Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2014 Περυσι ξερω οτι καποια παιδια απο εδω εμπαιναν στον χωρο του Auto Festival Ξερει κανεις τι παιζει;Αν μπορουμε ακομα να μπουμε;κοστος κτλ Σε μια βδομαδα περιπου θα αλλαξω λαστιχα και μου φαινεται αρκετα ενδιαφερον το πιστακι εκει. Κανεις που να ενδιαφερεται; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2014 Νομιζω οτι το έχει νοικιασμένο όλο το χρόνο το riding school του Θ. Χούντρα. Εχει track day 23/3 και 27/4 και ducati riders academy 30/3 και 13/4. http://www.motorcycleridingacademy.com 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2014 Στειλε ενα μειλ και ρωτα. Λογικα στις ημερομηνιες των track day θα μπορεις να μπεις. Κοστος αν θυμαμαι καλα απο περσι,20Ε. Μια 2α θα ειναι για σενα ολο το πιστακι αλλα εχει πλακα και εχει καλουτσικη ασφαλτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2014 Ευχαριστω για τα λινκ, αλλα πιο πολυ με ενδιαφερει να μπω μονος παρα με το riding school.Παντως θα προσπαθησω να επικοινωνησω με τον Χουντρα και βλεπουμε Το πιστακι το θυμαμαι, το εχω κανει 2 φορες και το hyper θα ταιριαζει καλα εκει μεσα. Γιωργο ψηνεσαι για καμια γυρα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2014 Γιώργο αν μάθεις τίποτα γράψε, για 20ε μου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2014 Oκ, να δουμε μπας και ψηνεται και κανενας αλλος, θα εχει χαβαλε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ένα 20αρικο είναι και μπαίνεις την ημέρα που έχει ο Χούντρας σχολείο. Όσο το riding κάνει θεωρία το ελεύθερο μπαίνει πίστα. Είχα πάει μια ημέρα και έτυχε να είμαι μόνος στο ελεύθερο....και από την τρέλα έφαγα ένα ωραίο low :P Τροποποιήθηκε Μάρτιος 17 , 2014 από τον Wolf1138 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2014 ωραια, καλη φαση, θα επικοινωνησω και μαζι τους καποια στιγμη για σιγουρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2014 Περυσι ξερω οτι καποια παιδια απο εδω εμπαιναν στον χωρο του Auto Festival :online2long: Τι φαση ρε μ@λακα;; Τους παρακουλουθεις;; Ξερω τι εκανες περυσι το καλοκαιρι, κιετς;;; 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2014 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2014 Μονος σου κανεις γυρες απλα οργανωνουν μονο τοτε track day. Τωρα αν δεν εχει και πολυ κοσμο θα εχεις και τη πιστα δικια σου. Ψηνομαι και εγω αλλα αναλογα το ποτε. Γιατι εχω και εξεταστικη τωρα και ειναι λιγο περιεργα με ημερομηνιες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2014 Αν είναι για ένα 20άρι το ψήνω κι εγώ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2014 Γιωργάρα μίλα μαζί τους και ενημέρωσε. Το ψήνω κι εγώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristosZ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2014 Μέσα και εγώ..αν δεν έχω εξεταστική 20Ε είναι καλό ποσό..αλλά λογικά θα έχει έξτρα χρέωση σε εξοπλισμό που δεν έχουμε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2014 Τσαμπα ο εξοπλισμος τουλαχιστον περσι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2014 για σκετο trackday φανταζομαι πως ναι, για τα riding schools λεει οτι ειναι δωρεαν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2014 και στα σκετα ηταν τζαμπε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristosZ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2014 είχαμε κανα νέο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2014 εχω προσπαθησει να ερθω σε επικοινωνια μεσω τηλεφωνου και e-mail αλλα τιποτα, μεσα στις μερες θα δω εναν γνωστο μου και θα βρω το τηλ του Χουντρα αν ειναι να τον παρω να συνεννοηθουμε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristosZ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2014 εχω προσπαθησει να ερθω σε επικοινωνια μεσω τηλεφωνου και e-mail αλλα τιποτα, μεσα στις μερες θα δω εναν γνωστο μου και θα βρω το τηλ του Χουντρα αν ειναι να τον παρω να συνεννοηθουμε. αναμένουμε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 Λογικα θα εχουν καμια ημερομηνια ανοιχτη. Ρωτα ποτε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 ε μαμήθηκαν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 up από μένα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 Εγω μεσα για 27/4. Το σχολειο για καποιον που ξερει να οδηγαει καλα,δε ξερω κατα ποσο εχει νοημα. Ρωτα το Γερασιμο που το εχει κανει το πρωτο νομιζω εκει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 εγώ δεν ξέρω αλλά τα κριτήρια είναι άλλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες