μπομπο να δω ποσο πηγαινει, εχω ριξει ενα σεβαστο ποσο στο μοτερ απο το παπι μου και πιανει 102 χιλιομετρα στο gps με το ζορι και με μοτερ πανω απο 10 αλογα και σεις λετε οτι με τη δεκάιντση ζαντα και μαμα πιανει εστω 90? τα χιλιομετρα κυριοι δεν ειναι στραγαλια... Και αντε πες οτι το μαστορεψες και τα επιασε... Ποσο σταθερο θα ειναι στο δρομο?

Ενω οι λακουβες που θα τον διαλυουν, το ποσο εκτεθειμενος θα ειναι, το οτι αμα δε τον δει κανεις θα τον περασει απο πανω, η μηδενικη ενεργητικη ασφαλεια και ολα αυτα τα ωραια ειναι οτι πρεπει.

Κατι μπομπους λιγουρευομουν στο γυμνασιο μιας και δεν ηθελαν καν διπλωμα. Αλλα περι ορεξεως..

Τροποποιήθηκε από τον Angel13

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενω οι λακουβες που θα τον διαλυουν, το ποσο εκτεθειμενος θα ειναι, το οτι αμα δε τον δει κανεις θα τον περασει απο πανω, η μηδενικη ενεργητικη ασφαλεια και ολα αυτα τα ωραια ειναι οτι πρεπει.

Κατι μπομπους λιγουρευομουν στο γυμνασιο μιας και δεν ηθελαν καν διπλωμα. Αλλα περι ορεξεως..

Και γω πριν 15 χρονια ζαχαρωνα τα dax και τα chally αλλα δεν κανουν για σενα βρε παλικαρι μου, ναι το γουσταρεις, σε φτιαχνει αλλα οπως ειπε και ο Angel δεν σου παρεχει καμια ασφαλεια, θα βαζεις και δευτερο ατομο... Το XR σταματησα να το κυκλοφορω ασφαλτο γιατι σε επιπεδο ασφαλειας ειναι λιγο πιο πανω απο παπι, που σκεψου οτι ειναι και μηχανη πληρους μεγεθους και σχεδον 130 κιλα. Πιο καλα να παρεις ενα 125 μοτοσυκλετακι παρα αυτο, να πιανεις και 100 χιλιομετρα και να μπορεις να πας καπου πιο ανετα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για ΠΟΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΛΟΓΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ 1000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!! ΑΑΑΑΑ????????/

:plaf: :plaf: :plaf: :plaf: :plaf: :plaf: :plaf: :plaf:

Με τα ιδια λεφτα βαρας μηχανακι της προκοπης

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν λεω πως ειναι και τα πιο σταθερα σε συγκριση με ενα παπι αλλα αντιστοιχα και ενα typhoon η ενα zip και αλλα τετοια ιδιους τροχουσ φορανε αντε μια δυο ιντσες πιο μεγαλη. αλλα και παλι μια χαρα κυκλοφορουν για κοντινες αποστασεις! :P μιλω παντα με φιλικο τροπο! :) δεν εχω σκοπο να το πειραξω μηχανικα αλλα 125 κυβικα μια 90αρα δεν την βγαζει? 4αρι κιβωτιο εχει!

ο μπομπος δεν νομιζω να οδηγειται χωρις διπλωμα! δεν ειναι 50αρι( που και αυτο θελει διπλωμα) 125 ειναι!:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και γω μιλαω απολυτα φιλικα, καταλαβα οτι ερωτευτηκες, εχεις δικιο στο οτι ουτε τα σκουτερ με τα μικρα ροδακια ειναι σταθερα και οτι οπως πηγαινουν οι σκουτεραδες τα χιλιομετρα θα τα βγαζεις και συ χωρις προβλημα αλλα κοιτα λιγο πιο μακρυα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα