Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 Μέσα!!! Από άσφαλτο τι λέει; Έχει καλή ή είναι στυλ πίστας καρτ; Η ασφαλτος του ειναι σε επιπεδο καλης ελληνικης ασφαλτου. Καμια σχεση με καρτοπιστα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 1)Gee 2)Dant3 3)χλαπάτσας 4)ChristosZ 5)Masif 6)Jimi jo (αν δέχονται 134cc) 8)xaotikos(?) 9)r3negade Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 1)Gee 2)Dant3 3)χλαπάτσας 4)ChristosZ 5)Masif 6)Jimi jo 7)Konangera 8)ΒιλΔευδονας Μέσα!!! Από άσφαλτο τι λέει; Έχει καλή ή είναι στυλ πίστας καρτ; Κατι αναμεσα αδερφε,οχι κατι φανταστικο,οχι και κατι που θα σε φοβισει. 1)Gee 2)Dant3 3)χλαπάτσας 4)ChristosZ 5)Masif 6)Jimi jo (αν δέχονται 134cc) 8)xaotikos(?) 9)r3negade Αν φτασουμε την 10αδα για πλακα βγαινω εγω,μην αγχωνεστε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaotikos 419 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 Εεεπ μην με βγάζετε απο τη λίστα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 1)Gee 2)Dant3 3)χλαπάτσας 4)ChristosZ 5)Masif 6)Jimi jo 7)Konangera 8)ΒιλΔευδονας 9)xaotikos(?) 10)r3negade fixed Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 Κατσε γιατι εχει πει και ο Κρειζι-τας οτι το ψηνει. Ετσι μπαινω εγω πρωτος αναπληρωματικος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 Σαν πολύ γρήγορα δεν μαζευτήκαμε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 Και στο τελος θα παω μονος με μια καμερα να τραβαω τα μου αχαχαχα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 Γιώργο αν μπορείς ενημέρωσε για πόσο σίγουρο το έκοψες για 12/4 που ανέφερες. Πέφτει Σάββατο αν δεν κάνω λάθος. Και στο τελος θα παω μονος με μια καμερα να τραβαω τα μου αχαχαχα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaotikos 419 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 (τροποποιήθηκε) Αν ακυρώσει κάποιος, ψήνεται και ένας φίλος Edit: δύο ψήνονται, οπότε αν ανοίξει θέση θα έρθει όποιος μου δώσει τα περισσότερα :) Τροποποιήθηκε Απρίλιος 3 , 2014 από τον xaotikos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 Γιώργο αν μπορείς ενημέρωσε για πόσο σίγουρο το έκοψες για 12/4 που ανέφερες. Πέφτει Σάββατο αν δεν κάνω λάθος. εγω ακουσα απλα ενα "υπαρχει πιθανοτητα να" αν γινει στις 12 παλι με ψηνει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 Εμείς δηλαδή που δεν έχουμε ντουλάπι στο πηγάδι κ@τουρήσ@με? Ενίσταμαι κύριε πρόεδρα, ενίσταμαι με πάθος με αποφασιστικότητα και μετά βδελυγμίας μεγίστης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 Για τις 12 κατα πασα πιθανοτητα και εγω μεσα παντως, αν γινει. Για τις 27 ηδη συμπληρωσαμε τη 10αδα. Παντως λογικα μετα απο κανα δυο βδομαδες θα εχει παλι track day. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2014 ο κονανγέρας δήλωσε εμένα στη 10άδα και βγήκε αυτός? Γιατί ρε?τα χονδα δε μπαίνουν πίστα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2014 Εμείς δηλαδή που δεν έχουμε ντουλάπι στο πηγάδι κ@τουρήσ@με? Ενίσταμαι κύριε πρόεδρα, ενίσταμαι με πάθος με αποφασιστικότητα και μετά βδελυγμίας μεγίστης Την ενσταση σας να την καταβαλλετε στην αντιπροσωπεια εισαγωγης μηχανηματων ηλεκτροπληξιας κυριε που εχετε προτιμησει τα προιοντα της.Εμεις με τα ντεφια μας ουδεμια ευθυνη φερουμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristosZ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2014 Μήπως να πούμε μιλήσουμε με τους υπεύθυνους πίστας για να πηγαίνουμε πιο συχνά..? 20 ευρώ είναι αυτά..θα μαζευόμαστε για την πλάκα 10-20 άτομα τον μήνα έτσι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2014 Οντως,για ρωτα ρε συ Gee,εαν μαζευτουμε 20 ατομα μονα μας,δε μας αφηνει να κανουμε track day μια ημερομηνια που να αποφασισουμε εμεις? Δεν τους πεφτουν και λιγα 400Ε για μια μερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2014 Οντως,για ρωτα ρε συ Gee,εαν μαζευτουμε 20 ατομα μονα μας,δε μας αφηνει να κανουμε track day μια ημερομηνια που να αποφασισουμε εμεις? Δεν τους πεφτουν και λιγα 400Ε για μια μερα Ρε George,σε αυτή την περίπτωση όμως να το παζαρέψουμε...αν πρόκειται για τόσα άτομα και με τέτοια συχνότητα (αν μπορεί αυτή να εξασφαλιστεί),είναι λογικό να κάνουν καλύτερη τιμή :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaotikos 419 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2014 Το θέμα φαντάζομαι είναι ότι θα πρέπει να υπάρχουν και πλοηγοί-ασθενοφόρο κλπ... Καλό θα ήταν να μάθουμε όμως τι παίζει μπας και κάνουμε κάτι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristosZ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2014 Δεν νομίζω..ήδη λίγο δύσκολο να μείνει στα 20..γιατί αυτοί έχουν και βενζίνες για ένα R1 και Fazer 800,μισθούς,συντήρηση πίστας και μηχανών.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2014 Το θέμα φαντάζομαι είναι ότι θα πρέπει να υπάρχουν και πλοηγοί-ασθενοφόρο κλπ... Καλό θα ήταν να μάθουμε όμως τι παίζει μπας και κάνουμε κάτι. Μπα δεν εχουν ασθενοφορα Πλοηγους αν παμε νομοι μας,τι να τους κανουμε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristosZ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2014 Τι να πω..? Όσοι έχετε μπει και Μέγαρα ξέρετε καλύτερα την οργάνωση σε απλά track day,, Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2014 κοιτα επειδη το συζητησα λιγο και αυτο, σιγουρα θα πρεπει να υπαρχει καποιος ανθρωπος εκει, και απ'οτι καταααβα παιζει και να γινεται.Το θεμα ειναι οτι δεν παιζει να μαζευτουμε στανταρ και με συχνοτητα, οποτε δυσκολο να κανονιστει. απο κει και περα και να παιρνω συνεχεια τηλεφωνα και να ρωταω δεν το χω...καποια στιγμη θα μπει η Κα Αρβανιτακη, θα δει και θα απαντησει αν μαζευτουμε 20 ατομα και μπαινουμε μεσα σε 3 γκρουπ θα ειναι καλα και θα τους συμφερει και αυτους (φανταζομαι), θα δειξει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2014 Κατσε γιατι εχει πει και ο Κρειζι-τας οτι το ψηνει. Ετσι μπαινω εγω πρωτος αναπληρωματικος Εγώ είπα απ'το τέλος της 3ης σελίδας βασικά ότι είμαι μέσα. Ωραία,μέσα κι εγώ κύριοι λοιπόν. Παίζει να μου πουν τίποτα για την εξάτμα; Μην παρεξηγηθούμε και μόνοι μας :). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jarv 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2014 ξέχασα κάτι σημαντικό να σας πω, σε περίπτωση που το σχολείο στις 27 Απριλίου είναι γεμάτο, 3 group, δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε track day, αυτό θα το ξέρω τουλάχιστον 8-10 ημέρες νωρίτερα και θα σας ενημερώσω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες