Jump to content
makis11

κρανος κοντα στα 200 ευρω

Recommended Posts

Συμφωνώ το Nolan N64 έχει αρκετά καλή αίσθηση! Και εγώ για εκεί θα σε πήγαινα. Είναι ελαφρύ αν και το θέμα με τις γρατζουνίες....είναι ένα θέμα στα ματ! Μπορείς όμως να δείς και αυτή την εκδοχή.

Ο τύπος στην Πέτρου Ράλλη μου είπε ότι το Nolan 64 είναι θερμοπλαστικό και με απέτρεψε για τους γνωστούς λόγους. Επίσης μου είπε ότι δεν υπάρχουν πλέον ημερομηνία λήξης όπως παλαιότερα, συγκεκριμένη. Αλλά από την μέρα που θα εκτεθεί στον ήλιο για πρώτη φορά..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

απο εμενα το 2ο ποιο ελαφρυ απο το 3ο

να ξερεις οτι ματ γρατσουνιεται με το παραμικρο

είναι 60 γραμμάριο μόνο.. το Πιο βαρύ έχει και εσωτερική φιμέ ζελατίνα , και αντιθαμβωτική ενσωματωμένη ,αλλά και θήκη μεταφοράς. βέβαια , είναι 50 ευρώ πιο πάνω..

Απλά τα επισημαίνω, για να σιγουρευτώ ότι μου το προτείνεις γνωρίζοντας τα παραπάνω !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://prntscr.com/36ly67 <--- εδω τι παταω ??

πατας order without registering, βαζεις τα σωστα στοιχια σου και τα τσεκαρεις 2-3 φορες στα αγγλικα φυσικα, πατας next σου βγαζει μια μονο επιλογη Delivery method Ελλαδα(greece) με ups, πατας next και σε βγαζει στην αλλη καρτελα που λεει payment method και πατας την τελευτεα (που ειναι η αντικαταβολη) και γραφει cash on delivery 4.90 € πατας παλυ next, και σου βγαζει την συνολικη καρτελα αγορας, εκει πατας buy now και εκανες την παραγγελια σου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πατας order without registering, βαζεις τα σωστα στοιχια σου και τα τσεκαρεις 2-3 φορες στα αγγλικα φυσικα, πατας next σου βγαζει μια μονο επιλογη Delivery method Ελλαδα(greece) με ups, πατας next και σε βγαζει στην αλλη καρτελα που λεει payment method και πατας την τελευτεα (που ειναι η αντικαταβολη) και γραφει cash on delivery 4.90 € πατας παλυ next, και σου βγαζει την συνολικη καρτελα αγορας, εκει πατας buy now και εκανες την παραγγελια σου!

τελεια !! ευχαριστω πολυ !! αν εχω αλλη απορια θα δεν διστασω :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι φυσικα! ειναι πολυ ευκολο και γρηγορο παντως!

Τροποποιήθηκε από τον A7XBilly

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο τύπος στην Πέτρου Ράλλη μου είπε ότι το Nolan 64 είναι θερμοπλαστικό και με απέτρεψε για τους γνωστούς λόγους. Επίσης μου είπε ότι δεν υπάρχουν πλέον ημερομηνία λήξης όπως παλαιότερα, συγκεκριμένη. Αλλά από την μέρα που θα εκτεθεί στον ήλιο για πρώτη φορά..

αν δεν σου το έλεγε αυτό, πώς θα σου πούλαγε κράνη που έχει στο ράφι για πενταετία; Δεν θα μπορούσε, θα του έλεγες κατευθείαν «αυτό είναι πενταετίας, ρίξε τιμή ή δεν το παίρνω». Ενώ τώρα το πούλησε το παραμύθι....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε ποιο site είδες εσύ για ημερομηνίες λήξης κράνους σε παρακαλώ κάνε ένα λινκ

η σελιδα sharp που κανει τα crash test λεει πως ενα κρανος ειναι καλο να αλλαζεται ανα 3 με 5 χρονια αναλογος και την χρηση! αλλα παιδια φευγουμε απο το αρχικο θεμα που ειναι κρανος με 200 ευρω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η σελίδα sharp που κάνει κρας τεστ δίνει άσχημα στατιστικά στο shoei x spirit, κράνος που φορούσαν επι σειρά ετών αναβάτες σε αγώνες gp - ενώ δίνει πεντάστερα στα mt.

Προσωπικά τη σελίδα sharp την έχω εκεί που δε πιάνει η μελάνη.

Από εκεί και πέρα εάν ίσχυε κάτι τέτοιο κάθε κατασκευαστής θα έπρεπε να ορίζει την ημερομηνία λήξης και υπό τις συνθήκες αυτές υποχρεούται να το γράφει επάνω στο προϊόν. (πως κάνει η ΜΕΒΓΑΛ και η ΔΕΛΤΑ ενα πράμα; έτσι.)

Οπότε στείλτε ένα link που να έχει σημασία παρακαλώ. Όχι σάρπ κλπ και όχι φόρουμς.

Τροποποιήθηκε από τον Semiaz

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η σελίδα sharp που κάνει κρας τεστ δίνει άσχημα στατιστικά στο shoei x spirit, κράνος που φορούσαν επι σειρά ετών αναβάτες σε αγώνες gp - ενώ δίνει πεντάστερα στα mt.

Προσωπικά τη σελίδα sharp την έχω εκεί που δε πιάνει η μελάνη.

Από εκεί και πέρα εάν ίσχυε κάτι τέτοιο κάθε κατασκευαστής θα έπρεπε να ορίζει την ημερομηνία λήξης και υπό τις συνθήκες αυτές υποχρεούται να το γράφει επάνω στο προϊόν. (πως κάνει η ΜΕΒΓΑΛ και η ΔΕΛΤΑ ενα πράμα; έτσι.)

Οπότε στείλτε ένα link που να έχει σημασία παρακαλώ. Όχι σάρπ κλπ και όχι φόρουμς.

θα σου στειλω σε πμ λινκ οταν θα προλαβω για να κρατησουμε το θεμα καθαρο! παντως ισχει πως τα κρανη δεν ειναι για 10-20 χρονια ας πουμε! και σε ενα αλλο θεμα στο φορουμ ειχε βαλει καποιος κατι λινκ (με ενα βιντεακι που σε ενα κρανος βαζουν φωτια και κατι τετοια)!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν ειναι εντελως ασχετο απο το θεμα αυτο που συζητατε γιατι εχει σχεσει με την ποιοτητα του κρανους.... εγω παντως σε καμια εταιρια δεν εχω παρατηρησει να εχουν ημερομηνια παραγωγης ή <<ληξης>> . μηπως ξερετε που μπορουμε να βρισκουμε ποτε εχει κατασκευαστει ενα κρανος ??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
http://www.motocard.com/en/motorcycle-helmets-road#6-53;300:4-51:O-0:P-4 ψαχνει ο αδερφος μου κρανος ποιος θα προτεινατε κοντα στα 200 ευρω ??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αγορασα το hjc is-17 σε μονοχρωμο στα 175. στα 200 πανε με γραφικα πανω.

το μονο κρανος στα λεφτα αυτά, που εχει 5 αστέρια απο την sharp.

ειναι απο θερμοπλαστικο( οπως ολα τα κρανη σε αυτα τα λεφτα εκτος απο το κ4 τηs agv). εχει πινλοκ αντιθαμβωτικη ζελατινα, και εσωτερική προστασια ηλιου η οποία ανεβαίνει με το πατημα ενος κουμπιου ( πολυ κουλ :Ρ)

κανει κατι περίεργα σφυριγματα οταν εχεις ανοικτη ζελατινα, αλλα νταξ. κλαειν μαειν.

αυτααα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στη μιχαλακοπουλου μεχρι προσφατα ειχε το δικο μου ( suomy vandal) sta 200. Πιστευω αξιζει να πας να τα δεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαιρομαι που ξαναβγηκε στην επιφανεια αυτό το θεμα γιατι ψάχνομαι και εγω τωρα τελευταια..Ένα κρανος γυρω στα 200 θελω με καποιο ομορφο σχεδιο αν είναι δυνατον ! :) Όπως πχ. Το AGV grid stigma που εχετε ποσταρει! Αφου συμφωνα και με τις κριτικες σας είναι οντως καλο :)

Απλα , το μονο που με προβληματιζει είναι η αγορα από το ιντερνετ παιδια. Και τι εννοω με αυτο.. Πως είμαι σιγουρος ποιο μέγεθος της εταιριας είναι το καταλληλο για εμενα; Να βρω π.χ. ένα μαγαζι με ιδια μαρκα κρανη, να δοκιμασω ενα οποιοδηποτε να δω ποιο μέγεθος με βολευει και μετα παραγγελνω αυτό που θελω από το ιντερνετ?

Τροποποιήθηκε από τον Deluxe

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πας σε ένα μαγαζί με κράνΗ δοκιμάζεις ένα σαν και αυτό που σε ενδιαφέρει και μετά αγοράζεις από έξω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι, λογικο το βρισκω και αυτό σκεφτηκα και εγω αρχικα.Αλλα μαλλον θα αντιπετωπισω μερικες δυσκολιες!

Υποψιάζομαι αρχικα ότι τα μαγαζια της πολης μου δεν θα με καλυψουν (δεν εχω κανει ερευνα ακομα ωστοσο)και θα πρεπει λογικα να παω σε μεγαλυτερη πολη (π.χ. Θεσσαλονικη) ώστε να εχει μεγαλυτερη ποικιλια και το κρανος που θελω..

Μονο ετσι νομιζω μπορει να γινει..

Υ.Γ. Ευχαριστω για την διορθωση :P Στην αρχη το ειχα με Η αλλα ειχα αμφιβολιες, βαρεθηκα να το ψαξω και το αλλαξα :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχε στο νου ότι το Grid έχει σταματήσει να παράγεται απο την AGV οπότε παίζει και να μη τ βρεις.

το είχα,το διέλυσα και θα το ξαναπερνα αλλά δεν...τουλάχιστον στο σχέδιο και μέγεθος που ήθελα εγώ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χμμ σοβαρα; Κριμα.. Είναι σιγουρα ένα ομορφο κρανος, αλλα υπαρχουν και πολλα αλλα :) Θα ψαξω για την διαθεσιμοτητα του βεβαια..

Ευχαριστω πολύ Gen! :) Ελπιζω να το διελυσες χωρις το κεφαλι σου μεσα, ή να εκανε την δουλεια του :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με το κεφάλι μου μέσα.Ευτυχώς έκανε καλή δουλειά.Πάρα πολύ καλό κράνος.

Αν το βρεις τσίμπα το.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η πρόταση μου είναι εκτός budget αλλά αξίζει μια μάτια. Αν επέλεγα κράνος τώρα θα ήταν -ίσως- η πρώτη μου επιλογή

http://www.xmoto.gr/...l-black-gr.aspx

ps Αλήθεια, σε τι μηχανη θα χρησιμοποιηθεί;

Τροποποιήθηκε από τον kafao1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επισης να σημειωσω οτι μολις γυρισα απο βόλτα, και δοκίμασα την πινλοκ ζελατινα. έχω μείνει άφωνος. με κλειστη την ζελατινα μεσημερι και με ταχυτητα, χωρις να εχω πανω το αντιθαμβωτικο πινλοκ θώλωνε. τώρα που φύσαγα επίμονα, στατικός (!!!!!!) δεν θώλωνε μία.

απίστευτο σύν για το is-17

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kafao μαλλον σε εμενα αναφερεσαι ετσι; :) Χρηση εντος πολης, σχεδόν αποκλειστικα, με Suzuki fx! Ωραια και η δικη σου προταση, δεν αποκλειω τιποτα ακομα!

Ούτως ή αλλως εχω σκοπο να ελεγξω το ενδιαφερον το γονεων μου για την ασφαλεια μου και να μην πολυπληρωσω εγω :grin::_innocent: Δωρακι ντε ^^

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια δειτε και το hjc fg17 που παιζει στα 199

Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα