Jump to content

Recommended Posts

7 εντος καιει?

εγω με προσεκτικη οδηγηση καιω καπου 5 και με ακομα πιο πολυ προσεκτικη οδηγηση 4.5... οδηγοντας ανεμελος 5.5

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μια ερωτηση... Μου αναψε - στιγμιαια - το λαμπάκι με την ενδειξη Fl τη στιγμη της εκκινησης και εσβησε οριστικα μετα τα πρωτα 10 μετρα που εκανα. Αναμεσα στις 2 φορες που αναψε μεσολαβησαν και καποιες αλλες βολτες που δεν αναψε. Πρεπει να προσεξω κατι; Τι σημαινει η ενδειξη Fl;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

FI = fuel injection. Λογικα δεν θα ειναι κατι σημαντικο, εχεις μηπως εξατμιση αφτερμαρκετ? Αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να πας στον μαστορα να στο συνδεσει στο διαγνωστικο και να δει γιατι αναψε το FI. Μπορει να ειναι πολλα πραγματα, απο αρυθμιστες πεταλουδες (πχ μου ειχε αναψει εμενα) μεχρι καποια λαθος μετρηση του αισθητηρα λαμδα (και αυτο μου το ειχε κανει). Συνηθως αναβει για πολυ μικρο χρονικο διαστημα ή πανω που γυρνας το κλειδι (οχι στο check, μετα οταν τελειωσει). Δεν εχεις κανενα power commander πανω η κατι αντιστοιχο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν εχει τιποτα σε aftermarket. Και η βενζινη ειναι τσεκαρισμενη οτι ειναι σωστη. Ευχαριστω για τις πληροφοριες. Ακουσα πως επειδη η οποια βλαβη ηταν απλα στιγμιαια δεν θα μπορει να τη βρει το διαγνωστικο και πως θα πρεπει να παω σε μηχανικο αν το λαμπακι μεινει αναμμενο για ωρα.

Τροποποιήθηκε από τον ilikeyourbike

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tοτε κανεις απλα αυτο που ειπαμε, μηχανικο - διαγνωστικο. 99% δεν θα ειναι τιποτα σημαντικο. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μου φαινονται λιγα τα χλμ για μηχανη 7 χρονων.

τσεκαρε να δεις αν ειναι αληθινα

και μη κοιτας μονο με λιγα χλμ

υπαρχουν διαμαντια και με τα διπλασια χλμ

το συγκεκριμενο μοτερ δε παθαινει τιποτα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μου φαινονται λιγα τα χλμ για μηχανη 7 χρονων.

τσεκαρε να δεις αν ειναι αληθινα

και μη κοιτας μονο με λιγα χλμ

υπαρχουν διαμαντια και με τα διπλασια χλμ

το συγκεκριμενο μοτερ δε παθαινει τιποτα

Μου ειπε οτι εχει και ενα σκουτερ για το κεντρο .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και παλι,βγαινει 2500 χλμ το χρονο,δηλαδη 200 χλμ το μηνα,δηλαδη ουτε ενα ντεποζιτο το μηνα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και παλι,βγαινει 2500 χλμ το χρονο,δηλαδη 200 χλμ το μηνα,δηλαδη ουτε ενα ντεποζιτο το μηνα...

Βασικα αυτο σκεφτηκα κι εγω απλα λεω μηπωε το ειχε για ταξιδια μονο, με τοσο εξοπλισμο

ΕΔΙΤ που λενε... :grin:

Ακυρο τελικα δεν θα παω σημερα ....

Τροποποιήθηκε από τον mick77

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το τσεκαρα σημερα λοιπον . Μηχανικα ηταν καλο και ατρακαριστο. Εξωτερικα καλο και γενικα σε καλη κατασταση. Τα χλμ ομως σε καμια περιπτωση δεν ηταν αυτα οποτε απο την στιγμη που δεν ξερω χλμ δεν το πλησιαζω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μινιμουμ καμια 70αρα τοτε ευκολα...

Αν ειχε τα πραγματικα χλμ και το δινε καμια 500αρα κατω και εφοσον λες οτι ηταν καλο,τοτε θα αξιζε.

Του το ειπες καταμουτρα για τα χλμ?

Τροποποιήθηκε από τον Dant3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μινιμουμ καμια 70αρα τοτε ευκολα...

Αν ειχε τα πραγματικα χλμ και το δινε καμια 500αρα κατω και εφοσον λες οτι ηταν καλο,τοτε θα αξιζε.

Του το ειπες καταμουτρα για τα χλμ?

οχι του ειπα να βρει το βιβλιο σερβις και το κτεο και να με παρει τηλεφωνο.... το επιασε ομως το νοημα απο τις ερωτησεις του μαστορα και αυτο που ειδε. Κοιτα αν το ειχε αφησει στα κανονικα χλμ ειλικρινα θα το σκεφτομουν πολυ σοβαρα γιατι μου αρεσε. Γενικα ηταν σε καλη κατασταση και εξωτερικα και μηχανικα αλλα αν δεν ξερω τι χλμ εχει πως θα προχωρήσω ?

Δεν καταλαβαινω γιατι να δεχτεις να παει σε ελεγχο αφου εχει γινει παπαντζα ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεταξυ μας, ευτυχως που δεν θα το παρεις.... σε αυτον τον χρωματισμο ειναι ισως το πιο αδιαφορο / ασχημο Er...

Μα ασημενιο? ..με μπορντο σκελετο ... :puke:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεταξυ μας, ευτυχως που δεν θα το παρεις.... σε αυτον τον χρωματισμο ειναι ισως το πιο αδιαφορο / ασχημο Er...

χα χα οχι ρε συ μια χαρα ειναι...οκ το μαυρο και το περτακαλι τα σπανε αλλα ενταξει καλο ειναι και το ασημενιο

***Δεν μου λες versys ειπαμε εχεις με το πανεμορφο μπροστινο φαναρι ???? ...!!! :puke: !!!! Χα χα χα πλακα κανω ετσι μην παρεξηγηθουμε κιολας

εμενα απο χρωματα παντως το πρασινο ειναι που αντιπαθω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χα χα οχι ρε συ μια χαρα ειναι...οκ το μαυρο και το περτακαλι τα σπανε αλλα ενταξει καλο ειναι και το ασημενιο

***Δεν μου λες versys ειπαμε εχεις με το πανεμορφο μπροστινο φαναρι ???? ...!!! :puke: !!!! Χα χα χα πλακα κανω ετσι μην παρεξηγηθουμε κιολας

εμενα απο χρωματα παντως το πρασινο ειναι που αντιπαθω

Eχω το μοντελο μετα το facelift. Αν δεν σου αρεσει δεν φταιω, (το παλιο δεν μου αρεσει και εμενα) :grin:

Τροποποιήθηκε από τον Zappa

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην τα ακουμπατε τα ER ειναι ασχημα μηχανακια. Να πατε να παρετε Honda :P

Σοφή απάντηση! :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σοφή απάντηση! :grin:

ασχημο αλλα καιει 0.34 λιτρα στα πρωτα 0.64 μετρα εκκινησης.............μπλα μπλα μπλα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Zappa παλεύεις ρε;;!! :aggressive:

Τροποποιήθηκε από τον LaCatascopa

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα