Jump to content

Recommended Posts

Υπάρχει και με fairing και είναι και πολύ όμορφο!

δε με ψηνει το er6-f. το γυμνο μ'αρεσει πιο πολυ. γι'αυτο ρωτησα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ωραιο μηχανακι. Το λιμπιζομαι αλλα εχω προβλημα με αερα.. steven εχεις κανει κατι γι'αυτο?

Ναι εχω βαλει ζελατινα της Barracuda και οντως κανει δουλιτσα αμα εισαι απο 1.80 και κατω.

http://www.mybike.gr...-1325089368.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι εχω βαλει ζελατινα της Barracuda και οντως κανει δουλιτσα αμα εισαι απο 1.80 και κατω.

http://www.mybike.gr...-1325089368.jpg

ρε συ σταυρο αν παρατηρησα καλα απο τη βαση τους εχεις αλλαξει καθρεφτες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εβαλε μεγαλυτερους γιατι αφηνει πολυ κοσμο πισω στις βολτες και δεν φαινονταν ολοι καλα με τους προηγουμενους!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε συ σταυρο αν παρατηρησα καλα απο τη βαση τους εχεις αλλαξει καθρεφτες?

Εβαλε μεγαλυτερους γιατι αφηνει πολυ κοσμο πισω στις βολτες και δεν φαινονταν ολοι καλα με τους προηγουμενους!

Απαντηθηκε :D

Παμε στην επομενη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχαχαχαχα πες ρε γρηγορε γτ οι εργοστασιο ειναι αθλιοι

Εινα σετ, τους εχω απο τοτε που πηρα την μηχανη γιατι ο προηγουμενος δεν ειχε καθρευτες και δεν ηθελα να κανω το Αθηνα-Θεσσ/νικη χωρις καθρευτες. Αλλα δεν μ'αρεσουν, τους πηρα για να μπορω να κυκλοφορω στην αρχη και τελικα μονιμοποιηθηκαν. Τωρα ομως που μπορω θα πεταχτω στο Louis και θα παρω ενα ζευγαρι ομορφους καθρευτες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εινα σετ, τους εχω απο τοτε που πηρα την μηχανη γιατι ο προηγουμενος δεν ειχε καθρευτες και δεν ηθελα να κανω το Αθηνα-Θεσσ/νικη χωρις καθρευτες. Αλλα δεν μ'αρεσουν, τους πηρα για να μπορω να κυκλοφορω στην αρχη και τελικα μονιμοποιηθηκαν. Τωρα ομως που μπορω θα πεταχτω στο Louis και θα παρω ενα ζευγαρι ομορφους καθρευτες.

:respekt: :respekt: :respekt: :respekt: :respekt: :respekt: :respekt:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σημερα ξυπνησα,λαδωσα αλυσιδα,πηρα ομορφη συντροφια πισω μου,γεμισα ντεποζιτο και ξεκινησα απο πειραια για Πορτο Γερμενο μεσω Βιλλιων,εκατσα για καφεδακι και μετα πηγα απο Ψαθα,Αλεποχωρι και γυρισα απο παλια εθνικη με προορισμο το καβουρι και μια ωριτσα ηλιο-μαρτυριο στην παραλια.

Συνολικα χλμ μεχρι να δω τι εφαγα απο βενζινες,228.3. Ελλειπαν 10,2λιτρα μεχρι να γεμισω παλι,οποτε βγαινει καταναλωση 4,47λιτ/100 χλμ. Δικαβαλος,με μπαγκαζιερα,βαλιτσα μπαγκστερ γεματα και τα δυο. οτι κομματι νεας εθνικης ημουν κοντα στις 6500 στροφες με 6η,περι τα 145-150 δηλαδη,ενω στα στροφιλικακια δουλευα το μοτερ στις 4-6000 στροφες.

Υπεροχη βολτα,υπεροχη παρεα,οικονομικα με το ΕΡ-γαλειο και ας κουβαλουσε 160 κιλα σε συνολο. Με την τουρισταδικη ζελατινα μεχρι τα 150 δεν καταλαβα αερα,μετα βαραγε στο κρανος. Η μπαγκαζιερα χαλασε λιγο την γεωμετρια της μηχανης,υποθετω οτι και τα 7μποφορ που εδινε το μετεο επαιξαν τον ρολο τους.

Τελικα,πηγα και μεσα απο 2 καροδρομους με χωμα-βατα πραματα-οποτε με χαρα ονομαζω το ερ6--> adventure!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πουληστε ρε τον ταφο και παντε παρτε το NCX. Eχει χαμηλοτερη καταναλωση.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε steve πολυ καλη ζελατινουλα.ειδα το 2012 er6-n και ειναι απλα κουκλι.ψηνομαι...παντως.μολις πηρα το ληστη μετα το στρωμα και ειμαι ετοιμος να το δωσω.... :blush2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σημερα ξυπνησα,λαδωσα αλυσιδα,πηρα ομορφη συντροφια πισω μου,γεμισα ντεποζιτο και ξεκινησα απο πειραια για Πορτο Γερμενο μεσω Βιλλιων,εκατσα για καφεδακι και μετα πηγα απο Ψαθα,Αλεποχωρι και γυρισα απο παλια εθνικη με προορισμο το καβουρι και μια ωριτσα ηλιο-μαρτυριο στην παραλια.

Συνολικα χλμ μεχρι να δω τι εφαγα απο βενζινες,228.3. Ελλειπαν 10,2λιτρα μεχρι να γεμισω παλι,οποτε βγαινει καταναλωση 4,47λιτ/100 χλμ. Δικαβαλος,με μπαγκαζιερα,βαλιτσα μπαγκστερ γεματα και τα δυο. οτι κομματι νεας εθνικης ημουν κοντα στις 6500 στροφες με 6η,περι τα 145-150 δηλαδη,ενω στα στροφιλικακια δουλευα το μοτερ στις 4-6000 στροφες.

Υπεροχη βολτα,υπεροχη παρεα,οικονομικα με το ΕΡ-γαλειο και ας κουβαλουσε 160 κιλα σε συνολο. Με την τουρισταδικη ζελατινα μεχρι τα 150 δεν καταλαβα αερα,μετα βαραγε στο κρανος. Η μπαγκαζιερα χαλασε λιγο την γεωμετρια της μηχανης,υποθετω οτι και τα 7μποφορ που εδινε το μετεο επαιξαν τον ρολο τους.

Τελικα,πηγα και μεσα απο 2 καροδρομους με χωμα-βατα πραματα-οποτε με χαρα ονομαζω το ερ6--> adventure!

πουλακι μου...ωστε εκει ησουν και δεν σήκωνες το τηλ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε steve πολυ καλη ζελατινουλα.ειδα το 2012 er6-n και ειναι απλα κουκλι.ψηνομαι...παντως.μολις πηρα το ληστη μετα το στρωμα και ειμαι ετοιμος να το δωσω.... :blush2:

Ποιο ληστη??? Δωσ'το και παρε το ER να γελασει λιγο το χειλακι σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μαλλον ετσι θα κανω...και ετσι θα γινει...να τελειωνω με τα του γαμου και σε κανα εναμιση μηνα θα το εχω(αλλα ειναι βεβαια τα απωθημενα μου... :blush2: ). ειδικα σε ασπρο ειναι τρελα(κοσμει κιολας την επιφανεια εργασιας του λαπιτοπ...)

2012-Kawasaki-ER-6N.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπορώ να πω ότι το 2012 μοντ. έχει πιο όμορφο εμπρός φανάρι... Άιντε γιατί είχε καταντήσει αηδία. :tooth:

Konangera, τα περί κατανάλωσης σου δίνουν τα +105 μου! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για οσους δεν εχουν το μανιουαλ συντηρησεις,ανεβαζω μια εικονα που βοηθαει για τα βασικα.

26139895.png

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σορρυ που κανω χαζη ερωτηση, αλλα καθε 12000 αλλαζεις λαδια? Αν ειναι ετσι, να δωκω τα Σουζουκια και να παρω Καβασακια.

Η΄ ειναι λογω συμπιεσης της εικονας κατα το σκαναρισμα, το απλοουντ στο σερβερ και το δαουνλοουδ στον υπολογιστη μου? Μια οφθαλμαπατη δηλαδη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλλαζω καθε χρονο,οποτε πεφτω στον χρονικο περιορισμο. Περιπου 6000χλμ κανω καθε χρονο. Αλλα γενικα εχω ως αρχη να ακολουθω το μανιουαλ,αν και ο μηχανικος μου επιμενει να τα αλλαζω στις 6κ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τα λαδια γερασιμε οταν τα βγαζεις στο χρονο πως ειναι?κατραμι?η φυσιολογικα?για να το σκεφτω και εγω για αλλαγη καθε χρονο(αν και πρεπει να μαζευονται 12κ το χρονο)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καθρεπτης. Μια χαρα. Και παντα παω σε 10-40. Ακουω για 15-50 και οτι ειναι πιο βελουδινο,αλλα λεω να εμπιστευτω και παλι τον κατασκευαστη,επιπλεον φανταζομαι οτι ολες οι μελετες σχετικα με αντοχες υλικων,θερμοκρασιες κλπ εχουν μελετετηθει με βαση λαδια 10-40 και οχι μεγαλυτερου ιξωδους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οκ.αρα μετα τα 6κ(που γινεται αυριο) και τα 12κ ,που τα γραφει στο μανουαλ θα το κοιταξω για μια φορα το χρονο αναλογα και τα χιλιομετρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κολλησε η πισω δαγκανα του φρενου και εκανα καμια 25αρια χλμ με τα τακακια να πιεζουν το δισκο. Οταν εφτασα σπιτι η δαγκανα ζεματουσε και ο δισκος επισης. Την αλλη μερα εβαλα ενα κατσαβιδι και απομακρυνα τα τακακια και ρολλαρε κανονικα η ροδα αλλα καλου κακου πηγα στην αντιπροσωπεια της Kawasaki στο Mannheim για ενα τσεκ. Βγαλαμε τη δαγκανα, αφαιρεσαμε τα τακιακια και μου ειπε οτι θελει αλλαγμα ο δισκος και φταινε τα τακακια που δεν ειναι original!!!!!!!!!!! Τα τακακια ειναι της NewFren απλη παστα τα φοραω απο τα 12000χλμ και ουδεποτε δεν μου δημιουργησαν προβλημα. Συντομα θα χρειαστουν αντικατασταση αλλα it's ok, αλλωστε δεν δουλευω πολυ πισω φρενο. Ο δισκος εκανε λιγο νυχακι αλλα βαλαμε παχυμετρο και στο κεντρο του εχει παχος 5,5mm ενω στη κορυφη του (ετσι οπως ερχεται απο το εργοστασιο αλλωστε) εχει 6mm. M@λ@κιες με ειπε για να με παρει λεφτα, αποκλειεται για φθορα 0.5mm να θελει αντικατασταση ο δισκος. Καθαρισε πισω δαγκανα, εβαλε γρασο στο εμβολο, μου πηρε 30€ κι'εφυγα. Δεν νομιζω να με ξαναδει συντομα, μου ζητησε και μια κατοσταρου για να μου αλλαξει λαστιχα αμα του παω εγω τα λαστιχα.

Το μηχανακι τωρα ρολλαρει κανονικα αλλα συνεχιζω να εχω μια περιεργη αισθηση που με κραταει ανησυχο. Το απογευμα θα κανω καποια τεστ στο πισω φρενο να δω αν επιασαν τοπο τα 30€.

Υ.Γ: Το μηχανακι εχει 36.200 και στα 29.600 εγινε το service των 30.000 στο συνεργειο μου στην ελλαδα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα