orangefighter 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2014 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5413734/ πωλειται.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2014 Για μοντελο του 10 καλη τιμη το δινεις... και ωραιο χρωματακι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gerkon 620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2014 7 εντος καιει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ilikeyourbike 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2014 7 εντος καιει? εγω με προσεκτικη οδηγηση καιω καπου 5 και με ακομα πιο πολυ προσεκτικη οδηγηση 4.5... οδηγοντας ανεμελος 5.5 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ilikeyourbike 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2014 Μια ερωτηση... Μου αναψε - στιγμιαια - το λαμπάκι με την ενδειξη Fl τη στιγμη της εκκινησης και εσβησε οριστικα μετα τα πρωτα 10 μετρα που εκανα. Αναμεσα στις 2 φορες που αναψε μεσολαβησαν και καποιες αλλες βολτες που δεν αναψε. Πρεπει να προσεξω κατι; Τι σημαινει η ενδειξη Fl; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zappa 816 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2014 FI = fuel injection. Λογικα δεν θα ειναι κατι σημαντικο, εχεις μηπως εξατμιση αφτερμαρκετ? Αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να πας στον μαστορα να στο συνδεσει στο διαγνωστικο και να δει γιατι αναψε το FI. Μπορει να ειναι πολλα πραγματα, απο αρυθμιστες πεταλουδες (πχ μου ειχε αναψει εμενα) μεχρι καποια λαθος μετρηση του αισθητηρα λαμδα (και αυτο μου το ειχε κανει). Συνηθως αναβει για πολυ μικρο χρονικο διαστημα ή πανω που γυρνας το κλειδι (οχι στο check, μετα οταν τελειωσει). Δεν εχεις κανενα power commander πανω η κατι αντιστοιχο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ilikeyourbike 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2014 (τροποποιήθηκε) Δεν εχει τιποτα σε aftermarket. Και η βενζινη ειναι τσεκαρισμενη οτι ειναι σωστη. Ευχαριστω για τις πληροφοριες. Ακουσα πως επειδη η οποια βλαβη ηταν απλα στιγμιαια δεν θα μπορει να τη βρει το διαγνωστικο και πως θα πρεπει να παω σε μηχανικο αν το λαμπακι μεινει αναμμενο για ωρα. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 24 , 2014 από τον ilikeyourbike Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zappa 816 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2014 Tοτε κανεις απλα αυτο που ειπαμε, μηχανικο - διαγνωστικο. 99% δεν θα ειναι τιποτα σημαντικο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mick77 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2014 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5503164/ Θα το τσεκαρω σημερα παιδια σε μαστορα ... καμια αποψη ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2014 μου φαινονται λιγα τα χλμ για μηχανη 7 χρονων. τσεκαρε να δεις αν ειναι αληθινα και μη κοιτας μονο με λιγα χλμ υπαρχουν διαμαντια και με τα διπλασια χλμ το συγκεκριμενο μοτερ δε παθαινει τιποτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mick77 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2014 μου φαινονται λιγα τα χλμ για μηχανη 7 χρονων. τσεκαρε να δεις αν ειναι αληθινα και μη κοιτας μονο με λιγα χλμ υπαρχουν διαμαντια και με τα διπλασια χλμ το συγκεκριμενο μοτερ δε παθαινει τιποτα Μου ειπε οτι εχει και ενα σκουτερ για το κεντρο . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2014 και παλι,βγαινει 2500 χλμ το χρονο,δηλαδη 200 χλμ το μηνα,δηλαδη ουτε ενα ντεποζιτο το μηνα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mick77 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2014 (τροποποιήθηκε) και παλι,βγαινει 2500 χλμ το χρονο,δηλαδη 200 χλμ το μηνα,δηλαδη ουτε ενα ντεποζιτο το μηνα... Βασικα αυτο σκεφτηκα κι εγω απλα λεω μηπωε το ειχε για ταξιδια μονο, με τοσο εξοπλισμο ΕΔΙΤ που λενε... Ακυρο τελικα δεν θα παω σημερα .... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 24 , 2014 από τον mick77 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mick77 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2014 (τροποποιήθηκε) Το τσεκαρα σημερα λοιπον . Μηχανικα ηταν καλο και ατρακαριστο. Εξωτερικα καλο και γενικα σε καλη κατασταση. Τα χλμ ομως σε καμια περιπτωση δεν ηταν αυτα οποτε απο την στιγμη που δεν ξερω χλμ δεν το πλησιαζω Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 25 , 2014 από τον mick77 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2014 (τροποποιήθηκε) Μινιμουμ καμια 70αρα τοτε ευκολα... Αν ειχε τα πραγματικα χλμ και το δινε καμια 500αρα κατω και εφοσον λες οτι ηταν καλο,τοτε θα αξιζε. Του το ειπες καταμουτρα για τα χλμ? Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 25 , 2014 από τον Dant3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mick77 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2014 (τροποποιήθηκε) Μινιμουμ καμια 70αρα τοτε ευκολα... Αν ειχε τα πραγματικα χλμ και το δινε καμια 500αρα κατω και εφοσον λες οτι ηταν καλο,τοτε θα αξιζε. Του το ειπες καταμουτρα για τα χλμ? οχι του ειπα να βρει το βιβλιο σερβις και το κτεο και να με παρει τηλεφωνο.... το επιασε ομως το νοημα απο τις ερωτησεις του μαστορα και αυτο που ειδε. Κοιτα αν το ειχε αφησει στα κανονικα χλμ ειλικρινα θα το σκεφτομουν πολυ σοβαρα γιατι μου αρεσε. Γενικα ηταν σε καλη κατασταση και εξωτερικα και μηχανικα αλλα αν δεν ξερω τι χλμ εχει πως θα προχωρήσω ? Δεν καταλαβαινω γιατι να δεχτεις να παει σε ελεγχο αφου εχει γινει παπαντζα ? Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 25 , 2014 από τον mick77 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zappa 816 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2014 Μεταξυ μας, ευτυχως που δεν θα το παρεις.... σε αυτον τον χρωματισμο ειναι ισως το πιο αδιαφορο / ασχημο Er... Μα ασημενιο? ..με μπορντο σκελετο ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mick77 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2014 Μεταξυ μας, ευτυχως που δεν θα το παρεις.... σε αυτον τον χρωματισμο ειναι ισως το πιο αδιαφορο / ασχημο Er... Μα ασημενιο? ..με μπορντο σκελετο ... χα χα οχι ρε συ μια χαρα ειναι...οκ το μαυρο και το περτακαλι τα σπανε αλλα ενταξει καλο ειναι και το ασημενιο ***Δεν μου λες versys ειπαμε εχεις με το πανεμορφο μπροστινο φαναρι ???? ...!!! !!!! Χα χα χα πλακα κανω ετσι μην παρεξηγηθουμε κιολας εμενα απο χρωματα παντως το πρασινο ειναι που αντιπαθω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zappa 816 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2014 (τροποποιήθηκε) χα χα οχι ρε συ μια χαρα ειναι...οκ το μαυρο και το περτακαλι τα σπανε αλλα ενταξει καλο ειναι και το ασημενιο ***Δεν μου λες versys ειπαμε εχεις με το πανεμορφο μπροστινο φαναρι ???? ...!!! !!!! Χα χα χα πλακα κανω ετσι μην παρεξηγηθουμε κιολας εμενα απο χρωματα παντως το πρασινο ειναι που αντιπαθω Eχω το μοντελο μετα το facelift. Αν δεν σου αρεσει δεν φταιω, (το παλιο δεν μου αρεσει και εμενα) Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 26 , 2014 από τον Zappa 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Doufe 716 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2014 ο ζαππας εχει ασκημο μεκανακι γτ ειναι ασκημος κ αυτος !!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2014 Μην τα ακουμπατε τα ER ειναι ασχημα μηχανακια. Να πατε να παρετε Honda :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2014 Μην τα ακουμπατε τα ER ειναι ασχημα μηχανακια. Να πατε να παρετε Honda :P Σοφή απάντηση! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Doufe 716 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2014 Σοφή απάντηση! ασχημο αλλα καιει 0.34 λιτρα στα πρωτα 0.64 μετρα εκκινησης.............μπλα μπλα μπλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2014 τώρα με συγκίνησες.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LaCatascopa 818 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2014 (τροποποιήθηκε) Μεταξυ μας, ευτυχως που δεν θα το παρεις.... σε αυτον τον χρωματισμο ειναι ισως το πιο αδιαφορο / ασχημο Er... Μα ασημενιο? ..με μπορντο σκελετο ... Zappa παλεύεις ρε;;!! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 26 , 2014 από τον LaCatascopa 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες